2009 Kasm Anneleri

iyi akşamlar deryacım cagana cok geçmiş olsun ben mustafa öksürünce sütünü 1 cay kaşı bal bıldırcın yumurtası katıp içiriyorum aklıma bu geldi cocukların huyu bu herşeyi agızına götürmek tekrar geçmiş olsun canım

sağol esincim bıldırcın yumurtası içmiyo sevmiyo biraz önce bi çay bardağına ıhlamur kaynatmıştım onu koydum bal koydum içirdim hepsini

iyi akşamlar kızlar.fazla kalamayacağım,soyle bir bakayım dedim:)

derya daha once yazmıştım;oksuruğe kesin çozum mutlaka uygula:bir yemek kaşığı balın içine 1 tutam karabiber at.karıştır.ilk gun sırtına sur,ılık bezkoy ustune.ikinci gun gogsune sur aynı karışımdan.inanılmaz etkılı oluyor.geçmiş olsun...

tamam canım deneyeyim bugün çok sağol ..ama yapış yapış olmazmı ya yani rahatsız etmezmiki..

deryacigim gecmis olsun cagan a nartan da da oksuruk basladi bu antalya nin havasi hepimizi hasta edeck gunduz sicak aksamlari sicak sabaha karsi bir soguk oluyor o yuzden de kapti sanirim ilac falan hakgetire icmez uffff ya uffff iyi olun yavrucuklarrrr normal haliniz zor ki hele de hasta oluncaaaaaa

nartanımada geçmiş olsun annesi hepimiz nasiplencez bu hastalıktan sanırım

selam kızlar
bizimki uyudu bakayım dedim yarın misafirlerim olcak o nedenle azcık durup gidicem zaten kimse de yokmuş.
bugün temizlikle yoruldum baya bi. oğluşum da koşturdu durdu bana yardım etmeye çalıştı işte kendince.
hasta bebişlere geçmiş olsun onların hastalığı daha zor oluyor
biizmki bitki çayı içmekten hoşlanmıyor:) sütü çok seviyor ayran meyme suyu:)
dinlenmem lazım öptüm sizi görüşürüz

selam canım ..kolay gelsin şimdiden sana çocuklu evde misafir bayağı bi zor oluyoo ..yesinler onu kocaman adam olmuşta annesine yardımda edermiş aferin tarığaa.sağol canım iyi dileklerin içinn çağanda içmez bitki çayı bizimde ilk favorimiz süttür,meyve suyu,portakal suyu,ayran,çay ve kolada bayıldığı şeyler arasında ben nekadar vermesemde babası kaçamak yapıyo oda bayılıyo içmeye tabi..
herkese iyi geceler tatlı rüyalarr eşim yan komsunun pcsine bakmaya gitti gelmedi daha gelsin bende yatıcam hemen öpüldünüzzzz mucksss

allah hepimizin yavrularina sifa versin canim cok tesekkur ederim. dedigin gibi aile gibisi yok canim heleki boyle durumlarda cok araniyor.mustafanin yaninizda yatmasi kotu olmus bi alistimi hep oyle gidiyor mircan yatagina yatar ama gece bi bakmisin babasini kendi yatagina yollar benim yanima yatar kerata :)) buyuk cocuklarin bizim cocuklarimizi sIkIstirdigi hep olur cok moral bozucu sinir bozucu bir sey ama caresi yok ya kimseyle gorusmucen yada mecbur yanliz birakmican . hepimiz yasiyoruz ayni sorunu benimde arkadasin 9 yasinda oglu var buyuk oglumu hic cekemiyor ne oyunca veriyor nede odasina koyuyor surekli mircani takip icinde vurmak icin bende hep gozum kulagim onlarda olur bisey oldumu damlarim baslarina bazen susar bazende tutamam kendimi kizarim cocuga. sende fazla takma hep olan seyler iste. gorumcende sonradan gorme midir ne gittigi yeri cabuk unutmus

sizede cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda iyilesir cagan. annemin yanina gidince ilk etapta zorlaniriz ama deger degilmi. meralin dedigi uygulamayi yap derya cok iyi geliyor oksuruge bende yaparim iyi sonuc veriyor. hic yapis yapis olmuyo merak etme ertesi gun sadece karabiberin taneleri kaliyo :))

efecik bitki cayi sevmiyor pek ihlamurda burda bulamadim. ilacsiz atlattik sukur. bugun atesi yoktu istahida yoktu pek bisey yemedi sipa bende hic zorlamadim nasil olsa toparlaninca yicek diye kendimide uzmedim hic yesin illaki diye.( ne kotu acimasiz anneyim heee ) miz miz da ne kelimeeee canima okudu valla dun yatana kadar. bugun pek miz miz degildi ama yaramazliklari vardi iste ...bak sen su nartana sizi yataginizdan edecekti yani :)) su ustlerini acmasalar hastalanmicaklarda niye acarlar ustlerini anlamam. gerci erkek cocuklari sicagi sevmez uyurken derler ama heralde dogru. mircan ustunu acsa iyi bide soyunuyor bazende cok sicaklarda direk yere yatiyor burasi soguk diye ...

