2009 Kasm Anneleri

canım yaa bi şurup var bitkisel böle çok darlandığında iç bir ölçek sakinlersin pasi..ra ismi bide tabletide var onun hem sinir midene vurmaz hemde sinirlenmeden atlatmış olursun takma be kafana bak neler var her gün okuyorum şu bir derdim var kısmını yerimizde olmak isteyen ne kadar kişi var bir düşün en azından eşin arkanda çok şükür gerisi boş dış kapının mandallarınıda takmayıver evindeki huzuru bu gereksiz kişiler için bozma boşver hayat kısa ya ne yaparsak kendimize yapıyoruz bak bakalım o kızın umurundamı şimdi sen böyle midende ağrılarla gezerken değermi?

günaydın arkadaşlar. ne haber nasılsınız.
takipteyim...

ben görümcemi çok severim yaff

günaydın cnm bizler bildiğin okuduğun gibi sen nasılsın
valla bende küçük görümce mi çok severim ama büyüğü evlere şenlik deli gibi alışveriş yapar benim aldığım 10 liralık gömleği kıskanır bunların hepsi dip dibe olmanın etkileri küçük görümcem 1 mahhalle uzakta evli 3 çocuğu var garibim kırk yılda bir gelir 5 dk bana kahve içmeye iner ablası onuda kıskanır kişilik meselesi yukardan sesini duyar güleriz annesine dertlenir ne yapıyolar aşağıda vs vs kahve içiyoruz sigara içiyoruz aaaaaaaaaaaaaaaaa

yok be cnm ne umrunda olacak o istediğini saydı gitti ben eşimin hatırına bişey demedim yine içimde kalınca uykularım kaçıyo benim geçer yarına unuturum takmam zaten 3-5 ayda uğramaz ohh rahat eymenin doğum günü var ama böyle özel günlerde kalabalık olacak herkes varya bir kanatları eksik melek olur doğum gününe günler kala kesin barışır

slm kızlar nasılsınız nagihancım görümcen tamamen kıskanclıktan öyle davranıyo bak sen evli mutlusun cocun var onda aile eksikli var tanamen kıskanıyo seni

mrb kızlar size bişi sormak istiyorum
benim oğlum 15 kasım doğumlu
son zamanlarda çok çabuk hastalanır oldu
bağşıklık sistemini güçlendirmek için bana netür gıdalar önerebilirsiniz

canım minadex adlı vitamin var onu kullanabilirsin bağışıklığı kuvvetlenir benimkide çok zayıf çabuk hastalanıo bende minadex verioum haftada 3kede arı sütü polen bal karışımı veriorum

günaydınnn
esincim ekledim cnm facede kız sen kırşehirli olduğuna eminmisin çekik gözler fakan uzakdoğulu gibisin
bu arada dün iş çıkışı çıktım yukarı içimde ne varsa döktüm kayınvalideme kayınpederime anlattım arkamdan konuştuğu herşeyden haberim var duymuyorum sanıyo ama duyuyorum 4 yıldır huzursuzluk çıkmıyosa sizlerin ve eşimin hatırına susmamdandır ağzımı açarsam söyleyecek çok şeyim var dedim bana ben kimseyi çekemem demişti o lafında hesabını sordum benim neyimi çekiyo vs dedim kv ara yumuşasın diye iş yerinde çok yoruluyo stresli falan dedi bende anne onu geç bizde çalışıyoruz tek stres onda yok dedim ohh içimi döktüm kayınpedrim çok kızdı onuda sakinleştirdim şimdi size yalan yanlış anlatmadan benden duyun diye geldim sende ona anlayışlı ol baba falan dedim tatlıya bağladım ama görümcekle asla konuşmam
eymen üstünü örtmüyo kızlar kışın uyku tulumu giydiriyorum ama şu geçiş mevsiminde ne yapacağımı şaşırdım bir kalkıyoruz eller ayaklar buz bir öneriniz varmı

iyi yapmışın nagişim rahtlamışındırr....eymene gelince çorağ giydiriyorum ben artık çünkü aydı çokk serin bide biizm ev çok ceyran yapıyoo önü arkası açıkk iki cam aynı anda açık olsunn kapı pencereler birbirne geçiyo resmen gündüzleri ve geceleri uzun kollu pijama giydiriyorum

kızlar bide öksürüğe bi çare kendim tarafından bizzat denedim belki biliyosunuzdur ama ben yinede bilmeyen ler için söylüyorummbu kış evinizden zencefili eksik etmeyin öksürüğe birebir diyebilirim nesli çok hastalandı öksürük falan ciğerlerine inecekti neredeysee toz zencefili iki tatlı kaşığı balın içine 1 tutam zencefil tozunu koyun birbirine iyice karıştırın sonrada bir tatlı kaşığını yedirin kuzularına öksürüğün ne kdara hafiflediğini göreceksinnizz hem faydalıda bağışıklık sisteminide kuvvetlendiriyorrrnesli ilk önce allahın izni sonrada bu karışım yüzünden atlatık soğuk algınlığımızı inşşalah neslim şuan iyi şükür biraz i,ştahsızlık söz konusu oda babası yedirsin sitio kesinlikle benden bişi yemiyo bu aralarr hepinzi öpüyorumm bide doktorumuz bi vitamin şurubu önerdi en iyisi bu dedii içinde en çok balık yağı olan vitamın buymuş ismi EFA-P FRUITY fiyatı 29 tl bi bakınn istersenizz hepini öpüyorumm

