iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?ben iyiyim ama çağan çok hasta çok kötü öksürüyo dra götürmek istemedim ıhlamur kaynattım ..kızlar ya öksürüğe ne iyi geliyodu kafam durdu sinirden .hırıltısıda var .hala pisliklerle oynuyo bu çocuk ya yemek yapıyorum herşeyi veriyorum yemiyo ama yerlerden pislik toplayıp yiyor bütün pislikleri topluyo bıktım artık bu huyundan o yüzdende hep hasta hep hasta burnuda akıyo
iyi akşamlar deryacım cagana cok geçmiş olsun ben mustafa öksürünce sütünü 1 cay kaşı bal bıldırcın yumurtası katıp içiriyorum aklıma bu geldi cocukların huyu bu herşeyi agızına götürmek tekrar geçmiş olsun canım
iyi akşamlar kızlar.fazla kalamayacağım,soyle bir bakayım dedim:)
derya daha once yazmıştım;oksuruğe kesin çozum mutlaka uygula:bir yemek kaşığı balın içine 1 tutam karabiber at.karıştır.ilk gun sırtına sur,ılık bezkoy ustune.ikinci gun gogsune sur aynı karışımdan.inanılmaz etkılı oluyor.geçmiş olsun...
deryacigim gecmis olsun cagan a nartan da da oksuruk basladi bu antalya nin havasi hepimizi hasta edeck gunduz sicak aksamlari sicak sabaha karsi bir soguk oluyor o yuzden de kapti sanirim ilac falan hakgetire icmez uffff ya uffff iyi olun yavrucuklarrrr normal haliniz zor ki hele de hasta oluncaaaaaa
selam kızlar
bizimki uyudu bakayım dedim yarın misafirlerim olcak o nedenle azcık durup gidicem zaten kimse de yokmuş.
bugün temizlikle yoruldum baya bi. oğluşum da koşturdu durdu bana yardım etmeye çalıştı işte kendince.
hasta bebişlere geçmiş olsun onların hastalığı daha zor oluyor
biizmki bitki çayı içmekten hoşlanmıyor:) sütü çok seviyor ayran meyme suyu:)
dinlenmem lazım öptüm sizi görüşürüz
allah hepimizin yavrularina sifa versin canim cok tesekkur ederim. dedigin gibi aile gibisi yok canim heleki boyle durumlarda cok araniyor.mustafanin yaninizda yatmasi kotu olmus bi alistimi hep oyle gidiyor mircan yatagina yatar ama gece bi bakmisin babasini kendi yatagina yollar benim yanima yatar kerata :)) buyuk cocuklarin bizim cocuklarimizi sIkIstirdigi hep olur cok moral bozucu sinir bozucu bir sey ama caresi yok ya kimseyle gorusmucen yada mecbur yanliz birakmican . hepimiz yasiyoruz ayni sorunu benimde arkadasin 9 yasinda oglu var buyuk oglumu hic cekemiyor ne oyunca veriyor nede odasina koyuyor surekli mircani takip icinde vurmak icin bende hep gozum kulagim onlarda olur bisey oldumu damlarim baslarina bazen susar bazende tutamam kendimi kizarim cocuga. sende fazla takma hep olan seyler iste. gorumcende sonradan gorme midir ne gittigi yeri cabuk unutmusslm kızlar nasılsınız şebnemcim geçmiş olsun inşallah cabuk gecer amerikaya gitmek ve ailenle olmak bence güzel bi fikir aile gibisi varmı kimse onların yerini tutamaz ....mustafada bizimle yatıyo gecen yıl kışın üşüyo diye yanımıza almıştık şimdi ise ayramıyoz arkamı dönsem vurarak cagırı bana dönün diye bana kalsam ayıracam ama eşim kıyamıyo kışın bizim bura baya soguk oluyor üstünü d örtmüyor ...dün akşam görümcem cocukları alıpbize geldi yeni giti mustafa dan 2 ay büyük oglu var bi araya gelince hiç durmuyorlar oyuncak için kavga ediyorlar 1 ay öncesine kadar görümcemde burda oturuyordu taşındı semnt degiştirdi şimdi burayı kötüleyip begenmiyor cok canımı sıktı bura cok soguk cok uzak co sakin bi moralim bozuldu küçük ogluna mustafa vuruyo ben cok kızıyom yapma oglum etme diye oda mustafaya yazık o küçük diyor büyük 10 yaşında oglu var sen kardeşime vuruyon diye mustafayı sıkıştırıyo görmemezlikten geliyor nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu
merhaba sebnemcim efeye çok geçmiş olsun canım inş bidaha ateşlenmez yavrum..aktiviteler süpermiş canım efeye kocaman aferinn..banyodaki çalışmayı bende düşünüyorum ama şu anda hasta bi iyileşsin bakıcam artık.annenin yanına taşınmaktan bahsetmişsin bence mantıklı canım evet herşey yeni başlıycak ama annen ve kızkardeşin varmış çok yardımları olur sana diye düşünüyorum canım..cadılar bayramıda iyiymiş hadi bakalım giderseniz şimdiden iyi eğlenceler..
selam canim okuldan kacanim ama bu sefer nedenin var efe isallah ilac almadan atlatir sonucta karisimlar bitki caylari falan iciyorsa yaparsin iyi gelir
benim nartan onu da icmez sadece ihlamur caYI o da sade olacak gecen icine zencefil ve bal koydum icmedi sadece bal koydum icmedi ufffff yani ne huylu
cocuk gece usutmesinden kelli rahatsiz mizmizzzzz ayyy bir nazli efe de oyle mi bilemiyorum canim????
