2009 Kasm Anneleri

allah bagislasin yavrunu ve aramiza hos geldin..keramet kasimdami 2009 dami bilemedim cogunluk erkek dogmus :))))[/QUOTE]

Amin.Allah bütün yavruları anne babalarına bağışlasın.hoşbuldum canım.

günaydın bayanlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.. Oğluş sünnet oldu çok şükür korktuğum gibi olmadı hiç yatmadı hemen ayaklandı ilk gece biraz sıkıntılı geçirdik şimdi herşey normal çok şükür pipi biraz şiş ama o kadarda olur.. ben evden çıkamayız diyordum ama daha ikinci gün pikniğe bile gittik kapattım pipiye karton bardağı gezdik fitir fitir :)) Darısı başınıza inş..

gunaydin kizlarrrr ilk mesajimiz benden olsun nasilsiniz isallahh//???? bizden iyilik saglik gerisi ayni tas ayni hamam bu cocuklarla bir sabah oluyor bir aksam gunler su gibi akip geciyor dogrusu ve ben bugun mutlu olmayi seciyorum

hamişlik nasıl zorluyor canım bulantın çokmu???bir araya toplanmanız zor gibi ailecek ama olur inş. kesin dönüş düşünmüonuzmu trye??şebnem bu arada raporu nasıl kabul ettirdin adama merakettim kurs için inş. sular selller gibi öğrenirsin fransızcayı fransız kalmamaman dileğiyle minişlerle seni öptüm
ahhhh bu erkekler ne biz onları ne onlar bizi anlıyor anlamayacaklar zaten hiç boşuna uğraşmamak lazım kabullenmek gerekirrr olduğu gibi insanları değiştirmek nafilee başka türlüde çıkamayız işin içinden tercihlerimizlerimizle mutlu olmalıyız...sana hayranım canım 2 çocuk maşşalah ne güzel geziyosun korkmadan üşeenmeden keşke bizde yapabilsek 1 tane ile gözümüz korkuyodu artık karartıcam gözümü ama..
gunaydin kizlarrrr ilk mesajimiz benden olsun nasilsiniz isallahh//???? bizden iyilik saglik gerisi ayni tas ayni hamam bu cocuklarla bir sabah oluyor bir aksam gunler su gibi akip geciyor dogrusu ve ben bugun mutlu olmayi seciyorum
günaydın bu arada tercihinden dolayı kutluyorum bende seçiyorum mutluluğu senin gibi
nurancığım birşey sorucam sen hamileyken kişisel temizliğin için güzellik salouna gittinmi???ameliyat yerimden hala çok korkuyorum canım acıyor birde hiç gittmedim utanıyorum ama kendimde artık hakkından gelemiyorum gittiysen rahat oluyomu koca göbüşle hareket etmek???kusura bakma özel oldu ama cesaret bulamıyorum
deryacım sanada günaydınnn eşinle problemlerinizde kendini bu kadar yıpratma hep olan sana oluor büyük kavgalar sonunda eskisi gibi olabiliosunuz o zaman kavgaya vardırmayın işin sonunu eşine seninle uzun bir ömür geçirmek istediğinden emin olup olmadığını sor artık kendiniz ailesiniz herkesten daha önemli olduğunuzu yıpratılma şansı olmadığını söylee yani beniim nacizane fikrim bu nasıl ikna edilir orası sana kalmış annesini atamıyosa seni de atamaz sende ona koç gibi evlat verdin kusura bakmasın yanii
meral sen nerdesin canım hiç görmez oldum???

minecimm evet meral çok doğru söylemişş bi kaç gün ben çok iyiydim çağanda mutluydu huzursuluğu yoktuu ama şimdi ben stresli çağan benden daha beter..maşallah canım hemde ikiz ve erkek çocukk başarabilirsen bakmayı tebrikler ama erkek çocuk kız çocuğuna göre daha yaramaz ouyo haberin olsunn

sebnemcimm eşimi onlardan uzak tutsam çok şey düzelecek bunun farkındayım ama onlar rahat bırakmıyorkii bu imkansızz ve bu günlerii senin dediğin gibi atlatmakda imkansızz neredeyse.. evet aslında eşim beni çok seviyor bende onu çok seviyorumm bunu hep söylüyorum aslında eşim ailesi olmazsa çok iyi bi eşş ama onlar söz konusu olduğu zaman bne bi hiç oluyorum onun gözündee inşş rabbim yardım ederde bu günleri atlatırım

