2009 Kasm Anneleri

6,5 çocuk ne olkı anlamadım biri hamiş mi?

evet evet hamiş 5 aylık

hayırlısı olsun cnm gazi hastanesinde 17 yaşında amcamın oğlunu kaybettik biz onun için pek hoş anısı yok inş sizinkiler hayırlısı ile şifa bulur
bu kıyafet seçme eymende de var benim değil onun istediği pontolonlar tişörtler giyilecek yoksa kızıyo bide onun istediği yemek yenecek vs vs diye uzayıp gidiyo
biberon bizde de var sadece gece yatarken 1 biberon sütü içiyo uyuyo zaten ağzı yara olmuş dryi aradım ilaç söyledi cumartesiden beri kullanıyoruz iyi gibi cumartesi hiç bişey yemedi anne acıyo diye ağladıkça eşimle kahrolduk sonra eşimin aklına geldi milupanın hediyesi yumuşak kaşıkla yedirdim tam dudağının iç kısmı olunca sert kaşığa deydikçe acıyodu bakalım bu akşam nasıl oldu

başınız sağolsun canım görümcem drlardan için iyi dediği için ordalar şuanda hemde eğer getirmeseydik orda olacaktı ameliyatıda ama orayı beğenmemişler bizimkiler.ayy canım ya ağız yarasıda çok zor canım en iyi ben anlarım çok fazla ağzım yara olurda geçmiş olsun eymenime.

saol cnm inş hemen geçer başta aft sandım ama babannesine sordum azıcık sandalyeye çarpmıştı dedi ilk akşam nokta kadardı sabaha büyümüş galiba darbeyi alınca zayıf nokta afta dönüştü Allah'tan anasına çekmemiş benim cnm çok tatlıdır babası gibi canı pek hoş bende bu can tatlılığı ile nasıl normal doğurdum deli cesareti galiba

aslında haklısın çocuğum eğlenecek,millet ne duşunurse duşunsun.nagihancım kararımı değiştirdim sayende doğum gunu yapıyorum oğluşuma:)))

opuyorum kızlar,goruşuruz yemek yapacağım..

aslında haklısın çocuğum eğlenecek,millet ne duşunurse duşunsun.nagihancım kararımı değiştirdim sayende doğum gunu yapıyorum oğluşuma:)))

opuyorum kızlar,goruşuruz yemek yapacağım..

yap tabi aaa süsle evi tak takıştır sür sürüştür bugünler geri gelmicek paşamın sevdiği arkadaşlarını çağır sevdiği pasta kukuletalı şapka fırıldak düdük al satmışım anası dünyanın bir daha mı doğacaz ayyyy bugün pek pozitifim
eymen şimdiden meraklı mum üfleme antremanlarına başladık bide kukuletalı şapka istiyo bu sene ona ucan balonlardan alıcam geçen yıldan ev süsü var zaten

slm kızlar nasılsınız bizde mustafa iyi ama ben çok yorgun bitkiin ve halsizim sürekli uyumak istiyorum onun dışında cok şükür iyiyiz emzik konsunda benim oglum sizinkiler gibi degil aşırı düşkün uyukusunda bile düşünce anne meme diye istiyo bide sütü biboranla içiyo dr biboranı bırakmadan emzi zor bıraktırırsın diyo bakalım neyapacam bilmiyom ucunu kestim yine emdi ...derya gazi hastanesi cok güzel ben ilk hamilelimde hep oraya gidiyodum üniverste hastanesi ya cok araştırıyorlar acil şifalar....kızlar benim eşimin ailesi mustafanın hep özel günlerinde hatırlarlar tabi bende onlarınkini 2 kız kardeşi var sünnet oldu diye hep hediye yaptılar oysa ben seneye dügün yapacam yinede unutmazlar ama ailesi dışında dayı hala felan onlar pek bilmez benim dayım hallarım hepsi bilir o yüzden eşim kendi dayıllarından cok sever benimkileri ...bu arada nagihan facede mineyle arkadaş olunca tanıyor olabileceklerim arasında mine ortak akadaş diye sendin galiba diye istek gönderdim haberin olsun

bende cok isterim inş görüşürüz hem aynı yaş cocuklar kaynaşır nereye nezaman gelecen kesinleşsin görüşelim ayrıca ben evimede beklerim

tamam cnm akşama eymenden fırsat bulabilirsem girip kabul ederim

bende cok isterim inş görüşürüz hem aynı yaş cocuklar kaynaşır nereye nezaman gelecen kesinleşsin görüşelim ayrıca ben evimede beklerim

