haklısın meralcim ben üzüldüğümle kalıyorum ama artık yapmıyorlar filan diye huzurumu bozmuyorum onlar öyle yapınca biraz bozuluyorum o kadar ama bi geröek varkı yaptıkları çok ayıp ya hiç verme yada öyle yapma..
ya çağanın iştahı güzel ama bu aralar çağan yüzünden eşimle tartışmalaramız başladı sabah yine nutellayı veriyo vee hiçç ama hiç kahvlatı yapmıyo önce çok güzel kahvaltı yapıyodu şimdi sadece masayı dağıtmak oynamak istiyo yiyeceklerle vee bunun en büyük etkiside eşim tabiki kucağına alıyo nutellayı ve fındık ezmesini veriyo oda ben vermediğim için hiç bana gelmiyo babasının elinde tutuyo hiç yemek yedirmiyo kalkmazda ağlıyo dünde ben biraz kızınca sen içeri git bebek arabasını ver pis tekerlekleriyle oynuyo ee niye verdin sussunda rahatça yemek yiyelim diye verdim sonrada bana sen bu çocuğa iyi bakamıyosun,katı yiyecekler vermiyosun diye burnumdan getiriyo o yaparsa iyi ben yaparsam dünyadaki tek kötü,ahlaksız,terbiyesiz insan benimm aya bu aralar bittim,tükendim acilen yardım almam lazım yoksa evliliğimde bozulacak eşim çağanı çok şımartıyo huysuz bi çocuk zaten babasını görünce dahada huysuzlanıyo şımarıyo mesela dün öğlen uykusuna bile yatmadı sabah 8 de kalktı akşam 9.30 yattı ve burnumuzdan getirdi bütün günümüzü mahvetti
deryacım seni en iyi ben anlarım benim eşimde aynı mustafada cagan gibi babaya cok düşkün eşim onun her dedini yapıyo ve cok şımartıyo o aglamasın diye her istedini veriyo sonra bana sen al elinden ben aglamasına kıyamıyorum sonrada beni cıldırtıyo benim yok yasak dedimi akşam gelince eşim yapıyo ve sonrada bütün gün senle anne egitir cocu diyo ya sinirden catlıyom
slm canlar nasılsınızzz ben de çamaşırdı evdi boğulup gidiyorum cumartesi akşamı gece 12 gibi çıkmaya karar verdik eşimle sabahta orda oluruuz allahın izniyle ordu evine ilk önce gidip yerleşelimm inş güzel geçicek biizmkilerde kabullenmeye başladı artık gideceğimi neyse
ya kızlar bişi dicem nesli sürekli kabız olan bi çocukk sabah akşam osmolok diye bi şurup var ondan veriyorum ama yok yapamıyor bu arada poposunda çatlaklık var o yüzden tuvaletini yaparken sürekli acıyo acıyo diye yırtınıyo doktor kesinlikle kabız olmamalı diyor yoksa hayatta iyileşmezz ne gerek
iyosa yapıyorum ama canı çok acıyor yavrumun dün çok ağlıyordu yapamıyordu küvetine ılık su yapıp oturtturdum bi süre sonraa yumuşadı heraldekii ayağa kalktı ve yaptı tuvaletini eşimle bendeki sevinci çığlığı görmeliydinizzznapıcam ben bu kızı 4 5 günde bir yapıyor tuvaletiniii
slm canlar nasılsınızzz ben de çamaşırdı evdi boğulup gidiyorum cumartesi akşamı gece 12 gibi çıkmaya karar verdik eşimle sabahta orda oluruuz allahın izniyle ordu evine ilk önce gidip yerleşelimm inş güzel geçicek biizmkilerde kabullenmeye başladı artık gideceğimi neyse
ya kızlar bişi dicem nesli sürekli kabız olan bi çocukk sabah akşam osmolok diye bi şurup var ondan veriyorum ama yok yapamıyor bu arada poposunda çatlaklık var o yüzden tuvaletini yaparken sürekli acıyo acıyo diye yırtınıyo doktor kesinlikle kabız olmamalı diyor yoksa hayatta iyileşmezz ne gerek
iyosa yapıyorum ama canı çok acıyor yavrumun dün çok ağlıyordu yapamıyordu küvetine ılık su yapıp oturtturdum bi süre sonraa yumuşadı heraldekii ayağa kalktı ve yaptı tuvaletini eşimle bendeki sevinci çığlığı görmeliydinizzznapıcam ben bu kızı 4 5 günde bir yapıyor tuvaletiniii
canım mustafada öyleydi balık yag aldım hemen iştahını açtı ben mevsim geçişlerinde bagışıklı güçlendirsin diye almıştım ama mustafanın baya iştahını actı uyanınca mama istiyo gün içersinde acıkınca kendi anne mama ham ham diye istiyo okadar ki tv de yiyecek gördükce mama ver diye istiyo ben çok menmun kaldım
haklısın meralcim ben üzüldüğümle kalıyorum ama artık yapmıyorlar filan diye huzurumu bozmuyorum onlar öyle yapınca biraz bozuluyorum o kadar ama bi geröek varkı yaptıkları çok ayıp ya hiç verme yada öyle yapma..
