kızlarrr çatlıyorumm sinirdenn bıktım artık ölmek istiyorumm bu yük ağır geliyoo bana çağana bakamıyorum bile strestenn..bugün gece çağan pek uyumadı sayılır ağladı durdu anlamadım nedenn neyse dün plan yapmıştıkk sabah erken kalkıp kayınbabamın mezarlığına gidecektik ordanda eve gelip gideceğimiz yerlerin planını yapacaktık ama ne yalan söyleyeyim ben kimseye gitmek istemiyordum çünkü ben herkesi sayıp giderken biz ise kimsenin umrunda değildikk neyse mezarlığa çağan gece uyumadığı için geç gittk gelirken çağan uyudu diye sevinirken eve gelince uyandı ve bu saat oldu hala uyumadıı taaa geçen haftadan annemlerle pikniğe gitmeyi düşünüyoduk bugünn tamam dedikk biz eşimle bi ananemleri ziyaret edelim öyle gidelim derken eşim kardeşim gelecek dedi eyvallah dedikk ananemlerde fazla kalmadık eve gelirkende tavukları filan adlık eşim annesine anne biz 10 dkkaya kadar evdeyiz sonra dışarı çıkıcaz dedi tamam dedi ben eve gelince hemen hazırladımki zaman kaybetmeyelim diye bu sırada saat 4,30 bekle ALLAH bekle yok gelmiyolarr bide eşim aradıki yemek yiycezz nese tamam dedikk saat 6 oldu hala yok dedimm ya bi ara saat kaç olduu benimde işim gücüm var o sırada biz tartışıyoruzz geldiler ve ben çok kötüyüm yatak odasında ağlıyorum suratım kıpkırmızı çıktım sadece hoşgeldiniz dedimm çağana çorba içirdimm kalktım dolma ve tatlı bide içecek koydum ama çok kötüyüm hiçbirisiyle konusmuyorumm hiç bişey yemediler hadi gidelim dediler eşim geldi senin ailende bitti dedii ya kızlarr kızı ve damadı geleck diye yemekler hazırlanıyo bi hürmet bana gelince hiç bişey yok ama suçlusu benimm geçen kızı ve damadı gelecek diye pide yaptırılıyo gözümün önünde götürüyolar al ye demiyolar sonra gece 11.30 olmuşş pide kalmışş ee oğlum pide yermisinn suçlusu yine ben bıktım artık bıktımm ölmeliyimm olmuyo artıkk bu defa tamamen t
kendimm eşimle anlaşamıyoruzz onlarıı çok tutuyoo ve beni hiçe sayıyoo onları haklı beni haksız görüyoo onlara bişey demiyo diyemiyo küsecekler diye ama bana glince biterse bitsinn onlar var benim için diyoo şu andada çağanı aldı ve gittii annemler arayıp duruyo gitmiycezmi diye ve herşey hazırlandı sadece gidecektikk ama ben evde tekimm ve elim çağanı aldı arabayla geziyolarr istemiyorum hayattan bi beklentim yok artıkk diyorumya ölmeliyim çekmemeliyim bu hayatıı
gecmi yaptırdın efeye aşıyı şebnemcim kilosu maşallah cok iyi bence mustsfsyı yaklaşık 1 ay önce götürdüm ben 12.5 kilo boyu 89 cm di dr gayet normal ve güzel yaşıtlarından %70 uzun dedi bence efenin boyuda cok güzel mesele bana mustafa evde hep ufak gelir ama yaşıtlarıyla yan yana gelince onlardan dik görümcemin oglu var mustafadan 2 ay büyük mustafa ondan daha dik canım boş ver uzun olsunlar ne olacak kanadalılar ufaksa onlara iri geliyodur deseydin biz türkler hep böyle iriyiz
yok hayatim onlarin verdigi tarih dundu. nasil 18 ay asisiysa :)) zayif gozukuyo belki boyundandir bide sanirim kemikli aslinda pek takmam ya onceden kilosu iyiydi onun icin biraz celiskide kaldim.neyse saglikli olsunda gerisi bos zeten.. mustafada uzunmus kilosuda iyimis masallah... efede bana kucuk gozukuyo dedigin gibi yasitlarinin yaninda uzuyo birden galiba dedikleri dogru hani evlat elli yasinada gelse bebek gibi gorunurmus ya annesine bizede oyle buyudugu gozukmuyor galiba :))) fransizca konusabilsem turklugumle cok ovunecegimde ah bi konusabilsemmmm neyse az kaldi altisinda basliyorum kursa beynim alirsa cabuk ogrenirim iki cocuk ev derken bakalim nasil ogrenecegim..
