2009 Kasm Anneleri

kızlar bunlar ne cabuk büyüyorlar ya gecen yıl bu zaman yeni yeni yürüyordu şimdi ise tutabilmenin imkanı yok dün eşimle dışarı cıkıyoz babasına erkek parfümünü gösterip baba fıs fıs diye gösteriyo yani parfüm sık bana diyo ben bagrınca kızınca boynuma sarılıp beni öpüp yumuşatıyo ben bunları seneye düşünemiyo iyiki dogurmuşum

haklısın meralcim ben üzüldüğümle kalıyorum ama artık yapmıyorlar filan diye huzurumu bozmuyorum onlar öyle yapınca biraz bozuluyorum o kadar ama bi geröek varkı yaptıkları çok ayıp ya hiç verme yada öyle yapma..
ya çağanın iştahı güzel ama bu aralar çağan yüzünden eşimle tartışmalaramız başladı sabah yine nutellayı veriyo vee hiçç ama hiç kahvlatı yapmıyo önce çok güzel kahvaltı yapıyodu şimdi sadece masayı dağıtmak oynamak istiyo yiyeceklerle vee bunun en büyük etkiside eşim tabiki kucağına alıyo nutellayı ve fındık ezmesini veriyo oda ben vermediğim için hiç bana gelmiyo babasının elinde tutuyo hiç yemek yedirmiyo kalkmazda ağlıyo dünde ben biraz kızınca sen içeri git bebek arabasını ver pis tekerlekleriyle oynuyo ee niye verdin sussunda rahatça yemek yiyelim diye verdim sonrada bana sen bu çocuğa iyi bakamıyosun,katı yiyecekler vermiyosun diye burnumdan getiriyo o yaparsa iyi ben yaparsam dünyadaki tek kötü,ahlaksız,terbiyesiz insan benimm aya bu aralar bittim,tükendim acilen yardım almam lazım yoksa evliliğimde bozulacak eşim çağanı çok şımartıyo huysuz bi çocuk zaten babasını görünce dahada huysuzlanıyo şımarıyo mesela dün öğlen uykusuna bile yatmadı sabah 8 de kalktı akşam 9.30 yattı ve burnumuzdan getirdi bütün günümüzü mahvetti

deryacım seni en iyi ben anlarım benim eşimde aynı mustafada cagan gibi babaya cok düşkün eşim onun her dedini yapıyo ve cok şımartıyo o aglamasın diye her istedini veriyo sonra bana sen al elinden ben aglamasına kıyamıyorum sonrada beni cıldırtıyo benim yok yasak dedimi akşam gelince eşim yapıyo ve sonrada bütün gün senle anne egitir cocu diyo ya sinirden catlıyom

slm canlar nasılsınızzz ben de çamaşırdı evdi boğulup gidiyorum cumartesi akşamı gece 12 gibi çıkmaya karar verdik eşimle sabahta orda oluruuz allahın izniyle ordu evine ilk önce gidip yerleşelimm inş güzel geçicek biizmkilerde kabullenmeye başladı artık gideceğimi neyse

ya kızlar bişi dicem nesli sürekli kabız olan bi çocukk sabah akşam osmolok diye bi şurup var ondan veriyorum ama yok yapamıyor bu arada poposunda çatlaklık var o yüzden tuvaletini yaparken sürekli acıyo acıyo diye yırtınıyo doktor kesinlikle kabız olmamalı diyor yoksa hayatta iyileşmezz ne gerek
iyosa yapıyorum ama canı çok acıyor yavrumun dün çok ağlıyordu yapamıyordu küvetine ılık su yapıp oturtturdum bi süre sonraa yumuşadı heraldekii ayağa kalktı ve yaptı tuvaletini eşimle bendeki sevinci çığlığı görmeliydinizzz napıcam ben bu kızı 4 5 günde bir yapıyor tuvaletiniii

aynen esincim ya bide bişey olduğunda hemen beni suçluyuyo ve ciddi ciddi yapıyo bunu çıldırıyorum o zaman ben her dediğini yapmadığım için çağan bana hiç gelmiyo annemlerdeysek anneme gider evdeysek babasına ve babasıda aman ağlamasın diye her dediğini yapar ama anlamıyoki o daha çok şımarıyo ben çekiyorum huysuzluğunda

ayy canım çok geçmiş olsun çağan o kadar çok yapıyorki kakasını günde 3-4 ke değiştiriyorum bilmemki ne yapsan ama kayısı yedir,incir yedir bunlar bağırsakları çalıştırıyo canım

minecim çok gecmiş olsun mustafada hiç bu sorunla karşılaşmadım ama fitil oldugunu biliyorum bence yiyecekleriyle düzenlemeye calış kırmızı mercimek ve kuru fasülye iyi gelebilir

esin mertde aynı anlattığın gibiydi.3 gunde ne oldu anlamadım iştah gitti.ben başlıyacağım vitamine..