gece yanimizda yatirdim nartan i uzerini orteriz diye ana rahat edemedi habire saga sola donup bizi de uyutmsdi en son babasin oraya oraya diyerek odasina
gitti uyuyunca da babasi yatagina koymus uyudu ama 2 kez uzerini ortmek nasip oldu ikisinde de ustu acikti.....
sebnemcigim amerika ya tasinma fikri super annenin kizkardesinin yanina eger imkaniniz varsa kocan is bulabiliyorsa git tabi ki dusunme bile derim ben...
ha kanada olmus ha amerika ne fark eder ki.....
kizlar bu termal atletler var ya meral bahsetmis onlardan kocam gecen sene kullaniyordu yumusacik ve sicak tutuyormus cocuklar icin de yapmislar bu sezon mothercare ve marks and spencer da varmis bir de internet sitesi var termal kiyafetler diye orada bize uygun kucukleri yok kalmamis mothercare iyidir degil mi?
bugun kocam gelsin gidip bakmak istiyorum gece rahat olur isallah yumusacik ve uzerine birtek pijama giydir isallah iyi olur yavrum oksuruyor biraz.....
iki cocuklu evlerin kacinilmaz sonu.. biri hastaysa o iyilesir oteki hastalanir.. efe iyilesti mircan hastalandi( dun gece ateslendi oglusum bugunde butun gun ates kusma devam etti hic bisey yiyemedi yavrum. bi kasik aliyor dogru banyoya helak oldu mircanim. hic ilac vermedim surekli takipteyim en son 39.7 oldu atesi islak bez koydum vucuduna oyle dusurmeye calisiyorum. bi dusuyor bi cikiyo. canim oglumun hic mizmizligi olmadi aksine ben uzuluyorum diye beni teselli ediyo anne iyiyim ben diye. oyle masum oyle suzuldugunu gordukce yuregim parcalandi karnim ac dedi durdu ama biseyde yiyemediki kuzum. efe yaramazliklari mizmizliklari vardiya bide mircan kadar agir olmadi fazla takmadim ama mircan agir geciriyor zayif bunyeli oglusum. insallah yarin duzelir oglum. butun hasta yavrulara gecmis olsun
iki cocuklu evlerin kacinilmaz sonu.. biri hastaysa o iyilesir oteki hastalanir.. efe iyilesti mircan hastalandi( dun gece ateslendi oglusum bugunde butun gun ates kusma devam etti hic bisey yiyemedi yavrum. bi kasik aliyor dogru banyoya helak oldu mircanim. hic ilac vermedim surekli takipteyim en son 39.7 oldu atesi islak bez koydum vucuduna oyle dusurmeye calisiyorum. bi dusuyor bi cikiyo. canim oglumun hic mizmizligi olmadi aksine ben uzuluyorum diye beni teselli ediyo anne iyiyim ben diye. oyle masum oyle suzuldugunu gordukce yuregim parcalandi karnim ac dedi durdu ama biseyde yiyemediki kuzum. efe yaramazliklari mizmizliklari vardiya bide mircan kadar agir olmadi fazla takmadim ama mircan agir geciriyor zayif bunyeli oglusum. insallah yarin duzelir oglum. butun hasta yavrulara gecmis olsun
ben de yapsam su balli karisimdan uzerine eski bir buluz giydirsem pek beceremem boyle seyleri ama deryacigim deneyelim bakalim nasil olacak?????
cok gecmis olsun sekerim ya umarim kis basinda boyle oldular butun kis ta son olur bu isallah bu arada ben de kirginim biraz sen de kendine dikkat et hamissin bir de pzt doktora goturecegim ikisini de....
su termal atlet ve altlardan aldik mother care den ikisine de cok hafif ince seyler ve vuct isisini koruyormus dun giydirdim uzerine de pijama umarim iyi olur cunku ikisine birer takim dunyanin parasi tuttu.... ne yapalim iyi olsunlar da onemli olan bu....
güle güle giysinler canım ne kadara aldın acaba?
ikisine birer takim icinde ikiser tane var 200 tl tutmus canim ise yarasa da degse canimcim
bu cagan neden uyumuyor ki bir de hasta yani vucut daha yorgun olmali ve daha cabuk misil misil uyumali dinlenmeli degil mi deryacigim
caganim tatlim hadi uyu da uzme anneyi
güle güle giysinler canım inş işe yarar ama bayağıda varmış fiyatı..uyudu canım çok şükür ..
ama kötü haberler almaya devam ediyorum ben dün kardeşim ve eşi ev bakmaya gidiyoruz diye gitmişlerdi bende 200 tlleri vardı 50 de kaynanasından almışlar gidip içmişler karı koca kardeşim kendini arabanın altına atmaya çalışmış eşi tutmuş kolundan çekmiş o sırada mobeseye yakalanmışlar polisler peşine düşmüş bu kaçmış sonra kardeşimi aramış eşi kardeşim almaya gitmiş zorla getirmiş eve bayağı tartışmalar olmuş kaynana bağırmış çağırmış küfür etmiş annem istemiyorum bende demiş ama ana yüreği dayanamamış kabul etmiş ve eşim artık istemiyo onları patladı sonunda yüzlerine demiş ya katil olucam yada hiç muhattap olmuycam ben muhattap olmamayı tercih edyorum benim için yoksunuz filan demiş eşim beni aradı artık o pis elleriyle,o pis ağzıyla çağanı ellemesin,sevmesin bundan sonra onlar o evden gidene kadar sende annenlere gitmeyeceksin diye tavrını koydu haklıda aslında bişey diyemedim ama çıkmaza girdimm
esin hakli canim ne diyeyim bu kadar bile kosturmasi herseyinize mucize bence ama artik tak etmis.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?