Canim cok gecmis olsun bulantiya metpamit birebir ishalede mazı . Mazıyı aktarlardan bulabilirsin. İyice dov toz haline getir 1 cay kasigi maziyi bi kerede yedirebilecegin kadar yogurtla karristir ver hemen arkasindanda sade yogurt ver cunku tadi berbat. Keser hemen canim ishali miktari fazla verme kabiz olur. Denedigim en etkili yontem bu buyuklerede 1 tatli kasigi o da aklinda olsun . Tekrar gecmis olsun minige
cok teşekürler deniyecem dedigini eşime söyleyimde alsın tekrar teşekürler
günaydın kızlar nasılsın ben çok kötüyüm oglum gece hiç uyumadı miydesi bulanıyo ishal olmuş cok halsiz ne yapmalıyım bilmiyorum ilk defa böyle oldu lütfen yardım edin ne yapa bilirim of cocuk hastalanması cok zor
tsk ederim deryacigim simdi daha iyiyim ne oldu bende anlamadim valla bir gun beni devirdi gecti :))bende seni merak etmiştim çok geçmiş olsun sebnemcim neyseki sağolsun eşin yardımcı olmuş sana o gelene kadar rabbimde güç vermiş kalkmışsın ayağa...olsun canım bu aralar seninde dinlenmen lazımm...
sanada cok cok tesekkurler esincigim. bneim bunyem zaten cok zayirftirda bunca yorgunluga iki couga nasil ayakta kaliyorum allahin bir hikmeti olsa gerek. tabi hamilelik daha ilk aylarda olmasina ragmen beni etkiledi galiba dahada gucsuz olmusum neyseki simdi duzeldim cok sukur. cocuklarin burunlari akiyor simdide ama hemen limon takviyesi bide yeni yontem soguk su veriyorum sanki daha iyiceler :))şebnemcim çol geçmiş olsun e hamilesin bünyen zayıf düşmüştür dikkat et kendine bak ne güzel eşin ilgilenmiş cocukarla bol bol dinlen sende kendine ve cocuklarına iyi bak
humaya cok gecmis olsun.. boyle durumlarda bildircin yumurtasi versen bence daha guzel olur ilac yerine. sut bal bildircin yumurtasi bu uclu dogal ilactir zaten balgam sokturur bronslarada iyi gelir.. bide kilosunu fazla takma kafaya bak ne guzel saglikli demis dr daha ne olsun. benim oglumda cok yer ama hic kilo almaz boyuda uzun buyudugunde telgraf diregi gibi olucak diyorum :)))selam kızlar nasılsınız 1haftam kaldı evime dönmeye inşallah butayı çok özlüyorum...hüma hala iyileşemedi antibiyotiten sonra göğsü hıtrlıyodu dr a tekrar gittik bronşit yok balgam var asist verdi bakalım kullanıyoruz ya kızlar kıım 10 kilo hiç kilo almıyo dr bu çocuk böle sağlıklı her şeyi dio besleyemio sanki hala çorbalara devam yemek yamio pütürsüz yediği içinmi kilo almıo acab diorum öğütüp veriom yabakalım nolcak böle
maşallah 5öğün yiyo banamısın demio ama çok hareketli
günaydın kızlar nasılsın ben çok kötüyüm oglum gece hiç uyumadı miydesi bulanıyo ishal olmuş cok halsiz ne yapmalıyım bilmiyorum ilk defa böyle oldu lütfen yardım edin ne yapa bilirim of cocuk hastalanması cok zor
benim esimde oyle bisey olsun hemen ilac hemen dr ya ne gerek var azcik kendi mucadele etsin yokkk ates dusurucu ver ilac ver bende heee verdim verdim deyip hic bisey vermiyorum kendide hastalik hastasi zaten yok yere ilac icip duruyor simdi basit bir agri kesicinin bile etkisi olmuyo.. cok sukur benimkiler cabuk toparlaniyor. seninki simdi nasil oldu.. acaba sudan oyle olmus olabilirmiki bi ara turkiyede salgin oluyodu sudan dolayiderya valla bende klasik yöntemleri deniyorum muz haşlanmış patates verdim biraz daha iyi eşim kalsa en ufak şeyde dr gidecek ama ben bagışıklık kazanması için ilaç verme tarafı degilim sen nasılsın cagan nasıl.Şebnem sendende cocuklara geçti galiba çok geçmiş olsun erkek cocukları kendileri iyleşirse bagışıklık kazanırlarmış 2+1 cocuklara iyi bak
derya valla bende klasik yöntemleri deniyorum muz haşlanmış patates verdim biraz daha iyi eşim kalsa en ufak şeyde dr gidecek ama ben bagışıklık kazanması için ilaç verme tarafı degilim sen nasılsın cagan nasıl.Şebnem sendende cocuklara geçti galiba çok geçmiş olsun erkek cocukları kendileri iyleşirse bagışıklık kazanırlarmış 2+1 cocuklara iyi bak
benim esimde oyle bisey olsun hemen ilac hemen dr ya ne gerek var azcik kendi mucadele etsin yokkk ates dusurucu ver ilac ver bende heee verdim verdim deyip hic bisey vermiyorum kendide hastalik hastasi zaten yok yere ilac icip duruyor simdi basit bir agri kesicinin bile etkisi olmuyo.. cok sukur benimkiler cabuk toparlaniyor. seninki simdi nasil oldu.. acaba sudan oyle olmus olabilirmiki bi ara turkiyede salgin oluyodu sudan dolayi
merhaba iyi geceler arkadaşlar
Demin üye oldum çok hareketli burası güzel paylaşımlar herkese...
benim esimde oyle bisey olsun hemen ilac hemen dr ya ne gerek var azcik kendi mucadele etsin yokkk ates dusurucu ver ilac ver bende heee verdim verdim deyip hic bisey vermiyorum kendide hastalik hastasi zaten yok yere ilac icip duruyor simdi basit bir agri kesicinin bile etkisi olmuyo.. cok sukur benimkiler cabuk toparlaniyor. seninki simdi nasil oldu.. acaba sudan oyle olmus olabilirmiki bi ara turkiyede salgin oluyodu sudan dolayi
sebnemcim çok şükür daha iyiymişsin canım ama efeyle mircana geçmiş olsun canımm bend eçok ilaç vermek istemiyorum ama baktım durum kötüyse mecbur kalıyorum çağana drlar çok kansız diyorlar daha önce kan ilacı kullanmıştım ama yine kansızmış bende şimdi hergün bi tatlı kaşığı pekmez içiriyorum..
merhaba iyi geceler arkadaşlar
Demin üye oldum çok hareketli burası güzel paylaşımlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?