2009 Kasm Anneleri

ala alaaa neresi aciyoki acaba hertarafini bi minciklasaydin burasimi diye diye ben bulmazsam catlarim kiz bi bak cocuga belki onemlidir

ozaman zorlama kendinii sohbet et açıll sinirlerini alalımm :)))ya bu arada benim kızım hopluyo zıplyo koltuktan aşşağı kafayı vuruyo küt die gülüo bu kızın kendini yerlere atıyo canı acımıyomukiii
haaa bu arad merak etme biz seni sanal alem üzereinden doğurtabilirizzz derin derin nefees al şeboo ıkın şebo kafası görüntü az daha ıkın die olmadı camera açarızz canlı canlıı doktor aramaya gerenk yok koskoca karı kuvvetleri var burdaaa

ala alaaa neresi aciyoki acaba hertarafini bi minciklasaydin burasimi diye diye ben bulmazsam catlarim kiz bi bak cocuga belki onemlidir

idrar tahlili yaptırdık temiz çıktı ama gaz heraldee yada yanında yatmam için mızmızlık yapıyoo zillii sarılıo öpüo kokluyo sabaha kadar annesiniii

Ayy Allah korumuş mircanı efeyede iyi olmuş bu kasım sıpaları çıldırdı bu aralar arada tımarı hakediyolar

benim pc kafayi yedi galiba cevaplari ikiser ucermi gonderiyor benmi oyle okuyorum acaba nagihan snein cevapta iki tane bu satte sesi bes mi goruyorum acaba

yok kk kafayı yiyo arada sende değil eksiklik :)

sağol canım onu bende denedim ama onun kola olmadığını biliyoor ..iştahımız iyi ama dediğin gibi canım halsizliği çok fazla sarhoş gibi yürüyo bende kansızlığa yoruyorumm

günaydın nagihancım
neden yorgun ve bitkinsin canım hayırdır hafta sonun yorucumu geçti?ohh 3 hafta tatil bol bol vakit geçir eymencikle

günaydın serapcım .sağol canım hepimiz için hayırlı bi, hafta olur inşş.evet canım ya sünneti çok abartıp biz genel anestiziyle yapıyoruz deyip kesip atıyolar ya ALLAH yardımcın olsun canım inş iyi bi dr bulursun

canım ALLAH kolaylık versin ne zaman bi misafir gelecek olsa ve biz hazırlık yapacak olsak çocuklar bizi yoruyorlar çağandada hep öyle oluyooo

günaydın minecimm yorucu ve sinirlerin bozulduğu günler olmuş ama genelde iyigeçmişşş ..iftara çağırmakla iyi yapmışsın canım ama ben yapamıyorum işte çağırmayacağım onları görünce sinirlerim bozuluyo çünküü..sende benim gibisin susamıyosun ama eltin kolay yolunu bulmuş ama iyide sabırlıymış sanırım ben yapama mesela susamam öyle herşeye tamam diyemem

canım menün güzel ve yeterli bence ayrıca görümcenin gelmeside güzel ben bi kere çağırdım iftarada geçen sene bırak yardım etmeyiki çağan çok huysuz bi çocuk be herşeyi yaptımm hanımefendiler ezandan sonra geldiler bana hemde eşim tlf etti gelmeyecekmisiniz diye bende çağırmıyorum bidaha onlar bizi hiç çağırmazlar zaten

nagihancım süper olmuş eşin ve senin için okudukça bende heveslendim bu aralar çok bunaldım yinede.eşim çok geç geliyo ve çok uykucu geliyo yatıyo öğlene kadar öğlen kalkıp işe gidiyo hiç göremiyorum ve çok özlüyorum hemde vakit geçirmeye ihtiyacımız çağanında benimde bunun artık çok dolmuşum döktüm içimi sarıldı bana ağladım bayağı yine duygusal bi gündeyim sanıyorum ..eymeni anlattıkça çağanı görüyorum aynı ya kızmazsam kapat gözlerini artık demezsem gülüyo oynuyoo yaa ..annemde kızamaz uyumazsa uyumasın der ama bende uyku düzeni bozuluyo diye söylenip duruyorum iştee ..yardımcı geldiğinde eymeni annenler dışarı çıkarsınlar canım

sebnemcim demek tekme attı tabağaa vay yaramaz efe her zaman kızmadığın için korkumuştur annesi bide artık nasıl bağırdıysan yavruma hımmmm.mircanda tvyi düşürmüş rabbim korumuşş hemen bi sadaka ver canım .çok sinirlendirmişler senii ama sakin ol canım göbüşündeki fıstığa geçmesin sinirinn

kızlarr çağanda sabah 5 te kalktı uyumadı bidaha öğlen 11 e gelirken uyudu hala uyuyoo çağan uyansın arkadasa gitcemm onun eşide geç geliyomuş benimkide geç geliyoo parka filan götürcez çocuklarrıı
ya kızlarrr ben kızım olsun istiyorum bu aralar ama riskede atmak istemiyorum ne yapıcam yaa

valla deryacım seni çok iyi anlıyorum insan yanında olduğu halde eşini o eski günleri özlüyo sorumsuzca gezip tozmayı eğlenmeyi ama malesef buna ne vakit var nede enerji
eşimde bunun için tatile giderken eymeni bırakalım 5 gün ikinci balayı yaşayalım ben seni özlüyorum diyo haklı adam bazen öyle oluyo ki zamansızlıktan evdeki gerilim artıyo ama ben halen karar veremedim eymene kıyamıyorum düşündükçe burnumun direği sızlıyo :2:

ohhh git valla sizde desarj olursunuz :)
bende kızım olsun istiyorum zaten 2012 mart nisan gibi hamilelik düşünüyodum çin takvimine baktım bu iki ayda kalırsam kız gözüküyo şaka bir yana Rabbim İnş birde kız annesi yapar bizleri şeboyu seni,beni,nuranı 1: öldürecek beni) esini,serabı oğlu olan herkesi mineeeee sanada bir paşa lazım

vana tainimiz çıksın yada diyarbakıra ondan sonraa inşşş bakalım bende küçük çocuk görünce memişlerim sızlıoooo 2 yıl sonra inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…