düğüne gelirsem eymeni getirmicem ama düğün keçiörende nerde olursa olsun o 2 günü eşimle gelmezsem eğer kendime adarım zaten ankarayı kuzenlerimi özledim şöyle güzelce gezerim eymende bir gececik babasıyla uyusun koyun koyuna tabi buda tatil işine döner mi bilmem ama 1 gece için o kadar yolda çocuğumu sefil etmek istemiyorum

kardeşim çıkmış ameliyattan baygınmış göremezsiniz demişler yine yoğun bakıma almışlar.durumuda iyi demişler ödemi hala çok fazlaymış ama bidaha ameliyata alırlarmı bilmem.
nagihancım çocukla olmuyo işte onlar büyüyene kadar hiç bişeyi rahatça,gönlümüzce yapamıycaz.sen bilirsin eymen konusunda canım ama fırsatım olursa mutlaka görüşmek isterim

benn yol bilmem iz bilmem dermişim hafta sonu olursa eşim götürür ama hafta içi olursa zor gibi yada arkadasım lada gelebilirimm ben bu hafta sonu gidiom nagişimm inş denk gelir görüşürüzzz çok isterim hem ben hayal kumayı dah çok severimmm:)))çılgın bedişim benn

dimi ama vur patlasın çal oynasın havasında olmak lazım,sendekı pozitiflik banada geçti sabah sabaj:)))

mum üfleme antramanı aklımda olsun şunun şurasında 1 ayımız kaldı bizde başlayalım hemen..

nagihan geçmiş olsun eymen paşanın ağzında alf varmış,kıyamam ya nasılda acıyordur birsey de yıyez(

gelmiş geçmiş olsun deryacım.bir kaç gun sıkıntılı olur ama sonrasında birseyciği kalmaz sen gonlunu ferah tut...

hoşgeldin serapcım,,daha onceleri yazdım ama sen yoktun sunnet olayınızda hallolmış,allah damatlığınıda gostersin oğuzun.nasıl şimdi pipinin durumu geçmiştir deme artık:))

nuran nerdesinnnn????

şebnem nerdesin??????şebnem sana tarhana tarifi sozüm vardı hala yapacağım diyorsan.tam zamanı,istersen yazarım.
annemde yaptık tarhanayı hiç bu kadr dikkat etmemiştim ne konulur,ne kadr konulur,nasıl yapılır diye.bak sırf sen istiyorsun diye oğrendim yani...

günaydın arkidişlerim kusura kalmayın kaç gündür giremiyorum girsemde sadece okuyabiliyorum kış geldi hastalıklar arttı benim işlerde arttı hepimize kolay gelsin...
Oğuzun mevlüt telaşı, temizlik iş oğuz derken zaman çok hızlı geçiyor..
azcık oğuzdan bahsedeyim acayip bişi oldu sıpa bir yaramazlık yapıyor mesela bişeyi atmaması gereken bir yere atıyor kızarak kim attı onu oraya diyorum oğuz diyor :) dürüst bebeğim benim sanırım en keyifli anlarını yaşıyoruz yawruların annem diye gelip sarılıyor (genelde yaramazlık yapınca yapıyor bunu olsun içimin yağlarını eritiyor)

aynı mert,gelip sarılyor birde yanağa dudağa opucuk konduruyor ondan sonra kız kıza bilirsen..her donemi keyıflı be serabım iyiki doğurmuşuz yavrularımızı.
facede fotolar oğuzun sunnet fotoları mı yoks abaşka bir duğunden fotolar mı anlayamadım.ama çok yakışıklı olmuş maşalllah.damat gibi giyinmiş.dun mertle baktık.abiii,abişşş diye sevdi oğuzu:)))takımları giyınce adan olmuş seninki...

Son düzenleme:
hoşgeldin serapcım,,daha onceleri yazdım ama sen yoktun sunnet olayınızda hallolmış,allah damatlığınıda gostersin oğuzun.nasıl şimdi pipinin durumu geçmiştir deme artık:))

çok şükür geçti canım ya ilk iki gece dışında bizde bişey anlamadık her işte bir hayır vardır derler ya sanırım şimdi yaptırmak daha iyi oldu ne oğuz nede biz bişey anlamadık bezli olmasıda çok iyi oldu hiç yatmadı sıpa zaten yatırabilmek imkansız :) darısı sizlerin başına.. pipi şimdi ii çok şükür bişey kalmadı geriye ama olsun :)) kökü onda çıkar heralde

bu arada behlül artık benim yan sağ sol bakan olursa kötü olur ona göre hıııı

neslinin annesi kararsızmış baksana efeye mi verecek kızı,eymenemi merte mi bende anlamadım.cık cık cık oysa bize sozu vardı,eee bizde istenmediğimiz yerde durmayız.aklımda ayşe duru vardı emme sen istedin oğluşu doğmamış kızına bende verdim gitti.:))hayırlısı olsunnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…