sağol canım seninde bayramın mübarek olsunn ..hadi bakalım hayırlısı herkes bi yerlere gidiyo bayramda ben evdeyim topiği yalnız bırakmam kimse olmasa bile kendim yazar kendim cvp veriririm
ay sinirlerim çok bozulduelim ayam titriyo
sağol canım seninde bayramın mübarek olsunn ..hadi bakalım hayırlısı herkes bi yerlere gidiyo bayramda ben evdeyim topiği yalnız bırakmam kimse olmasa bile kendim yazar kendim cvp veriririm
yerim ben seniiii yaaa çok şekersinnn arada girmeye calışırım seni yanlız bırakmam merak etme
bend evde ve yalnızım eşim bayram boyunca çalişyo of
napayım canım yaaa öyle ama gel zatenn bende bugün seni arayacaktımm misafirim gelecek harıl harıl yemek yapıyorum her yerim tutulduu dahada çok işim var
ne oldu esincim hayırdır?
allah yardımcın olsun canımmm bende ararım kızzlar faceme numaralrınızı atınnn banaaa
ya dengesiz bi üst komşum var canımı sıktı 2 tane cocu var benim oglanı yeniuyutum bunlar arkadaşlarınıda getirmiş gürültüden durulmuyo büyük ogluna eşim bak bu odada mustafa uyuyo dedi ama iyice gürültüyü artırdılar ben cıktım bakın başka yerde oynayın bu odada cocuk uyuyo diye kadın kapıya cıkmadı ogluda suratım kapıyı carptı ama akşam eşine söylüyecem ben tüm iyi niyetimle gürültü yapmayın demedim bu odada cocuk uyuyo başka odalarda oynayın dedim
ayy esincim o komşulardan bizim binadada var kör şeytan bi tane çakacan şuna diyoo evet bide çocuk uyuyunca yapıyolar ve hiç umursamıyolar ama se sinirlenme canım sakin ol
allah yardımcın olsun canımmm bende ararım kızzlar faceme numaralrınızı atınnn banaaa
nagihan oyle bir foto ceksene eymenin ne tatlidir kim bilir.... simdiden iyi tatiller oglusunla yapisik ikiz bol bol vakit gecirin seyahatinizde iyi gecer isallh canim... opuyorum sizi...
derya kuzusuuu menu super daha nolsun... guzel bir aksam gecirin canim...
bugun butun gun evvvv kocam arabaya cam filmi koltuk koruma motor koruma yaptiracakti ha bir de nartan in araba koltugunu aytes e verip nartan a yenisini almak gerekiyordu simdi ikisi yanyana oturacak allah muhafaza biraz daha buyunce birbirlerinin gozlerini oymasalar....
aytes yine butun gun uyumyarak bir gunu daha rekorla tamamliyor.... keyfi de fena degil sasiyorum uykusuz nasil yasiyor bu cocuk
iyi geceler kızlar epeydir giremiyordum anca nasip oldu daha doğrusu kısaca bakıp kaçıyodum yazmaya fırsat olmadı herkes iidir inş. biz biraz karışık bir dönem yaşadık ondan uzaak kaldım buralrdan sorunlar bitmedi ama aynı hararetini sürdürmüyor hakkımızda hayırlısı vaktim olursa anlatırım uzun çok çünkü bu arada bende şeker çıktı hastaneye gidip duruyoz annemlerdeydim sürekli yatıp birde homini gırtlak yapmamın karşılığı olsa gerek ramazan harika İftar deRKEN son dönemde zor olanı başarmışım dahiliyeci 1 doz insülin desede kAadın doğumcum dikkat etmemi az kaldığını gerek olmadığını söyledi zateen kullanmak istemiyodum kullanmıcam sürekli şekerimi ölçüyoruu m tokluk şekeri iiken açlık sınırdan yüksek çıkıyor diyetisyene de gittim resmen açım bu dönemde bana yapılırmı hele şekeri tamamen kesmek beni bozdu meyveyi bile ekşi olanını yiyorum ne kadar tatlı şeyler tüketiyomuşumda haberim yokmuş bende böle canlar beni özledinizmi bu arada hımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?