2009 Kasm Anneleri

evet canım babası evinde taburcu olmuş onda pek bişey yok boyunluk takmışlar bide dudağına bi kaç dikiş atmışlar sanırım diyorum ya en çok benim kardeşimde varmış eşi daha iyiymiş kardeşime nazaran kardeşim yoğun bakıma eşide acil serviste yatacak evet canım bu aralar çok kötü olaylar yaşadık halada yaşamaya devam ediyoruz rabbim bu saatten sonra yüzümüze güler inş evet video açılmıyo yarısında gidiyo orda kardeşim sadece sedye üzerinde gözüküyo eşi kötü durumda gözüküyo netteki haberler ikisininde durumunun ağır olduğunu yazmışlar zaten

şebnemcim seni görmüşken sormak istedim beli oldum bebişmi bebişlermi geliyo hep içime erkek olacak gibi geliyo 2 ogluna 2 de kız kardeş istermisin gelsin

günyadın hanımlar nasılsınız?çok uykum var yattım uyudum ama hala uykum var başım ağrıyoo

kızlar havalar değişmeye başladı veeeee alışveriş zamanı geldi çattı:)))geçen hafta eşofman altları,uzun kollu penye ustler,penye kalın ceket,yelek vs aldım.tabi daha alınacak çok şey var.çıktıkça alacağım,ayakkabıda almak lazım nasıl birsey alsam karar veremedim tam.kışlık spor ayakkabı alsam nasıl olur idare eder mi acaba malum izmirde kara kış yaşamıyoruz,yağmurda çamurdada dışarda olmayız el kadar çocukla diye düşünuyorum ama yınede kararsız kaldım.adidasa
la,nikenin sitesine baktım guzel ayakkabılar var.
lcw den aldım eşortman altlarını kalınlar ve yumuşacıklar seçenekte çok ben mağazadan 15'e aldım kendi sitesinde 13 galiba.

siz ne yaptınız ayakkabı aldınız mı?

Deryacım öncelikle çok geçmiş olsun bu son olur inş. allah aileninde yardımcısı olsun

Haklısın canım alışveriş zamanı hiç bitmiyor ama yaza girerken bir sürü tşört almıştım şimdi kollu bakıyom wenicede gene kmpanya vardı 2 tşört kollu 1 eşofman altı birde kırmızı çok güzel yağmurluk aldık hepsini sevdi ve çok yakıştı ama yağmurluktan korktu nasılda yakıştı sarı fıstığıma ama işte huylu giymez bu kesin gene hevesim kursağımda kaldı ufaklığımada 2 ayaklı pijama ve üstlük aldım çok şirin ve malı çok güzel ayakkabı almam lazım ama ne alayım bilemedim bu yaz bir sürüde sandalet aldım ama gene hanfendi giymedi çok güzeller ya bana göe yapsalar giyerim kesin

slm kızlarrrr nasılsınız ?

Deryacım geçmiş olsun canım umarım kardeşin ve damat iyidirlerr...

Meral canım hoş geldin tekrardan aramızaa...

ŞEBNEMM canım doğrumu okudum ikizmi yaa allah yardımcın olsun ikiz olursada sen bakarsın ben sana güveniyorumm...

Zeynepcimm adını koymuşunuz allah adıyla büyütsün adı gibi tertemiz duru olsunn hayırlı evlat etsinn cemreye gelince nesli hanım kendi kıyafetlerini ve ayakabılarını kendi beğeniyorrum bu şimdiden karışamıyorum ben bu kızaa ilerde ne olur bilmem:18::18:

Serap sünnet olmuş paşa çok yakışıklıymış maşallah

NAGİŞ ıtsen nasılsın valla yorgunum falan deme inanamam bütün işi eymen paşa yapıyor gözüküyor

Nuran iyimisin canım paşaların nasıll sıkıntıları devam ediyormuuu

ve diğer arkadaşalrım nasılsınızz paşalar ve güzel kızlarımız nasıll???

