hamişlik nasıl zorluyor canım bulantın çokmu???bir araya toplanmanız zor gibi ailecek ama olur inş. kesin dönüş düşünmüonuzmu trye??şebnem bu arada raporu nasıl kabul ettirdin adama merakettim kurs için inş. sular selller gibi öğrenirsin fransızcayı fransız kalmamaman dileğiyle minişlerle seni öptümvalla bizde bayram mi seyran mi hic belli degil. sadece alt kattaki evsahibime bayramlasmaya gittik yan binadaki komsuda ordaydi cok bunaldim samimi olmayan ortamlardan cok sIkIlIyorum fazlada durmadim zaten. bir sey fitmeye ve fesata sebbe oluyorsa ondan uzak durmakta fayda var canim. bu akraba bile olsa. gorusmemekte iyi yapmissin hem senin stresten uzak durman lazim demi :)) bu sene benim oructa gume gitti ilk uc gun tuttum sonra biraktim dayanamadim bu seferki hamislik beni zorluyor hadi hayirlisi. oh ne guzel aile fertleri ordan burdan gelmis toplanmis darisi basima.. dusundumde anam bizde oyle boyle degil bayagi bi dagilmisiz ailecek annem ve kardeslerim amerika abim ve ablam turkiye ben kanada oooo nasil bir araya gelcez bilmiyorum.. ortada bulusasak ne guzel olurdu :))) senin cadicik iyi geziyodur simdi keyfide yerindedir kesin tek cocuk olmamanin keyfinde mizmizliklar devam :)) bende sizleri cok opuyorum canimallaha emanet olun
ahhhh bu erkekler ne biz onları ne onlar bizi anlıyor anlamayacaklar zaten hiç boşuna uğraşmamak lazım kabullenmek gerekirrr olduğu gibi insanları değiştirmek nafilee başka türlüde çıkamayız işin içinden tercihlerimizlerimizle mutlu olmalıyız...sana hayranım canım 2 çocuk maşşalah ne güzel geziyosun korkmadan üşeenmeden keşke bizde yapabilsek 1 tane ile gözümüz korkuyodu artık karartıcam gözümü ama..selam kizlar dun nete hic giremedim bizim bakici izinliydi kocamla ben butun gun bu cocuklarla ugrastik bir de yemekli bir toplanti vardi isyerinin butun ogleden sonra oradaydik aytes surekli aglamak ve diger insanlari yabancilamak ve surekli emmek istemek suretiyle beni bunaltsa da biraz biraz mi ayyy cokkk yine de guzel gecti degisiklik oldu palyacolar falan vardi nartan iyiydi onlara takildi biraz babasiyla birlikteydi daha cok masallahi vardi oglumun aytes i de bu kadar yaptim mi tamamdir valla :::))))
bugun babamiz da ailesini ziyarete gitti oglunu alip ankaradan duzce iline gececek bize teklif bile etmedi cunku cocuklar suradan suraya ciglik cigliga ucak olsa ucakta yok o yurdumun memleketine gidisler de baya zorlaniyoruz yol cok uzun ben bile cildiryorum ki araba yolculiugu zaten sevmem cocuklar ne yapsin???? 3 gun yok simdi sonra da isleri basliyor 9 ay neredeyse hic olmayacak... hayirlisi bakalimmm...
günaydın bu arada tercihinden dolayı kutluyorum bende seçiyorum mutluluğu senin gibigunaydin kizlarrrr ilk mesajimiz benden olsun nasilsiniz isallahh//???? bizden iyilik saglik gerisi ayni tas ayni hamam bu cocuklarla bir sabah oluyor bir aksam gunler su gibi akip geciyor dogrusu ve ben bugun mutlu olmayi seciyorum
meralin bi sözü varya mutlu anne mutlu bebekk diye anam ben değiştim çocuk değişti ben mutlu nesli mutlu sinirim stresimle çocuğu ben etkliyormuşummm:))))) böyle ikinci çocuk bile koymaz bana artıkkktabisi iki yıl sonra
boyle uzucu seyler duydugumda kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlarda oluyorum ve ne diyecegimi sasiriyorum( nasil zor gunlerdir tahmin edebiliyorum canim allah bir daha yasatmasin. allah mustafaya ve diger butun bebislerimize hayirli uzun omurler nasip etsin.
