2009 Kasm Anneleri

haklisin sebnemcigim hergun mutlu olmayi secmek lazim ama cok ta fazla plan yapamiyorum ilerisi icin.... ama denerim... en kucugumuz nasil bakalim hissemeye basladin mi??? kipirtilar oluyor mu?? ama erkendir daha degil mi??? canim efe napti krese alisti mi ??? daha iyi mi?? selvi boylu efecikkkk masallah

ayyy sebnemcigim 3 gunun kaldi kurs baslamaya hic turkce bilmeyen ogretmenle daha iyi ogrenirsin kendimden biliyorum hep turk hocalarla sorguluyorsun bu niye boyle su niye boyle yok iste bunu boyle ogreneceksin sorgulama olmayacak cok ta guzel ogrenirsin pratik yapma imkanin zaten var hadi bakalim hayirlisi kurs guzeliiii:::))))

nuran hiç sorma canım tam gidecekken bi tlf annem dayımın oğlunu gece bıçaklamışlar boğazını kesmişler,ciğerlerini parçalamışlar yoğun bakımdaymışş eşimi aradım hemen izin alldı geldii tamda hazırlanmıştım çıkacaktıkk arkadasımı aradım söyledim hastaneye gittim çok kalabalıktı bizim bütün sülale oradaydıı içeri kimseyi almıyorlardıı bizde biraz durdukk ama herkes dağıldıı bizde geldikk eşim yemek yedi arkadasımı aradım gidelim diye gittik ama çağan sağolsun neye ağladığını bilmiyorum ama hiç susmadı arabadan indirdim durmuyo yola kaçıyo oynamayı bilmiyo koşuyo düşüyoo ve sürekli ağlıyo arkadasın kızı ne güzel yanımızda oynarken çağanı öecbur arabaya bağlayarak yedim bişeyler yedikten sonra indirdim yine aynı duramadık gidelim bari dedikk bi ağlamaya başladıı eve gelene kadarr eve gelincede dışarıyı istiyoo..hastaneden gelirkende yine aynı sürekli bi ağlama bıktımm ya bu nedir ALLAH aşkınaa nedir bu huysuzluğun nedeni pazartsi yada çarşamba günü götürmeyi düşünüyorum hemde özellikle eşimide yanımda götürmek istiyorumm çünkü eşiminde etkisi var çağanın böyle olmasındaa
ohh sende kahve keyfi yapmışsın ben sevmem ama sana afiyet olsun canım tabi deniz kenarı daha güzel olur ama ben çağanla gitmezdim herhaldee

Son düzenleme:

gecmis olsun canim allah acil sifalar versin butun hastanede olanlara sifa bekleyenlere...... ben de aksam ustu iki bidigi disari gezmeye goturdum bizim
site ve civarinda dolastik biraz arabalarla aytes te beni sasirtarak baya bir durdu gezdi arabada neyse siteye geldik havuz kenarinda oturalim biraz dedik
sen nartan havuza girmeye basladi once ayaklarini soktu sonra baktim cok egleniyor bakiciya dedim git mayosunu getir aksamin 6 si ve havuz suyu cok
soguk ben normalde bile giremoyorum havuza girdi kolluklari yok beni birak diyor cengaver yaaa cilgin cocuk neyse biraz oynadi sonra havluya sardigim
gibi eve getirdim dus yemek derken babamiz geldi memloeketten uyku fasli si mdide iki satir yazayim da uyuyayim diyorum....

iyi geceler kizlar....

inş. herşey istediğin gibi olur canım ailenizin yıpratılmasına izin vermeyin
hayatımm 15 eylül vuslat şimdiden miğdeme kramplaam o gün giriyor ne yapacam bilmiom heyecandan ölmesem barii walla bu sefer hızlı geçti az daha zaman olsayı diyorum..en iyisini yapıosun arkadaşım boşuna neden hapis olasınki hem ayteste alışıyor gezmeye daha dayanıklı oluyolar değişikliklere inş. bende senin gibi cesaretli olurum

canım çağan etkileniyordur olanlardan bizde de bir karışıklık oldumu konuşmalarımızdan etkilenip durmadan ağlıo yani gergin ortam hiç istemiyor durmayışı bence ondan inş. akrabanız iyileşr çok geçmiş olsun

sağol nurancım amin canım amin...nartan maşallah aslında uysal bi çocuk ama aytes biraz zorluyo sanırım senii.kız hasta olur çocukk su soğuksa kendi başına yüzmek ha benden cesaretli nartanım maşallah ya nazar değmesinn

