2009 Kasm Anneleri

canım sıkma canını eminim hiçbişey yok.bu arada kilo vermende çok gezmektendir.boşver ne güzel işte.hem kendimize aldığımız kilonun bebişe ne faydası varki.

kızzıııımm sen +10 kilodan önce kaç kiloyduın nan
gayet zayıf gözüküyon resimlerdee aaaaa

sen resimlere bakıpta kanma valla onlar fotomontajlı gerçek halim a.. gibi oldu maaşallah. Artıkın aynaya bakmaya korkuyorum aynaya sığamıycam diye yerimseniben

Ama bak Allah için bir kilo vermişim su an +9 kilo olmus durumda, inşallah hayırlı bir vermedirde :Saruboceq:

günaydın kıslarr
hepiniz iyisinizdir umarım
cerinciğim gözünaydın bebişin ve göbüşünde çok şirinler oyy

kızlar benimde haftasonu misafirim vardı annemler ve abim yengem yiğenim
hep beraber pikniğe gittik yengem bugün iin izin almış yarın tatil ya
bende ısrar ettim annem yengem ve yiğenim bende kaldılar yarın gidecekler
ayy sabah bi uyandım annem kahvaltıyı hazırlayıp geri yatmış
ohh be ne rahatlıkmış annenin evde olması
bende okula yiğenimide getirdim burda kreş var oraya bıraktıp
akşam erken çıkıyom zati gezdircem onları
çokk yoğun ve çoook mutluyum ayy öğlen koştur koştur gidip yemek yapıyordum
şimdi gidip hazıra koncam alkisalkisalkis hihoyyyt :sm_cool:

canım geçmiş olsun arkası gelmediyse biraz daha ümitli
inşallah hiç bişey yoktur ama dr a gitseydin için rahat olurdu be güzelim
çok çok geçmiş olsun dikkat et canım

ohhh ne güzel valla.biraz tadını çıkar.

maşallah hızlısın valla ben de tık yok
bi ara çok hevesliydim odası şöle olsa böle olsa diye şimdi heves de kalmadı 2 yıl sonra taşıncaz oda yapmıcam o nedenle bi beşik hadi yallah

bizde aynı durumdayız valla... ben de oda yapmasak mı acaba diyorum :uhm: kararsızım

kızlarr işte bebüşümm ve de göbüşüm kaydirigubbakcemile3

bebiş yan gelip yatmış vallaaa ... ooooh gel keyfim geeeel :teytey: kırbirkere maşallah

mart geçmiş olsun... bence bi sorun olsaydı zaten devam ederdi kanaman yada ağrın falan olurdu... kilo konusuna gelince ilk aylarda olabiliyormuş. hiç moralini bozma ne de olsa ilerleyen aylarda birsürüüüüü kilo alcazzzz a.s o zaman da çok kilo aldık diye dert ederiz kendimizeeee kaydirigubbakcemile3

Bayanlar bu arada ilk bebek için bebek hareketleri ilk ne zaman hissedilebilir bilgisi olan varmı??? ınternetten bakıyorum ama her sayfada baska zaman vermişler

günaydın canım oh ne güzel eğlenmişsinn
bi tek annem olsun bana bişey olmazzzzzzzzzzzzzzz diyoruz diil mii alkisalkisalkis

Bayanlar bu arada ilk bebek için bebek hareketleri ilk ne zaman hissedilebilir bilgisi olan varmı??? İnternetten bakıyorum ama her sayfada baska zaman vermişler

benim arkadaşım 21 haftalık hamile ve şu an çok rahat hissedebiliyor ve eşine de dinletebiliyormuşşşşş ... sanırım 20. haftadan sonra net olarak hissedebilicez hareketleri alkisalkisalkis

Bayanlar bu arada ilk bebek için bebek hareketleri ilk ne zaman hissedilebilir bilgisi olan varmı??? İnternetten bakıyorum ama her sayfada baska zaman vermişler

canım valla 18. ve 20.haftalar diyolar ama ben sanki arada hissediyorum.bence bikaç haftaya hissederiz artık.

Günaydın Kızlar a.s. a.s. a.s. a.s.

AppleArzu cerincim ikinizinde gözüaydın..Cerincim bir daha tam sonuç almadan panik yapma emi:)

Martcım geçmiş olsun canım sanada bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum sende yada bebekte canım arada büyürken yaparmış öyle okumuştum..

Bense oldukça iyiyim yine yemeklerle aram iyi değil ama olsun azar azar yiyebiliyorumalkisalkisalkis
Dün bizde ailecek Foçaya gittik yaa o ne güzel manzaradır ne tatlı bir yerdir yolunuz düşerse hepinize tavsiye ediyorum..Ne güzel yemek yemeğe başladım 5 dk geçmedi sonu facia sonra oturdum birşeyde yiyemedim ama manzara bakmaya doyamadım birde romantikliğimiz üstümüzdeydi :asigim:Öyle rahatladımki güzel muhabbetle,güzel sözlere nefis manzara eşlik edince hayal aleminde gibi dolaşıyorum hala..

Birde sanmayın tek kişiden bu iltifatlar tek kişi zaten herzaman ee birde oğluş var yanında duble:asigim:
Ayy Kendime geldim yeminle Seviyorum ben ailemi aşığım kızlar ona ben yaa çok çok hemde Allahım korusun onları ailemizi hepimizi..Hepimizinde ailelerini

ooohhh seni iyice nazlamışlar haaa nazlıcığım sende ne güsel rahatlamışsındır canım

ooohhh seni iyice nazlamışlar haaa nazlıcığım sende ne güsel rahatlamışsındır canım

:asigim::asigim::asigim: Hemde nasıl biliyorsunuz bu hafta stresli geçecekti şimdi tam tersi olacak doktora gidip testleri olana kadar no stres no panic kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi:

hayırlı sabahlar kıslar gördüm kadarıyla iyi güzel haberler alınmışş sağlıklı heberler veriliyo hayırlı uğurlu mübarek olsun Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
martcım ben seni çok merak ettim dün ara ara girip baktım online mısın diye göremedim inşallah iyidir canım bebeğin sakın korkma ama dra gitmen gerek
kıslar bende iyiyim şükür bebeğimde iyidir herhalde yaa ben onu çok merak ediyorum nasıl iyimi diye bizim ilk bebek olddan bu kadar dinliyoruz galiba kendimizi ben geçen haftalarda hareket ediyo gibi hissetmiştim değilmiş yanlış yerde hissetmişim yani yanlışmış bilmiyorum çok sabırsızım galiba ama bir ay çok uzun geldi görmek için ban resmen gün sayıyorum cumartesi gitcem dr Allah izin verirse

günaydın güzel kasım anneleri hepinize saglıklı ve mutlu günler ben bugun bomba gibiyim masallah cok ıyıyım kaydirigubbakcemile3

nazlı çok sevindim ne güzel yapmışınızz Allah muhabbetinizi artırsın İnşallah sağlıkla mutlulukla izmiri ben çok seviyorumm kordonu havası güzelliği yaşamak için güzel bi memleket kaydirigubbakcemile2

[

cerincim gözünaydın çok sevindim inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız .

kızlarr işte bebüşümm ve de göbüşüm kaydirigubbakcemile3

maşallah sanada bebişinede canım

mart canım geçmiş olsun için rahat olsun kötü bişi olmamıştır allahınizni ile.ya keşke yakın olsaydık ben gelirdim seninle dr inan hangi dr a gidiyosun sen istanbulda tatlım

nazlımmmm ne kadar güzel gezmişsin dinlenmişsin ailenle birlikte allah bizi ailelerimizden ayırmasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…