2009 Kasm Anneleri

deniz e gidiyoruz deryacigim ama rahatliyor muyum bilemiyorum??? nartan i evden cikarmaya calismak hazirlamak kolay olmuyor gidecegiz deniz yzmek pek cakmiyor yada takmiyor.... gidince de kolluklarla kucagimda konyaaalti zaten kum degil denizin icinde nartan ve ayaklarima batan o taslar aksamlari ayaklarim baya agriyor ama yoksa o dalgali havuza giremez tek basina.... seneye yuzme kursuna yazdirmayi dusunuyorum alirlar isallah derya sen de seneye dusunebilirsin boyle bir aktivite orada da vardir havuzlar enerjilerini atarlar en azindan......

iyi akşamlar kızlarr sinirden çatlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti açamıyorumm ..akşam eşim erken geldi iftarı yaptık hemen çıktık evden annemlere uğradık 10 dkka sonra kaynanamlara gittik giderken eşime bak en geç saat 9.30 daçağanın uyuması lazım yoksa uyku düzeni alt üst oluyo dedim eğer yok ben çok otururum diyosan ben eve gideyim kendin git dedim tamam dedi ve vurgulayarak defalarca söyledim bunu zaten dedim uykusunu yeni düzene soktum dedim çok zorlanıyorum yoksa filan dedim kabul etti .neyse gittik biraz oturduk kaynanam çay koyayımmı dedi eşime saat 9 eşim koy dedi bana döndü ya 20 dkkda olur dedi ya hani kalmayacaktım desemde tersledi beni orda beni sıkma dedi neyse oturduda oturdu çağan su istedi görümcem bardağa doldurmuş eşim o sırada abla öyle doldurma sadece bi yudum ver demesine rağmen doldurmuş çağan kafasına diktiği gisi su komple üstüne döküldü ve yedek kıyafetimde yoktu yanımda eşime hasta olur kalkalım desemde eşim kalkmadı eve geldik zorla saat oldu 10 çağan uyumuyoo 11 oldu yok ben çıldırdım çünkü gitti uyku saati yarım saatte olsa çağanı etkiliyo işte bende kızdım bak senin zevkin için düzenemiz bozuldu benim dinlenmeye hiçmi hakkım yok dedim saydımda saydım o bana bağırdı derken ben ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu çağan geldi geldi boynuma sarıldı dayanamadım dahada kötü oldum tlf aldım müzik açtım yatağıma yattım baktı uyumayacak aldı çıktı dışarı arabayla gezdirip uyutacak ya size soruyorum çağanın ne kadar huysuz bi çocuk olduğunu biliyosunuz benim o uyuyunca dinlenmeye hiçmi hakkım yok o bencilce davranıyo sadece kendini düşünüyo neymiş annesigili her zaman görmüyorumuşş dedim bak ben kendi anneme gittiğim zamanda çağanın uyku saati gelmeden eve geliyorum çünkü onun zorluğunu ben çekiyorum sen sadece akşam görüyosun ve ondada bakmıyosun seviyosun ama akşama kadar ben çok yoruluyorum yok hala oda bana kızıyoo..kaynanamgilde evi alt üst etti bir dkka durmadıı her tarafı döktü saçtı sürekli mızmız bana diyolar işiniz var eşimde diyokii ben yokum akşama kadar derya var o düşünsün ya madem bunu diyosunda ne diye hala tek kendi zevkini düşünüyosun ya desene deryada yoruluyo onunda dinlenmeye hakkı var ama yok nerde çok doldum kızlar çookkk gözleriim acıyo artıkk açamıyorumm

canım senin için çok üzüldüm ne diyecemi bilemedim ama ben de senin gibiyim en ufak bişeyde yengeç ruhunun etkisiyle güçüm gözüme yeter inan erkekler bazen çok anlayışsız oluyor anne olunca cinsler arası farkımızı ve annelin neden kutsal odugunu daha iyi anladım bak mesale benim eşim çok ilgilenir oglum babacı bakar bu arda her istedini yapar alıştırır cocukta başka zaman da isteyince bana kızar sarar ve meşur sözü anne yetiştiirir cocu akşama kadar senle der ya ben cıldırırm erkek işte bunlar aramızdaki fark sonrada pişman olurlar nasıl bi çinsler bizde yetiştiriyoz ama şu bi gercek ki anneler yapıy bi adamları öyle yetiştiriyor boşver canım takma kafan sonra hasta olursun

cnm ya sıkma canını sırf kendimize yapıyoruz benim eşimde oğluna çok düşkündür yemekti uyku saatiydi hiç aksatmaz nerde olursak olalım ama gel görki erkek işte anne özverisi olmuyo dün eve gittim yatmış iftara kadar uyudu bende regl olucam gerginim zaten evde annem babam var bişey demedim ama çok sinirlendim neden bende bir akşam yatamıyorum işten gel çocuk bak yemek hazırla bulaşıkları topla hoppp uyku saati hoş uyku saati gelmesede ben sızıyorum bazen çocuksuz günleri özlüyoruz galiba

