2009 Kasm Anneleri

canım bizde öyleyiz ya. bi ara düzelmiş, kendi kendine yiyordu. sonra yine oyunla yemeye başladı. ve galiba sebebi ben oldum. daha çok yasin, benim istediğim sağlıklı şeyleri tüketsin diye ben oyunla filan onu oyalamaya başladım.
aslında aç klasa yiyecek ama ben fırsat vermiyorum ki çocuğa

şekercik doğru yazmışsın,dediğin şeyleri bende biliyorum,okudumda ama olmuyor işte illa yiyecek.rahat edemiyorum o yemeğince.çok çok iştahsız olduğunu soyleyemem genelde yeme durumu iyi ama yemeğe odaklanamıyor.ama pilavını,makarnasını kendi yıyor mesela.

gamzecim bizde dediğin gibi mutfağı taşıyoruz mama sandalyesine.boya yapıyoruz vs vs.

ah deryacım eşine ne demelı bilmiyorum2 yaşındakı bir çocuğa kola içirmesinin nasıl bir mantıklı yonu olabilir.ben daha şekerlı birşey bile yedirmedim desem yeridir.yaptığım muhalebi tarzı şeylerine pekmez yada bal koyuyorum.2 kere sut dilimi
verdim sadece.bir tanede eti cin yedi bayıla bayıla anne guzelmiş dedi durdu kuzum.biliyorum çok guzeller ama içlerinde okadar çok koruyucu varkı gonlum razı olmuyor onlardan vermeye.hayatı boyunca engelleyemem tabide en azından kısıtlıyabildiğim kadar vermeme taraftarıyım..

bu arada bugün oğlumun, gözümün nurununun, hayat ışığım denizimin doğum günü....

seni çooooook seviyorum. dünyanın een güzel şeyisin sen annem... hayatın anlamlı tarafısın. benim en değerli parçamsın. senin benim bedenimde oluşman bir mucize. düşündükçe allahın büyüklüğü karşısında şaşıp kalıyorum. ve şükrediyorum, seni bize verdiği için.....

darkseaa ne guzel yazmıştın.gozlerim dolu dolu oldu okurken...

deniz'in doğum gununu kutluyorum.nice nice yıllar diliyorum....oğluşumun da 15 gun sonra doğum gunu.allahım 2 yıl once hamiştik şimdi her şeyden anlayan,yaramazlıklar yapan,her hareketiyle bizi şaşkına çeviren,sevgileriyle kalblerimize huzur veren yavrularımız buyuduler.şukurlr olsun bu guzel duyguları yaşayabildiğimiz için..

Son düzenleme:

tşekkür ederiz canım.
ve evet dediğin gibi bebeklere en güzel yakışan kelime HUZUR. kokularıyla , gülüşleriyle ve hatta yaramazlıklarıyla evlerimizi sıcakık yapan huzur topları onlar.
allahım hepimizin evledına uzun sağlıklı ömürler versin. acılarını göstermesin...

Son düzenleme:

evet nagişim o takımı biz çok beğendik ama çağan için daha erken olduğunu düşündük ilerde yapıcaz sanırım öyle bişey ama raf senin dediğin gibi olandan değil normal raf süs amaçlı ama öylede yapıcaz daha odayı yeni boşalttık ben şimdilik beşiğini koyacağım bide ikeada küçük masa ve sandalyeler varya o çok güzel ama çok pahalı ya 70 tl küçücük masa alırmıyız bilmiyorum ama ben çok beeğendim . yemek olayı biraz öncede vardı ve bi tokat attı yine eşimkahvaltı yapıyoruz çağan biraz yumurta filan yedi sonra ağlamaya başladı nutella istiyo kalktık dolapları gezdik yok bitti dedim gerçektende bitmişti ama çağan bana değil sürekli taviz veren babasına gitmeyi tercih etti ve sürekli ağladı eşimde bana kalk bak ben işe gideceğim diye söyleniyo ama çağan illaki baba diye ağlıyo bende kızdım yine yapma vermeyelim artık dedim oda her zamanki gibi sen çok biliyosun sanki yesin nolcak filan diye söyleniyo bende dra gidip kola,çay içiyo,nutella yiyo yemek yemiyo ne kadar faydalı diye sorucam deyince suratıma pattt bi tokat çok kötü oldum masadan kalktım ama suratım yanıyodu içeri geçtim kendide wcyw gitti çıktı gelmiş beni öpüyo bu kadarda olmaz ya yollamaya filan kalkmadım,konuşmadım bu kadarda olmaz ya o yapsın acısını ben çekeyim hayvanmıyım ben ya ne yapmaya çalışıyo artık eşim anlamıyorum vee kardeşimi öne sürüyo aile terbiyesi almamışsınız kardeşindende belli sendende belli sizin koca dayağınıza ihtiyacınız var vs..bir sürü hakaret ...

doğumgününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara olsun..

cnm yeni yaşınız hayırlı olsun sağlıcakla nice mutlu senelere Allah'ım güzel bir ömür versin denizime herşeyin en güzelini yaşasın

cnm çağanın yeme durumunu bu kadar abartma evet arkadaşlar haklı ama bizde durum farklı şöyleki ben vermesem bile akşama kadar babannesinde kadının itirazlarına benim ikazlarıma rağmen dedesi bizi takmıyo,halası her akşam süt dilimi yada pinguin getiriyo görüyo vermezsem çok ağlıyo görmeden alırsam ne mutlu kaldırıyorum hemen kızsamda ne fayda bıraktım artık herşeyden tattırıyorum sağlıklısını da sağlıksızını da bitek asitli içeceklere ve kızartmalara karşı hassasım eşimde bende sigaramızı balkonda içeriz senin olduğu kadar eşininde oğlu söyleme artık bişey senin eşin farklı hoş herkesinki farklı bişeyler söyleyince kızyo acısını senden çıkarıyo söyleme söyledikçe sen üzülüyosun aslında eşine söylenecek sözüm çokta o bunlardan bir haber olduğu için senin canını sıkmaktan öte geçemicek yazdıklarım
herkesin çocuk yetişterme şeklide farklı hepimiz isteriz sağlıklı büyüsünler ama kimisi bunu yapabiliyo kimisi yapamıyo yapanları takdir ediyorum yapamadıklarımı yetişemediklerimi çok kafama takmıyorum yoksa kafayı yerim yerse yiyo yemezse o isteyene kadar vermiyorum şuan 13,300 kg göstermiyo ama çok bile yani sağlıklı olsunlarda gerisi boş 18 ay çok dikkatli beslendi yemekleri özel bişti vs ama son 6 aydır evde ne varsa onnu yediriyorum özel olmaktan çıkardım buda benim sitilim belki okuyunca rahatlarsın süper anne olanda var benim gibi olamayan da
bu arada canlarım sakın yanlı

ya canım evet kafama çok takıyorum ama çağan ağladığı zaman her istediği yapılsın diyo ve inan zorluğunu ben çekiyorum o işe gidiyo nereye gitsem gittiğim yerde birini dövüyo babasının suçu bu çünkü işten geldiğinde oynamak yerine boğuşmayı,onu hırçınlaştırmayı tercih ediyor.çarşamba günü ikeaya gittik kasada beklerken babasının kollarını ısırdı sinirini alamıyor..oyuncak bölümü var çocuklar oynuyo çağanında bıraktık gitti çocukları dövdü ağlamaya bi başladı sakinleştiremedik ..dün akşam yan komşum geldi onun çocuklarıyla oynamaya başladı sonra kızı dövmeye,saçını yolmaya,ayaklarını ısırmaya başladı en sonundada arabayı kızın suratına fırlattı ve eşim beni sorumlu tutuyoo bide üstüne bana vurmasıda moralimi sıfıra düşürüyo nasıl takmayayımki..neyse kızlar kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın ama sizlerin desteği,yazdıklarınız beni çok rahatlatıyo

slm kizlar nabersiniz nasil gidiyor hayat.... sabahin korunde (5) uyandim bi baklayim dedim isze okulada gtmiyorum bugun azcik takilip sohbet edelim dedim

cnm ya ne desem bilemiyorum
en azından balkonda içmesini sağlasan yeter.
onun dışındakiler eşinin fikri ama sen bebeğin için elinden geleni yapıyorsun bence kendini kötü hissetme ne lanet şey şu sigara ben de içtim bi ara ama iyi ki bırakmışım diyorum eşine kızamıyorum çünkü benim eltim hamileyken de içti hala da içiyor bebek emziriyor annelik hormonuna karşın bu lanet şeyi hala kullanıyorsa babaya ne denir ki
cnm benm annem diyor ki çocuğun midesini büyütme az ama sağlıkl yesin ben de ısrar etmiyorum benim oğlum zayıfça aslında ama hani anlatmak istediğim şu: olabildiğinde katkı maddesi az ürünler tüketmesini sağlayıp az da olsa yemesi için uğraşmak. ama gofreti seviyor mesela ona izin veriyorum direk çikolata yemiyor ya diye teselli buluyorum arada kaçamaklar olmalı yaniii

iyi ki doğdunnn deeeeniiizzzz iyi ki doğdunn deniiz mutlu yıllar saaanaaa:)

cnm eşinle yaşadıklarınıza çok üzüldüm keşke yapabileceğim bir şey olsaydı sana vurması çok yanlış
artık söyleyecek sözüm yok

Ya deryacım kafa şişirmek ne kelime ben sadece elimden bişey gelmediği için üzülüyorum keşke yapabilecek bir şeylerim olabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…