seninde misafirin gezmen varmis ama bu yorgunluk tatli yorgunluktur biz mahrum kaldik bu yorgunluktan olsun bunada sukur evlatlarim kocam yanimda baska ne isteyim demi. canim kizinin mezarligi demissin basin sagolsun zor gunler gecirmissin rabbim bir daha yasatmasin sana ve hic kimseye...
derya cigim sizde de saman alevi misali olmus cagan i uyutup askimmm gel yatalim demis hayy allahim ya bu kizi uzen aglatan sanki kendisi degil ne demeli bu erkek kismisina bilemiyorum seni sevmediginden degil iste dedigin gibi dengeyi saglayamiyor benim kid ilk baslarda oyleydi eski karisi oglu ben ailesi hic denge kuramazdi zamanla sanki daha iyi gib bir de cocuklar da degistirdi onu biraz ama yine halaaaa yok mu dersen varrrama ne yapacaksin eskilerin dedigi gibi ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin...
bildigim tek sey yani bugune kadar ogrendigim tek sey oyle tartismalar da olanin bana oldugu istahsziz uzgun ona birsey oldugu yok gayet guzel hayatina da devam eder yemegini yer o yuzden ne kadar zor olsa da hayatima bakip fazla takmamaya calisiyorum.... nye mi anlattim butun bunlari sadece sende zannetme cogu insan yasiyor bunlari yalniz degilsin canimcim....
deryacigim allah yardimcin olsun ne diyelim yasayan bilir senin yasadiklarini.... dualarim seninle....
mrb bende kasım annesiyim burayı çok uzun zamandır takip ediyorum ama yazamıyordum tablet pc den yazması zoruma gidiyordu.bayram dolayısıyla eşim laptopu getirdide bende bir mrb demek istedim sizlere.
mrb bende kasım annesiyim burayı çok uzun zamandır takip ediyorum ama yazamıyordum tablet pc den yazması zoruma gidiyordu.bayram dolayısıyla eşim laptopu getirdide bende bir mrb demek istedim sizlere.
heeyyy bu arada ben ikiz erkek çocuk istiyorumm bi formülü varmı bununnn
heh sunu bileydin sultanimmmm nihayetinde mutlu olmayi basardin sende ve seninle birlikte tatlisimda mutlu.. ne guzel soylemis meral mutlu anne mutlu bebek diye.. sanma sekerim sanma aynen oyle stres cocuga geciyor tabiki salla gitsin herseyi :))))))meralin bi sözü varya mutlu anne mutlu bebekk diye anam ben değiştim çocuk değişti ben mutlu nesli mutlu sinirim stresimle çocuğu ben etkliyormuşummm:))))) böyle ikinci çocuk bile koymaz bana artıkkktabisi iki yıl sonra
benimde bi oğlum var.Evet çoğunluk erkek Allah hepsine güzel yazılar yazsın inş. günler biraz zor geçiyor uyku problemimiz var bizim çok az uyuyor ama napalım geçicek bu günlerde sağlıkları yerinde olsunda.
