valla sizlerden boyle guzel gunler gecirdiginiz haberlerini alinca cok seviniyorum sanki kendim yasamis gibi mutlu oluyorum canim insallah hepiniz ve ben her gun mutlu gunlerimiz olur... ben caganin hiper olduguna pek inanmiyorum bence cok normal yaptiklari sen herkeze bakma oyle herkez kafasindan bisey uyduru verir buyudukce derdini anlattikca duzelir onunkisi konusamamanin vermis oldugu asabiyet mircandada oluyodu konusuyodu ama cok heyecanli oldugundan kelimeleri karistiriyodu sonra kizip sinirleniyordu gecti gitti.. krese basladi basliyalida biraz daha sakinledi kendi kendine ve kardesiyle birlikte oynamasi dahada duzene girdi ama efe agliyor istemiyor kresi :))) ama ondada degiliklikler var biraz.. biraz daha alf dinler oldu yapma dedigim seyi yapmiyor ama bi sure sonra gene bildigini okuyo :)) buda cok normal tabii birden bire herseyi yapmasini da beklemek abest olur degilmi :))
sende caganima ecele etme yavas yavas hersey duzelir buyudukce sende anlarsin zaten..
tezcanli arkadasim benim cevaplarim uzun diye bolum bolum yazmistim :)) sende bolum bolum cevaplamissin iste ne guzel.esim adama ucucak gibiydi ama ben sakinlestirmeye calistim ucsa varya al basina belayi tr gibi degilki burasi kavga et bitsin polis mahkeme para cezasi surunup gidiyon ya mahalle kavgasinda bile aninda polisi cagiriyolar :)) esimin gozu dondumu bisey gormezde ben tutuyorum onu iste..
esincim ben varım canımm bak ne diycemm ben pazartesi ankamale gitcemm seninle buluşalımmı?gelebilirmisin canım?
yok canimmm tek degilsin ben varimm derya varrr afacanlarimiz varrr biz bize burada kutlaris merak etme sen :))) ust komsunla naptiniz hallettiniz mi gurultu meselesini. bizim burdada oyle bi vaka olmustu (ust katta biz variz ) allaki rahatsiz olmustu sonunda tasindi gitti :))) bide burdaki evler kagit gibi yani pirt yapsan duyuluyo desem yeridir..
canım inan çok isterdim hem afacanlar oynarlar bizde yüz yüze görüşmüş olurduk da ama görümcemler taşınıyo yanlarında olmam lazım inş en kısa zamanda görüşelim
neyse canım kısmet müsait olduğumuz başka zaman görüşürüz..benim eşim ankamallde çalışıyoo yarın çağanı anneme bırakıp alışveriş yapıcam çağana ve kendiem bişeylere bakıcam çağanla gitsem durmayacakk bende tek başıma çıkıcamm
okadar cok özledimki cocuksuz rahat rahat alışveriş yapmayı ama benim bırakabilecek kimsem yok inş bayramın 3.günü kırşehire gidecez 1 hafta kalacaz mustafayı anneme bırakıp eşimle bol bol gezecem ...canım ankmal baya ters bize ama senin icin sevindim kendine vakit ayırmana şimdiden kolay gelsin
vallaha canım bende pek yapamıyorum arada bi anneme bırakıp kaçamak yapıyoruz eşimle ama aklımız hep çağanda kalıyo tabiii..aa ne güzell hem anneni aileni görceksinn hemde annene bırakıp mustafayı eşinle vakit geçirebileceksinn..bize yakın ankamall canım eğer eşim öğle giderse bende onunla gidicem eşime diyorum benide götür otobüslerde sürünmeyeyimm arabayla gidiyo kendisi.. sağol canımmm
valla bura her yere uzak batıkent taşınmayı düşünüyoz ama ancak kışa dogru taşına biliriz...valla ben annemi buldumu yıkıyom cocu zaten annem cok düşkün mustafaya oda anneme cok düşkün onu görünce armaz bizi ...
selam kizlar sebnemcigim cocuklardaki iyi yondeki degisimler super butun kasim yavrulatiyla gurur duyuyoruz....
deryacigim guzel guzel alisverisini yap cicioler al simdiden hayirli olsun canim....
sebnemcigim aytes babasi geldikten sonra sadece 3-4 kez uyanip emip geri uyuyor oyle iki uc saat uyaniok kalmasi yok babasinin etkisi mi bilmem?? babam zaten eve cok az geliyor biktirmayayim rahat etsin diyor sanirim o yuzden de cok uyansam da sabaha daha dinc uyanabiliyorum ve yuzmeye falan gidebiliyoruzzzz.... ayyy sonuncu var ya sebnem bilemiyorum hepsini gecer bu kazan dipleri... simdiden boyleyse bu bidik himmmm severim ben o bidigi beeee....
slm nurancım nasılsın?ben iyiyim çok şükür çağanda iyi.uyuyoo bende eşimi bekliyorum geç gelecek bayram dolayısıyla sıkıldım evde tek başıma oturmaktann .evet canım bu alışveriş bana iyi gelecekk sanki küçücük çocuklar gibi heyecan yaptım yeni bişeyler aldığım zaman çocuklar gibi çok mutlu oluyorumm..aytesin garezi sadece sana sanırım baksana bıdığa babası gelince daha az uyanıyomuşş ama yinede aferin ona sizde eşinle özlem giderirsiniz işte
selam deryacigim sorma aytesi babasi gelince sakinlesiyor belki de ozluyor kokusunu bilemeyiz ki bu bidiklarin psikolojisini ::))) cagancigim da duzene girdi sanirim su hastaliklari atlatti ya annesi ondan duzelmistir....
selam canlarım veee artık evimdeyim ve sizleleym çok şükür bi tek sorunumuz var hüma annemde benimle yatmaya alıştı şimdi evde yatağını istemio bakalım nolcak...
herkese iyi bayramlar kizlar sesimizin yazlilarimizin ulastigi heryere
bayramlar da hep bir buruk olmusumdur nedense belki de cocuklugumuzdaki bayramlari ozluyorumdur icten icten kim bilir bu bayramda burugum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?