slm kızlar geçmiiş olsun dileklerini sunan bütün güzel annelere tşk ediyorum çok şükür ultrason temiz çıkmış babasıyla gittiler başta ağlamış sonra merakla ekranı izlemişsadece idrar yolu enf geçer inşallah genel durumu neşesi gayet iyi hastane dönüşü yanıma uğradılar bütün iş arkadaşlarıma merhaba diyip ellerini sıktı giderken hoççakalınn dedi ayyy pek gururlandım ama merdivenleri inerken anne gellll diye ağladı
meralll kirpiniz süpermiş bayıldım
derya cigim iyi olmaniza sevindim buradan artik iyi haberleri alalim istiyorum... ama kuzucuklar tek tek iyilesiyor zaten masallah butun kuzucuklara da bizim kuzucuklarimiza da
ayyy bu cocuk mizmizzzzzzzz beni cildirtacak yaaa hic mi susmaz bir cocuk ya alti kuru karni tok ihhh pufffff ufffff (tok dediysem iki uc kasik tv karsisinda birseyler yedi iste)
haklısın canım bende kendimi üzmemeye çalışıyorum görüşmüyorum kardeşimgille zaten. kardeşim çağana çok düşkündür annemde söylemiş sen düzelmediğin sürece ablanda,eniştende seninle görüşmeyecek hatta çağanı göstermeyecekler sana diye hiç bişey diyememiş tabi.yarın yada pazarteside alkol tedavisi için amateme götürecekler ..
kızlar biz çağana oda yapmaya karar verdik odayı boşalttık bugün oda sıcak olduğu için kışı dert etmiyoruz hatta ben yeni doğum yaptığımda o oda daha sıcak diye kışı orda çıkarmıştık bugün yeni nevresim takımı çıkardım bi komşumız hediye almıştı köpekli filan çok güzel oldu..oda için ekstra bi eşya almadık beşiğini koyacağım oyuncaklarını bide oyun çadırı alıcaz tekli koltuğumu koydum .halı serdim bi perdesi yok oranın perde diktireceğim..dünde ikeadan raf yapmak için sunta aldık ,figürlü askı aldık..
ayyy bu cocuk mizmizzzzzzzz beni cildirtacak yaaa hic mi susmaz bir cocuk ya alti kuru karni tok ihhh pufffff ufffff (tok dediysem iki uc kasik tv karsisinda birseyler yedi iste)
meralcigim mert le aytes cok benziyorlar sanirim canim daha emeklemedi bile abisi 6 ayi 4 gun gecince emeklemisti napmistin meralcigim cok zor yaaa moral ver bana meralcigim moral meral benziyor da duzelecek deee bana ....
oh ne guzel olmuş.çağancım orada huzurlu,deliksiz uyusun,gun içindede guzel guzel oyunlarını oynasın annesini uzmeden
teşekur ederim kızlar laf aramızda benim kırpim daha bile guzel olduen yakın zamanda ekleyeceğim fotoları:)bugun hava guneşliydi burda 3 gun yağmurdan sonra bir çıkalım dedik.hatta uzerimizdeki penye ceketler bile fazla geldi de çıkardık.çok çok soğuk olmadıktan sonra brn çıkartıyorum mert'i dışarıya yani geçen kış oyle yapmıştık.'kotu hava yoktur,kotu giysi vardır'sozune katılıyor ve hayata geçiriyorum.
iyi akşamlar kızlar nasılısınız?bziler iyiyiz çok şükür..
sebnemcim hadi bakalım cumayı iple çekiyorum çok meraktayım yaa..bide efenin yaptığıma çok güldüm ya o anda görmek isterdim o halini
sekercik çalışmayı bende istiyorum ama sen böyle yazınca bi tuhaf oldum bi kez daha çalışma isteğimi gözden geçirmeye karar verdim
meralcim kirpinizede bayıldım çok hoş olmuştur eminim
minecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm eşinede süpriz yapman ne güzelll
canım benim en büyük pişmanlığım çalışmaktır ama bazı kişiler de çocuğuna gelecek sağlamak için çalışır maalesef annenin ilk 3 yıl çocukla beraber çok zaman geçirmesi şart diyorlar ki verimli zaman geçirmek önemli ama maalesef işten öyle yorgun geliyorum ki bazen elimden tutup anne kalkkk diye bağırıyor çok zor çalışmak çokkbazen keşke hiç okumasaydım diyorum... neyse olan oldu eşimi ikna turlarındayım o çalışma desin diye gözünün içine bakıyorum.