bende ayni dusundum ha kanada ha amerika diye onun icin cazip geldi tabii annemlerinde cok etkisi var bu fikirde amerikayla kanada arasinda calisma anlasmasi varmis vatandas olmasan bile kanada vatandaslari calisabiliyormus orda. annem burada dogur cocuklar amerikali olursa aylik cocuk parasi veriyorlar diyor hos burada da var zaten cocuk parasi ya sadece amerikaya bag bakimindan yani cocuk amerikali olursa daha iyi olur diye.bakalaim zaman ne gosterecek

iki cocuklu evlerin kacinilmaz sonu.. biri hastaysa o iyilesir oteki hastalanir.. efe iyilesti mircan hastalandi ( dun gece ateslendi oglusum bugunde butun gun ates kusma devam etti hic bisey yiyemedi yavrum. bi kasik aliyor dogru banyoya helak oldu mircanim. hic ilac vermedim surekli takipteyim en son 39.7 oldu atesi islak bez koydum vucuduna oyle dusurmeye calisiyorum. bi dusuyor bi cikiyo. canim oglumun hic mizmizligi olmadi aksine ben uzuluyorum diye beni teselli ediyo anne iyiyim ben diye. oyle masum oyle suzuldugunu gordukce yuregim parcalandi karnim ac dedi durdu ama biseyde yiyemediki kuzum. efe yaramazliklari mizmizliklari vardiya bide mircan kadar agir olmadi fazla takmadim ama mircan agir geciriyor zayif bunyeli oglusum. insallah yarin duzelir oglum. butun hasta yavrulara gecmis olsun

canım ya bu ne bütün çocuklar döküldü hepsi hastalandı böyle mircanımada çok geçmiş olsun ateşide bayağı yükselmiş canım ya şimdi nasıl durumu?

cok gecmis olsun sekerim ya umarim kis basinda boyle oldular butun kis ta son olur bu isallah bu arada ben de kirginim biraz sen de kendine dikkat et hamissin bir de pzt doktora goturecegim ikisini de....

su termal atlet ve altlardan aldik mother care den ikisine de cok hafif ince seyler ve vuct isisini koruyormus dun giydirdim uzerine de pijama umarim iyi olur cunku ikisine birer takim dunyanin parasi tuttu.... ne yapalim iyi olsunlar da onemli olan bu....

ben de yapsam su balli karisimdan uzerine eski bir buluz giydirsem pek beceremem boyle seyleri ama deryacigim deneyelim bakalim nasil olacak?????

güle güle giysinler canım ne kadara aldın acaba?

güle güle giysinler canım ne kadara aldın acaba?

ikisine birer takim icinde ikiser tane var 200 tl tutmus canim ise yarasa da degse canimcim

bu cagan neden uyumuyor ki bir de hasta yani vucut daha yorgun olmali ve daha cabuk misil misil uyumali dinlenmeli degil mi deryacigim
caganim tatlim hadi uyu da uzme anneyi

güle güle giysinler canım inş işe yarar ama bayağıda varmış fiyatı..uyudu canım çok şükür ..
ama kötü haberler almaya devam ediyorum ben dün kardeşim ve eşi ev bakmaya gidiyoruz diye gitmişlerdi bende 200 tlleri vardı 50 de kaynanasından almışlar gidip içmişler karı koca kardeşim kendini arabanın altına atmaya çalışmış eşi tutmuş kolundan çekmiş o sırada mobeseye yakalanmışlar polisler peşine düşmüş bu kaçmış sonra kardeşimi aramış eşi kardeşim almaya gitmiş zorla getirmiş eve bayağı tartışmalar olmuş kaynana bağırmış çağırmış küfür etmiş annem istemiyorum bende demiş ama ana yüreği dayanamamış kabul etmiş ve eşim artık istemiyo onları patladı sonunda yüzlerine demiş ya katil olucam yada hiç muhattap olmuycam ben muhattap olmamayı tercih edyorum benim için yoksunuz filan demiş eşim beni aradı artık o pis elleriyle,o pis ağzıyla çağanı ellemesin,sevmesin bundan sonra onlar o evden gidene kadar sende annenlere gitmeyeceksin diye tavrını koydu haklıda aslında bişey diyemedim ama çıkmaza girdimm

esin hakli canim ne diyeyim bu kadar bile kosturmasi herseyinize mucize bence ama artik tak etmis.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…