ay kıslar tansiyonum düştü şiştim balon oldum patlıycam birazdan üzerimdeki ağırlığı atamıyorum birtürlü ya ay fenalık geldi
ebisce nerde nan niden gelmedi bugüüün?
tatilden sonraki gün olduğundan olabülüüü
burda yağmur yağmaya başladı başım ağrıyooo
serviste giderken gene bulantılar beni beklicek gibi poşet tedarik etmeliyim
:Saruboceq:
ebisce gelmedi evet
yaa kıslar itek en son dra gitmeden önce gelmişti bi dahada uğramadı dimi :uhm:
noldu bee güccük anneye inşallah iyidir
ay kıslar tansiyonum düştü şiştim balon oldum patlıycam birazdan üzerimdeki ağırlığı atamıyorum birtürlü ya ay fenalık geldi
normalde 6-7 çeşit pasta yapardım o yüzden 3 az geliyor kaydirigubbakcemile3
amma bende yarın akşam gitcem bana da edin dua senağlama
ılık bol şekerli su iç tatlım
Allh'ım bugün hayırlısıyla bir biter inşallah :Saruboceq:
bugün hepimizde bişeler var ayol ne bu böyleee delikafadulden :1no2:
ya haketen lüçük annemiz en son dr a gidiyom dedi dahada gelmedi ne olduki bu kısa ay merak ettim inşallah bişi yoktur
cersucum senin dr.havva hn.dı dimi yanılmıyorsam.bide andevada 4d ultrason varmı biliyormusun.
ayy hayirdir insallah bugün herkeste bi haller varay kıslar tansiyonum düştü şiştim balon oldum patlıycam birazdan üzerimdeki ağırlığı atamıyorum birtürlü ya ay fenalık geldi
cersucum senin dr.havva hn.dı dimi yanılmıyorsam.bide andevada 4d ultrason varmı biliyormusun.
marifetli annenin hali başka tabi :1rolleyes: 3 çok bile şekerim boşveeerrr sıkma kendini...
aaa sende güzelhaberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq: niye ağlıyosun anlamadım canımcım :sm_confused: hepten duygusal olduk kızzzz
kızlar bişey sorucam sizdede hala sık wc'ye çıkma durumu varmı ben gece en az 3 kez kalkıyorum ya sonrada sabah yataktan kalkasım gelmiyo
kızlar bişey sorucam sizdede hala sık wc'ye çıkma durumu varmı ben gece en az 3 kez kalkıyorum ya sonrada sabah yataktan kalkasım gelmiyo
ben 1-2 defa kalkıyorum
ama bu günlerde yatakta dönmekten uyuyamıyorum sırnaşık şey
uyyy yazik sana :1closedeyes:nane yagin varsa nane yagiyla masaj yaptir birisine yada su kaynat icine damlat azcik nefes al ozamanda gecerkızlar basım cok agrıyo yaaa
napsam bı akıl verınn
ben 1-2 defa kalkıyorum
ama bu günlerde yatakta dönmekten uyuyamıyorum sırnaşık şey
aman ne bileyim ağlamak geldi içimden napim
tuhafım ya bugün :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?