• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ama kotlar cidden harika giyiyorum herkez ya bebeği sıkacak ne işin var dar kotla diyor beli açıyorum hepsi gülüyo Sen gel istediğin şekilde alırız canım..Ya kızlar burada olsa çoktan hepinizi götürürdümki ben yerimseniben

kıs bende bu hafta sonu o kotlardan aldım düşük bel bir kot pantolon ama belinde göbişe kadar kumaş annem gördü beni kısım sen akıllanıcanmı hala o cocugu orda sıkıştıryon dedim bi açtım ceee dedim şaştı kaldı kadın neler yapıyolar ne güzelmiş bu ya dedi yengemler falanda bayıldı dışardan bıldığınız düşük bel bir kot pantolon gibi duruyo ama aslında hamile kotu kaydirigubbakcemile3 ama ben 40 beden aldım dedimya aldığım gun o kadar şiştim ki göbeğim falan patlıcak gibiydi dedim bu iyi oldu ama şimdide bol oluyo artık napim bi muddet böyle idare edecm kaydirigubbakcemile3

[/COLOR][/B]

ben gitcem bugün dr a
elifsun bide canliz vardı galiba

ayy canım hayırlı haberlerle dön bize emi Şeniz

kaç kilo almışsınız böyle pantolonlar olmuyor gerçi benimde bu aydan sonra olmaz ben 1 kilo 250 gr almışım 13+5 günlük

valla ben aynı kilodayım hiç farkında bile dğilim kilo alıp almadığımın kaydirigubbakcemile3

bi de bişe sorcam kızlar geçen tayt çoraplardan aldım, bi giydimm amanıııın daraldım içinde çok sıkıştırdı karnımı... akşamı zor ettim valla bebişim sıkıştı diye kızdım kendime... şimdi biz hamiş taytlarından alsak göbüşümüz olmasa bile giyebilirmiyiz acebaaa?

ya canım ben dün mağazada normal tayt gördüm acaba olurmu dedim satıcı kıs onlar hem esnek hem çok rahat olur onlar size dedi hatta ben dedim hamileyim ama o yüzden kararsız kaldım diye denedim orda hemen üstünede bir tunik ayy bir rahat geldi bana inan kottan falan daha rahat heralde taytın kumaşından olsa gerek incecik ve yumuşacık esnek bişiydi tayt satan mağazalara bak derim bi dene ona göre alırsın hamile taytına baktım internetten ebru hamile giyim varya 35 liraydı sanırsam yalan olmasın ama ben dun 5 tly aldım hatta bu akşam giderken 2 tane daha alıcam kaydirigubbakcemile3

ben hamiş taytı almak istemiyom
şu beli lastiği belli olmayan normal taytlar var
onları giyebiliriz sanırım
öenmli olan tunikler almak
benim de uzun tuniklerim yok işte
alırsam onlardan alacam
bide hamile beyaz kapri düşünüyom

benim baktıklarımın koca koca lastikleri vardı o yüzden hoşuma gitmedi ben de çorap olanından aldım.. tekrar gidersem bakarım senin dediklerine.. yada lastiğini çıkarır bebe lastiği takarım yerine o da olur yerimseniben işyerimde tunuk olmaz üzerine de elbise almam lazım...
beyaz kapri hamişlerin vazgeçilmezi zatenn kaydirigubbakcemile3 ama çok tatlış oluyoo ben çok beğeniyom

heyooo arkadaşlar ben de izmirliyim hihoyyyt
ben hamile kıyafetlerini karşıyka çarşıdan aladım ama biraz kazıklandım galiba..kötükedihüso
şimdi bostanlıda pantoloncu mustafa varmış araya gidicem, bi de bi yer daha duydum tşörtler 20 lira filanmış..

sendemi şekerim valla bu istanbullular bak hep paylaşıyorlar orda şu burda bu var diye bizde bilgilendirelim birbirimizi dimi ya :1hug:

anacım milleti ne düşünüyosun sen hamişsin bırak onlar sana getirsin sen aç aç durma atıştır kendin bişiler

gelllllllll gellllll chiccoya gelllllllllllllllll :roflol: :roflol: :roflol:

ya ben dört gözle senin gelmeni bekleyeceğim burda sabırsızlıkla uff senin bide işin uzarsa falan geç gelirsen bende meraktan çatlarım burda he