samimi sozlerin icin cok tesekkur ederim. sanirim kirsehirlisin esimde her iki yengemde tesaduf kirsehirli :)) bir kere birkac saatte olsa kirsehirde yengemin ananesinde bulunmustum. kurs isi kolsy gibi gozukuyor ama gozumde korkmuyor degil hani :)) ogretmen fransiz olucak benim sorum olursa nasil anlasicvaz bunlari dusununce kasiliyorum hafiften hadi hayirlisi bakalim neler olacak..
mustafanin resmi varmi merak ettim senin yakisikliyida
evliligin en zor seneleri ilk 5 yil sonra 10 yilmis deryam sabret hersey yoluna girer elbet. bu gunleri fazla uzulmeyerek kirilmayarak gecirirsen cabuk atlatirsin. esinin ailesi seni basta kabul etmediyse bu hep boyle gider. esini onlardan uzak tutabilirsen belki biraz duzelir.
ama subi gercek esin seni cok seviyor buda sana guc olsun ...
dudagi gecmek uzere bugun daha iyi canim tesekkurler..dil ogrenmek icin oyle sabirsizlaniyorum ki anlatamam ama bi o kadarda tirsiyorum gibi gibi :)) dilini bilmedigin memlekette yasamak benim icin zor degil ama anlayamamak konusamamak aci veriyor esim tek dayanagim ama hepte onun golgesinde yasayamam degil mi :)) senin esinde fransizca konusuyordu degilmi dur ben ogreneyim sanada ogretirim gizli gizli esinde sok olsun :))) turkiyede reglim bir gun gecsin dr a kosardimda hemen bakardi burda cok sacma prosudurler var bi tek bizim bulundugumuz eyalette boyleymis diger yerler cok iyi diyolar nasip iste allah dusurmesin hastaneye diyorm artik. bizdede var bi tane nartandan bi ani bi anina uymuyor :)) tam duzeldi derken bi bakiyorum dahada beter olmus boyle boyle buyuyup gidecekler iste... oyyyy kardesine nasilda bakarmisssss cok tatli yaaaa sus aytes diyo heeee :))))))))))))))
günaydın bayanlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.. Oğluş sünnet oldu çok şükür korktuğum gibi olmadı hiç yatmadı hemen ayaklandı ilk gece biraz sıkıntılı geçirdik şimdi herşey normal çok şükür pipi biraz şiş ama o kadarda olur.. ben evden çıkamayız diyordum ama daha ikinci gün pikniğe bile gittik kapattım pipiye karton bardağı gezdik fitir fitir :)) Darısı başınıza inş..
gunaydin kizlarrrr ilk mesajimiz benden olsun nasilsiniz isallahh//???? bizden iyilik saglik gerisi ayni tas ayni hamam bu cocuklarla bir sabah oluyor bir aksam gunler su gibi akip geciyor dogrusu ve ben bugun mutlu olmayi seciyorum
hamişlik nasıl zorluyor canım bulantın çokmu???bir araya toplanmanız zor gibi ailecek ama olur inş. kesin dönüş düşünmüonuzmu trye??şebnem bu arada raporu nasıl kabul ettirdin adama merakettim kurs için inş. sular selller gibi öğrenirsin fransızcayı fransız kalmamaman dileğiyle minişlerle seni öptüm
ahhhh bu erkekler ne biz onları ne onlar bizi anlıyor anlamayacaklar zaten hiç boşuna uğraşmamak lazım kabullenmek gerekirrr olduğu gibi insanları değiştirmek nafilee başka türlüde çıkamayız işin içinden tercihlerimizlerimizle mutlu olmalıyız...sana hayranım canım 2 çocuk maşşalah ne güzel geziyosun korkmadan üşeenmeden keşke bizde yapabilsek 1 tane ile gözümüz korkuyodu artık karartıcam gözümü ama..
