2009 Kasm Anneleri

sağol canm ilaç yok deneyim eve geçince sarımsaği

yaa sabah yapmaya çalıştım öle amma olmadı şişti artık
bende bır aksılık olmassa yarın doktora gıtcem ınsallah cınsıyetını gösterır delikafadulden özledım fasulyemi lülülülülülü
ayyy bende gitcem yarın akşam acep benim miniğimde gösterir mi cinsiyetini

uffffffff ya gıttımgeldım bulamadım erık sınır oldum ya senağlama senağlama
canım bizim evin orda pazar var bugün alıp sana yollayım hemen istersen
hem evde de mevcut ama ben çok yiyemiyorum delikafadulden
dişlerim kamaşıyo

ya kızla benim bu haftaya kadar hiç göbeğim yoktu 14 e girince acayip çıkış yaptı kendime kendim bile inanamıyorum bu benmiyim diye yavvvvvv

bu ay sonu inşallah cinsiyet tablomuz tamamlanır kıslar
bu konuda çok yavaşız ya
doktorlar mı yavaş biz mi bilgilendirmiyoruz bilmiyom ama
ben ce bu ay sonu tamamlanmış olması lazım öle değilmi

kartanem sen nasılsın bakim haftaya öğrencen kız sen de cinsiyeti
ayy evet
ay kız ben 13. haftamda öğrendim oğlum olcanı
haksızlık dimi ya sizlere
benim dokturum yavaş zeytünüm yaaa -tatlicadiarzu- haksızlık tabiii senağlama
ama 29unda öğrencem artııkk ayyy 9 gün kaldıııı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sen nassınn bakemmm? iyi minn?

ayyy kızlar yemekten geldim odanın kapısını içerden kilitleyip yarım saat kestireyim dedim... şimda daha kötü oldum yaa her yanım dökülüyoo :çok üzgünüm: eve gitmek istiyooooom

ayyy kızlar yemekten geldim odanın kapısını içerden kilitleyip yarım saat kestireyim dedim... şimda daha kötü oldum yaa her yanım dökülüyoo :çok üzgünüm: eve gitmek istiyooooom

bugün noldu bizlere yaaa çoğumuz bi tuhafız bugün :1shok: :çok üzgünüm:
yarın herşey düzene girer inşallah :Saruboceq:

inşallah canım :Saruboceq: ..bugün ütü yapcaktım ama vazgeçtim eve gider gitmez uyurum artık...

kızlar siz de olabildiğince dinleniin yarına bomba gibi olalım tamam mı :dance:

ya kızlar sizce ben yarın gitsem öğrenebilirmiyim.yarı 13+6 olacak.4d ultrasonda görünürmü ki

inşallah gösterirse saklamassa görürsün canım benim arkadaşım var gectiğimiz haftalarda gitti kızı olacakmış ama göstermeyeceği tuttu bebişin dr da inat etmiş demişki ben inat ettim öğrencem bebeğin cinsiyetini sen git karnını iyice doyur gel yeniden bakacağım sonra gitmiş güzelce yemek yemiş gelmiş göstermiş bıcır prensesimiz kendisini sende güzelce doyur karnını bol bol meyve suyuda iç gösterir inşallah

ay bende yemek yedim geldim ama kötü oldum nedir bugun bizdeki rehavet anlamadımki :bbo:

ay canım sanırsam havadan bugun hava o kadar basıkki tam uyku havası var bide soğumuş hava üşüdüm valla bugun hasta olmassam iyi çünkü şaftım kaydı incecik giyinip çıktım anam ne giyeceğimide şaşırdım valla ya

ben geldım kızlaar calstım yogundu erıkde yiyemedım zaten senağlama yaa benım doktordan randevu almadım bugun aradım 1 hazıran akadar dolu ya benım de gıdesın var napcam yaaa baska yere gıdıyım barı bu seferlık catlıcam yaaa görmek ıstıyorum bebegımı

inşallah canım :Saruboceq: ..bugün ütü yapcaktım ama vazgeçtim eve gider gitmez uyurum artık...

kızlar siz de olabildiğince dinleniin yarına bomba gibi olalım tamam mı :dance:

ama akşama misafir var eve geçip pasta yapcam daha
evi dün annemler temizlemişti bende öğlen tozları felan aldım
bi daha süpürdüm ama pasta kaldı. delikafadulden

ayy kıyamam sana ya nan söle o dr karakız çok kızıyo randevu vercekmişsiniz de getirmesin beni tee oralara döverin haaa klava:

ama akşama misafir var eve geçip pasta yapcam daha
evi dün annemler temizlemişti bende öğlen tozları felan aldım
bi daha süpürdüm ama pasta kaldı. delikafadulden

yorma anacım kendini yavaş yavaş yap

canım sen dr a gittiğinde bi sonraki randevuyu kendi ayarlamıyormu
bana bi sonraki geleceğim günü söylüyor bende sekretere iletiyorum not alıyo
bi daha gittiğinde konuş canım o zaman al randevuyu

ohh buldum guzel bı doktor yarın sabah 9:15 aldım randevumu benım doktorda randevu verıyor ama gecen ay gıtmedım ondan zaten zor randevu alıyorum cok yogun medıkalparkdan aldım randevumu bakalım ınsallah hersey yolundadır
bugun rüyamda seker gördüm kızlar bakmadım daha anlamına eskıden bayramlarda verılen ucuz sekerler yokmu ondan kakaolusunu gördum ruyamda yedımmı mı tam hatırlamıom yemıs olabılırım :ecrin_bebek:

o ne iyi doktormuş kız ööle aaa görcem diye inat etmiş bizimki bakmadı bilenee :dilcikar:
anam al bende de o kadar yaa uyucam şimdii işyerinin de tadı yok bugün oooff
canım sen dr a gittiğinde bi sonraki randevuyu kendi ayarlamıyormu
bana bi sonraki geleceğim günü söylüyor bende sekretere iletiyorum not alıyo
bi daha gittiğinde konuş canım o zaman al randevuyu
hee kıız sen öle kafana göre mi gidiyonn -tatlicadiarzu-

Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine, rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir bu anlama gelıyormus rüyada bayram şekeri görmek

kızlar anam bi hamiş topiklerine bakam dedim dee şaftım kaydı valla yok hastaneye ne götürmeliyiz yok ne almalıyız yok hangi doktor iyii
aaaayy bayılazaaam kafam ağrıdı valla ekrana bakmaktan yaa

Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine, rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir bu anlama gelıyormus rüyada bayram şekeri görmek

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…