2009 Kasm Anneleri

günaydın bayanlar çok heyecanlıyım son iki günümüz kaldı ucundan gitmesi için..
3 hafta sonrada sünnet mevlüdü düşünüyoruz sünnet mevlüdü için çok güzel planlarım var ama eşim hep abartıyosun diyor ona göre okunsun bitsin bu kadar.. hiç bir şeyde merakı yok adamın yaa benim aklıma her gün yeni bir fikir geliyo sünnet okunurken çocukları eğlendirmesi için palyaço profesyonel kamera çekimi istiyorum hatta birde ney dinletisi düşünüyorum ama nasıl olcak? fotoğraf makinesiyle çekiyoruz sonra kimse yüzüne bile bakmıyor eşimi sünnet şekerine zor ikna ettim sanırım gizli bişeyler yapacağım sünnet günü geldiklerindede bişi diyemez heralde o kadar kişinin içinde bana mı kızacak :)) oof ooff ne yapmalıyım bilmiyoruumm

allah herşeyi içine gönlüne sindirsin canım benimmmm bebişin artık kocaaaa adam oluyoo allahım hayırlı evlat olmayı nasip etsinnn

hiç sorma canım aynı kelimeler aynı cümleler takmıycam diyorum ama olmuyo iştee ya

onlar çalışıyo yorgunlar canım bizimde işimiz bu lafa gelince tabii..benim eşimde aynı kendisi yata uyur ben uykusuz bi kaç saat uykuyla sonrdada ben tepki gösterince akşama kadar ben çalışıyorum sende yatıyosun yan gelip diyoya çıldırıyorum ..bende senin gibiyim canım sızıp kalıyorum hepp aman hepsi aynı erkeklerinn işte

bak işte ya niye son dkka golü gibi söylüyo önceden söylese sizden ona göre ayarlarsınız kendinizi..çocukla zor oluyoo tapuda işlerini yapacak eymene bakacak..bide annengil iççin yaptığı çok ayıp madem oğlu söylemiş bi 5dkka inde iyi yolcuklar dile demi dengesizler yaa

serapcım anlattıkların birebir uyuyoo bana hepsi ama hepsi aynı ben kendi annemdeyken bile kalkıp eve geliyorum böyle dediğim zaman bana sen annenlerin sürekli görüyosun ama ben göremiyorum diyoo senin dediğin yöntemide yaptım canım umrunda omuyoo çünkü anasıgilin yanında başka biyerdeysek işe yarıyo ama orda yaramıyoo

iyi olmuş bak canım babası yanındayımm ohh çektiğin kadarda var canım gözün arkada değil artıkk..
ben vermiyorum canım bende doğal yollarla alsın istiyorum

ayyy hadi bakalım hayırlısıı olur inşş ..bizide habersiz bırakma

nagihancım ne kadar kardeşte olsa ilk başta artık eşi sonra ailesi oluyoo biz el kızıyız benim eşim kendi ailesine gelince böyle düşünür ama bana karşı yapmaz amannn ne çok der varmış bizdede vallaha..keşke hatırlatsaydın belki istemiyo nasıl olsa deyip ondan almıyodur ALLAHtan eşin bayağı bi anlayışlıymışki sorun çıkarmıyoo

of ki ne off minecim senin içinde çok zor evet hem o ne demek ya soğuklarda al dışarı çıkk vallaha varya s....m ağızlarına ayy sinir oldum bak şimdi ALLAH yardımcın olsun minecim ya annenlerde kal yada kaynananlarda canım ordan oraya yapma bence yaaa evet ya çocukların düzeni bozulunca ve bizde stres yapınca dahada beter oluyo herşey ben çıkmaza giriyorum

sağol nurancım şu anda daha iyiyimm eşim anlayışlı değil canım ve çok şımartıyo çağanı evet zor hemde çok zor ve zorluğunu ben çekiyorum çünkü eşim sabah gidip akşam geliyo ve sadece çağanı sevmek için zamanın kalıyo ben seveyimde anası naparsa yaapsın diyo ama anlamıyokii çağan böyle yapıca bende çekilmez birisi olup çıkıyorum...çok haklsınız kendime yapıyorum midemde gasrtit vardı muhtemelen ülsere çevirdi bak oruç bile tutamadaım midemden

ikisindede kalmak istemiyorum bayramdan 1 önce gidicezz 1 gün kaynana ikinci gün annem 3 gün aydına dönmesi laızm eşimin çünkü nöbetçi ama ben kalmıcam eşimle birlikte döncemkalmak istemiyorum eşimede söyledim kendi evim var beni artık orda burda kendimide çocuğumuda süründürmek istemiyorum dedimm tamam dedi bakalım artık zaten ondan sonraki hafta da eşiimin muanesi var imzirde iki gün sürüyo o zmanda gidicez sonra izne ayrılcak ama ben gitmek istemiyorum hiç bi yeree yani izmireee

yerim senin kokoşunu ayy çok hoşsun ya bronzlaşmaya gitmişşş..ohh iyi yapmışsınn.
o ne güzel hamilelikmiş öyle dur bidaha yaparsam kıymetli olmak için bende uyguluycam bu yöntemleri..kız ne üçüncüsü anaaaaaa seboo gibi bi bu bıcırıkları büyüt

serapcım biz herşeyin en güzelini düşünürken bi kere olacak diye onlarda o heyecan olmadığı içinn boşver ne gerek var derler ben senin yerinde olsam yapardım ki ALLAH izin verirse bende çok güzel şeyler düşünüyorum

valla biri beni bulmuş sevinsem mi üzülsemmi bilemedim:26: muhtemelen lise yada üniversiteden bir arkadaşımsın çünkü bitek onlar bana nagi der bide annem

hımm buldum buldum aynı dönem evlenip aynı dönem anne olduğum bir arkadaşımsın sen daha fazla açık etmeyeyim eski işyerimden diyeyim sen anla

selam kızlar naber. dün oğlumu dr kan sayımına götürdüm. yine kansızlık çıktı.
bundan önceki verilen demir ilacını pek düzenli vermedim ondan heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…