Selam kızlar;
Nasılsınız ben uzun zamandı giremedi umarım siz vebebişleriniz iyidir.
bir haftadır öksürüğüm var hala bitmedi doktora sordum asist surup içebilirsin dedi ama hala kesilmedi umarım girbe falan cevirmez.
bu arada ben de 2 li testimi yeni yaptırdım ultrason normal göründu. kan testi sonuclarını daha almadım yarın cıkıyor.
bebişi bayagı bir detaylı görduk. önceki hafta doktorum erkek tahminim dedi.
2li test doktoru da erkek görünüyor dedi. hayırlısı artık babası gitti hemen oğlusuna sarı lacivert bir tshirt aldı:)),
sizlerde ne var ne yok nasıl bebişlerin durumları?
hayırlı olsun cersucum ben ikili ii çıkasrsa üçlüyü yaptırmıcam aslında hiçbirini yaptırmıcaktım ama neyse dedim perşembe benimde olucak test
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee a.s. yine bir prens geliyor ya kaydirigubbakcemile2 canım hayırlı olsun bu sene erkek senesii galiba kaydirigubbakcemile3
ben geldim miğrenim geçmedi tek gözümle yazıyorum diğer gözümü açamıytom
sağol canım esim diyorki doktor erkek görünüyor deyince yuzun dustu diyor
ne yalan soyleyeyim kız istiyordum simdi harıl harıl isim bulmaya calışıyoruz
batuhan barbaros alternatifler arasında daha 6 ay var gerci son gun ne diyeceğimiz belii olmaz ya:)))
selam kızlar
bugün ikili testimin sonucunu aldım normalmiş Allahıma şükürler olsunki iyi bi sonuç dedi. ya ben bu testlerden bişey anlamıyorum 1 ay sonra 3lü test yapılcakmış
hayırlı sabahlar kar tanesii ya ben 1 haftaya yakındır hisseidyorum bebişin harekettlerinii sende oluyormuu kayınvalidemlerde ymek yiyoruz içimde bir şeyler oluyor başta korktum hep aynı yerde yine oluyordu çok deişik bir duygu yaşıyan varmıı karnım baya büyüdüü artık tam basketbol topu gibii
maşallah hızlısın valla ben de tık yokKızlar bu arada ben alış-veriş listesi yapmaya başladım.. İnternetteki listelere bakıyorum ve bilgisayarıma aktarıyorum.. Sonrada kontrol ediiip ayıklıyorum çünkü çok gereksiz şeyler de yazıyolar....
Şimdi doğum çantası için listemi yaptım bile ama eklenecekler var mı bakıyorum yine de sositososito
size de var mı çalışmalar ?
bana da yoook senağlamaben bütün iznimi doğumda kullencemm o yüsden tatil yokk
valla unique göbek füze kimin oldu emme kilo aynı ben de annamadım bu işi yaaevt yaa göğüslerdeki damarlar çok belirginleşiyo :1shok:
kız 500 gr almışın nerene giyiyosun hamile pantolonu alkisalkisalkis
ayy ben de çok çocuk istiyooomm ama hem çalışıp hem nasıl olcak bilmiyoom -tatlicadiarzu-benim eşim kendince plan yapmış 4 çocuk yapcakmışız büyük bir aile olcakmışız bende 2 diyorum inanırmısınız çok bozuluyo küsüyo ya 3 olsun bari diyo :1shok: :1shok: :1shok:
ya benim tüm birikimlerim evin peşinatına gitti :çok üzgünüm:karakızım 1300 mü biriktirdin maşallah valla ben biriktiremiyorum para ancak yetiyor valla borçlar varda..önümzüdeki aydanda biriktiremeyecegim maalesef testler varya hep ona gidecek muayene parası falan ssk danda alacam ama daha alamadım malum raporluydm yaa...arada kaldım valla...
benim de belimn ağrıyo şeker yaa arada da böbreklerimkıslar ya ben bu hamilleikte bel ağrısı çok çekiyorum
yarım saat ayakta kalım
sonra dinlenmek için uzanıyorum
ama kalkarken farkediyorum
zorlanıyorum basarken bile belim ağrıyo
şimdiden böle olursam 6 ay daha oğlumu bu bel nasıl taşıyacak anlamıyorum
baş ağrımda oluyo bazen
bide bu hafta göğüslerim sanki birazcık daha büyüdü
tırlaklarım da hemencik uzuyor
ben de ki değişiklikler böle işte
he bide belim kalınlaştı ya en çok da bundan korkuyordum
inşallah doğumdan sonra herşey normale girer
250 bilemedin 500 gr aldım gaaba belki de hiç :sm_confused:kızlar yokum uzun zamandır nasılsınız okuyamadım neler yapıyonuz bu arada bebişinin hareketlerini hisseden varmı aranızda birde hanımlar kaç kilo aldınız
ayyy çok cici yaa bu kız kıyafetleriiiiBayanlar merhaba sabahın köründe kadıköye gittim bebişime birsürü elbise aldım...Belki siz biliyorsunuzdur ama ben yeni keşfettim "Peros" cok cici şeyler var ve fiyatlarda süper. Bu arada ben bebişime hep 9-12 aylık aldım bir dahaki yaza giyeceğiz insallahkaydirigubbakcemile3
kızlarr işte bebüşümm ve de göbüşüm kaydirigubbakcemile3
slm canım hoşgeldin kızlar demiş zaten bu testler sorunlu çıkabiliyo sıkma canını fazlaakızlar selam bende kasım annesi olucam inşallah kasım 1 dogum benim sezeryan canım sıkkın ama bu aralar belki okumuşsunuzdur ikili test sonucumu berbat cıkardılar ense kalınlıgı 1,2 cıkmasına ragmen şimdi 4 lü test arıyorum yaptıranlarınız var mı ben kaynarca nene hatunda buldun sadece yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
benim de 1 kasım oldu gaabaaaBen varım canım Kasım 1 hatta ekime doğru gidiyo yavastan ama ben umursamıyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Teşekkür ediyorum canımmmmm, ama saka bir yana en son kasım sonu türkiyedeydim ve o zaman annemin terazisinde tartıldığımla su an arasında tam + 10 kilo + 1 bebiş - sigara var:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?