annemler dün gece gitti
sabah kaynanaya çıktım aaa annenler gittimi (akşamdan eşim söylemiş haberi var hem bir güle güle demeye bile gelmediği gibi bide yaptığına bakın )ben bugün 9da tapuya gidecektim dedi eymen ne olucak dedim ne yapayım yanımda götürürüm dedi kahvaltısı diyince çorba alırım yanıma dedi
akşamdan söyleseydin komşuyu falan ayarlardım dedim delirdim sabah sabah izin alamam çünkü yarın 20lik dişim ameliyatla alınacak ona izin alıcam 1 ay önceden alındı randevu, eşimi aradım konuştuk sıkma canını ben izin alır bakarım dedi sabahın körü kim aranır kim ayarlanır ben biliyorum şimdi 9da işi var diye uyanmasa bile uyandırır :2:
bide kendileri zor gidiyolar eymele otobüste minibüste çok zor çok korkuyorum çok

oof offf canım ya değermi böyle şeyler için kendini yıpratmaya Allah beter dertlerden saklasın ya inan sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın aynı durum bizdede oluyo bende ilk zamanlar canımı sıkıp çok dert ediyordum senin gibi ama eşim annesini görmediği için değil onların tepkisinden çekindiği için oturup kalıyo ilk zamanlar bende sinir küpüne dönüyodum ee gelinsin kalk desen göze batıyosun ama ben diyodum valla kalkmıyosa ii sen otur biz gidiyoruz uykusu var diyodum yada oğuzu kendi haline bırakıp hiç bakmıyodum kalkmaya mecbur kalıyodu tabi bu durumlar sinirlerimi yıpratıyodu şimdi diyorum ne zaman kalkacağız eğer kalkmıyorsan ben oğuzu uyutuyorum diyorum seçimi ona bırakıyorum kalacaksa sen uyut kalkacaksa uyutma gidelim diyo uyurda yolda uyanırsa falan hiç bakmıyorum babasına teslim başına gelecekleri bildiği için çok şükür şimdi en geç 9,30 da kalkıyor.. zaten suratımı ister istemez döküyodum oğuzun uyku saati mama saati yada herhangi bir saati saçma sapan sebeplerden gecikirse bana geliyolar.. bende kendi anneme gidince eşime hadi kalkalım uyku saati geldi diyorum iki etmiyo hemen zıplıyo ama kendi ailesinde bu sökmüyo eee onlara ispatlamaları gereken şeyler var kadın sözü dinlememeleri gibi.. seni çok iyi anlıyorum.. Ama bu durumlara canını sıkma erkek milleti yönlendirilmekten hoşlanmıyor bunun yerine farklı yöntemler dene canım o kendi desin hadi kalkalım diye sen hiç bir şey deme mesela bir yaramazlık mı yaptı uykusu geldi ne yapacağını şaşırdı de, suratını as bu çocuk böyle uykusu gelince illa bişey yapıyo inş. başıma bir iş açmaz falan de korkut ne bilem ama bunları eşine değil ortaya söle.. asla kalkalım deme benim yeni yöntem işe yarıyo hiiçte canını sıkma böyle konulara.. olmadı kaynananda uyut.. Allah yardımcın olsun..

Ya sanırım senin kaynana acayip rahat bi kadın ya gözümde canlandırmaya çalışıyorumda dünya yıkılsa umurunda olmaz biri gibi adamı fitil eden tipten Allahtan eşin yanında ve ilgili ailemizin huzuru için idare edeceğiz başka çaresi yok buda bizim kaderimiz.. eğer bebeğinin beslenmemesinden korkuyosan canım sana daha çok iş düşecek ama akşam geldiğinde yedirmeye çalış günlük vitaminli besinleri.. yada sabah kahvaltısını kendin yedirip işe rahat git tmm çok yoruluyoruz ama içimiz rahat olur ben geceden kahvaltıyı hazırlıyorum yolda yediriyorum oğuza canımı sıkmıyorum en azından öyle bir imkanın olursa sende öyle yap canım kaynanan gamsız fazla ilgili değil ama zaten senin gibi olması imkansız bakıcıya bıraksan nasıl güveneceksin yine kayınvalidenin kendi canı eminim ki korur şurda az bir zaman sonra kreşe başlayacak inş. o zaman daha rahat edersin.. boşver hiiiç canını sıkma tmm bebişlerimiz bizim canımız Ama onları önce Allah koruyo kaynana bakıcı falanda hikayesi

