kızlarr bu arada eşimle konustum evde çok bunaldığımı filan söyledim part time iş bakabilirsin çağan artık büyüdü annenlerde duruyo çok soğuk olduğundada annem bakar dedi iş bakmaya başlıyorum tekrar eminmisin benimle dalga geçmiyosun,sonra vazgeçmeyeceksin demi dedim yok vallaha git bak ama part olsun dedi tama dedim çok sevindim benim için çok iyi olacak bişeylerle uğraşmam lazımdı
valla adam haklı part time olursa süper olur bak bu sefer eşine hak verdim inş bulabilirsin kafanda bişeyler var mı neler yapabilirsin
inş bulabilirim canım tabi kısmett kasiyerlik yaptım canım ben yine kasiyerlik bakıcam mecbur
2 vardiya çalışıyo kasiyerler değil mi kuzen yapmıştı ordan biliyorum
çalış cnm ya hem eve 2 maaş giriyo hemde Allah korusun bir olumsuz durumda maddi gücün olur hergün neler okuyor , duyuyoruz dünya hali
evet canım sabah giden öğlen çıkıyo öğlen giden akşam çıkıyo ama yarım gün işte hem evime,çocuğuma zaman ayırabilirim hemde para kazanmış olurum ..
kesinlikle vardiyalı çalıştığında ev,yemek daha kolay ama yaşam zor oluyo çalışan kadın+anne+eş olmak zor Allah hepimize kolaylık versin
amin canım aminn
çağanda yanıma oturdu küs diyorum küsüyo sonra boynuma sarılıyo öpüyo iyice beni yapışık ikiz gibi olduk dibimden hiç ayrılmıyo
çok çokk acayip yapıştılar bu durum hem keyifli hemde zorheryere beraber babası yanında mutfağa gitsem ağlıyo ben yanındayım babası gitse ağlıyo ooooo delirtiyo bazen
kizlar surup icmeyi reddiyor ve atesi tekrar 38.4 oldu dusa girdi ilik 38.2 ye dustu ne yapacagim ben ya 1 sattir dil dokuyorum delirmek uzereyim
resmen
geçmiş olsun canım ya fitil yokmu şurubu reddediyorsa fitil koysan o hemen düşürüyo ALLAH korusun ateş çok tehlikeli ya fitilin adı paranax canım çok etkili düşmeyen inatçı ateşlerde ve yüksek ateşlerde kullanılıyo
arkadaşlar limango da uyku tulumları var. nasıl kullanışlılar mı. ne dersiniz.
https://kids.kkkkkkkkkkkkkkkk/shop/detail/index.php?show=650039
nurannn geçmiş olsun.kızlar yazmış bencede hemen fitil ver canım...nuran sen kırese gondereceğim diyınce benimde aklıma geldi grıp aşısı yaptırdınız mı diye soracaktım sıze.benyaptırmayı duşunmuyorum evde olacağımız için.ama kreş soz konusu olsaydı yaptırırdım.
nartan gule gule giysi ayakbabılarını:)bizde pazar nikelerimizi aldık.kışlık bot gibi birsey başka almayı duşunmuyorum.ha sadece ev ayakkabısı alınacak pufidik oluyor ya onlardan.
nagihancınn gule gule kullanın cicilerinizi.sorma el kadr giysiler dunyanın parası,kışlıklarda al al bitmiyor.allah kazananlara güç kuvvet,keselerine bereket versin:)yazı ucuza kapatmıştık kışın batacağız:)
bugun annem le ablam geldiler.ablam mertte birseyler almak istiyormuş.eneler lazım dedi.ev ayakkabısı alsan olur dedim o ısrar edince bende eksiklerimizi sıraladım:))biraz yırttık galıba,teyzesi oğluma,ev ayakkabısı,uzun kollu çıtçıklı badiler,kulotlu çoraplar,kalın havlu çoraplar , ust swetler alacak.birde boncuk dızme oyuncağı alacak.
deryacım çağanın emziğe başlaması kotu olmuş tatlım ya sen ne yap et,o emziği unuttur ona,iyice muptelası olmadan..
