inş görürsün canım kardeşinde nekadar talihsizmiş şansına bak okdar zor bi dönemden geçerken yaşadıklarına bak anladım kadrıyla kardeşinle eşinin durum agır vidoyuyu tam acmadı bilgisayar babaları iyi galiba allah annene ve sizler güç kardeşinede şif versin
günyadın hanımlar nasılsınız?çok uykum var yattım uyudum ama hala uykum var başım ağrıyoo
kızlar havalar değişmeye başladı veeeee alışveriş zamanı geldi çattı:)))geçen hafta eşofman altları,uzun kollu penye ustler,penye kalın ceket,yelek vs aldım.tabi daha alınacak çok şey var.çıktıkça alacağım,ayakkabıda almak lazım nasıl birsey alsam karar veremedim tam.kışlık spor ayakkabı alsam nasıl olur idare eder mi acaba malum izmirde kara kış yaşamıyoruz,yağmurda çamurdada dışarda olmayız el kadar çocukla diye düşünuyorum ama yınede kararsız kaldım.adidasa
la,nikenin sitesine baktım guzel ayakkabılar var.
lcw den aldım eşortman altlarını kalınlar ve yumuşacıklar seçenekte çok ben mağazadan 15'e aldım kendi sitesinde 13 galiba.
siz ne yaptınız ayakkabı aldınız mı?
deryacım allah caresiz dert vermesin kardeşine acil şifalar...kızlar bende mustafaya artık bu hafta kışlık almaya cıkacam ank artık akşamları baya serinledi bakalım mustafayla gezebilrsem ben alırım yoksa eşim alır ne cabuk büyüyorlar ki artık yeni kıyafeti güzeli biliyorlar mine geçmiş olsun tiroid cıkmış bende de var benimkide çok çalışıyo ama yinede şişkoyum kardeşim abla demek hızlı calışıyo da böylesin çalışmasa demek kaç kilo olun diye dalga geçiyo benimki bide çok carpıntı yapıyo
minecim nesliyede çok geçmiş olsun bitanem kusura bakma yeni okudum ateşi ben çok iyi bilirim canım o anda evet ayağa kalkacak halleri olmuyo yavrularımızın çok hareketli olunca bide kalksın evi dağıtsın şımarsın ama yeterki biran önce iyileşsin diyoruz acil şifalar dilerim canım..
Ankaraya geliyomuşsun senin adına eşinin yanında olmana sevindim canım bence en iyisini yapıyosun ha bu arada banada beklerim canım çocuklarla dışarda buluşmak çok zor çağanla hatta imkansız gibi bişey ama evime beklerim canım çocuklar hem rahatça oynarlar hemde biz rahat ederiz
ankaradaki arkadaşlarım hafta sonu ankaraya geliyorum esliye kıyafet ne geitmeliyim yazlık ta kışlıkta getircemnem ama yoğun olarak negetirmeliyim montunu falan da alıyımmı 1 aya kadar havalar iyice soğurmu ben tam olarak bilmiyorum oranın havasını geçen yıl mayısata bi haftalığına gitmiştimm amabu mevsimi bilmiyorumm soğuk oluyormuş öylemii
kızlar cocuklarınızdan emzik kullanan varmı benim oglum hala emzik emiyo nasıl bıraktıracam ben bunu bana bi akıl verin
ankaradaki arkadaşlarım hafta sonu ankaraya geliyorum esliye kıyafet ne geitmeliyim yazlık ta kışlıkta getircemnem ama yoğun olarak ne getirmeliyim montunu falan da alıyımmı 1 aya kadar havalar iyice soğurmu ben tam olarak bilmiyorum oranın havasını geçen yıl mayısata bi haftalığına gitmiştimm amabu mevsimi bilmiyorumm soğuk oluyormuş öylemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?