2009 Kasm Anneleri

selam kızlar naber. dün oğlumu dr kan sayımına götürdüm. yine kansızlık çıktı.
bundan önceki verilen demir ilacını pek düzenli vermedim ondan heralde...

slm cnm ben eymene artık vitamin vs vermiyorum yani takip edemiyorum
bende kahvaltının ardından tatlı niyetine pekmez+tahin(tahin katmadan yemez) ,bal+kaymak(kaymak katmadan yemez)sonra gün arasında nar suyu vs veriyorum kuruyemişi çok seviyo bende kan üzümü vs 1 kavanoz karışık bulunduruyorum canı isteyince oraya götürüp anne cezzz diyo farklı alternatifler dene yani

selam kızlar naber. dün oğlumu dr kan sayımına götürdüm. yine kansızlık çıktı.
bundan önceki verilen demir ilacını pek düzenli vermedim ondan heralde...

slm canım bende çağana kan şurubunu vermiştim ama çok beğenmedi tadı ve kokusu çok kötü çünkü.
bende pekmez veriyorum kuruyemiş daha yemiyo ama bende deniycem kan yapıcı üzüm filan sende dene istersen

slm kızlarr meralle konustum hepinize selamı var pcci daha yapılmamış beklemedeymiş özlemiş kkyı mertte çok şükür iyiymiş..
meralcim bizde seni çok özledim en kısa zamandan gelmen dileğiyle öpüldün..merttede kocaman öpücükkk

bizde oğlumla öpüyoruz hem meralleri hemde hepinizi
eve gidince oğlumla pasta yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak çok mutlu oluyo bişeyleri yapmasına izin verdiğimde anlatırım yarın detayları

bizde oğlumla öpüyoruz hem meralleri hemde hepinizi
eve gidince oğlumla pasta yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak çok mutlu oluyo bişeyleri yapmasına izin verdiğimde anlatırım yarın detayları

bizde sizi öptükk nagişimm..pastayı bizim yerimizde yiyinn afiyet olsunn onlar mutlu oldukça bizde çok mutlu oluyoruz dimi?

selam kizlarr fena saat basi kalktigim bir gecenin ardindan saat 8.30 da deniz kenarina gittik cunku sabahlari deniz havuz gibi oluyor dumduz sakin nartan icin cok iyi simitleri alip kahvaltimizi da orada yaptik nartan a kollulari takip cumburlopppp denize cok seviyor denizi hangi cocuk sevmez ki degil mi??? oynadik beraber beni birakip kendi basina deniz de durabilmesi icin cesaretlendirmeye calisiyorum elleri ve ayaklari cirpiyor ayri ayri ama ikisini yapamiyor bidicigim.... sonra saat 10.30 da ev yemek fasli sut fasli ve uyku nartan bu kadar duzenli yani.....

aytes i soracak olursaniz sifir uyku biraz once uyudu bakalim ne kadar surer kirmizi adam..... babamizda toplanti da ben de birseyler atistirip yaparim uykuuuuu uykuuu smdilik en cok muhtac oldugum seyyyyy

bir de bugun nartan in arkadasi ege geldi guzel guzel oynadilar bazen ayri ayri takilsalar da bazen de beraber oynadilar bidiklar ya cok tatlilar zaten saclari nartan la ayni renk ve kivircik goren kardes zannedebiliyor ....

nagihancigim himmm pastalar yapiliyor masallah eymen le uzun suruyordur bir pasta yapmak ama zevklide oluyordur nartan da cok merakli ocakta birsey opissin karis karissss amannn sicak olmasa neyse eline plastik birseyler veriyorum ama kesmiyor tabi gercegi olacak....

nartanında keyfine diyecek yon nurancım ya benden çok deniz gördüböyle giderse bi kaç seneye kadar nartan iyi bir yüzücü olur annesii maşallah nartanımaayteste inş uyurda sende dinlenirsin bi güzelll evet uyku uyku uyku bende aynı şeyden şikayetçiyim ..nartancık bayağı güzel dolu dolu bi güün geçirmiş iyi olmuş yoksa enerjilerini nasıl atacaklar üstlerinden değilmi

bizim zeynep nerede uzun suredir yok merk etiim tlf da yok ki arasak.... sebnemcigimiz ne yapti acaba meraktayim???? kizlar ses verin....

canım zeynebe bi kaç kes denk geldim ama başka topiklerde ..
sebnemciğimde dün akşam beni aramış ama bizde eşimle yemeğe gitmiştik denk gelemedik ama meralle konuşmuşş iyiymiş sanırım

bu arada nartan in gunes alerjisi icin o diger doktorun verdigi kremlerin hicbirini kullanmayin dedi canim doktorumuz kortizon var kendi kendine iyiilesmesini vucudun savasmasini saglayalim boylke kremler iyi degil dedi ya tam da bekledigim gibi konustu ve kocam da ikna oldu allahtan yoksa kullanacktik simdilik iyi sayilir gunes kremini de degistirdim belki o bile yapmis olabilir la roche diye bir marka var o kadar da para ama en iyisi sebamed ustune tanimiyorum....

canım zeynebe bi kaç kes denk geldim ama başka topiklerde ..
sebnemciğimde dün akşam beni aramış ama bizde eşimle yemeğe gitmiştik denk gelemedik ama meralle konuşmuşş iyiymiş sanırım

aaaaaa merak ettigimizi bilmiyor mu neden iki satir yazmiyor ki isteee sanal alem diyorlar dogru dsanirim iyi olsun da napalim....

sebnem in telf bana ozelden versene derya ararim ben d merak edince... iyi olmasind=a da sevindim denk gelirse selamimi soyle canim...

olabilir nurancım güneş kremide yapmış olabilir değiştirmekle iyi yapmışsın ama inş yavrumun böyle bi alerji durumu devam etmez

canım vereyim ben nasıl aranır yurtdışı bilemediğim için arayamadım o aramış beni ordan daha ucuzmuş sanırım..zeynebinden merak ettiğimizi bildiğinden tam emin değilim ama ara ara başka topiklerde olduğunu biliyorum iyi olsunda yazması önemli değil tabi canım..sanal alem diye düşümedim ben hiç meralde benimle aynı fikirde mesela hepimizi merak etmiş ve özlemiş oda biran önce gelmek istiyo..ben dersen hiç duramıyorum acaba kızlar napıyo,şimdi ne güzel sohbetler ediliyodur keşke bende yazabilsem bişeyler diye düşünüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…