günaydın bu arada tercihinden dolayı kutluyorum bende seçiyorum mutluluğu senin gibi
nurancığım birşey sorucam sen hamileyken kişisel temizliğin için güzellik salouna gittinmi???ameliyat yerimden hala çok korkuyorum canım acıyor birde hiç gittmedim utanıyorum ama kendimde artık hakkından gelemiyorum gittiysen rahat oluyomu koca göbüşle hareket etmek???kusura bakma özel oldu ama cesaret bulamıyorum
deryacım sanada günaydınnn eşinle problemlerinizde kendini bu kadar yıpratma hep olan sana oluor büyük kavgalar sonunda eskisi gibi olabiliosunuz o zaman kavgaya vardırmayın işin sonunu eşine seninle uzun bir ömür geçirmek istediğinden emin olup olmadığını sor artık kendiniz ailesiniz herkesten daha önemli olduğunuzu yıpratılma şansı olmadığını söylee yani beniim nacizane fikrim bu nasıl ikna edilir orası sana kalmış annesini atamıyosa seni de atamaz sende ona koç gibi evlat verdin kusura bakmasın yanii
meral sen nerdesin canım hiç görmez oldum???
boyle uzucu seyler duydugumda kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlarda oluyorum ve ne diyecegimi sasiriyorum( nasil zor gunlerdir tahmin edebiliyorum canim allah bir daha yasatmasin. allah mustafaya ve diger butun bebislerimize hayirli uzun omurler nasip etsin.
samimi sozlerin icin cok tesekkur ederim. sanirim kirsehirlisin esimde her iki yengemde tesaduf kirsehirli :)) bir kere birkac saatte olsa kirsehirde yengemin ananesinde bulunmustum. kurs isi kolsy gibi gozukuyor ama gozumde korkmuyor degil hani :)) ogretmen fransiz olucak benim sorum olursa nasil anlasicvaz bunlari dusununce kasiliyorum hafiften hadi hayirlisi bakalim neler olacak..
mustafanin resmi varmi merak ettim senin yakisikliyida
evliligin en zor seneleri ilk 5 yil sonra 10 yilmis deryam sabret hersey yoluna girer elbet. bu gunleri fazla uzulmeyerek kirilmayarak gecirirsen cabuk atlatirsin. esinin ailesi seni basta kabul etmediyse bu hep boyle gider. esini onlardan uzak tutabilirsen belki biraz duzelir.
ama subi gercek esin seni cok seviyor buda sana guc olsun ...
dudagi gecmek uzere bugun daha iyi canim tesekkurler..dil ogrenmek icin oyle sabirsizlaniyorum ki anlatamam ama bi o kadarda tirsiyorum gibi gibi :)) dilini bilmedigin memlekette yasamak benim icin zor degil ama anlayamamak konusamamak aci veriyor esim tek dayanagim ama hepte onun golgesinde yasayamam degil mi :)) senin esinde fransizca konusuyordu degilmi dur ben ogreneyim sanada ogretirim gizli gizli esinde sok olsun :))) turkiyede reglim bir gun gecsin dr a kosardimda hemen bakardi burda cok sacma prosudurler var bi tek bizim bulundugumuz eyalette boyleymis diger yerler cok iyi diyolar nasip iste allah dusurmesin hastaneye diyorm artik. bizdede var bi tane nartandan bi ani bi anina uymuyor :)) tam duzeldi derken bi bakiyorum dahada beter olmus boyle boyle buyuyup gidecekler iste... oyyyy kardesine nasilda bakarmisssss cok tatli yaaaa sus aytes diyo heeee :))))))))))))))
ciddi ciddi okurken yazilanlari snein bu yazin bana bir kahkaha attirdi mine valla cok guldum :)))) kiz bu ne hiz boyle bir tane istemezken simdi ikiz istiyorsun ala alaaaa bayram sarhoslugumu nedir cok hizli bir giris yaptin anam agir olda molla desinler :))))))))))
saka bi yana valla yapta gorelim nasil oluyomus..
sebnemcim eşimin ailesi beni hiç ama hiç istemedilerr ve ayrılmamız için ellerinden ne geliyosa daha doğrusu aklınıza ne geliyosa yaptılar ama biz ayrılmadık yılmadıkk ama evliyken daha farklı oluyo herşeyy ve bu saatten sonra ne onlar beni kabul edip herşey dört dörtlük olur nede benim tarafımdan yani düzelmezi imkansızz ama eşim işte bunu anlamıyoo ah bi anlasa ve kabul etse ve bizi biraraya getirmeye çalışmasa belkide ben bu kadar üzülmüycem ama oda iyi olmamızı istiyo aslında tabi tek bana diyerek onlara hiçbişey diyemiyo çünküü
bugun deryacigimin meralcigimin seslerini duydum daha da iyi oldum valla kizlarrr meralin pc nin parcasini bekliyorlarmis istanbul dan o yuzden bir sure daha yok sanirim.... sonra bol bol gorusuruz isallah....