güzel dileklerin için sağol zeynepcimm inşş kendimde her zaman o gücü bulmak ve kimsenin bu yuvayı yıkmasına izin vermiycemm diyorumya hepp eşimi seviyorumm ve en önemliside baldan tatlı bi oğlumuz varrr..evet çağan çok etkileniyor ama elimizde olmuyo bazen..sağol canım inş çabuk iyileşir son durumdan haberimiz yok daha ..aayy az kalmış doğuma zeynepcim ya bu defa kızın vardı yanında o yüzden çabuk geçmiştir canımm hem sakin ol heyecan yapma ayy diyene bakk bende heyecan yaptımm şimdii oyy şimdii bi yeğenimiz daha oluyoo yaaa bende kız istiyorumm

cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin dayinin ogluna.

ohhh nartana yarasin valla soguk moguk iyi geliyor bence :) millet sauna sonrasinda sok olarak soguk havuza atliyor ya onun gibi olmustur ne guzel. mircanda dun bahcede plastik havuza girdi hava cok sicak degildi ama aksama kadar mayosuyla disardaydi. azcik burnu akiyodu oda gecti bu sayede :)))efe krese alisti ama sabahlari bir iki dk agliyo sonra susuyo. okul sali gunu basliyo azcik heyecan var tabii . yeni insanlar yeni ortam fena olmucak benim icin bunalmistim bu monotonluktan :)) kahve keyfi demissin cok cok sevmem ama bazi bazi keyif yapardim bende arkadaslarla disarda guzel olurdu bak simdi mis gibi koktu burnuma halis muhlis turk kahvesi :)))

oyyy bakiyorum ikinci icin dusunceler degismeye basliyorrrr hadi hayirlisi :)))))))

sağol sebnemcim ALLAH razı olsunn..çocuk konusunda fikirlerimin değişmesi nedeni ise güzel bi gelişme olmasıı akşam eşimi karşıma aldım ve bir saat konuştumm çağanı hıçınlaştıran nedenin %60 eşim ve bunun farkında boğuşuyo çağanla hergün kavgacı hale getiriyoo bana söz verdii bundan sonra yapmıycakk eğer oynamak istiyosan dedim arabalaryla oynat,top oynayın filan dedimm biraz bıktı konuşmamdan ama sonunda tamam dedii veee çarşamba günü pedagoda gidiyoruzzz o yüzden bugün daha sakinimmm..

anamm bu aralar havalar çok sıcak değil ben cesaret edemem suya sokmaya tebrikleri vallaha..heyecan var demekk hadi bakalım ilk güne az kaldıı yazarsın nasıl geçtiğini bizee

bana gore gunaydin size gore tunaydin kizlarrrrr :))) sabah sabah efenin mizmizliklariyla ugrasiyorum mircanla kavga edip duruyor ayy pasa gibi hep onun istedigi olsun istiyor yaa bune boyleee bu modelin daha sessizi anlayislisi yok muuuuuu????
boynumda tutulmus gene uyku tutmadi salon balkon yatak odasi sabaha kadar dolanip durdum en sonunda koltukta uyumusum boynum tutulmus.. dun esim halilari yikicakti arkadasina kamyon lazimmis soforluk yapti bizim is te suya dustu bugun yikicak ama hava iyi gozukmuyor sanirim bugunde kalir. kurs baslamadan ilseri bitireyim dedim ama her zamanki gibi plan olmuyor iste.. yemegim var dunden esim sabaha karsi geldi aksam yemegi bugune kaldi yemek konsunda iyiyim. evde temiz belki disari cikar biraz tozuturum cocuklarla.. efeye bi kac mevsimlik almam lazim havalar degisiyor artik mircanin ananesi saolsun gecen seneden yigdi hep kendimede bir iki bluz falan alsam iyi olur ama bakalim artik ya nasip... zeynep kiz az daha sIk disini de 23 eylule dogur yada 21 eylul.. 23 benim dogum gunum 21 mircanimin dogum gunusu :))) cumbur cemaat kutlariz. benimde tahmini 12 mart mis ama daha dogru duzgun dr muaynesi olmadim bile tr de olsam kactir gitmistim simdiye :))

esinle konusmana sevindim canim insallah sonucta iyi olur. cagana bi kardes sart onunla oyalanir sende rahatlarsin biraz her cocuk ayni olmaz korkma
eee mineeee sen ne alemdesin canimmmm bizimkiler at kosturuyo evde babalarida uyuyo bagirip duruyo simdi sessiz olun diyee :))))))))))))