eveeeeett sıra bana geldi benn izmirden döndüm eşime anakaraya 1.5 aylığına kurs çıkmıştı ya bende gidiyorum artık orda burda şurda falan kalırım eşim yanımda olsun yeterkiii herkese kulağımı tıkadım neslime gelince kayınvalidemlerde en son eşimin doğum gününü kutladıktan sonra annemler geçmiştik nesli sabahında bi ateşlendi 3 gün boyunca 39 a düşüremedik ateşini antibiyotik kullanıyor şuan idrar yolu enfeksiyonu olmuş kızımama atlatmak üzere şimdi çok huzursuzdu mahvetti bizi şimdi evimizdeyiz nesli sürekli uyku halinde ateşi falan yok iştah falanda kalmadı süt iççermisin annem diyorum içemem anne diyo keşke yine yaramz olsa etrafı dağıtsa mızmılansa çileden çıkarsa beniii bişiler yapsınn böyle sessiz sakin durmasına alışkın diilm canım çok sıkılıyorrbizde durumlar böyle haaa bide bendiyetisyene gidicektim yaa gitıttim troidorlerimde sorun varmış çalışmıyormuş ilaç verdi bide diyet listesi verdiki bi görseniz ben bigünlük listeyi normal de 3 güne anca yerimm:1bi öğünde 4 dilim kepek ekmeği 8 yemek kaşığı istediğin yemek yanıda 2 yumurta büyüklüğünde ett ve bir su bardağı yoğurt artı sınırsız salataaa doktora dedimki ben bunlar yemden bu hale gedlim bide bunları yersen davul olurum yemediğin için bu haldesin dedi bunları yersen metobolizman çaışcak dedi eee oo zmaan yaşasın yemek yemek nediyim doktor hanımm

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun gittiğimiz hastane güzel bide görümcem orda hemşire yoğun bakımda kardeşime o bakıyo orda yardımcı oluyo..bugün gittim görmeye ama çok kötü oldum yoğun bakımda tek kişilik odada kalıyo tanınmayacak hale gelmiş yüzü çenesi 4 yerinden kırık çenesinin sol tarafı içine göçmüş durumda 50 e yakın dikiş var çenesinde,boynunda ,yüzünde ,kollarında,kafasında ve yüzü çok fazla şişmiş ilk içeri girdiğimde uyuyodu biraz bekledim başında gözünü açtı beni görünce hemen elimi tuttu ağlamaya başladı ama beni içeri girmeden tembihlediler sakın ağlama moral ver ona diye ama ne mümkün o hali gözümün önünden gitmiyo aklıma geldikçe çıldırıyorum eşininde yanına gittim oda kötü sol tarafta boğazında çok büyük ve derin kesik var dikiş atmışlar ama sol yüzü felç olmuş hissetmiyo onunda çenesi kırık şu anda ameliyatta kızkardeşimi ameliyata şişliği inmediği için almıyolar ama ağrısı ok fazlaymış ne olur beni hemen ameliyata alsınlar diyo ve ağlıyo yürek dayanmıyo inanın tek tesellimiz o arabadab sağ salim çıkmaları ve hayati tehlikelerinin olmaması

deryacım allah caresiz dert vermesin kardeşine acil şifalar...kızlar bende mustafaya artık bu hafta kışlık almaya cıkacam ank artık akşamları baya serinledi bakalım mustafayla gezebilrsem ben alırım yoksa eşim alır ne cabuk büyüyorlar ki artık yeni kıyafeti güzeli biliyorlar mine geçmiş olsun tiroid cıkmış bende de var benimkide çok çalışıyo ama yinede şişkoyum kardeşim abla demek hızlı calışıyo da böylesin çalışmasa demek kaç kilo olun diye dalga geçiyo benimki bide çok carpıntı yapıyo

troid bilmiomki boyum 1.75 pek göstermio ama rahatsız oluyorum yinedee yaa((facen yokmu eklesene benii arkadaşlar varsa bende onların facesine ekliyimm

günaydın kızlar nasılsınız?ben biraz yorgunum çağan akşam babasına şımardı ben uyuttum o geldi ve gece saat 1 di hala uyumuyordu babasının arkasına saklamıyo benden kaçıyo güya onun yüzünen aç karnına uyuyakalmışız akşam sonra kendi yatağında oynuyodu uyuyakalmışş.
minecim geçmiş olsun canım bende çok zayıftım ama bu ara aldım başımı gidiyorum 36 beden bile olmazken bekarken 42 bedene doğru yol aldım bişeyler yapmam lazım hele bu aralar sıkıldıkça sürekli bişeyler yiyorum off çok abartıyorum yeme olayını..
meralcim güle güle giysin mert cicilerini ben üstüne aldımda altınada almam lazım esinin dediği gibi burda havalar bayağı bi soğudu kış sert geçecek sanırım..
kızlar damadımız ameliyattan çıktı çok şükür durumu iyiymiş 5 saatlik bi operasyon geçirdi kardeşimin durumu aynı yoğun bakıma almadıkları için göremiyoruz pek eşinin yanında oluyo genelde annemler.

minecim nesliyede çok geçmiş olsun bitanem kusura bakma yeni okudum ateşi ben çok iyi bilirim canım o anda evet ayağa kalkacak halleri olmuyo yavrularımızın çok hareketli olunca bide kalksın evi dağıtsın şımarsın ama yeterki biran önce iyileşsin diyoruz acil şifalar dilerim canım..
Ankaraya geliyomuşsun senin adına eşinin yanında olmana sevindim canım bence en iyisini yapıyosun ha bu arada banada beklerim canım çocuklarla dışarda buluşmak çok zor çağanla hatta imkansız gibi bişey ama evime beklerim canım çocuklar hem rahatça oynarlar hemde biz rahat ederiz