Seni en iyi ben anlarim canim bende esimin ailesiyle gorusmuyorum.Esimde hep aramizi bulmaya calisti bakti olmuyor suan ben gorusmuyorum ailesiyle esimde benim ailemle gorusmuyor ama napiyim bole onlarsiz daha rahatim.Esim ailesi beni degil ailemi istemiyor.dogumda burnumdan getirdiler bebegimi benden ailemden kiskandilar falan filan.benim esimde baba baskisi var. O ne derse o olur.
günaydın bayanlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.. Oğluş sünnet oldu çok şükür korktuğum gibi olmadı hiç yatmadı hemen ayaklandı ilk gece biraz sıkıntılı geçirdik şimdi herşey normal çok şükür pipi biraz şiş ama o kadarda olur.. ben evden çıkamayız diyordum ama daha ikinci gün pikniğe bile gittik kapattım pipiye karton bardağı gezdik fitir fitir :)) Darısı başınıza inş..
gunaydin kizlarrrr ilk mesajimiz benden olsun nasilsiniz isallahh//???? bizden iyilik saglik gerisi ayni tas ayni hamam bu cocuklarla bir sabah oluyor bir aksam gunler su gibi akip geciyor dogrusu ve ben bugun mutlu olmayi seciyorum
hamişlik nasıl zorluyor canım bulantın çokmu???bir araya toplanmanız zor gibi ailecek ama olur inş. kesin dönüş düşünmüonuzmu trye??şebnem bu arada raporu nasıl kabul ettirdin adama merakettim kurs için inş. sular selller gibi öğrenirsin fransızcayı fransız kalmamaman dileğiyle minişlerle seni öptüm
bulantim gecti cok sukur..ara sira carpintimin disinda iyiyim daha dr a gidemedim randevuyu 12 sine verdiler bekliyorum. buraya geleli henuz iki yil oldu canim henuz geridonus dusuncesi yok. rapor konusuna gelince adamla konusma planlarim simdilik suya dustu cunku randevu olmadigi icin sadece raporu kutuya atabildik sonucu onlar bildireceklermis. cat kapi gorusmek istedim ama olmadi
ahhhh bu erkekler ne biz onları ne onlar bizi anlıyor anlamayacaklar zaten hiç boşuna uğraşmamak lazım kabullenmek gerekirrr olduğu gibi insanları değiştirmek nafilee başka türlüde çıkamayız işin içinden tercihlerimizlerimizle mutlu olmalıyız...sana hayranım canım 2 çocuk maşşalah ne güzel geziyosun korkmadan üşeenmeden keşke bizde yapabilsek 1 tane ile gözümüz korkuyodu artık karartıcam gözümü ama..
günaydın bu arada tercihinden dolayı kutluyorum bende seçiyorum mutluluğu senin gibi
nurancığım birşey sorucam sen hamileyken kişisel temizliğin için güzellik salouna gittinmi???ameliyat yerimden hala çok korkuyorum canım acıyor birde hiç gittmedim utanıyorum ama kendimde artık hakkından gelemiyorum gittiysen rahat oluyomu koca göbüşle hareket etmek???kusura bakma özel oldu ama cesaret bulamıyorum
deryacım sanada günaydınnn eşinle problemlerinizde kendini bu kadar yıpratma hep olan sana oluor büyük kavgalar sonunda eskisi gibi olabiliosunuz o zaman kavgaya vardırmayın işin sonunu eşine seninle uzun bir ömür geçirmek istediğinden emin olup olmadığını sor artık kendiniz ailesiniz herkesten daha önemli olduğunuzu yıpratılma şansı olmadığını söylee yani beniim nacizane fikrim bu nasıl ikna edilir orası sana kalmış annesini atamıyosa seni de atamaz sende ona koç gibi evlat verdin kusura bakmasın yanii
meral sen nerdesin canım hiç görmez oldum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?