ŞenizŞenizŞeniz Aslında yarın neye bakacak bende bilmiyorum birtanem sonuçta amniyosentez yaırn değil onun için gün verecek sadece ama belki doktorlarıyla tanışmamaızı istedi belkide önceden yapaılacak birşeyler var bakalım bende merak ediyorum açıkçası ama hayırlısı kaydirigubbakcemile3

kıyafet konusunda inanılmaz sıkıntılıyım yaaa ara beden kaldım kolum bacağım popom incecik belim kalınlaştı mide göbek çıktı biraz göğüslerde şişti bide böle olmaya alışkın deilim geçen gün bikinimi denedim göğüslerim sığmadı pantlonlar düşük bel olduğu için gelio ama biyerde yemek yiyip oturunca çaktırmadan düğmeyi açıyorum üstüne zaradan bershkadan straplez tunikler aldım şimdi yeni sütyenler alıcam sığmıyo içine 85b dim ama şimdi noldum bilmiorum ama benim 3 ayda bu kadar şişmem elevit ve progynexten yiyip içip yatıyorum

cersu benim bedenim 80a idi geçen gün gittim 85 b aldım sankim yavaş yavaş bundan da taşmaya başladıı..şişe şişe patlıycaklar yakındaaa delikafadulden

ya canım ben dün mağazada normal tayt gördüm acaba olurmu dedim satıcı kıs onlar hem esnek hem çok rahat olur onlar size dedi hatta ben dedim hamileyim ama o yüzden kararsız kaldım diye denedim orda hemen üstünede bir tunik ayy bir rahat geldi bana inan kottan falan daha rahat heralde taytın kumaşından olsa gerek incecik ve yumuşacık esnek bişiydi tayt satan mağazalara bak derim bi dene ona göre alırsın hamile taytına baktım internetten ebru hamile giyim varya 35 liraydı sanırsam yalan olmasın ama ben dun 5 tly aldım hatta bu akşam giderken 2 tane daha alıcam kaydirigubbakcemile3

ya bi tayta da 35 lira vermek istemem.. senin dediğin gibi bi bakıp denerim canım... 35 ytl ye her renkten bi tane alırım ben yaawyerimseniben

Son düzenleme:
nazlı kardeşim nerden bulabilriz bu süper hamile pantolonlarını...

satış mağzanız varmı canım nerde bak şimdi gözlerim açıldı valla :1shok:

Canlarım bütün markaların yapıldığı biryer Eriş Çiğli organize sanayi bölgesinde ama pantalonlar 10-15 bilemediniz 20 ytl hani şu mağazalarda en 50 ytl satılanlardan markalar Zara massmo dutti mexx lee vsvsvs üretimleri yurt dışı değilki onların hepsi made in Turkey kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gitmek istediğinde real adresi tam veriririm canım önü outlet mağzamız bay bayan hamile yazlık vsvs kot üzerine çevresindede diğer normal outlerler mesela badyler elbiseler vsvsvs

Son düzenleme:
kızlarrr merhaba ben geldım :ecrin_bebek: 2 taramam yapıldı 2 gun sonra alacagım sonucunu bebegım gayet ıyı görunuyordu ama cınsıyetını sölemedı doktor benımkıde göstermedı zaten ılk alttan ultrasonla baktı kımıldamıyor benımkı salladı benı doktor yok benımkınde ıs mıskın ayolll delikafadulden sonra bıraz dolan gel bırsey ler ye dedı
supangele yedım tekrar ustten muayene ettı kıpır kıpırdı babası gıbı tatlıcı buu gıtmeden öncede 1 lıtre meye suyu ıcmıstım yok kolunu bılem kımıldatmadıydı tatlıcı bebiş alkisalkisalkis ben gecmısı okumadım okuyum gelıyım

cersu benim bedenim 80a idi geçen gün gittim 85 b aldım sankim yavaş yavaş bundan da taşmaya başladıı..şişe şişe patlıycaklar yakındaaa delikafadulden
ben bu 9. aya kadar ne kadar inek memeli olucaz çok merak ediorum ya şimdiden böyleyse delikafadulden

kızlarrr merhaba ben geldım :ecrin_bebek: 2 taramam yapıldı 2 gun sonra alacagım sonucunu bebegım gayet ıyı görunuyordu ama cınsıyetını sölemedı doktor benımkıde göstermedı zaten ılk alttan ultrasonla baktı kımıldamıyor benımkı salladı benı doktor yok benımkınde ıs mıskın ayolll delikafadulden sonra bıraz dolan gel bırsey ler ye dedı
supangele yedım tekrar ustten muayene ettı kıpır kıpırdı babası gıbı tatlıcı buu gıtmeden öncede 1 lıtre meye suyu ıcmıstım yok kolunu bılem kımıldatmadıydı tatlıcı bebiş alkisalkisalkis ben gecmısı okumadım okuyum gelıyım