boyle uzucu seyler duydugumda kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlarda oluyorum ve ne diyecegimi sasiriyorumamin canım allah kimseye yaşatmasın benim ilk cocum 6.5 aylık dogudu 3 gün yaşadı öldü ben cok kötü günler yaşadım yeni yeni düzeliyom düşünsene hamile girdin hastaneden karnını tutarak cıkıyon o yüzden 1 yıl sonra cok korkarak hamile kaldım ve hep kızım olsun istiyordum ve cok zor geçti hamilelim sürekli yatıyordum allah kimselere vermesin cok zor ama ben kızım kardeşiyle sanki bi parcasını gönderdi gibi geliyo of neyse sen bukadar koşturmaya 2 coca bakıp 3 yapacak kadar zeki güçlü kadınsın sen eminim ben bu dil işinide cok cabuk cözen canım
kızlar destekleriniz için teşekkürler evet aslında bi oğlum var herşey onun içinken bazenn gücümün tükendiğini hissediyorum ve toplanamıyorum psikolağa gidecektimm ama onlar benim hayatımda oldukları sürece hiçbişey düzelmeyecekk onun için tedaviyi reddediyorumm..esincim onlardan ben uzak duruyorum zatenn ama onlar hayatımızdan çıkmıyolarr kaynana geliyo sürekli ve benim moralim bozuluyo yaptıklarını görünce akşam annemler eşimi aramışlar çünkü herkes arabaya binmiş bizi bekliyolarmışş neyse gittik ikimizin suratta beş karış biraz biraz konustuk ama ikimizde özür dilemedikk orda kaynana yine aradıı eşim gitti uzakta konuştu mutlaka hesap sormuştur her zamanki huyuu ya eşimin şunu kabul etmesii lazım onlar beni benimseyemedi bana farklı davranıyılorr buda benim zoruma gidiyoo içimden hiçbişey yapmak gelmiyoo eşim tek benden bekliyo bunu onlara bişey diyemiyoo sorun burda bence artık onların bana davranmasını ve benim iyi olamamamı kabul etmesii lazımm oda olmuyo iştte..neyse eve geldik akşam çağan uyumadıı onun yerien yorgunluktan ben uyuyakalmışımm gece 1,30 da çağanı almışş yatak odasına götürmüş uyutmuşş saatlerce boğuşmuşlarr hiç bişey duymadımm sonra geldi beni kaldırdıı aşkım çağanı uyuttum hadi yatalım dedii gittik yattık sabahta iyiydikk bi sorun yoktuu uff ne olacak böyle çıkamıyorum işin içinden 10 seneedir düzelmeyen bi durum bu saatten sonrada düzelmezz 7 kişiye bi kişiyimm ve onlarla baş etmeye çalışıyorumm herşey ÇAĞAN içinn
esincimm başın sağolsun canım çok üzüldümm çok zor günler geçirmişsinn canım rabbim kimseye yaşatmasınn..bu arada kızlarr efenin ve mustafanın boyu ve kilosu gayet iyi maşallah ikisinede çağanın kilosu 2,540 ama boyunu bilmiyorum eşimle ölçeyim bakayımm
sebnemcigim efecige gecmis olsun canim dudagi umarim cabuk iyilesir... su dil meselesini bence bu gazla cok cabuk ogrenirsin krestekilere soyleyeceklerini dusun neden boyle yapiyorlar hesap soracagin zamanlari dusun canim bird e zeki kizsin vesselam cabucak ogrenirsin..... murcan in karnina cikan kizi da iyi yapmissin canim ben de nartan a kotu davranan cocuk gorsem benzetmemek icin kendimi zor tutuyorum valla ana yuregi iste napalim degil mi??? su evrak olaylarini halledersen hayirlisiyla rahat edersin biraz....
kucuk bidigin nasil acaba??? daha doktora gidip ogrenemedin sanirim burada olsan coktan gitmistin bakmistin oralarda hastane olaylari baya cetrefilli sanirim \kotu tabi
canimcim nartan da bazen oyle soz dinleyen akilli bir cocuk haline donusuyor ki sasirip kaliyoruz nasil oluyor diye ama sontraaaa bir bakmissin en ufak sozunu bile dinlemeyen dediginde direten bir cocuk olup cikiyor cozemedik kendisini henuz ama aytes le arasi iyi aglayinca oyuncak getiriyor sus aytes diyor hosuma gidiyor akilli bidigim benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?