ohhh rahatladım eşimi aradım gelmiş oğlumun yanındaymış annesini babasını da alıp tapuya gidiyolarmış kahvaltısını yapmış oğlum cnm kocam
valla serapcım epey bir rahat ama çarem yok mecburum bursada kimsem yok benim bakıcı da denedim iyiydi hoştu ama 2 kez uyurken yakaladım ilkinde eşim bir hatada harcanmaz dedi 2.sinde eşime bile söylemeden hadi güle güle dedim bana kalsa en son tercihim bile değildi babannesinin bakması eyvallah etmek istemiyodum ve eşimde aynı fikirdeydi ama olmadı olmadı hazirana kadar sabredim sonrasında doğru kreşe
canlarım çocuklara vitamin veriyomusunuz ben bu konuda biraz vasatım evde var ama hep unutuyorum yiyerek alsın istiyorum sizce vermelimiyim

Dün akşam oğluma randevuyu aldım sünnet için cumartesi günü sabah 09,00 gibi yawrunun bamyası gidiyor hayırlısıyla inş. ama bi sorun var hala patronla konuşmadım :) bu gün cesaretimi toplayıp konuşacağım inş. bizim tatilimiz 9 gün değil pazartesi cuma cumartesi yine iş var bakalım ne diyecek ooy ooyyy

hayırlısı olsun cnm ama bayramda zor olmucak mı hem paşamla ilgilenip hemde gelen giden derdi en son benim oğlum sünnet olacak galiba babası tutturdu 6-7 yaşında diye 9 bile olabilirmiş
bende uzun yıllar özel sektörde çalışmış biri olarak ilk defa yıllık izin olmadan 9 gün tatil yapıcam
işin garibi ne anneme gidesim var ne evde durasım sakin huzrlu eşim oğlum ve ben olmak istiyorum keşke köyde bir evim olsaydı kapardım kapımı otururdum hayalim ama Allah nasip ederse yapıcam köye bir ev (anneme gitmek istememin sebebi kardeşime kızgınlığım bayramda oda annemde olacakta )

ne güzel olur değil mi? şöyle etrafı açık araba olmayan temiz havalı bi yerde sakin sakin dinlensek... sal bebeyi koşsun istediği gibi.. valla biz küçük olduğumuz için bayramda gelen giden olmuyo bize genelde biz geziyoduk ama gezemeyiz muhtemelen iyileşirse çıkarız yine kayınvalidemler köyde olacak annemlerde bize gelir bayramda biter böylece :)
ben konuyu bilmiyorum nie kızdın ki kardeşine? bayramda kızgınlıkllar son bulur nasılsa gelir inş. evine elini öpmeye :))

kızlar var mı aranızda serapla benim hayalimdeki gibi bir evi olan toplaşıp gelelim
kardeşim benim bileziklerimi aldı 2 ay sonra vericem diye 1 sene geçti bu 1 senede arabasını sattı borçsuz düğün yaptı benim bilezikler yok,dünde yeni araba aldı benim bileziklerin yine adı yok eşim yavaş yavaş bozuluyo babamın haberi yok eşim dedi söyle bak araba alırsa bizim borç 2 sene daha gelmez diye söyleyemedim aradım hayırlı olsun araba alıyomuşsuz borçların bittimi diye bitti bir sana kaldı diyo karısı işe 1,5 saat yol gitmesinmiş arabayla 15 dkmış hiç düşünen yok ablamın huzuru kaçar mı diye yani eşim anlayışsız bir adam olsa yanmıştımkızgınım serap hemde çok söylemem mi lazım bu telefon bana borcun varken ne arabası anlamına gelmiyomu kerdeş işte kıyamıyorum

ooooohooooooooo benim zavallı kızımın düzeni hiç yok siz kendinizi boşuna heba ediyosunuzzz kiiii diyarbakırda olsam biile 3 ayda bi geliyodum ordan orya ordan oraya deli oluyodumm sinirim stresim tavan yapıp nesliyede bulaştırıodum gece uykusu yok gündüz uykusu yokk oturup çocuğumla ilgilenesim yok o soğuklarda kayınvalidemin kayınpederime neslihanı al dışarı çıkart biz iş yapalımm demesi neslihanın bronşit olmasıı of ta off yaniii en sonun da dayanamyım anne ev temiz olsun die zatüre etceniz çocuğu diye çıkışlarım yinede bişi olmaz demelerii konuşturmayın bni şimdi burdaaa yaaa ben yemizlik yapayım diyeee kızım o soğuklarda parklardaydıı neysee
ankaraya tainimiz çıksınistiyodummm çünkü aydın çok yakındı izmire ne annemlere nede annesiglie yakın olmak istiyorudum ben sadcee evimde huzurum olsun isityodumm zırt pırt gidip gelmek istemiodum ki öylede oluyo şuann ben eşim cuma günü bayram iznine ayrılcak kayınpederim cuma gelionuzmu diye sordu yaaa ben belki gelmicem benimde evim var düzneim var ailem var bayramım var nie cuma gününden gideyimkiii yaa bayramda uğrarımm ben erken gideyimki kayınvalideciğime bayram temizliği yapim dertleri o sanırım ama yanılıyolar bu seferr ben izmire falan gitmek istemiyorum kızlar eşimle çok zor günler atlattık tekrardan yıpranmak istemiyorum mutlu olmak siityorummm sinirmi siterismi yaşamak istemiyorum nesliye yansıtmak istemiyorum iki gündür ben sakinim diye nesimde sakinnn hhuzurlu mızmızlanmıyo oturup çocuğumla ilgileniyorum çocuğama nedersem kapıyoo anlıyo izmirde ilgiilenemiyorum çocuğummlaa uyku düzeni yeme düzeniii değişio ve daha neler neler derya bide beni gör toparlan ağlamaktan vazgeççç eşim 15 günlüğüne bursaya gidicek ve ben izmire gidicem annölere kayannamlara ordan oraya rezil olucamm asıl ben bunaldımm yaaa