Son düzenleme:

teşekürler canım iyi şimdilk naz mızmız herşey ağlamasıyla uğraşıp duruyoruzz ankarayı tam bilmiyorum canım baklaım naispse görüşürüz inşallahh

ankaradaki arkadaşlarım hafta sonu ankaraya geliyorum esliye kıyafet ne geitmeliyim yazlık ta kışlıkta getircemnem ama yoğun olarak ne getirmeliyim montunu falan da alıyımmı 1 aya kadar havalar iyice soğurmu ben tam olarak bilmiyorum oranın havasını geçen yıl mayısata bi haftalığına gitmiştimm amabu mevsimi bilmiyorumm soğuk oluyormuş öylemii

canım demek ankaraya geliyon neresine geliyon bende beklerim burası akşamları baya soguk buranın kuru ayazı pek meşur ona göre hazırlıklı gel özelden faca tam adımı gönderiyom ekle beni

selam kasim annecikleri deryacigim umarim kizkardesin de iyilrsir biran once kaocasi da....

mine sana da gecmis olsun kizin a da umarim cabucak iyilesir....

meral mert kiyafetleri gule gule giysin burasi hala sicak o yuzden simdilik aklimda bile yoktu kiyafet almak gecen senekiler olomuyor degil mi kizlar??? ben biraz buyuk
aliyordum ama bir bakayim bakayim neler var neler yok.....

sebnemcigim nasilsin acaba? dogum gununu 1 gun sonra kutlayabildim kusura bakma canim... benim kocam artik eskisi gibi uzun sureli pek gitmeyecek
ufak capli bir sef olma olayi oldu baya yani coook mutlu olduk uzun saatler sirketti havaalaniydi otellerdi gitse de bir ayagi evde olacak sukur allahim'
cocuklarimin yuzune bakti ve dualarimizi kabul etti o yuzden de fazla nete de giremiyorum bazen bakiyorum yqzmaya firsat olmuyor derken boyle iste...

kızlar cocuklarınızdan emzik kullanan varmı benim oglum hala emzik emiyo nasıl bıraktıracam ben bunu bana bi akıl verin

yavrucuklarim ve biz iyiyiz sukur aytes e ek gidalara basladim ve nartan da ki gibi kivranmaya basladim ayyy ben hic hatirlamiyorum ya ne veriyormusum
nasil yapiyormusun hangi dsaat emiyordu neler veriilmiyordu kendi doktorumuz kizi doguracagi icin apar topar amerka ya gitmis sinir oldum gicik oldum
bir de aytes e birkac kez yogurt tattirdim agzinin kenarlari kizardi sonra gecti ama allahim sut allerjisi mi degil mi kafayi yiyecegim???

baska bir hastane dokotruna gittim oyle uyuz bir kadindi ki bana 1-2 tarif yazmis oyle kagida ne bir saati var ne neler yasak simdilik kiymaya ne zaman
geciliyor hiccc birsey yok ya zaten hic sevmedim kadini bir de hemsiresi kafasi kapali almis aytesi soymus tatrtiyor tabi cocuk cok korktu oyle basi kapali'\
insan gormemis bir ikincisi sen nasil soyarsin ve kucsgina aliersin cocugumu tatrtiya goturulmesi gerekiyorsa uzerini cikarip iki kisiyiz degil mi ayyy bir agladi
bir agladi icini ceke ceke halbuki bizim doktor da hic aglamaz cunku hala bizim doktor bizim kucagimizda muayene eder kucagina bile almaz
yarabbim ya ne gicik insanlar var su dunya da da bizimle karsilastirma.... test yaptirip bakalim sut allerjiosi mi nedir dedim ayyy diyor daha cok kucuk kan alinmasin 1 yasinda kan testi yapiliyor uleynnn kadin bu cocugun sut allerjisi varsa ya bogazlarina inip nefes almasini engellerse heryani siserse ben napicam???
hala bana diyor ki sen labne de ver onda da ayni olursa bakalim kadina sinir oldum... hafta ici baska bir doktora goturebilirim artik tavsiye alip
arkadaslardan ayyy bu uyuz dokotrlardan koru yavrularimizi yarabbim.....

kızlar cocuklarınızdan emzik kullanan varmı benim oglum hala emzik emiyo nasıl bıraktıracam ben bunu bana bi akıl verin

maalseaf canim benimkiler cok istemem denememe evi emzik bahcesi yapmama ragmen emzik almadilar... ama eymen kullanmisti nagis te biraktirmisti 1.5
yasinda ona sor istersen.....

canım ankara bayağı serin uzun kollu filan getir ama mont değilde üzerine hırka falan alabilirsin kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…