mızmız olmazmı sabaha kadar abartısız uyumadı yaaa gel yat dio yanımda belm ağrıdıı yrde yatmaktan bu günde kabız die mızmız artık büyüsün gece de acıyo anne acıyo annee diip durduu ne acıo anlamıomki bide desei gil gitti ya onun huzursuzluğu var kaynımın nesliden 23 gün büyük bi oğlu far ismi furkan çok iyi anlaşıyolar sabaha kadar fokkan fokkann fokkan die ağladı durduu ne zamn geçiçek normal bi gece geçir cez bilmiom yaa
uyudumda az once uyandim zorla uyutayim diyorum kendimi bu seferde daha kotu oluyo size bakayim dedim valla yari sinir yari normal yuvarlanip gidiyoruz. su memlekette bi jinekolog bulamadik yaaa ismi dr lar nere kaybolmus acaba.. hastane olayi bi facia burda dr bulmadan doguracam bu gidisle
ala alaaa neresi aciyoki acaba hertarafini bi minciklasaydin burasimi diye diye ben bulmazsam catlarim kiz bi bak cocuga belki onemlidir
mine senin cadi nasil oldu hala mizmiz mi... ya bu siralar hepsi anlasmis gene efe de mizmiz cok bugun cok kizdim ona elimdeki tabaga bi tekme atti tabii yemek heryere dokuldu ayy nasil nevrim dondu bir bagirdim cagirdimki ilk defa korktu benden cabuk odana cezalisin dedim kosa kosa gitti kapidan disari ckamadi sonra koltuga oturttum burdan kalmiyacaksin sana cok sinirliyim dedim citi cikmadi ama sonra gene ayni devam yaramazliklara :)) mizmiz offf yaa mircanda odasindaki televizyonu dusurdu yuksekteydi allahtan tepesine dusupte bisey olmadi bugun resmen evi basima yiktilar sinir olmayim diyorum ama sabir tasi olsa catlar yaahuuu
benim pc kafayi yedi galiba cevaplari ikiser ucermi gonderiyor benmi oyle okuyorum acaba nagihan snein cevapta iki tane bu satte sesi bes mi goruyorum acaba
ben kactim kizlarrrr kocis beni cagiriyoooo :))))) optum hepinizi
derya kansızlık cocukta iştahsızlıkta yapar ben mustafaya hep biz cola içerken pekmezi sulandırıp için bikaç damla limon sıkıp veriyorum oda cola sanıyo içiyor bide küçüklünden beri kara cigeri püre yapıp verdim hiç kansızlımız cıkmadı cagana halsizlikte yapar cok geçmiş olsun
günaydın herkese
esin çok geçmiş olsun kuzuna
şebocum sanada çok geçmiş olsun yakışmıyo senin gibi süper anneye hastalık
valla kızlar sadece hastalara geçmiş olsun diyebiliyorum ama hepinizi öpüyorum
yorgun ve bitkin bir haftaya başladım bu hafta geçsede tatil yapsam bu haftadan sonra tam 3 hafta yokum şekerlerim tabi bayram tatili 9 gün olursa
günaydın arkadaşlar.. hepinize hayırlı haftalar diliyorum cuma yada cumartesi oğuzu sünnet ettircem ama daha hastane bulamadım ya hepsi genel anestezi diyo ama ben istemiyorum neden bu abartı onuda anlamıyorum eskiden berberlerin yaptığı işi şimdi böyle neden büyütüyolar yaa oof offf hastane araştırıyorum bulacağım inş.
günaydın herkeze saogul nagihan benim eşimde bayram iple cekiyo oda iki hafta izin kulanacak bi aksilik olmasa . of ben cok yorgunum mustafa akşam 1 de yatı ve benim akşama kalabalık bi misafirlerim var ama ben şimdiden yoruldum
günaydınnn kızlarrrr hafta sonu çok yoğundum kayınvalideler ve kaynımları iftara aldım izmirden aydına iftara çağırdım başta a tereddüt ettim şehirler arası iftar olurmu die ama neyseki iyiki çağırmış bekliolarmış zaten allah yüzüme baktııı neyse herşeyim dört dörlüktü yemekten masama kadar ama kaynana pskollojisi işte bunu hazmedemio herşeye bi kulp buluyo ama şu arkadaşınız evet annecim haklısn diyemio malesef huyu diil herşeye bi cevap şap diye kadın allak bullak oldu benide allak bullak etti valla meze yapıyorum semiz otunun doğranmasına bile laf etti yani neyse 1 gece kaldılar dün akşam iftar yaptık bidaha çay may derken gece 11 de gittilerelitmle pek samimiyetimiz yoktu ama bu sefer bana içini döktü bende artık onu seviyorum bide kıza dedim ki aaaa sende biizm gibi bi insanmışınnn diye nasıl gülüyo herşeye tammam diyodu siz nasıl istiyosunuz öle olsun diodu meğerse eşii sen onlara tamam de ben senin her istediğini yaparımm diomuş gerçektende öle oluyoduu bende uyuz oluyodum ben karşılık veirriken bu nasıl herşeye tamam dio diee işin kolyaını bulmuşşş ama ben öle yapamam üzgünüm yaradılışım bu keşke biraz yapabilsemmm benden haberler bunlarrr neyse genel olarak iyiydi ama arada sinir küpü olsamdaaa hepsini seviyorum ama benim evime işime karışılsın istemiyorumm üzgünüümmmm
