2009 Kasm Anneleri

ay kıslar tansiyonum düştü şiştim balon oldum patlıycam birazdan üzerimdeki ağırlığı atamıyorum birtürlü ya ay fenalık geldi

ılık bol şekerli su iç tatlım
Allh'ım bugün hayırlısıyla bir biter inşallah :Saruboceq:
bugün hepimizde bişeler var ayol ne bu böyleee delikafadulden :1no2:

cersucum bende aynı durumdayım öyle miskinim ki anlatamam.uyku yok ama tembellik uyuşukluk var ya kendime sinir olmaya başladım artık. o derece yani....

:Saruboceq:
ebisce gelmedi evet
yaa kıslar itek en son dra gitmeden önce gelmişti bi dahada uğramadı dimi :uhm:
noldu bee güccük anneye inşallah iyidir

:Saruboceq:

ebisce gelmedi evet
yaa kıslar itek en son dra gitmeden önce gelmişti bi dahada uğramadı dimi :uhm:
noldu bee güccük anneye inşallah iyidir

ya haketen lüçük annemiz en son dr a gidiyom dedi dahada gelmedi ne olduki bu kısa ay merak ettim inşallah bişi yoktur

ay kıslar tansiyonum düştü şiştim balon oldum patlıycam birazdan üzerimdeki ağırlığı atamıyorum birtürlü ya ay fenalık geldi

ayyy bana da fenalık geldi nooooluyo bize anlamadım kiiii :uhm:... Tuzlu ya da şekerli bişeler ye ve ayaklarını yükseğe koyup uzan ve kendini iyi hissedene kadar da yerinden kalkma canım.geçmiş olsun a.s.

normalde 6-7 çeşit pasta yapardım o yüzden 3 az geliyor kaydirigubbakcemile3
amma bende yarın akşam gitcem bana da edin dua senağlama

marifetli annenin hali başka tabi :1rolleyes: 3 çok bile şekerim boşveeerrr sıkma kendini...
aaa sende güzelhaberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq: niye ağlıyosun anlamadım canımcım :sm_confused: hepten duygusal olduk kızzzz

ılık bol şekerli su iç tatlım
Allh'ım bugün hayırlısıyla bir biter inşallah :Saruboceq:
bugün hepimizde bişeler var ayol ne bu böyleee delikafadulden :1no2:

canım üzerimdekileri falan çıkardım açtım camları çıktım yataktan zorluyorum kendimi enerji toplamak için olmadı soğuk suyla yüzümü yıkıycam ılık şekerli suyuda yapıyorum şimdi
boncuxcum evdeysen benim yaptıklarımı dene

ayy hayirdir insallah bugün herkeste bi haller var
canim sekerli biseyleer ye seker tansiyonunu dengeler
ayaklarini havaya kaldir dinlen ayaga kalkma mümkün oldugunca

kızlar bişey sorucam sizdede hala sık wc'ye çıkma durumu varmı ben gece en az 3 kez kalkıyorum ya sonrada sabah yataktan kalkasım gelmiyo

aman ne bileyim ağlamak geldi içimden napim
tuhafım ya bugün :bbo:

kızlar bişey sorucam sizdede hala sık wc'ye çıkma durumu varmı ben gece en az 3 kez kalkıyorum ya sonrada sabah yataktan kalkasım gelmiyo

o wc işi beni mahvedio bende sık sık kalkıyorum aynen sabah kalkmıyım diorum ağrıyla wcye yetişiyorum

ben 1-2 defa kalkıyorum
ama bu günlerde yatakta dönmekten uyuyamıyorum sırnaşık şey

ben 1-2 defa kalkıyorum

ya geceleri bende dönmekten uyuyamıyorum sol tarafa uyumak gerekir diye biliyorum ama butun gece sol tarafıma yatamıyorum aksi gibi ben sadece sağ tarafıma yatınca uyuyabılıyorum e surt üstüde yatamıyorum butun gece sabaha kadar bir yana bir buyana dönüp duruyorum valla

kızlar basım cok agrıyo yaaa
napsam bı akıl verınn
uyyy yazik sana :1closedeyes:nane yagin varsa nane yagiyla masaj yaptir birisine yada su kaynat icine damlat azcik nefes al ozamanda gecer
hicbirisi yoksa sekerim ilik dus al basini sar karanlik bi odada uyumaya calis
doktordan alinmis tavsiyeler bunlar bende cok ise yariyo

ben 1-2 defa kalkıyorum

aynen bende yaww göbegımın üstüne yatmıyayım dıye yattıgım zaman rahatsız oluyorum bırde bebegıme bırsey olur dıye korkuyorum yan yatıyorum genelde cunku ıkı hamıle arkadasımdanda sırt ustu yatm acok ıyı deılmıs yan yattıgımızda rahat edıyormus bebekler öle dedıler bende gece dönup duruyom kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…