2009 Kasm Anneleri

bende nagihan gibi düşündüm vallhi 26 günlükken yaptım gelengiden bitmiyordu çünkü
anne ve bebk kendini toparlayınca yapılır bizde 40 falan beklenmez yani 15-20 gün oturamadım zaten doğru dürüst kendimi ii hissedincede hemn yaptık zaten bu topiğe kız bebk şart oldu

kesinlikle haklısın en az 3-5 yaş küçük olsun ben eşimden 8 yaş küçüğüm bence süper
ben 2011 kasım beklerini takip edicem gözüme kestireyim bitane

anammm kız çocukları paylaşamadılarr gelin anam bi kızda ben yapayım damat çok nasılsa kız yok .

cnm ben 20 günlükken yaptım millet gelip gidip durmasın bie kere toplansınlar dedim
şaka bir yana önemli olan niyet 20si 40 fark etmez bence

minecim naber kuşum nasılsın?nesli nasıl?bu saatte bi sen bide ben varım ben eşimi bekliyorum yemek yiycez yarında izinli eşim kardeşimin yanına gideriz bi ordanda panel kapı yaptırcam eve onlara bakmaya gidicez havalar soğumadan yaptırmam lazımda..

günaydın arkadaşlar hepinizin günü güzel geçsin inş.. herkese hayırlı günleer...
mineciğim düşündüm taşındım istersen oğuzu verebilirim sana üsülme tamam mı? :))

midem yanıyo çoğu zaman da ağrıyo ya yaşlanıyorum yada içime ata ata stresten bu hale geliyorum
eşimin dediği gibi bir kulağımdan girip diğerinden çıkyo ama bazen takmadan edemiyorum ahh ahhh eşim bu kadar idare etmese yada arkamda olmasa çoktan kafayı yemiştim herhalde

sinir midene vuruyor canım ya bende takarım çok uykumu kaçıracak kadar keşke gamsız olsak yada benden eşimden çocuğmdan önemli değil deyip gözümüzü kapasak gülsek geçsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…