günaydın herkese nasılsınız ben çok yorgunum migrenimde tutu of başım çok agrıyo iki üç gündür mustafa geç uyup erken kalkıyo benim tüm düzenimi alt üst etdi gece uykusunda çok agladı acaba neden bi türlü anlayamadık sürekli agzını açıp dişini gösterip anna acıyo diyo bakıyorum görünürde bişe yok kızlar sizin cocuklar ikinci azılarını çıkardılarmı? olmasa yarın dr götürecem bakalım mustafa eve misafir gelince kendi başına okadar güzel oynuyoki misafir çok seviyo onlar gidince de çok mızmızlanıyo dün gece eşimin iş arkadaşları ve eşleri geldi ilkez tanıştım hepsi cok iyi insanlarmış genel olarak çok iyiydi
deryacım ben oglum lokal anestesiyle yaptırdım zaten el ve ayakların tutuyorlar ank istersen doktorumuzu öneririm gatadan geliyo urolog albay
günadyın nagişcim
aa tatil iyi olmuş .demek eymen batırdı koltuklarını ha ee çokmu batırmışş peki?hatasını biliyo demekki eymen kızıcaksın diyede korkup ağlamıştır .ahh şu anne babalar yokmu torunlarınada hiç kıyamazlar acaba onlar bizi bi fiske bile vurmadanmı büyüttüler sankki..çağanda öyle canım bu ara bu kasım bebekleri hep kıpır kıpır
günaydın canım geçmiş olsun ya bak ne dicem sizin orda lokman hekim hastanesi varmı bilmiyorum ama lokman hekim hastanesinde tedavi ediyolar migreni bizim burda birisi gitti bi kaç seansmış ve çok pahalı değil 100 tl miş ve kesin sonuç veriyomuş kadın çok memnun şimdi artık hiç ilaç filan kullanmıyorum dedi bi araştır istersen ..canım çağan azı dişini çıkardı çok zorlandı ama ateş filan sürekli ağladıı mustafada belki diş çıkartıyodur annesi o ağrı yapıyodur..maşallah mustafaya misafiri çok seviyo demenk şanslısın aslında kalabalığı sevmez her çocukk..
epey batırmış cnm ya baya baya görülüyo
bende artık onları oturma odasına alıcam orayı eymene oda yapıcam çekyatın birini acayım diyorum üstüne bir yorgan serip eymene göre düzenleyeyim ramazandan sonra orda yatsın oyuncaklarını falan orda döksün saçsın oyuncak sepeti toplu durunca içi rahat etmiyo ille hepsi evin ortasında olacak üfff üffff
bizde artık kocişimle odamıza kavuşalım yeter yaww 2 sene oldu göçebe gibi
mustafnın 16 tane dişi cıktı bi arka azılar kaldı galiba o yüzden lokman hekim bizim burda degil sincan da var yakın ama bende gitim migren için memnun kalmadım atatürk araştırmaya yeni gitim başladık bi tadaviye ilaç kullanıyom bakalım
aaa adını ve yerini tam olarak söylermisin canım çok iyi olur..fiyatı ne kadardı canım?
canım sincanda 23 nisan cocuk hastanesi var özel orda yapıyor gatadan geliyo akşam 6 sonra çok yogun bi dr benim komşularımda orda yptırmış adam yaşını başın almış işinin ehli ben çok menmun kaldım
epey batırmış cnm ya baya baya görülüyo
bende artık onları oturma odasına alıcam orayı eymene oda yapıcam çekyatın birini acayım diyorum üstüne bir yorgan serip eymene göre düzenleyeyim ramazandan sonra orda yatsın oyuncaklarını falan orda döksün saçsın oyuncak sepeti toplu durunca içi rahat etmiyo ille hepsi evin ortasında olacak üfff üffff
bizde artık kocişimle odamıza kavuşalım yeter yaww 2 sene oldu göçebe gibi
bi araştırayım canım fiyatınıda yazarmısın ?
150 tlye yapıyor
aa fiyatıda iyiymiş canım peki ellerini kollarını kendilerimi tutuyo yoksa benim dediğim gibi bağlıyolarmı?
yok bagamıyorlar bacaklarını babamız tutu elerin ben zaten yardımcısı var toplam 10 dk kesti bide bizm cocun kinde yapışıklık varmış biraz ondan ugraştı
iyi günler arkadaşlar son günlerde işler baya arttı giriyorum ama anca okuyabiliyorum..
