sağol canm ilaç yok deneyim eve geçince sarımsağiolabilir.. uçuk vücut direnci düştüğü an hemen pırtlar a.s ... azıcık moralim bozulsa ertesi gün bakarım gelip yerleşmiş dudağımın bi köşesine..... ilacım yoksa sarımsağı kesip üzerinde biraz tutabilirsin.. bölece çabuk kurtulmuş olursun belki sızısını da alır...
ah canım geçmiş olsun ya
eğer uçuğun sadece kırmızı olmuşsa açılmamışsa
tahta kaşığı ısıt ve dudacığına bastır canım acısını alıp şişmesini engeller
ama uçuk ilerlemişse bunu yapamazsın
ayyy bende gitcem yarın akşam acep benim miniğimde gösterir mi cinsiyetinibende bır aksılık olmassa yarın doktora gıtcem ınsallah cınsıyetını gösterır delikafadulden özledım fasulyemi lülülülülülü
canım bizim evin orda pazar var bugün alıp sana yollayım hemen istersenuffffffff ya gıttımgeldım bulamadım erık sınır oldum ya senağlama senağlama
bu ay sonu inşallah cinsiyet tablomuz tamamlanır kıslar
bu konuda çok yavaşız ya
doktorlar mı yavaş biz mi bilgilendirmiyoruz bilmiyom ama
ben ce bu ay sonu tamamlanmış olması lazım öle değilmi
ayy evetkartanem sen nasılsın bakim haftaya öğrencen kız sen de cinsiyeti
benim dokturum yavaş zeytünüm yaaa -tatlicadiarzu- haksızlık tabiii senağlamaay kız ben 13. haftamda öğrendim oğlum olcanı
haksızlık dimi ya sizlere
ya kızlar sizce ben yarın gitsem öğrenebilirmiyim.yarı 13+6 olacak.4d ultrasonda görünürmü ki
ayyy kızlar yemekten geldim odanın kapısını içerden kilitleyip yarım saat kestireyim dedim... şimda daha kötü oldum yaa her yanım dökülüyoo :çok üzgünüm: eve gitmek istiyooooom
bugün noldu bizlere yaaa çoğumuz bi tuhafız bugün :1shok: :çok üzgünüm:
yarın herşey düzene girer inşallah :Saruboceq:
ya kızlar sizce ben yarın gitsem öğrenebilirmiyim.yarı 13+6 olacak.4d ultrasonda görünürmü ki
ayyy kızlar yemekten geldim odanın kapısını içerden kilitleyip yarım saat kestireyim dedim... şimda daha kötü oldum yaa her yanım dökülüyoo :çok üzgünüm: eve gitmek istiyooooom
bugün noldu bizlere yaaa çoğumuz bi tuhafız bugün :1shok: :çok üzgünüm:
yarın herşey düzene girer inşallah :Saruboceq:
inşallah canım :Saruboceq: ..bugün ütü yapcaktım ama vazgeçtim eve gider gitmez uyurum artık...
kızlar siz de olabildiğince dinleniin yarına bomba gibi olalım tamam mı :dance:
ben geldım kızlaar calstım yogundu erıkde yiyemedım zaten senağlama yaa benım doktordan randevu almadım bugun aradım 1 hazıran akadar dolu ya benım de gıdesın var napcam yaaa baska yere gıdıyım barı bu seferlık catlıcam yaaagörmek ıstıyorum bebegımı
ama akşama misafir var eve geçip pasta yapcam daha
evi dün annemler temizlemişti bende öğlen tozları felan aldım
bi daha süpürdüm ama pasta kaldı. delikafadulden
ben geldım kızlaar calstım yogundu erıkde yiyemedım zaten senağlama yaa benım doktordan randevu almadım bugun aradım 1 hazıran akadar dolu ya benım de gıdesın var napcam yaaa baska yere gıdıyım barı bu seferlık catlıcam yaaagörmek ıstıyorum bebegımı
o ne iyi doktormuş kız ööle aaa görcem diye inat etmiş bizimki bakmadı bilenee :dilcikar:inşallah gösterirse saklamassa görürsün canım benim arkadaşım var gectiğimiz haftalarda gitti kızı olacakmış ama göstermeyeceği tuttu bebişin dr da inat etmiş demişki ben inat ettim öğrencem bebeğin cinsiyetini sen git karnını iyice doyur gel yeniden bakacağım sonra gitmiş güzelce yemek yemiş gelmiş göstermiş bıcır prensesimiz kendisini sende güzelce doyur karnını bol bol meyve suyuda iç gösterir inşallah
ay bende yemek yedim geldim ama kötü oldum nedir bugun bizdeki rehavet anlamadımki :bbo:
ay canım sanırsam havadan bugun hava o kadar basıkki tam uyku havası var bide soğumuş hava üşüdüm valla bugun hasta olmassam iyi çünkü şaftım kaydı incecik giyinip çıktım anam ne giyeceğimide şaşırdım valla ya
hee kıız sen öle kafana göre mi gidiyonn -tatlicadiarzu-canım sen dr a gittiğinde bi sonraki randevuyu kendi ayarlamıyormu
bana bi sonraki geleceğim günü söylüyor bende sekretere iletiyorum not alıyo
bi daha gittiğinde konuş canım o zaman al randevuyu
yorma anacım kendini yavaş yavaş yap
Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine, rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir bu anlama gelıyormus rüyada bayram şekeri görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?