selam kızlar naber. dün oğlumu dr kan sayımına götürdüm. yine kansızlık çıktı.
bundan önceki verilen demir ilacını pek düzenli vermedim ondan heralde...
selam kızlar naber. dün oğlumu dr kan sayımına götürdüm. yine kansızlık çıktı.
bundan önceki verilen demir ilacını pek düzenli vermedim ondan heralde...
slm derya nasılsın cagan nasıl:82::82::82:
iyiyim canım sen nasılsın?çağanda edepsiz huysuzlandı ve uyudu.sizden naber?
bizdeiyiz ama benim oglanı uyku düzeni bikaç gündür bozuldu dişten galiba gece 2 de yattı şimdideoturuyo benle
slm kızlarr meralle konustum hepinize selamı var pcci daha yapılmamış beklemedeymiş özlemiş kkyı mertte çok şükür iyiymiş..
meralcim bizde seni çok özledim en kısa zamandan gelmen dileğiyle öpüldün..merttede kocaman öpücükkk
bizde oğlumla öpüyoruz hem meralleri hemde hepinizi
eve gidince oğlumla pasta yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak çok mutlu oluyo bişeyleri yapmasına izin verdiğimde anlatırım yarın detayları
selam kizlarr fena saat basi kalktigim bir gecenin ardindan saat 8.30 da deniz kenarina gittik cunku sabahlari deniz havuz gibi oluyor dumduz sakin nartan icin cok iyi simitleri alip kahvaltimizi da orada yaptik nartan a kollulari takip cumburlopppp denize cok seviyor denizi hangi cocuk sevmez ki degil mi??? oynadik beraber beni birakip kendi basina deniz de durabilmesi icin cesaretlendirmeye calisiyorum elleri ve ayaklari cirpiyor ayri ayri ama ikisini yapamiyor bidicigim.... sonra saat 10.30 da ev yemek fasli sut fasli ve uyku nartan bu kadar duzenli yani.....
aytes i soracak olursaniz sifir uyku biraz once uyudu bakalim ne kadar surer kirmizi adam..... babamizda toplanti da ben de birseyler atistirip yaparim uykuuuuu uykuuu smdilik en cok muhtac oldugum seyyyyy
bir de bugun nartan in arkadasi ege geldi guzel guzel oynadilar bazen ayri ayri takilsalar da bazen de beraber oynadilar bidiklar ya cok tatlilar zaten saclari nartan la ayni renk ve kivircik goren kardes zannedebiliyor ....
bizim zeynep nerede uzun suredir yok merk etiim tlf da yok ki arasak.... sebnemcigimiz ne yapti acaba meraktayim???? kizlar ses verin....
canım zeynebe bi kaç kes denk geldim ama başka topiklerde ..
sebnemciğimde dün akşam beni aramış ama bizde eşimle yemeğe gitmiştik denk gelemedik ama meralle konuşmuşş iyiymiş sanırım
bu arada nartan in gunes alerjisi icin o diger doktorun verdigi kremlerin hicbirini kullanmayin dedi canim doktorumuz kortizon var kendi kendine iyiilesmesini vucudun savasmasini saglayalim boylke kremler iyi degil dedi ya tam da bekledigim gibi konustu ve kocam da ikna oldu allahtan yoksa kullanacktik simdilik iyi sayilir gunes kremini de degistirdim belki o bile yapmis olabilir la roche diye bir marka var o kadar da para ama en iyisi sebamed ustune tanimiyorum....
aaaaaa merak ettigimizi bilmiyor mu neden iki satir yazmiyor ki isteee sanal alem diyorlar dogru dsanirim iyi olsun da napalim....
sebnem in telf bana ozelden versene derya ararim ben d merak edince... iyi olmasind=a da sevindim denk gelirse selamimi soyle canim...
olabilir nurancım güneş kremide yapmış olabilir değiştirmekle iyi yapmışsın ama inş yavrumun böyle bi alerji durumu devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?