sağol serapcım seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn..hayırlı olsun canım sünnetiniz rabbim evlendiğinide görmeyi nasip eder inşş.ilk gece normal canım ama bi sıkıntı olmaması çok güzell baksana pikniğe bile gidilmişş maşallah amin canım inşş bizde böyle kolay atlatırız ben şimdilik beklemye aldımm çünkü çağanın pipisi gayet iyi sürtünme işinide alışkanlık haline getirmiş

günaydınn nurancımm ben biraz rahatsızım onun haricinde iyiyiz çok şükür.sen nasılsın canımm bıdıklarla başka ne olurki canım sabah kalk akşama kadar onlarla ilgilen akşam yat sabah tekrar aynısı..ve baksana 2 ay sonra 2 yaşını bitirecekler bende senin gibi mutlu olmayı secebilirsemm dünyanın en mutlu annesi olmayı başardım demektirr

günaydın zeynepcimm evet eskisi gigi oluyoruz ama bi tarafımız buruk kalıyo aslında ..biz bi aile olduk evet çok haklısın ama eşimin bunu kabul etmesi çok zor bencee o kadar çok konusuyorummki sonuç yine hüsran ve ben haksızımm zaten çağan olmasa sanırım şimdiye boşanmış olurdukk eşim çağan için benimle beraber ama geçen öyle olmadığını aslında beni çok sevdiğini söyledii ya aslında zeynep sadece onlar gelince onları görünce eşimin fikri değişiyoo yoksa eşim tam benim istediğim gibi bi eşş ..meralin pc tamirde canım çıkmadı sanırımm çok özledikk onuda

sebnemcim eşimin ailesi beni hiç ama hiç istemedilerr ve ayrılmamız için ellerinden ne geliyosa daha doğrusu aklınıza ne geliyosa yaptılar ama biz ayrılmadık yılmadıkk ama evliyken daha farklı oluyo herşeyy ve bu saatten sonra ne onlar beni kabul edip herşey dört dörtlük olur nede benim tarafımdan yani düzelmezi imkansızz ama eşim işte bunu anlamıyoo ah bi anlasa ve kabul etse ve bizi biraraya getirmeye çalışmasa belkide ben bu kadar üzülmüycem ama oda iyi olmamızı istiyo aslında tabi tek bana diyerek onlara hiçbişey diyemiyo çünküü

şu 3 4 ay sıkı bir rejime giricem diyetisyene gidicem sonra hamiş kalmayı şaka maka kalmak istiyorum yaaa küçük bebk sevmeyi özleidm küçük çocuk görünce içim kaynıyo gögüslerim sızlıyo yaaa vücutta isitoo galiba ama ilk önce kilo vermem gerek şöle 15 kilo falan iki yıl bile beklemeyedebilirim duruma göre değişir nesli zaten çok zor bi bebekti bundan daha zoru olmaz galibaaa

zeynepcigim ne kadar kaldi senin canim yakindir sanirim masallah sallan yuvarlan gittin yuzdun yuzdun sonuna geldin benim gibi masallah sana .... soruna gelince ben butun hamislik boyunca agdaya gittim cok fazla acidi ama katlandim sonra 1 ay kadar rahat ediyor insan ben surekli gittigimden bir sorun yasamadim sezeryan yerine de birsey olmuyor ki hatta senin ki iyilesmeye baslamadi mi? kisacasi arkadasim korkma sonrasinda da 1 ay idare eder seni rahat edersin 1 ay dediysem ben sezeryandan sonra ancak 3 ay sonra agda yaptirabildim bekledim....

valla zeynepcigim evde bunaliyorum disari cikmayi ozluyorum firsat olunca da kacirmiyorum cikiyorum disari sizin icin sacimi supurge ettim herseyden geri kaldim birsey yapamadim demek istemiyorum ilerde... sende kisitlanma bence ikisini de alirsin pasalar gibi gezersin biraz buyutunce su an hamissin ya onun agirligi var tabi hele bir gelsin guzel kizin bak farkli olur hersey

bugun deryacigimin meralcigimin seslerini duydum daha da iyi oldum valla kizlarrr meralin pc nin parcasini bekliyorlarmis istanbul dan o yuzden bir sure daha yok sanirim.... sonra bol bol gorusuruz isallah....

sebnemcigim sen fransizcayi ogret bana kocam ogrenmemi hic istemiyor nedense mailler mesajlar hep is icin zaten anlamiyorum ya inaniyorum mecbur... nartan la konus dedi doktor ogrenir dedi konussa ben de birseyler kapabilirdim ama konusmadi istemedi ben de zorlamadim ingilizce almanca olsa cat pat anlarim kursa gitmisligim vardir ama fransizca hic yok sen bana ogret canim iyi olur valla....