şekercik hoşgeldinnnnnozledik seni,nerelerde bu kız diye kulaklarını çınlattık.bundan sonra bırakma bizi,tarık nasıl ıyı mı?
zeynepcimmm,duru bebek mis olmuş,biraz daha ele avuca gelince alışırsın canım yalnız yıkamaya.kulanıyormusun bilmiyorum bebek kuvetlerine takılan fileler var,ondan kullandık biz çok rahat oluyordu.yalnız yıkamak merti..
kızlar mertde 2 gundur grip bugun iyi çok şukur burnunda hafif tıkanıklık var sadece.ateş,oksuruk olmadı.sık olmamakla birlikte hapşırığı vardı,birde burnu devamlı aktı.geçen sene bu zamanlarda da aynı olmuştu o zaman dr goturmuştum dr verdiği şurubu içmemişti mert pedidus mu neydi adı.bu sene goturmedim dr.
yalnız 2 gecedır çok sık uyanıyor,yat kalk karı koca mahvolduk.okyonus suyu falanda sıktırmıyor sıpa.oyle kendi kendine açılmasını bekleyeceğiz artık...
evet canım mis oldu hala öyle kokuyor annemlerdeyim ya canım küvet evde fileyi getirdim ama leğen kocaman olmadı beceremedim onlanurannn geçmiş olsun.kızlar yazmış bencede hemen fitil ver canım...nuran sen kırese gondereceğim diyınce benimde aklıma geldi grıp aşısı yaptırdınız mı diye soracaktım sıze.benyaptırmayı duşunmuyorum evde olacağımız için.ama kreş soz konusu olsaydı yaptırırdım.
nartan gule gule giysi ayakbabılarını:)bizde pazar nikelerimizi aldık.kışlık bot gibi birsey başka almayı duşunmuyorum.ha sadece ev ayakkabısı alınacak pufidik oluyor ya onlardan.
nagihancınn gule gule kullanın cicilerinizi.sorma el kadr giysiler dunyanın parası,kışlıklarda al al bitmiyor.allah kazananlara güç kuvvet,keselerine bereket versin:)yazı ucuza kapatmıştık kışın batacağız:)
bugun annem le ablam geldiler.ablam mertte birseyler almak istiyormuş.eneler lazım dedi.ev ayakkabısı alsan olur dedim o ısrar edince bende eksiklerimizi sıraladım:))biraz yırttık galıba,teyzesi oğluma,ev ayakkabısı,uzun kollu çıtçıklı badiler,kulotlu çoraplar,kalın havlu çoraplar , ust swetler alacak.birde boncuk dızme oyuncağı alacak.
deryacım çağanın emziğe başlaması kotu olmuş tatlım ya sen ne yap et,o emziği unuttur ona,iyice muptelası olmadan..
şekercik hoşgeldinnnnnozledik seni,nerelerde bu kız diye kulaklarını çınlattık.bundan sonra bırakma bizi,tarık nasıl ıyı mı?
zeynepcimmm,duru bebek mis olmuş,biraz daha ele avuca gelince alışırsın canım yalnız yıkamaya.kulanıyormusun bilmiyorum bebek kuvetlerine takılan fileler var,ondan kullandık biz çok rahat oluyordu.yalnız yıkamak merti..
