2009 Kasm Anneleri

Selam kizlar giremedim ne zamandir yogunum aytes e ek gidaya basladik ve bilin
Bakalim ne oldu yemiyor yemiyorrrr hicbirsey yemiyor
Yogurt sevmedin hadi sebze de sevmedin ama be oglum
Meyve puresi ve muhallebi de mi sevmedinbe oglum oyala
Yedirmeye calis bir kasik yiyecek diye bur tencere yap sonra
Cope offff nartan da mi boyleydi uffff umarim duzelir cunku
Anne sutude pek emmiyor sadece gece o da maksimum
5 dk kilo da almamis pek 300 gr almis.....

Bu arada nartan da hic mi hic dunlemiyor beni gecen kafama
Telefon firlatti kizdim tabi odadan cikma cezasi verdim opucuk
Yok dedim o zaman icerledi yuzunu kapatti tamam dedim ozur
Dile op oyle baristik aytes te oldugu icin o guzel kafasundan neler
Geciyor bilemiyorum ki... Bir de aytes kucagimda olunca cok
İcerliyor diger zamanlar aytes le arasi iyi cici yapiyor
Opuyor aglayinca oyuncak getiriyor ben nartan a sut abi diyorum
Sut kokulu abi himmmm ama cok tatli kizamiyorum ki kiyamiyorum

Kizlar bwn de bulamac kahvaltiya devam ettiriyorum tek tek
Az yiyor cunku gecen simitciye gittik yedi nirseyler ama bana
Az gibi geliyor o yuzden bulamac a devam...

Burasi da gunduzleri cok sicak geceleri soguk icine
Fanila giydirsem diyoeum fazla mi olur uzerini hic
Ortmuyor tabi ben dw bilemedim ne giydirsem

Zeynep cigim duru olmus adi adiyla yasasin isallah
Sansi bahti acik olsun... Canim ben aytes te cok fazla
Cesurdum tek basima cok rahat yikadim hala da yikiyorum
Sen de alisinca yikarsin merak etme...

Sebooo iyi olmaniza sevindim canim ve su ultrasina gir artikkk
Biz de burada catladikkk meraktan...

nuran canım izmirde gündüz sıcak gece soğuk bugün gece ilk defa içine fanila üstüne yarm kollu tişört giydirdm bakalım terlicekmi üstü hep açık ve sabaha karşı buz oluyor ben üsüyorum yani o da şür die düşünüyorum yine 2 kat iidir ya bebecik daha onlar hehe...zaten ilk uykuda acaip terler hüma yaz kış soyarım daldımı iyice şimdi uyutuyorum bakalım 1saat sonra falan soyarım tekrar...

Kizlar son olarak nartan i kres oyun grubuna gondermeye
Karar verdik haftada 3 iki saat sabah 10 la 12 arasi... Ne dersiniz?

ne iyi etmişsiniz valla.saatleri de çok uygun gelince yemeğini yer uyur.geleklı boyle birseyler çocuklar için hele bizim gibi abartmanda oturup doğru duzgun arkadaşı olmayan çocuklar için çok çok gereklı hayırlı olsun canım..

oy aytescik niye gıdaları beğenmedi ki,alışma donemidir belkı nurancım,bir sure sonra yemeklerin tadına varıp yer uzulme sen annesi...

canım çok iyi saatleri bencede keşke bende öyle bulabilsem tamda 12 çağanın uyku saati oluyo ..ayteste alışır inş annesi neden hiç bişeyi kabul etmiyor acaba?çokta emmiyormuş bi dra sorsaydın canım ya..

Selam kixlar bugun nartan a kres ayakkabisi aldim kapqa marka cok yumusak bir tane de
disari ayakkabisi aldik su tabani kalinlardan cok hoslar dogrusu
bir tane de adidas veya nike spor ayakkabi alirsak ayakkabi olayi
Tamamdir nartan in... Ayyy yarin kres var nasil olacak bakalim heyecanliyim
Sonucta istemez ise alir gelirim yavrumu birakma zorunlulugu yok
Hem de evimizin karsisi yaaa olsun ben yine de heyecanliyim....