bu arada nartan rusca baya bir anliyor bakiciyla konusuyorlar aralarinda masallah oglusuma benim

regl olacagim karnim anlamsiz bir sekilde griyor nedense dogurduktan sonra hic bu kadar agrili olmamistim pehhhhh pehhh bekarlik gunlerimdeki acilara dondum ise bile gidemez izin alirdim ilk gun cok agrili olurdu dogur gecer dediler o da yalanmis yalannnnnn

Seni en iyi ben anlarim canim bende esimin ailesiyle gorusmuyorum.Esimde hep aramizi bulmaya calisti bakti olmuyor suan ben gorusmuyorum ailesiyle esimde benim ailemle gorusmuyor ama napiyim bole onlarsiz daha rahatim.Esim ailesi beni degil ailemi istemiyor.dogumda burnumdan getirdiler bebegimi benden ailemden kiskandilar falan filan.benim esimde baba baskisi var. O ne derse o olur.

bugun deryacigimin meralcigimin seslerini duydum daha da iyi oldum valla kizlarrr meralin pc nin parcasini bekliyorlarmis istanbul dan o yuzden bir sure daha yok sanirim.... sonra bol bol gorusuruz isallah....

evet canım güzeldi sesini duymak ama annem yanımdaydıı çok rahat konusamadım annem biraz tavırlıdır böyle konulara netten arkadasım desem bi ton laf söyler o yüzden kusura bakma nurancımm

onu benim eşimde söylüyor yani tehdit ediyor bundan sonra senin ailende yok bitti gitmeyeceksin görüşmeyeceksin diyee ama bi süre sonra kendi götürüyo onunki sadece lafta kalıyo yanii bi insanla evleniyosan ailesiylede evleniyosunn çok zor bi durum rabbi hepimize yardımcı olsunn

ayyy hadi bakalim darisi basimiza kestirdin kurtuldun ne guzel.. allah damatliginida askerliginide gormeyi nasip etsin canim.mircan icin ben en cok tuvalet icin istiyorum sunneti wc ye gidiyor ayakta yapiyo bi bakiyorum ki heryer cis olmus deli oluyorum kac kere soyluyorm ama neymis erkekler ayakta yaparmis.. biktim hergun hergun wc temizlemekten ellerim harita gibi oldu camasir suyundan simdi bide midem kaldirmiyor efede boyle olursa hepten kafayi yicem artik :))) kucuk olunbca iyilesmeside cabuk oluyor degilmi gezemlere bile gidilmis masallah yakisikliya..

bizde hersey ayni canim cocuklar krese ben evde is guc dinlen sonra cocuklar gelsin kosturmaca basliyor.. sagligimiz yerinde sukur...dedigin gibi tatlim nasil aksam oluyo nasil sabah oluyo anlasilmadan zaman su degil seller gibi akip gidiyor.. secimin icin tebrik ederim canim ama sadece bugun icin degil hergun icin mutlu olmayi sec. optum seniiii vede yakisikli minisleriiii

günaydın hanımlarr nasılsını?ben ve çağan iyiyiz çok şükürr.dün akşam eşimin iş çıkışında buluştuk market alışverişi yaptıkk tabi çağan markettede her zaman olduğu gibi burnumuzdan getirdii sürekli ağladı hiç susmadıı ayy kafam beynim kalmadıı sonra eşimle yemek yemeye gidelim dedikk ama çağanla olmaz dedik çağanı gittik annemlere bıraktık 1 saatliğine rahatça bi yemek yedikk sonra çağanı aldık arabayla gezdirip uyuttuk eve geldik alışverişi yerleştirelim derken saat 11 olmuş çay koydum güya mısır patlatıp film izleyecektikk ama ben çayı koyunca uyuyakalmışımm bi uyandımki gece 2 olmuşş sabahta kalkamadımm eşim uyandırdı şimdide toplantıya gitti kahvaltıya gelecekk bend ekahvaltı hazırlıyorumm bugün ne yapıcam bakalım arkadasıma gitsemmi diye düşünüyorumm ama bakalım

deryacigim butun gun bu cocuklarla evde olmak zor onlar da bunaliyorlar haliyle cikabilirsen git arkadasina senin icin de degisiklik olur.... ben simdilik evdeyim belki aksam ustu cocuklari dolastirmaya cikarim bugun kendimi iyi hissediyorum... gecikmeli de olsa turk kahvesi keyfimi yaptim orta sekerli ohhhh en buyuk keyif bugunlerde aslinda deniz kenarinda icmek var ama anlayacaginiz uzere iki cocukla pek te keyifli olmuyor en iyisi evvv evvv gibisi yok bu konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…