çok geçmiş olsun canım kızların dediği gibi fitil işini görür madem reddeiyor bizde zorla veririz etraf batar kızın ağzına damla gitmezkizlar surup icmeyi reddiyor ve atesi tekrar 38.4 oldu dusa girdi ilik 38.2 ye dustu ne yapacagim ben ya 1 sattir dil dokuyorum delirmek uzereyim
resmen
hadi bakalım inş. istediğin gibi bir iş bulursunkızlarr bu arada eşimle konustum evde çok bunaldığımı filan söyledim part time iş bakabilirsin çağan artık büyüdü annenlerde duruyo çok soğuk olduğundada annem bakar dedi iş bakmaya başlıyorum tekrar eminmisin benimle dalga geçmiyosun,sonra vazgeçmeyeceksin demi dedim yok vallaha git bak ama part olsun dedi tama dedim çok sevindim benim için çok iyi olacak bişeylerle uğraşmam lazımdı
sorma y benimkide kardeşi emince emzik istiyor 3 6 aylık emzikleri emiyor küçücük kalıo suratındakızlarr ya küçüklüğünde emzik almayan çağan şimdi emziği ağzından düşürmüyor oyun oynuyo biliyorum ama çokta seviyo bide dişleri kaşınıyo sanırım onunla kaşıyo dişlerini
evet hayatım mis oldu misss koklayıp duruyom bol bol öpüyom abasını cildi tahriş olmasın diye öpmüyodum yoldan geçen öpüyor ben öpünce anne bıyakkk diye bağırıyor zilli...haklısın canım herşeye değer çektiklerimiz sağlıklı mutlu olsunlarda onların hayatlarını yaşamaya devam ederiznagiscigim gule gule giysin eymencigim cicilerini ama daha cok eksuk var yavas yavas alacagim artik ben de tam neye ihtiyac var kestiremiyorum nartan in
tam bu aylari yaza denk geldi ya kucuk giydirmem lazim onlar da olmuyor yada kocaman o da olamaz artik ikisine de alacagim birseyler bakalim
ayin 15 i mothercare guzel seyler varsa inidrimden alirim...
zeynep canim durucuk mis gibi kokmustur bol bol koklamissinizdir o guzel melegi.... canim cemre den daha kolay degil mi bazi seyleri ben de hic panik olmadim
ama daha kolay derken bunu kasdediyorlar sanirim yoksa hicccc kolay degil.... fekat guzel o koku o bakis gulus oooo degisilmez birseyle...
tüh ya tamda zamanı büyüdükçe korumak zorlaşıo tutamıozki yada söz dinletemioz mikrop nerde onlar ordaayyy kizlar biliemezsiniz ne oldu nartan bugun krese baslayacakti ya dun gece ateslendi butun gece uyumadik calpol verdik dustu sabaha tekrar cikti
sonra calpol u reddeti icmedi cok ugrastim ikna etmek imkansiz oldu kucuk beyi zorla vermeyi denedik burnunu tikayarak hepsini cikardi ust bas yerler
heryer calpol sonra ibufen verdim onu da zorla icti sut dilimi verecegiz deyince uffff ya sanki aci zaten atesini olcmek bile bir o kadar zor yorgunummmmm...
iki gundur dondurm a yiyor ve isirarak dilinle yala oyle ye diyorum yok dinlemiyor... ve kres sevdamiza ara vermek zorunda kaldik ne kadar da hevesliydi
okula gidecegim diye kismet yani hersey kresten kapar diyordum ki evde kapti ::((((((
kilzar sizler grip asisi yaptirdiniz mi cocuklara yaptirsam daha mi iyiydi acaba ateste yaptigina gore grip olmali ve dun gittigimiz avm de de kapmis olabilir
bir de pazardi dun cok kalabalikti dokunanlar sevenler uffffff..... zaten bu mevsim gecislerini hic sevmem ne giyecegin belli ne ortunecegin... kis gelsin
en azindan giyiniriz kalin kalin hasta olmayiz kizlar uyku tulumu demissiniz nerelerden alacaksiniz nasil birsey terletmeyen ama sicak tutan birsey
olmali gecen seneki torba uyku tulumunu bu sene giymexz gibime geliyor hareketleri kisitlanacak ya.....
yok canım ses çıkarıyor. söylediği bazı kelimeler de var hatta bir kelimeyi üstüste söylersem, onun da işine gelirse oda söylüyor.
çevreyle iletişimi harika. bakıcımızın kızıyla dün saatlerce saklambaç oynadılar.
işaret dilini çok fazla kullanıyor.
biliyorum bir gün konuşacak ama bu tembellik neden....
geçmiş olsun meralcim ya mevsim değişikliği ve salgın bu hale getirdi bütün çocukları canım ya peditusu çağan içiyo ama deniz suyunu çağanda sıktırmıyo oda rahatlatıyo ama bende yaptırmazdım ya bayağı kötü oluyo insan..inş çabuk atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?