2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlaaaaar.bugün biraz erkenciyim hiç kimsecikler yok.
cersucum gözün aydın.
martcım üzülme canım allahın izniyle bişey yoktur.şimdi çok merak ediyorum seni.gelince geçmişe falan bakmadan hemen yaz bize olurmu

merhaba canlar nihayet evimdeyim 2 gün kayınvalidemlerde kaldım sonra köye çıktım okadar güzelkii havalar bu sabahta evime geldim temizlik yapıcm ders çalışıcam çok işim var çokk..

sizlerii mrak ettim herkes bebişler iyidir inşş martcım sakın korkma 1 damla kandan br şey olmaz ben adet kanaması gibi yoğun yaşadım bir şey yoktu bebekle ilgili eğer mantar falan varsa o bölgede kaşıdıysan ondan da olabilir endişelenme canım

Selam kızlar;

Nasılsınız ben uzun zamandı giremedi umarım siz vebebişleriniz iyidir.
bir haftadır öksürüğüm var hala bitmedi doktora sordum asist surup içebilirsin dedi ama hala kesilmedi umarım girbe falan cevirmez.
bu arada ben de 2 li testimi yeni yaptırdım ultrason normal göründu. kan testi sonuclarını daha almadım yarın cıkıyor.
bebişi bayagı bir detaylı görduk. önceki hafta doktorum erkek tahminim dedi.
2li test doktoru da erkek görünüyor dedi. hayırlısı artık babası gitti hemen oğlusuna sarı lacivert bir tshirt aldı:)),
sizlerde ne var ne yok nasıl bebişlerin durumları?

hayırlı sabahlar kar tanesii ya ben 1 haftaya yakındır hisseidyorum bebişin harekettlerinii sende oluyormuu kayınvalidemlerde ymek yiyoruz içimde bir şeyler oluyor başta korktum hep aynı yerde yine oluyordu çok deişik bir duygu yaşıyan varmıı karnım baya büyüdüü artık tam basketbol topu gibii

geçmiş olsun canım dikkat et kendinee a.s. yine bir prens geliyor ya kaydirigubbakcemile2 canım hayırlı olsun bu sene erkek senesii galiba kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun cersucum ben ikili ii çıkasrsa üçlüyü yaptırmıcam aslında hiçbirini yaptırmıcaktım ama neyse dedim perşembe benimde olucak test

selam mevzey ben de yaptırmayacağım dediğin gibi resmen para tuzagı, bebek olunca akan sular duruyor ya bebek ustnden para kazanıyorlar
doktorum 3lunun devri gecti artık dedi ikili iyi cıkarsa gerek yok ucluye dedi.
bilginiz olsun opuyprum sizi

geçmiş olsun canım dikkat et kendinee a.s. yine bir prens geliyor ya kaydirigubbakcemile2 canım hayırlı olsun bu sene erkek senesii galiba kaydirigubbakcemile3

sağol canım esim diyorki doktor erkek görünüyor deyince yuzun dustu diyor
ne yalan soyleyeyim kız istiyordum simdi harıl harıl isim bulmaya calışıyoruz
batuhan barbaros alternatifler arasında daha 6 ay var gerci son gun ne diyeceğimiz belii olmaz ya:)))

genelde ilk çocuk kızz istenir bende öyle düşünüyordum hayırlısıı olsu erkeğede çok sevindim bizde isim ahmed said düşünüyoruz bakalım

herkese günaydınn öncelüklen herkeşlere küsüm ben yarem hariç bi allahın kulu da sormamış bu kız naptı ense kalınlığı yüksekti kan testi noldu diye merak eden olmamış hain gaciler sizi
neyseki cuma günü gittim veee allahıma şukurler olsun hiçbi sorun yok kan değerleri çok ii rahatladım allah herkese böyle hayırlı haberler versin inşallahhhh..
cumartesi günü annemleydimmm pazar günüde kocişlen çılgınlar gibi gezdik denüze gittim ayaklarımı soktum ay harikaydı sora piknik yaptık falan çok güseldiiii...
ya resim eklicem ama nası becercem o işi bilmim du bi denim bakim yoksa yardım edin heee

Günaydın kızlarrra.s.

