2009 Kasm Anneleri

yok canım oğuzun düğünü değil arkadaşımın nişanında bizde yancı olduk oğuza düğün yaptırmayacağım mevlüt okutuyorum uzun düşüncelerden sonra onuda evde yapmaya karar verdim hayırlısı olsun inş. düğün pipi kesildi diye olunca komik geliyo bana yapanlara saygı duyuyorum gider eğlenirim ama bende eşimde aynı düşüncedeyiz mevlüt içinde salon tutacaktım ama melekler bereket dualar evimde olsun diye ondan da vazgeçtim :) inş. hayırlı olur

:)))çıkar çıkar merak etme..evet ilk gun sıkıntılı oluyor ,mert oldu sunnet bir yaş cıvarıydı.ilacın etkısı ğeçince çok mızlamıştı ama sonrasında rahattık bizde...

oooohhhh bir kaşık ayran yapacağım kıza kaldı behlül ooohh yandannn ) efet bencede durmayın istenmediğiniz yerde kızım olursa zıbın yerine gelinlik giydircem hemen tatlıya bağlayalım bu işi :) hemen hazırlıklar başlasıııın oleeeyyy

:)))çıkar çıkar merak etme..evet ilk gun sıkıntılı oluyor ,mert oldu sunnet bir yaş cıvarıydı.ilacın etkısı ğeçince çok mızlamıştı ama sonrasında rahattık bizde...

bende sende kurtulmuşuz bu stresten çok şükür darısı olmayanların başına Allah damatlıklarını, askerliklerini, torunlarımızı, torunlarımızın torunlarınıda (cennet garantili) gösterir inş. amiiiiinnnn

hayırlısı olsun.bende düğün yaptırmayacağım,senin duşunduğun aynı sebeplerden bencede çok gereksiz.birde ben oyle oynayım,gobek atayım havalarında olamaıyorum onunda etkısı var tabi..haa yapanlara sozum olmaz,herkesin kendi tercihi...

:))))eee o zaman sen yavaş yavaş başla çeyız hazırlıklarına.dantel falan yapmana gerek yok aslında benim br dunya kullanmadığım takımlar var onları veriyim gelinime..

mert uyandı ben kaçr,goruşuruzzz...

ayy dünürüm benim bee şimdikten çok iyi anlaşacağımız belli oldu iştek behlülüm şimdik 2 yaşında 2 yıl sonra bir çıtır yapayım ben ona yani arada en az 4-5 yaş olsun belli behlül çıtırlardan hoşlanır gözüne bakınca annadım hemen... ya bende oynayamıyorum şimdi arkadaşlarım diyor ki en azından evde kızlarla bir kına yap oynayalım onu bile gözüm kesmiyor evde yanık çorap mı koksun şimdi yaa :) ama yapabilirimde kararsızım..

kolay gelsin canım sana ve mert'e benimkilerde duruyo hatta dağıtmaya başladım evlenenlere tek tek veriyorum onnar büyüyene kadar modaları geçer bende emekli olabilirsem yaparım ne gerekiyorsa :) canım dünürüm ya ne kadar incesin saol.. hastalara bişi oldu bu gün gelen giden yok Allah Allah :) ben gideyim biraz virüss dağıtayım barii hepinize kolay gelsin arkadaşlarımm iyi günler..

tşk edrim cnm dün daha iyiydi hatta akşamları çok keyifli oluyo anne baba yanında dün şekilleri öğrendi bu ara şekillere ve renklere sardık haftasonuda babamızın işyeriyle kahvaltıya gidiyoruz ayy çok mutlu oldum eşimin iş yerindekileri tanırım daha önce aynı yerde çalıştığım için hanımlarıda çok hoşlar dahası hepimizin üç aşağı h yukarı akran çocukları var eymen çok eğlenecek ama deniz kenarı soğuk olursa diye endişeliyim

anammmm ben yapacammm şakkıdı şakkındı oynucammmm
şaka bir yana benim eşimde sizin gibi düşünüyo bir mevlüt bir yemek verelim diyo istersen bir akşam önce kına yap diyo bende hepsi bir arada çıksın evim batmasın diyom
dünürlüğünüz hayırlı olsun serappp garantiyi nerden aldın kız 2.kesin kızmı olacak ver şu işin sırrını bende yapayım

slm hanımlarrrr
vallhi bu kasım bebekleri artık çocukluğa adım atıyorlar gerçide çok alemler demekki hepsinde bir giyinme soyunma hevesi başlamış benimkide sürekli gezmeye gitmek istyor yeni bayramda aldığım kota taktı sürekli onu alıp çekmecesinden getiriyor anne giydir die
emzik mevzusu bizimde 18,ayda bitti ama artık ağzından çıkarmıyordu sürekli hııhıı hiç kelime etmez olmuştu ağzı dolu die sonra emzik eskimişti zaten bende kopardım ucunu annecim bu çöp oldu dedim tabi yedeği vardı her ihtimale karşı baya üzüldü hadi bunu götür çöpe at dedim attı tabi bikaç kere geri aldı ama emicek tarafı kalmamıştı kopuktu çünkü çöp oldu at diyorduk her soruşunda bizim emziğin adıda memmem di tuğkanca o gece hiç uyanmadı emzik aramadı uyudu şaşırdık bizde bikaç gün aklına geldi ama çöp oldu dedik hep ve bitti gitti biberonumuz varben uyurken 12 gibi uyku arasında ona süt içiriyordum sünetten beri içmiyor neyapıcaz bilmiyorum inş. içer yine günde 1 200 cc içiyordu ii oluyordu
huylarına akıl sırermiyor bir günleri diğerini tutumuyor