oğuzu genel anestezi yaptırmaya karar verdim herşey onun iyiliği için zaten sadece bayıltıyolar bi 15-20 dk lığına o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum uzmanlarda çocuğun psikolojisi ve sağlığı için geneli öneriyo lokalde yanlış yapılan iğne sonucu pipiyi kaybetme ihtimali bile olabiliyomuş Allah korusun.. yaptırmayı düşündüğüm çocuk cerrahisi olan hastane 600 tl istedi tabi bunun tahlili bilmem nesi bir sürü şeyi çıkar açıkçası bana çok fazla geldi eskiden berberin bile yaptığı işi şimdi bu kadar abartmak doğrumu bilmiyorum.. tabi bebem iyi olsun gerisi önemli değil ama kuzenim in yaptırdığı hastanede aynı işlem 350 lira bende sanırım oraya gidicem bu akşam bir kontrole götürüp ona göre karar vereceğim.. kaç gündür düşün düşün perişan oldum ya hayırlısıyla olsada rahatlasam(
iyi günler arkadaşlar son günlerde işler baya arttı giriyorum ama anca okuyabiliyorum..
oğuzu genel anestezi yaptırmaya karar verdim herşey onun iyiliği için zaten sadece bayıltıyolar bi 15-20 dk lığına o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum uzmanlarda çocuğun psikolojisi ve sağlığı için geneli öneriyo lokalde yanlış yapılan iğne sonucu pipiyi kaybetme ihtimali bile olabiliyomuş Allah korusun.. yaptırmayı düşündüğüm çocuk cerrahisi olan hastane 600 tl istedi tabi bunun tahlili bilmem nesi bir sürü şeyi çıkar açıkçası bana çok fazla geldi eskiden berberin bile yaptığı işi şimdi bu kadar abartmak doğrumu bilmiyorum.. tabi bebem iyi olsun gerisi önemli değil ama kuzenim in yaptırdığı hastanede aynı işlem 350 lira bende sanırım oraya gidicem bu akşam bir kontrole götürüp ona göre karar vereceğim.. kaç gündür düşün düşün perişan oldum ya hayırlısıyla olsada rahatlasam(
hayırlısı olsun cnm bu sünnet işi çok riskli insan korkuyo sonuçta çocukların geleceği söz konusu
tabi her zaman pahalı olan iyidir diye bişey yok hem kaliteli hem uygun olsa tadından yenmez
serapcım tabikide herşey onların sağlığı için ama bana 600 biraz fazla geldi tabi sen bilirsinn .bak şimdi sen böyle söyleyince korkmaya başladım ve kararsız kaldım bende bi yandan evet çocuğun psikolojisi için doğru ama bide genel anestezininde riskleri var canım offf ne zormuş şu ucundan aldırma ya
ya canım ikisinide uzman doktor yapıyo sonuçta eskiler gibi fenni değiller ucundan accık kesecekler işte çocuk için en iyisi olsun derken bide bizler bu kadar hassasken kullanılıyoruz gibi geliyo doğum parasına sünnet yapıyolar ya 15 dk lık bir işlem pahalısı iyi diye bir mantık sadece bizde var zaten eczaneye geliyo öyle hastalar ilaç 2 liralıksa bunun için mi geldim buraya diyolar oysaki o ilaç hayat kurtarıyo kuzenim yaptırdı cumartesi günü çocuğu hemen ayağa kalktı bile hayırlısı olsun canım inş..
zaten 600 olandan şimdilik vazgeçtim 350 olan yere bakıcam bu akşam :) canım bende araştırmadan önce genel anesteziye öcü gibi bakıyodum ama araştırdım genel anestezi derken ameliyat olur gibi vermiyolar eter koklatır bayıltırsın ya öyle azcık bişey uyuyo sadece zaten öncesinde anestezi doktoru kontrol ediyo korkulacak bi durum yok ben sonrasından korkuyorum ağlıcak acıyacak
selm kizlar sunnet olaylari konusulmus biran once yaptirin da kurtulsun bidiklar yoksa daha sonraya kalacak bu is uzayacak ben o konuda cok ama cok rahatim nartan i ilk dogdugu gun aytes i ise ikinci gunu sunnet ettirdim kocam sayesinde beni yureklendirdi ilerde daha zor olacagindan bahsetti ben de kabul ettim..... zaten gobeginden once iyilesti ikisinin de masallah siz de biran once yaptirin kurtulun arkadaslar.......
bugun nartan uyuynca havuza indim guneslenmeye biraz da meralin onerdigi kitap var ya onu okudum olumlu olmaktan olumlu dusunmekten ve bunu hayat felsefesi yapmaktan bahsediyordu ben de son zamanlarda amma dirdirci olmustum uykusuzluk bitkinlik ne yapayim simdi olumlu olarak bakmaya karar verdim hayata..... az soylenme cocuklarla maksimum ilgi olmasa da mutlu yaklasma bagirmak yok..... sacini supurge ya etmeyeceksin yada dirdir etmeyeceksin ne dogru degil mi arkadaslar????
meralcigim kitap cok guzel yaaaa sagol tavsiyen icin tekrar.... isallah ta bu arada bize guzel tavsiyelerin birikmistir bekliyoruz sabirsizlikla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?