Bugun yine aytes butun ek gidalari aglayarak ve zorla yedi... Anne sutuyle
Yeterli kilo alsa gercekten birakacagim kendi haline ama o da yok....
Nartan da ogle yemegini reddetti bugun yani cildirmamak icten bile
Degil ...

Derya meral canlarim saatleri cok iyi ama kis sezonu da geliyor
Mikroplar hastaliklar bir de aytes var kucucuk cicuk surekli hasta
olursa olmaz ki... Amannn neyse ben yarin bir gotureyim de
Sonrasina bakariz....

Evetvcanim antalya da gece soguk oluyor o yuzden kolsuz fanila giydirdim icine uzerine de
Uzun kollu pijama ikisinin de gece burnu tikaniyor pir pir

Evetvcanim antalya da gece soguk oluyor o yuzden kolsuz fanila giydirdim icine uzerine de
Uzun kollu pijama ikisinin de gece burnu tikaniyor pir pir

selam kızlar uzun zaman oldu gelemedim bir türlü. bir sürü telaşe...
yeni bebekler mi gelmiş ne? kardeş nasıl karşılanıyor merak ediyorum ben de.
ben de düşünüyorum oğluşuma bi kardeş ama olmadı henüz bir de taşındım il değiştirdim yeni işe başladım yerleşme filan baya bi sıkıntı çektim şimdi alışltım sayılır internet de anca bağlandı özledim sizi.

bende kazanırım canım o cesareti yeniden umarım bugün yıkadım tekrar kardeşim su felan döktü miss gibi oldu minnoşu m
ayyy minnoş nie öle yaptıki ay bu ikincilerde fena galiba duruda ablası gibi olursa tımarhaneye giderim artık inş. yer canım nartan böle yapmışmıydı
blmemki ii olabilir ama güvenli bir yermi başlarına bişi gelmez demi??paranoyağımda ben tvdeki haberlerden ötürü

sakin ol canım geçici bir dönemdir yada abi kardeşi örnek almış olabiln irumarım değildirççnartan güle güle giysin canım akalarını darısı başıma benimde almam lazım kızıma daha yeni aldıydık nikeleri yepis yeni duru hanım hangisini giycek bakkalım ama hepte abasının eskilerini giyemez değilmi

hoşgeldin canım bizde seni özledikevet 2.ler 3.ler bile geldi benim 2. kızım oldu nuranın 2.oğluşu şebnemde daha ne yapıcak kaç tane yapıcak belli değil diğer kızlarda heran yapabilirlerinş. istediğinde seniiinde gelir 2. meleğin benimki süpriz yaptı,sanada yapar inş...yeni evin hayırlı olsun gel sık sık bekleriz inş.

merhabalar.
arkadaşlar bir konuda çok sıkıntılıyım ve konuşmaya ihtiyacım var. çocuğu benim gibi hala konuşmayan annler ses verin lütfen

merhabalar.
arkadaşlar bir konuda çok sıkıntılıyım ve konuşmaya ihtiyacım var. çocuğu benim gibi hala konuşmayan annler ses verin lütfen

nasıl konuşamıyor canım hiçmi ses çıkarmıyor yani öyle deilse sorun yoktur bence oğlun vardı değilmi senin erkekler geç konuşurlar etrafımdanda öle gördüm ..arkadaşı varmı kendi yaş grubuyla nasıl baktınmı iletişime nasıl giriyor gözlemlemek gerekio hemen telaşa kapılma bakalım

yok canım ses çıkarıyor. söylediği bazı kelimeler de var hatta bir kelimeyi üstüste söylersem, onun da işine gelirse oda söylüyor.
çevreyle iletişimi harika. bakıcımızın kızıyla dün saatlerce saklambaç oynadılar.
işaret dilini çok fazla kullanıyor.
biliyorum bir gün konuşacak ama bu tembellik neden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…