günaydın sana canımm.bak sen şu yaramazaa demek hep benim dediğm olsun istiyoo sebocumm inş gelen bıdıkk istedğin modeldenn olur şekerimm:1niye uyku tutmadı sekerim hayırdır?hıımm demek eşin yıkıycak halılarrı vallah tebriklerr benim eşim halıları ve battaniylere alerjim var diye ellemez bile birazını yıkatmaya verdim yıkattım birazınıda annem yıkadıı..yemeğin varmış,evinde temizmişş all çocukları çık gezz havalar soğuyoo evet bende çağana aldım 2 parça ama dahada almam lazım ekisiğimiz çokk hem artık senin göbüşte büyüycekk olmayak evdeki kıyafetlerr yenileri lazım demi ama?

dur bakalım canımm şu anda eşimi deneme aşamasındayımm sözünü tutacakmıı hele bi tutsun çağanda değişiklik olacakmıı on göre kararımı vericemm

su karnimdaki bidik uyutmuyor beni tatlim okulda baslicak ruh gibi olmassam iyidir :)) evde gene oylen falan uyuyordum azcik.. artik ders arasi arabaya gider uyurum :))) esim saolsun sag kolum sol kolum benim allaha ne kadar sukretsem azdir onu bana verdigi icin. hic gocunmaz erinmez bana yardim eder tabii cani isteyince mesela ben desem hayatta yapmaz ama kendi isterse yapar ben sadece ayyy sununda yapilmasi lazim derim o cani ne vakit isterse yapar. nadir bir tur her eve lazim :)) burda yikatma isi ve bu tarz seyler cok pahali anam yeni al daha iyi bi pantalon pacasi yaptiracan nerdeyse pantalon parasi millet yerlerde surunuyo pacalari umursamiyo bu yuzden :)) hava birden kapandi ve gumbur gumbur sesler geliyor galiba eve kapanicaz

ayyy oldum gulmekten derya gokgurultusu var acayip hemde sanirsin yer gok yariliyo mircan kosa kosa yanima gelmis annee allaha soyle kizmasinn banaaa ben sozunu dinlicemmm diyoo efede gelmis allakk allakkk hiimmmmm diyooo :))) papagan yaaa mircan ne yapsa ne dese aynsii dicek.. buraya yazayim derken camasirlari unuttum ama aninda sisilsiklam oldu tabii almadim iceri. balkonda iki minder var onu alayim dedim hemen islandim.

haydin ben kactimmm deryacigim cocuklari yedirdimde kendim bisey yemedim artik midem sirtima yapisti :))) opuyorum seni canim kendine iyi bak caganimida optum allaha emanet olun

ya sanki hayal meyal mineyi gordum gibiydimmmm noldu hemen kactiiii cix cix cixxx adam bi selam verir demiii himmm ablalik taslayim biraz :))))))

burdayım ablacımm burdayımmnesliyle uğraşıyorummm bide yegenim var abimin kızı nesli eziyet etmesin die sadece okuyorum bakıyorum yazmya fırsat olmuyokiiiibide abimn eşi varr bana masaj yap die söylenip duruo iki çocuktan dahada eziyet edio banabide nesli hiç emzik emmeişti abimin kızı emio diye ağzından memeyi çıkarmıo bile uyrkende ağzında ne olcak sonumuz bilmiomm:44::44::44: işimiz gücümşüz çocuk peşinde koşturmakkk kursun hayırlı olsun başarılı olacağından eminimm bennn

dua et canım benim için

canımcım sata göre 22 eylül ama sezeryan olduğu için gün 1 hafta önceye gün veriol<r keşke normal yapsamda beklesem sizi toplu hapy birtyday yapardık ... seninde son adet tarihinini söyle ben bilem söylerim sana doğumunu kadın doğumcu kadar bilgim oldu şükür gerçi otomatik hesaplayıcılar da var saçmaymış orası sağlık işlerinde güya insana kıymet veriolar ya çocukta erken dönemde allah korusun sorun çıkarsa ne olcak??? vatanıma kurban olayım desene rahme düşmeden çocuk baktırıyoz wallla durum nedir diye

bende okurken gülmekten çatladımm ya ne laflar var şu çocuklarda senin halılarr yalan olduğu gibi çamaşırlarda yalan oldu sebnemcimm ..hep söylüyorum ya sebnemcim efenin en büyük avantajı mircann herşeyi daha kolay ve daha çabuk öğreniyo mircan sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…