çok saogul canım içli köfteyi heral misafire koymadan ban yerim cok severim mustafaya hamileyken cok yemiştim bende akşama mercimek corbası içli mantı,karnıyarık pilav salata yapacam eşimde tatlıyı dışardan alacak menü bukadar allahtan görümcem öglen gelip yardım edecek öyle elti konusuna gelince benim yok cok isterdim nasıl olurduk bilmiyorum ama bende kimseye bişey diyemem vicdan yaparım eşimin başının etini yerim allahtan benim elşimde ysnış olaanı görür sen negüzel cevabını veriyomuşsun benim içinde ver
en iyisi tutmamak ben içime atıp dertleneceğime sokayım lafı karşıdaki dertlensin
bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum
haftasonu iftar sonrası annemle babam eymeni dışarı çıkardı bizde eşimle hoppp dışarı avmde kahve içtik eymene eşime alışveriş yaptık ordan doğru dağ yoluna bursayı bilenler bilir dağ yolunu eşsiz manzara ve esinti süper çay bahçeleri gelirseniz götürürm ona göreorda da birer türk kahvesi bide nargile 12de annem aradı kızım bu uyumuyo oynuyo hadi oğlum uyuyalım diyince ağlıyo ama uyu demezsem keyfi yerinde kızarsın uyutmadın diye ondan aradım dedi (amma korkuyolar benden çocuk konusunda )neyse 12:30 eve gittik oo bizimki üstünde pijamalar ayakta dedim anne sen ona kızacaktın eymenin öyle bir huyu var kapat gözlerini sesin çıkmasın kımıldama diyorum ancak uyuyo yoksa kurtlu hep oynucak annemde kusura bakma ben yapamam kıyamıyorum diyo
haftasonu böyleydi yarın eve yardımcı bayan gelecek ama annemle babam var nasıl olacak bilmiyorum ben planlarken annemlerin olacağı belli değildi
slm kizlarrrr uyumadim bu gece sizin icin :)))) gelipte canli sohpete katilayim diye hehehehehe nabersiniz bakem
sebnemcim demek tekme attı tabağaa vay yaramaz efe her zaman kızmadığın için korkumuştur annesi bide artık nasıl bağırdıysan yavruma hımmmm.mircanda tvyi düşürmüş rabbim korumuşş hemen bi sadaka ver canım .çok sinirlendirmişler senii ama sakin ol canım göbüşündeki fıstığa geçmesin sinirinnmine senin cadi nasil oldu hala mizmiz mi... ya bu siralar hepsi anlasmis gene efe de mizmiz cok bugun cok kizdim ona elimdeki tabaga bi tekme atti tabii yemek heryere dokuldu ayy nasil nevrim dondu bir bagirdim cagirdimki ilk defa korktu benden cabuk odana cezalisin dedim kosa kosa gitti kapidan disari ckamadi sonra koltuga oturttum burdan kalmiyacaksin sana cok sinirliyim dedim citi cikmadi ama sonra gene ayni devam yaramazliklara :)) mizmiz offf yaa mircanda odasindaki televizyonu dusurdu yuksekteydi allahtan tepesine dusupte bisey olmadi bugun resmen evi basima yiktilar sinir olmayim diyorum ama sabir tasi olsa catlar yaahuuu
nagihancım süper olmuş eşin ve senin için okudukça bende heveslendim bu aralar çok bunaldım yinede.eşim çok geç geliyo ve çok uykucu geliyo yatıyo öğlene kadar öğlen kalkıp işe gidiyo hiç göremiyorum ve çok özlüyorum hemde vakit geçirmeye ihtiyacımız çağanında benimde bunun artık çok dolmuşum döktüm içimi sarıldı bana ağladım bayağı yine duygusal bi gündeyim sanıyorum ..eymeni anlattıkça çağanı görüyorum aynı ya kızmazsam kapat gözlerini artık demezsem gülüyo oynuyoo yaa ..annemde kızamaz uyumazsa uyumasın der ama bende uyku düzeni bozuluyo diye söylenip duruyorum iştee ..yardımcı geldiğinde eymeni annenler dışarı çıkarsınlar canım
kızlarr çağanda sabah 5 te kalktı uyumadı bidaha öğlen 11 e gelirken uyudu hala uyuyoo çağan uyansın arkadasa gitcemm onun eşide geç geliyomuş benimkide geç geliyoo parka filan götürcez çocuklarrıı
ya kızlarrr ben kızım olsun istiyorum bu aralar ama riskede atmak istemiyorum ne yapıcam yaa
valla deryacım seni çok iyi anlıyorum insan yanında olduğu halde eşini o eski günleri özlüyo sorumsuzca gezip tozmayı eğlenmeyi ama malesef buna ne vakit var nede enerji
eşimde bunun için tatile giderken eymeni bırakalım 5 gün ikinci balayı yaşayalım ben seni özlüyorum diyohaklı adam bazen öyle oluyo ki zamansızlıktan evdeki gerilim artıyo ama ben halen karar veremedim eymene kıyamıyorum düşündükçe burnumun direği sızlıyo :2:
ohhh git valla sizde desarj olursunuz :)
bende kızım olsun istiyorum zaten 2012 mart nisan gibi hamilelik düşünüyodum çin takvimine baktım bu iki ayda kalırsam kız gözüküyoşaka bir yana Rabbim İnş birde kız annesi yapar bizleri şeboyu seni,beni,nuranı 1: öldürecek beni) esini,serabı oğlu olan herkesi mineeeee sanada bir paşa lazım
vana tainimiz çıksın yada diyarbakıra ondan sonraa inşşş bakalım bende küçük çocuk görünce memişlerim sızlıoooo2 yıl sonra inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?