banada verin mümkünse sırrını vallhi
bende oynuycam vallhi şöyle okula başlasın biraz arkadaş edinsin nasipse ondan sonra niyetim
en güseli salonda iş bitsin gitsin ama babma kalsa şöyle köyde köy düğünü yemekli falan bilmiyoruz bakalım zaman neler göstericek

slm kızlar nasılsınız?bizler iyiyiz çok şükür akşam çağanı kaynanama bırakıp eşimle gittik hastaneye ilk önce damadı gördük bayağı toparlanmış konusabiliyo ..ordanda gizemin yanına gittik yüzünün sol tarafındaki şişlik inmiş sağ tarafında var bide dudakları şiş hala..burnunda rahat nefes alabilmesi için tür takılı burnundan boğazınsa kadar taklı tüp. oda çok rahatsız ediyorumuş çıkarmasın diyede yatağa bağlamışlar kollarını konusamıyo hiç yazarak anlaşıyolarmış bize sürekli bişeyleri gösterip durdu elleriyle hemşire geldi baktı bi ince boru gibi bişey verdiler onunla ağzında biriken tükrükleri temizliyo biz konustukça tamam anlamında kafasını salladı çıktık sonra..
merall serapla dünür olmuşsunuz hayırlı olsunn.serap kız olma formulü varsa banada söyleyin hemen yapayım bi tanesabah sabah sohbet bayağı güzelmiş ama eşim evdeydi giremedim nete.
sünnet olayında gelince ben hem mevlüt düşüyorum,hemde düğün düşünüyorum kızlarr kızmayın bana hevesim var benim..

nagihancım ya bende bilmiyorum nasıl olcak ama olana kadar yaparım 4 yıl sonra başlasam çalışmalara her yıl bi tane yapsam inş. aradaki yaş farkını 10 yapmadan kızı bulurum :)) nette yazıyo ya kızı olmasını isteyen şunu yesin erkek isteyenler bunu ne gerekiyorsa yapıcam artık napim :))

yoookk canım tabiki sana vericem kızımı diğerlerinide değerlendiriyorum canımmm:)))) işimi sağlama alıp 13 yaşında vericem bu kızııı:))))heryeri acıyımuşşşş parmağının ucunu gösterip ağlayabi kızım var acıyo acıyo diye ağlıyo nazından eğer parktaysak sorun yokk amaaa sitenin içine girer girmez orası burası acımaya başlıyo neden bukadar nazlıki bu kız yaaa

anaaamm evdeki bulgurdan oldu damadım gittii bak serap yapamz benim kızım kadar güzelini sarışın mavi gözlü gel vaz geç bak bu iştenn sonra pişman olurusnnn dantel konusuna gelince ben hepsini kaldırdım nesliyeee haberin olsun bütün ceyizim nesliye her takımda 3 yedek var benden söylemesi çok eşyada aldırmıcam ne gerekiosa onu alsınlar eşyayla doldurmalarına gerek bana bak yaww kaynanalığada büründümmm neyse kız annesi ne derse o olsunnn dimi amaa annem yaşayamadı ben yaşıyım bari bu duyguyu

slm kızlar sohbet almış başını gitmiş ne güzel bende sabahan beridir birr duru hanıma birde cemre sultanla uğraşıyorum cemremi teyzesi duruyuda ben uyuttum bakayım dedim size ..birşey sorucam ben cemreye mevlüt yapamamıştım doğduğunda ama duruya yapıcam 40ı çıkıncamı oluyor mevlütt

slm zeynepcim bizde mevlütü evet kırkı çıkınca yapılıyor ama daha öncede yapanlar var tabiki..sen bilirsin yani ama bence en uygun olanı kırkınız çıkınca.

slm zeynepcim bizde mevlütü evet kırkı çıkınca yapılıyor ama daha öncede yapanlar var tabiki..sen bilirsin yani ama bence en uygun olanı kırkınız çıkınca.

cnm ben 20 günlükken yaptım millet gelip gidip durmasın bie kere toplansınlar dedim
şaka bir yana önemli olan niyet 20si 40 fark etmez bence

slm kızlar bugun dişim cok agrıyo dolgum düştü cok kötüyüm sabah baya ilerlemişiniz serap geçmiş olsun sünnetiniz bezliyken cabuk iyleşiyo allah damatlıgınıda göstersin ama ben dügün ve mevlüt yapmayı düşünenlerdenim benim erkek kardeşim yok eşiminde yok ikimizinde bi hevesi var bakalım tabi ben son anda karar degiştirmesem kızlar bizim orda cocuk yeni dogunca mevlüt yapılmaz bize de kimse yap demedi yapmadık ama şimdiki aklım olsa kesin yapardım...minecim nesliye bende ogluma talip olayım benim oglum için tam istedim tip biz ailecek esmer oldumuzdan oglumun şarışın bi kızla evlenmesini cok isterim.kasım cocuklarının tek gülü nesli paylaşılması zor

hiiiiiii mineeeeeee yapıcam iştee size inat sarışın mafi gözlü yapıcam olmazsa çakma sarışın olur bide lens tamamdır nolmuş yanii :) sen mert'i diğer adaylarla kıyaslayarak kaybettin bak ben daha doğurmadan veriyorumm yawrumu hem kadınlar erken çöküyo aynı yaşta olmaları ilerki yaşlarda mertciğime sorun çıkartır ablan mı derler yıkılır yawrum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…