günaydın arkadaslar nasılsınız?ben biraz üzerinize afiyet grip oluyorum üşüyorum genzim yanıyo boğazlarım acıyo ,bide sağ ayağım sızlıyo bileğimden itibaren dün sızlamasından uyuyamadım hiç..
bu nagişcim iyi yapmışsın canım hiç kafana takma canım tek çalışan o sanki sende hem iş yerinde çalışıyosun,eve geliyosun eymen var yemekti,bulaşıktı,ev işleri senin yükün daha ağır stres yapması gereken birisi varsa oda sensinn ..bende bi tanesini yazayım kardeşim kaza yaptı ne bi aradılar,ne bi geldiler neyse çağana baktılar o gün biz eşimle gittik hastaneye eve geldik çok açız ben elimi yıkayıp hemen mutfağa yemek yapmaya giriştim salata filan derken bunlar kalkmışlar gidiyolar yemek hazırladım nereye gidiyosunuz dedim birbirine baktılar yok biz gidelim dediler iyi tamam dedim biz yedik sonra çağanı aldık dışarı çıktık ikeaya gittik bi işimiz vardı eve glirken markete uğradık eşim hastaneye annemlerin yanına gidecek dedim börek yapayımda götür tamam dedi oda ayakkabılık aldık onu kurmaya çalışıyo bende böreği yaptım fırına koydum pişiyo bi tlf çaldı en büyük görümcem fatih yokmu dedi burda vereyim dedim verdim ne için aramış biliyomusunuz yaprak sarması yapmışlar eşime yermisin getirelimmi diye aramışlar eşime sordum söyledi çok bozuldum dedim bunu banada sorabilirlerdi demi eşim tepki vermeye başladı fesatsın filan diye neyse 5 dkka geçmedi görümcem küçücük bi kaseye yaprak sarması koymuş getirdi tabi bana değil sadece eşime ben ondan yermiyim asla yemem yemedimde eşim bi kaç tane aldı günlerce durdu sonra çöpee..benim ailem asla böyle bişey yapmaz çok bozuldum .duyan herkes aradı sorduda iki adımlık yerde ne yanıma geldiler nede bi geçmiş olsun diye aradılar annemimde aramadılar bu kadar vicdansızlar kardeşimin düğününede gelmediler ama annemler hediyesini alıp görümcemin düğününe gelmişlerdi ben böyle insanlar görmedim eveeett çağanın doğumgünüde geliyo ve ben ortada kaldımm

gunaydın kızlar

nagiş iyi yapmışsın valla,biriktirmeden anlatıp kurtulmak lazım.yoksa içine atmaktan kendini hırpalıyor insan..

geceleri burasıda soğuk ve aynen eymen gibi merttinde ustu hep açık.bende uzun kollu pijama yada tulum giydiriyorum.geçen seneden tulumlar vardıda buyuk gelen olan bu sene cuk oturdu onlarla idare ediyoruz.bırde uyandıkça ustunu ortuyoruz çaarşafla...

bağışıklık için vitamin takviyesi en uygunu .her şeyı seçmeden yemedikleri için vitamin vermeli diye duşunuyorum geçen sene 2,5 şişe minedex kullanmıştım kışın şimdi o kalan yarım şişe bozulmuşmudur sizce.

http://kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/kızlar şu bloga baksanıza çok guzel aktiviteler var bizimkiler için.bvloğun sahibinin oğluda bizimkilerle bir.ben bugun bir kaç tanesini yapacağım mertle..

amanın verdiğim link neden oyle çıktı.alla alla link vermek yasaklandımıkı,

adı poyrazlıgunler.blogspot.com

Son düzenleme:

minecim zencefil her derde dava dediğin gibi alışkanlığımız yok yemeklerde falanda kullanmak lazım.geçen sen tazesini almıştım kullanmadan çöpe gitti oysa kış çayları falan hazırlanabilirdi onunda.birde tozu deneyeyım..

kızlar birde bu oksuruk için kestane balı oneriliyor.daha once gamze yazmıştı sanırım o kullanıyormuş çok iyi geliyormuş..

geçmiş olsun derya'cım ya nekadr çok hastalanıyorsun dikkat et kendine canım ya.
eşinin aileside ayıp etmiş ama ne yapacaksın onlarda boyle insanlar deyıp çok fazla şey beklememek en iyisi.sonra kendini uzduğunle kalıyorsun.boşver onlar kendi dunyalarında bildikleri gibi yaşasınlar sen onları kafaya takıpta kendi huzurunu bozma..

bugunlerde mert doğru duzgun birsey yemiyor.sabh kahvaltısının yarısını bitirdi.dunde ne oğle uykusundan once nede uyku sonrasında birsey yediremedim.
zorlamıyorum kendi halıne bıraktım.acıkınca uzum istiyor vermesem ağlıyor.verince onu yiyor,tıkanıyor yemek yemiyor..offf tam bir kısır dongu ne yapacağımı şaşırdım..

canım kırşehirliyim ama hiç benzemem evet uzak doglulara hep benzetirler kökende var bi şey galiba babanem göçmenmiş tatarlıkta var ondan galiba ben çalışırken işyerine kazaklar geliyodu beni kendilerinden sanıp seviniyorlardı daha samimi davranıyorlardı ...içini döktügüne senin adına sevindim rahatlamışsındır ank akşamları cok soguk biz yorgan örtüyoz allahtan benim oglum üstüne kendi çekiyo üşüyo galiba eymene dikkat et salgında var ona göre giydir

canım mustafada öyleydi balık yag aldım hemen iştahını açtı ben mevsim geçişlerinde bagışıklı güçlendirsin diye almıştım ama mustafanın baya iştahını actı uyanınca mama istiyo gün içersinde acıkınca kendi anne mama ham ham diye istiyo okadar ki tv de yiyecek gördükce mama ver diye istiyo ben çok menmun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…