selam kızlar
bugün ikili testimin sonucunu aldım normalmiş Allahıma şükürler olsunki iyi bi sonuç dedi. ya ben bu testlerden bişey anlamıyorum 1 ay sonra 3lü test yapılcakmış

cersu gözün aydın canım.. :teytey:

ben 14+4 üm henüz hiçbişe hissetmiyom... fisfisfis ayrıca göbek falan da yok... dün kaç defa otobüse bindim bir allahın kulu farketmedi yaaw :1no2:

Bu arada mart tan ses çıkmamış... umarım ciddi bişeyi yoktur :Saruboceq:

maşallah hızlısın valla ben de tık yok
bi ara çok hevesliydim odası şöle olsa böle olsa diye şimdi heves de kalmadı 2 yıl sonra taşıncaz oda yapmıcam o nedenle bi beşik hadi yallah
ben bütün iznimi doğumda kullencemm o yüsden tatil yokk
bana da yoook senağlama
evt yaa göğüslerdeki damarlar çok belirginleşiyo :1shok:
kız 500 gr almışın nerene giyiyosun hamile pantolonu alkisalkisalkis
valla unique göbek füze kimin oldu emme kilo aynı ben de annamadım bu işi yaa
sabah tartılıyom 54.4 çıkıyo akşam tartılıyom 55... çıkıyo nasıl oluyo annamadımmm

benim eşim kendince plan yapmış 4 çocuk yapcakmışız büyük bir aile olcakmışız bende 2 diyorum inanırmısınız çok bozuluyo küsüyo ya 3 olsun bari diyo :1shok: :1shok: :1shok:
ayy ben de çok çocuk istiyooomm ama hem çalışıp hem nasıl olcak bilmiyoom -tatlicadiarzu-
ya benim tüm birikimlerim evin peşinatına gitti :çok üzgünüm:
ev taksidi+gerizekalı öğrenim kredilerinin geri ödemeleri varken bu sene biraz zor birikecek gibi
napcaz bakalım :sm_confused:
altın artacak diyerekten elime geçeni altına yatırdım şimdi kar etsem bari biraz kaydirigubbakcemile3
benim de belimn ağrıyo şeker yaa arada da böbreklerim

kızlar yokum uzun zamandır nasılsınız okuyamadım neler yapıyonuz bu arada bebişinin hareketlerini hisseden varmı aranızda birde hanımlar kaç kilo aldınız
250 bilemedin 500 gr aldım gaaba belki de hiç :sm_confused:
ayyy çok cici yaa bu kız kıyafetleriiii
bayıldımmm şakkıdı

kızlarr işte bebüşümm ve de göbüşüm kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Photo-0045.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $Photo-0043.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 42
kızlar ben kaçtım işler benii beklerr öptüm hepiniziii cerin kıss çok ttalı bebişinde sendee 15.haftadan sonraa karın baya şişiyor minik halinden eser kalmıyorr

slm canım hoşgeldin kızlar demiş zaten bu testler sorunlu çıkabiliyo sıkma canını fazlaa
Ben varım canım Kasım 1 hatta ekime doğru gidiyo yavastan ama ben umursamıyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benim de 1 kasım oldu gaabaaa
Teşekkür ediyorum canımmmmm, ama saka bir yana en son kasım sonu türkiyedeydim ve o zaman annemin terazisinde tartıldığımla su an arasında tam + 10 kilo + 1 bebiş - sigara var:teytey::teytey:

kızzıııımm sen +10 kilodan önce kaç kiloyduın nan
gayet zayıf gözüküyon resimlerdee aaaaa

Herkese günaydın,
Merak edenler için yazıyorum, sonrasında hiçbir kanamam filan olmadı. Doktora gidecek cesaretide bulamadım kendimde, bütün pazar evde yatıp dinlendim. Bu sabahta kalkıp tartıldım 4 aydır ilk defa 1 kilo vermişim simdide bu sinirlerimi bozdu niye kilo verdim diye ama işin aslı bir haftadır cok dolasıyor olmamla baglantılıda olabilir diye ümit ediyorum...

Maalesef halen doktora gidecek cesaretim yok, mahsun mahsun dua edip normal randevu günümü bekleyeceğim (25 i:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…