nagiş gözün aydın inş çabucak geçer cnm
ben yemek için çocuğa ısrar etmenin doğru olmadığına inanıyorum
oğlum çok yemez bazen çok az yiyor bazen zayıflıyor bazen kilo alıyor ama asla tombik bi bebek olmadı umrumda da değil açıkçası eğer canı istiyorsa karnı açsa yer diye düşünüyorum ben de zayfı bi çocuktum çocukluğumda aklımda kalan en büyük şey: annemin sürekli yemek ye diye ısrar etmesidir. ne büyük işkenceydi yarabbiii... şimdi kendi çocuğuma asla ısrar etmiyorum etmeyeceğim de bazen siz yazıyorsunuz ya şu kadar kg diye benim oğlum hep sizinkilere oranla zayıf gitti ama ben bunu önemli bi şey olarak görmüyorum. bu konuda biraz okudum, uzmanlar diyorlar ki asla çocuğunuza tv karşısında yedirmeyin çocuk ne yediğinin ayırdında olsun tatları bilsin uyuşturmayın asla oyunla yedirmeyin yemek başka oyun başka yiyince aferin demeyin, zaten yaşamak için yemek zorunda, diyorlar aklıma gelenler bunlar. biz tarıkla oturuyoruz sofraya tabağına koyuyorum isterse yediriyorum veya kendisi yiyor istemesse de bırakıyoruz istediğinden yiyor ya da kalkıyor sofradan, canı istediğinde gelip yiyor. zaten acıkınca mecbur yiyorlar. ısrar edip kendimi de çocuğu da yıpratmanın üzmenin alemi yok. böyle oğlum da ben de rahatız...
canım aslında yazdıkların banada mantıklı geldi ne yediğini bilmeden farkına varmadan yiyor bende zorluyodum bazen tv karşısında,bazende tlfda müzik açarak yediriyodum bende dikkat edicem ama mesela tlfda müzik dinlerken farkında aslında sırf hoşuna gittiği için öyle yediğini düşünüyorum çünkü sevmediği bişeyi aynı şekilde yedirmeye çalıştığım zaman asla ağzını açmıyo dişlerini kilitliyor..bide bu aralar çok fazla kola,nutella ve çay tüketiyo babası sağolsun oğlum ne isterse yapıcam diyorda başka bişey demiyo doğal olarakta yemek yemiyo artık dün akşam misafirim vardı sürekli kola içti bana gelmiyor çünkü vermiyorum direk babasına gidiyor çünkü babası ne isterse veriyor nerdeyse bi su bardağı buz gibi kola içti.Ben eşime yapma lütfen diye diye dilimde tüy bitti hatta tartışma bile çıktı aramızda ama bana söylediğ laf sen karışma hep sen biliyosun demi ben bişeyi bilmiyorum o istiyosa sende vereceksin deyip kesip attı
eşler arasında bu konuda işbirliği olmalı aslında çocuk abur cubur tükettiği için yemek yemiyor zaten mideleri ne kadar ki onlaırn hemen doyuyorlar. bence eşinle beraber doktora gidin doktor desin kolanın yararı yok diye. bilemiorum başka ne yapılabilir ama eşin oğluna iyilik yapmadığını bilmeli canım bi şekilde bu sorunu halletmelisin.
ben mesela eve kola nutella sokmuyorum biz çay içerken isterse diye ona da aynı fincanda süt koyup getiriyorum veya ıhlamur koyuyorum bol bol ayran süt içiriyorum bu bir çözüm olabilir ama kola çok zararlı ya ona bi çözm bulmalısın kocan kimi dinlers e o söylesin
haklısın canım bende kendimi üzmemeye çalışıyorum görüşmüyorum kardeşimgille zaten. kardeşim çağana çok düşkündür annemde söylemiş sen düzelmediğin sürece ablanda,eniştende seninle görüşmeyecek hatta çağanı göstermeyecekler sana diye hiç bişey diyememiş tabi.yarın yada pazarteside alkol tedavisi için amateme götürecekler ..
kızlar biz çağana oda yapmaya karar verdik odayı boşalttık bugün oda sıcak olduğu için kışı dert etmiyoruz hatta ben yeni doğum yaptığımda o oda daha sıcak diye kışı orda çıkarmıştık bugün yeni nevresim takımı çıkardım bi komşumız hediye almıştı köpekli filan çok güzel oldu..oda için ekstra bi eşya almadık beşiğini koyacağım oyuncaklarını bide oyun çadırı alıcaz tekli koltuğumu koydum .halı serdim bi perdesi yok oranın perde diktireceğim..dünde ikeadan raf yapmak için sunta aldık ,figürlü askı aldık..
canım çok iyi demişsin ama eşim çağan ağlamasın diye yapıyo bunları zaten ağlamasına dayanamazmış çok ama konuştum ama fazyda etmiyo hatta yatak odası ve banyı dip dibe eşim banyoda sigara içer pöfür pöfür bunun içinde çok tartıştık hatta bi gün sigarasını aldım kırdım vurdu bana .yani ne yapsam fayda etmiyo arkadaslarda,eşimin aileside çok söyledi onlar gidince bana söylediği laf senin yüzünden sigara keyfimden vazgeçemem seni bırakırım yine sigarayı bırakmam .hatta akşam arkadasların yanındada oldu bu konu ben bırakmak istemiyorum dedi ..ben kızınca bana çok konusuyosun diye ters tepkileri oluyo sonrada anne çocuğu eğitir sen hiç çocukla ilgilenmiyosun,bu çocuğa yemek yedirmiyosun gibi laflar söylüyo bıktım artık bu konuda olan bana oluyo canım bu topigin en dertli,en sorunlusu benim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?