geçmiş olsun neslıme.dun doktorum progaramında kabızlıktan bahsetiler.biraz bakabildim.şu murdum erikleri var ya onlar iyi geliyormuş.6,7 tanesini az suda haşlayıp pure yapıp ver bakalım nasıl olacak.

kıyamam ya cnm benim ben eymen bebekken kabız olunca zeytinyağı veriyodum ama doğalından yakında olsan verirdim sanada bizim bahçeden ama aydında da zeytinlik vardır bulabilirsin cnm bir dene istersen bide bir ara eymene dr duphalak diye bir şurup vermişti kendimden biliyorum aynı ilacı kullanınca vücut alışıyo yine kabızlık devam arada ilacı değiştir

aynı benim kocayı anlatıyosunuz herşeyi yaptırıyor zillim babayı hiç bir yere göndermio bu yüzden baba yokken gayet laf dinleyenn bir çocuk baba gelince kendini yerlere atmalar dediğini yaptırmalar asla ikna olmamalar aşırı düşkün kızına ama adam eve gelmeye korkaroldu hele gece kendini 2 saatten az sallandırıp öyle uyuyor keyfi yerindeyse

aaa bizde durum farklı babamıza çok düşkünüz ama babamız annenin kurallarını asla çiğnemez çok güzel oyunlar oynatır veee annenin yada babanın dediği dediktir babası kızınca bana gelir anlatırım baban haklı vs bana kızınca babasına gider oda aynısını yapar ve eşim nasıl annesin yada ben ona nasıl babasın demem bu serzeniş bana çok yanlış geliyo eşim bana öyle dese çok kırılırdım bunuda belli ederdim eşim bile olsa kimsenin anneliğimi sorgulamasına izin vermem hepimizde olduğu gibi oğlum benim hassas noktam arada bağırmak yada o içerde oynarken başka bir iş yapmak yada ne bileyim bazen bunalıp biraz zaman istemek kötü anne olmak anlamına mı geliyo aslında 24 saat babalara bırakmak lazımki ne demek istediğimizi anlasınlar bakın bir daha söyleniyolar mı

nagişcim kesinlikle katılıyorum yazdıklarına ama bu yapı meselesi canım benim eşimin yapısı bu mesela ama ben ona hiç nasıl babasın demedim dedirtmezde ama bana söylüyo bende bozuluyorum tabiki gördüğü bi kaç saat ondada şımartıyo zaten çok işim var çokkk

iyi akşamlar kızlar iyi haberlerle geldim bugün kardeşimi ve eşini taburcu etmişler annemlere gittim bende gelen giden çok fazlaydı,arayanda çoktu..ikisi içerde yattı annemle ilaçlarını aldık kullandılar durumları iyiye gidiyomuş çarşamba dikişleri alınacakmış iyilerdi çok şükürr

minecim sana çok geçmiş olsun bende bi öneride bulunabilirim birebir iyi geliyor pamuğu zeytinyğına batır bolca ve popo deliğine bastır bak hemen yapıcak benim kızım 1kere oldu ve hemen yaptı bu şekilde aslında içncede çok ii gelio ama içemez bu kuzular onu...

günaydın hadi geçmiş olsun diyelim desene yine annenin başına kaldılar şaka bir yana bu güzel ülkemi seviyorumda şimdi insanlar akın akın geçmiş olsuna gelecek hasta mikrop kapar mı biraz dinlense mi kimse düşünmez yarısı meraktan yarısı iyi niyetten gelirde gelir Allah annene kolaylık versin hem iki hasta bakacak hem gelen giden ağırlayacak ee senin durumunda belli bize artık sen çocuğuna bak yeter senden bişey istemiyoz diyolar

anammm çağla şikel ikiciye hamileymiş kıskandım mı ne
şaka maka küçük bebek görünce içim gidiyo galiba bebek özlüyo insan

günaydın hanımlarr
havalar değişti hastalıklar bizden uzak olsun ben kestane balını hazırladım yine içine limon sıkıp yediriyorum öksürüğe birebir kabızada z.yağı cnm kahvaltıda sevmezmi aacaba baharatlı ekmek falan bandırsan bizimki bir ara yedi öyle iştah diyince bende çok dertliyim çok ya şöyle iştahla yemiyor hep oyalayarak
gece acayip serin ve benimki sıcaklarda alıştı yataktan kalkıp yere yatıyor nasıl alışıcak bilmiyorum yatağına yere yorgan seriyorum her gece
dün bende amca kızıma gittim bebeğimiz var 1aylık 5 arkadaştık herkeste birer tane 3 tanesi 0-4 ay biri susuyor diğeri ağlıyor biriacıkıyor diğeri uyuyor diğeri kaljkıyor çok keyfili ama yalnız otruduğumuz günleri aradık doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…