valla haklıymışsın canım ya güler yüzlü olmayacaksın işte sen güldün mü insanlar bunu hep kullanıyo ah asık suratlı olsaydın şimdiye kadar 10 kez gelmişti bilezikler bu yüzden akrabayla ne iş yapılır nede borç verilir annene falan söylesen bi şekilde belirtse senden habersiz gibi davranıp ödeyin borcunu nagihanın durumu sıkışık borcu var sizden de isteyemez utanır falan dese :)) benim hiç bişeyim kalmadı 3 yıl önce ev alırken hepsini sattım bende rahatladımm oohhhh

mineee herkes bugün sıkıntılı galiba
ya eşin ne zaman geliyo bursaya şimdi şöle olurrrr 12 eylül pazartesi kısmetse evimdeyim 1 hafta izinliyim gelsene sende bize güvenemezsende akşamları ordu evinde kalısın gündüzleri bende olursun 2 gün kalır kafa dağıtırsın tabi bu teklif hem hiç tanışmamış kişiler hemde çocuklu bir insan için uygulanması zor ama benden teklif etmesi

canımcım eylülde benim eşim yıllık iznini kullancak ekimdede bursaya göreve gelcek sende gel diyo ama bilmiyorumm teklifin için saol canım benimm çok teşekür ederimmm sizi yıllardır tanıyo gibiyim kardeşim gibisiniz gelirsem uğrucam sözzz en azından bi hafta sonuu iinşş ama gelirmiyim bilmiyorumm kiii eger gelmessem mecbur izmire gidicemm bakalım ne olcakk:34

bak işte eşinde gel diyosa gel işte hem boşuna izmire gidip gerilmezsin eğer ordu evinde kalacaksan canın sıkılmaz çarşıya çok yakın ve yeri süper akşamları falan takılırız haftasonuda grşürüz piknikti falan süper olur yerinde olsam grşmeyi bir tarafa bırak sırf gidip gerilmemek için kocamla gelirdim

gelicemde o zman annemle kayınvalidem birsürü dır dır etcekler gittiğim yerdende tat alamıcamkiii burnumdan getiriyolar nagişçim ama büyük ihitmal gelicem gibi

deryacigim tatlisim nasil oldun rahatladin mi biraz? seni en iyi biz anlariz canim ucundan kiyisindan herkesin basina bu tip olaylar geliyor ben de eger nartan in uyku vakti gecikirse kiyameti koparirim cunku sonrasinda ugrasacvak olan benim ve cok fazla dirdir ederim kocam da sagolsun birsekilde uymaya calisir orta noktayi bulmaya calisir cunku ne zor oldugunu bilir....

o yuzden takma kafana esinle de cok fazla tartisma kendini cok yipratiyorsun agla agla uzuntuden de hasta olursun esine olan olmuyor sana oluyor hassas arkadasim benim

bugun nartan uyuyunca kocamla havuza indik biraz yuzdum ve guneslendim kocamin kardesi ve karisi almanya dan geliyorlar ayyyy antalya da yasiyor da bembeyz kalmis demesin diye biraz bronzlasmam gerekiyor cok ta kokosumdur hani yani

karisi da hamile 4 aylik bizdeki yatakta gecen sene bile beli agrimis zaten baya toplu bir bayan bu sene hamile ya hic kalamam demis ayyy yani soyle bir hamile olamadim ya yanarim ona yanarim evdeki yatagi bile degistirmisler cici hamile hep demistim naz yapacagim ayyya ayyyy diyecegim diye ikisnde de yapamadim kismet ucuncuye belki kizlarrrr himmm kendime bu allah korusun degil mi ikisyle kafayi yerken allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…