aynı mert,gelip sarılyor birde yanağa dudağa opucuk konduruyor ondan sonra kız kıza bilirsen..her donemi keyıflı be serabım iyiki doğurmuşuz yavrularımızı.
facede fotolar oğuzun sunnet fotoları mı yoks abaşka bir duğunden fotolar mı anlayamadım.ama çok yakışıklı olmuş maşalllah.damat gibi giyinmiş.dun mertle baktık.abiii,abişşş diye sevdi oğuzu:)))takımları giyınce adan olmuş seninki...
çok şükür geçti canım ya ilk iki gece dışında bizde bişey anlamadık her işte bir hayır vardır derler ya sanırım şimdi yaptırmak daha iyi oldu ne oğuz nede biz bişey anlamadık bezli olmasıda çok iyi oldu hiç yatmadı sıpa zaten yatırabilmek imkansız :) darısı sizlerin başına.. pipi şimdi ii çok şükür bişey kalmadı geriye ama olsun :)) kökü onda çıkar heralde
neslinin annesi kararsızmış baksana efeye mi verecek kızı,eymenemi merte mi bende anlamadım.cık cık cık oysa bize sozu vardı,eee bizde istenmediğimiz yerde durmayız.aklımda ayşe duru vardı emme sen istedin oğluşu doğmamış kızına bende verdim gitti.:))hayırlısı olsunnnn...
:)))çıkar çıkar merak etme..evet ilk gun sıkıntılı oluyor ,mert oldu sunnet bir yaş cıvarıydı.ilacın etkısı ğeçince çok mızlamıştı ama sonrasında rahattık bizde...
yok canım oğuzun düğünü değil arkadaşımın nişanında bizde yancı oldukoğuza düğün yaptırmayacağım mevlüt okutuyorum uzun düşüncelerden sonra onuda evde yapmaya karar verdim hayırlısı olsun inş. düğün pipi kesildi diye olunca komik geliyo bana yapanlara saygı duyuyorum gider eğlenirim ama bende eşimde aynı düşüncedeyiz mevlüt içinde salon tutacaktım ama melekler bereket dualar evimde olsun diye ondan da vazgeçtim :) inş. hayırlı olur
oooohhhh bir kaşık ayran yapacağım kıza kaldı behlül ooohh yandannn) efet bencede durmayın istenmediğiniz yerde kızım olursa zıbın yerine gelinlik giydircem hemen tatlıya bağlayalım bu işi :) hemen hazırlıklar başlasıııın oleeeyyy
hayırlısı olsun.bende düğün yaptırmayacağım,senin duşunduğun aynı sebeplerden bencede çok gereksiz.birde ben oyle oynayım,gobek atayım havalarında olamaıyorum onunda etkısı var tabi..haa yapanlara sozum olmaz,herkesin kendi tercihi...
:))))eee o zaman sen yavaş yavaş başla çeyız hazırlıklarına.dantel falan yapmana gerek yok aslında benim br dunya kullanmadığım takımlar var onları veriyim gelinime..
mert uyandı ben kaçr,goruşuruzzz...
dimi ama vur patlasın çal oynasın havasında olmak lazım,sendekı pozitiflik banada geçti sabah sabaj:)))
mum üfleme antramanı aklımda olsun şunun şurasında 1 ayımız kaldı bizde başlayalım hemen..
nagihan geçmiş olsun eymen paşanın ağzında alf varmış,kıyamam ya nasılda acıyordur birsey de yıyez(
hayırlısı olsun.bende düğün yaptırmayacağım,senin duşunduğun aynı sebeplerden bencede çok gereksiz.birde ben oyle oynayım,gobek atayım havalarında olamaıyorum onunda etkısı var tabi..haa yapanlara sozum olmaz,herkesin kendi tercihi...
anammmm ben yapacammm şakkıdı şakkındı oynucammmm
şaka bir yana benim eşimde sizin gibi düşünüyo bir mevlüt bir yemek verelim diyo istersen bir akşam önce kına yap diyo bende hepsi bir arada çıksın evim batmasın diyom
dünürlüğünüz hayırlı olsun serappp garantiyi nerden aldın kız2.kesin kızmı olacak ver şu işin sırrını bende yapayım
slm kızlar nasılsınız?bizler iyiyiz çok şükür akşam çağanı kaynanama bırakıp eşimle gittik hastaneye ilk önce damadı gördük bayağı toparlanmış konusabiliyo ..ordanda gizemin yanına gittik yüzünün sol tarafındaki şişlik inmiş sağ tarafında var bide dudakları şiş hala..burnunda rahat nefes alabilmesi için tür takılı burnundan boğazınsa kadar taklı tüp. oda çok rahatsız ediyorumuş çıkarmasın diyede yatağa bağlamışlar kollarını konusamıyo hiç yazarak anlaşıyolarmış bize sürekli bişeyleri gösterip durdu elleriyle hemşire geldi baktı bi ince boru gibi bişey verdiler onunla ağzında biriken tükrükleri temizliyo biz konustukça tamam anlamında kafasını salladı çıktık sonra..
merall serapla dünür olmuşsunuz hayırlı olsunn.serap kız olma formulü varsa banada söyleyin hemen yapayım bi tanesabah sabah sohbet bayağı güzelmiş ama eşim evdeydi giremedim nete.
sünnet olayında gelince ben hem mevlüt düşüyorum,hemde düğün düşünüyorum kızlarr kızmayın bana hevesim var benim..
neslinin annesi kararsızmış baksana efeye mi verecek kızı,eymenemi merte mi bende anlamadım.cık cık cık oysa bize sozu vardı,eee bizde istenmediğimiz yerde durmayız.aklımda ayşe duru vardı emme sen istedin oğluşu doğmamış kızına bende verdim gitti.:))hayırlısı olsunnnn...
:))))eee o zaman sen yavaş yavaş başla çeyız hazırlıklarına.dantel falan yapmana gerek yok aslında benim br dunya kullanmadığım takımlar var onları veriyim gelinime..
mert uyandı ben kaçr,goruşuruzzz...
slm kızlar sohbet almış başını gitmiş ne güzel bende sabahan beridir birr duru hanıma birde cemre sultanla uğraşıyorum cemremi teyzesi duruyuda ben uyuttum bakayım dedim size ..birşey sorucam ben cemreye mevlüt yapamamıştım doğduğunda ama duruya yapıcam 40ı çıkıncamı oluyor mevlütt
slm zeynepcim bizde mevlütü evet kırkı çıkınca yapılıyor ama daha öncede yapanlar var tabiki..sen bilirsin yani ama bence en uygun olanı kırkınız çıkınca.
anaaamm evdeki bulgurdan oldu damadım gittii bak serap yapamz benim kızım kadar güzelini sarışın mavi gözlü gel vaz geç bak bu iştenn sonra pişman olurusnnn dantel konusuna gelince ben hepsini kaldırdım nesliyeee haberin olsun bütün ceyizim nesliye her takımda 3 yedek var benden söylemesi çok eşyada aldırmıcam ne gerekiosa onu alsınlar eşyayla doldurmalarına gerek bana bak yaww kaynanalığada büründümmm neyse kız annesi ne derse o olsunnn dimi amaa annem yaşayamadı ben yaşıyım bari bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?