ya çağanın iştahı güzel ama bu aralar çağan yüzünden eşimle tartışmalaramız başladı sabah yine nutellayı veriyo vee hiçç ama hiç kahvlatı yapmıyo önce çok güzel kahvaltı yapıyodu şimdi sadece masayı dağıtmak oynamak istiyo yiyeceklerle vee bunun en büyük etkiside eşim tabiki kucağına alıyo nutellayı ve fındık ezmesini veriyo oda ben vermediğim için hiç bana gelmiyo babasının elinde tutuyo hiç yemek yedirmiyo kalkmazda ağlıyo dünde ben biraz kızınca sen içeri git bebek arabasını ver pis tekerlekleriyle oynuyo ee niye verdin sussunda rahatça yemek yiyelim diye verdim sonrada bana sen bu çocuğa iyi bakamıyosun,katı yiyecekler vermiyosun diye burnumdan getiriyo o yaparsa iyi ben yaparsam dünyadaki tek kötü,ahlaksız,terbiyesiz insan benimm aya bu aralar bittim,tükendim acilen yardım almam lazım yoksa evliliğimde bozulacak eşim çağanı çok şımartıyo huysuz bi çocuk zaten babasını görünce dahada huysuzlanıyo şımarıyo mesela dün öğlen uykusuna bile yatmadı sabah 8 de kalktı akşam 9.30 yattı ve burnumuzdan getirdi bütün günümüzü mahvetti[/QUOTE
çocuk yuzunden tartışmalar ister istemez oluyor bizdede.bende eşimin mertte kızmasını,biraz sesini yukseltmesini hazmedemiyorum ben tum gun çocuğuma bağırmıyorum.o sadece gunde 2,5-3 saat goruyor ondada kızıp azarlıyor çocuğu.tamam iş hayatı zor yoruluyor gelıyor ama çocuğumun kışılığının oluştuğu şu donemde hoşgorulu olmak zorundayız ikimizde.bu sebeple onunla çok tartıştık neysekı biraz işe yaradıda daha dikkatlı davranıyor artık.bir kaç kere merte biraz daha buyuk olsan yerdin tokatı dedi,çok sinirlendim ben oğlumu doverek buyutmeyeceğim..
aralarındakı muhabet super genelde ıyı anlaşıyorlaş.eşimin eve gelmesi karnaval havasında kutlanıyor.tuvalete zor gırıyor adam.mert gunduz yuz ker babasını sayıklıyor.ama arada kızınca benimde cinler tepeme çıkıyor
ya çağanın iştahı güzel ama bu aralar çağan yüzünden eşimle tartışmalaramız başladı sabah yine nutellayı veriyo vee hiçç ama hiç kahvlatı yapmıyo önce çok güzel kahvaltı yapıyodu şimdi sadece masayı dağıtmak oynamak istiyo yiyeceklerle vee bunun en büyük etkiside eşim tabiki kucağına alıyo nutellayı ve fındık ezmesini veriyo oda ben vermediğim için hiç bana gelmiyo babasının elinde tutuyo hiç yemek yedirmiyo kalkmazda ağlıyo dünde ben biraz kızınca sen içeri git bebek arabasını ver pis tekerlekleriyle oynuyo ee niye verdin sussunda rahatça yemek yiyelim diye verdim sonrada bana sen bu çocuğa iyi bakamıyosun,katı yiyecekler vermiyosun diye burnumdan getiriyo o yaparsa iyi ben yaparsam dünyadaki tek kötü,ahlaksız,terbiyesiz insan benimm aya bu aralar bittim,tükendim acilen yardım almam lazım yoksa evliliğimde bozulacak eşim çağanı çok şımartıyo huysuz bi çocuk zaten babasını görünce dahada huysuzlanıyo şımarıyo mesela dün öğlen uykusuna bile yatmadı sabah 8 de kalktı akşam 9.30 yattı ve burnumuzdan getirdi bütün günümüzü mahvetti
deryacım seni en iyi ben anlarım benim eşimde aynı mustafada cagan gibi babaya cok düşkün eşim onun her dedini yapıyo ve cok şımartıyo o aglamasın diye her istedini veriyo sonra bana sen al elinden ben aglamasına kıyamıyorum sonrada beni cıldırtıyo benim yok yasak dedimi akşam gelince eşim yapıyo ve sonrada bütün gün senle anne egitir cocu diyo ya sinirden catlıyom
aynı benim kocayı anlatıyosunuz herşeyi yaptırıyor zillim babayı hiç bir yere göndermio bu yüzden baba yokken gayet laf dinleyenn bir çocuk baba gelince kendini yerlere atmalar dediğini yaptırmalar asla ikna olmamalar aşırı düşkün kızına ama adam eve gelmeye korkaroldu hele gece kendini 2 saatten az sallandırıp öyle uyuyor keyfi yerindeyse
aaa bizde durum farklı babamıza çok düşkünüz ama babamız annenin kurallarını asla çiğnemez çok güzel oyunlar oynatır veee annenin yada babanın dediği dediktir babası kızınca bana gelir anlatırım baban haklı vs bana kızınca babasına gider oda aynısını yapar ve eşim nasıl annesin yada ben ona nasıl babasın demem bu serzeniş bana çok yanlış geliyo eşim bana öyle dese çok kırılırdım bunuda belli ederdim eşim bile olsa kimsenin anneliğimi sorgulamasına izin vermem hepimizde olduğu gibi oğlum benim hassas noktam arada bağırmak yada o içerde oynarken başka bir iş yapmak yada ne bileyim bazen bunalıp biraz zaman istemek kötü anne olmak anlamına mı geliyo aslında 24 saat babalara bırakmak lazımki ne demek istediğimizi anlasınlar bakın bir daha söyleniyolar mı
iyi akşamlar kızlar iyi haberlerle geldim bugün kardeşimi ve eşini taburcu etmişler annemlere gittim bende gelen giden çok fazlaydı,arayanda çoktu..ikisi içerde yattı annemle ilaçlarını aldık kullandılar durumları iyiye gidiyomuş çarşamba dikişleri alınacakmış iyilerdi çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?