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytCanımmm bende seni bekliyordum hayırlı olsun ben gidemedim bugün doktora yarın sabaha ertelendi ..Çok sevindim yaa bak birde tatlıcı yaramaz yerim onu yerimm:nazar::nazar::nazar:

Real cnm Bostanlıda çok güzel şeyler var birde enteresan kıyafetler bayılıyorum.Düğün için buradan yada Karşıyakadan alıcam nasipse değişik birşey bende..Bu arada Bostanlıdayım canım beklerim a.s. a.s.

ŞenizŞenizŞeniz Aslında yarın neye bakacak bende bilmiyorum birtanem sonuçta amniyosentez yaırn değil onun için gün verecek sadece ama belki doktorlarıyla tanışmamaızı istedi belkide önceden yapaılacak birşeyler var bakalım bende merak ediyorum açıkçası ama hayırlısı kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı neyse o olsun allahın izni ile bebişin çok sağlık olacak
bende 6 haziranda gideceğim dr ama o zamanmı yapılacak 3 lü test onu bılmıyorum
hayırlısı allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

hoşgeldinnnnnnnnnnn canımın içi bak ben sana ahanda burdan diyorum seninki kız demedi deme kendini saklıyo annesi bebişin utanıyo göstertniyo kaydirigubbakcemile3

slm bayanlar hepinize günaydın sabah erkenden uyandım kimsecikler yoktu burda tekrar uyudum kahvaltımı yaptım şükür elevit kullanan var mı aranızda bana vermişti dok ama yutamıyom yutma konusunda özürlüyümde kan ilacıda verdi daha başlamadım ona

canım ben eleviti yaklasık 1 ay kullandım
drum sımdı ferrum ford verdı kan hapı yani
bıde solgar ın calsıyum unu verdi
yutma konusunda bende özürlüyüm
elevıtı zor içiyordummm
kurtuldum dıye sevınırken
bu calsıyum hapıda elevıt gıbı kocaman cıktı
tek farkı rengı beyazzz
a.s.

oooh oh gidin doldurun pis gacılar :dilcikar:
sositososito
valla nesli bana yapıyorlar artık bir daha girmiyeyim diye düşündüm acab dedim doğulmuyum diye mi böyle yapıyorlar anlamadım
seni döğerim çocuk!! kaydirigubbakcemile
canım yarın akşam gideceğiz biz ona göre hazırlan sende kocişinede söyle zaten beni nerde görsen tanırsın anladın sen onu kaydirigubbakcemile3
içeri dalar dalmaz bizler alışverişe kocişler kasalara taktik bu tamamı nan :roflol:
tamamdır patron! şakkıdı
nan ordaki doktor civanın da mı demedi hala bebişin cinsiyetini seninki eşşek kadar oldu nerdeyse ekimde doğuracan neden belli diil nan
kesin kız bu hee göstermiyo pek utangaç :roflol:balıkesir de hayırlısı olsun bakalımm
tebdili mekanda ferahlık vardır der büyüklerimiz ama bilmiyokk artıkkk :roflol:
kaydirigubbakcemile3 bi de kapıya yazmışlardı ( lütfen cinsiyet tahmini konusunda doktorunuza baskı yapmayınız deyü) Ora burdan beter sanırsam delikafadulden
tmm canımhiç bakmamıştım albüme
bakarım o zaman senide bulurum tmm kızma bee
özel araçla gitmek lazım
bende tam olarak yolları bilmiyom ama
içmeler köprüsünün üstünden yukarı doğru baya bir çıkıyon
aydınlı tarafına doğru
orhanlıya geldiğinde sorun
oralarda hep sucuk fabrikaları var
maret sucuk yanından girecen orda kime sorsan tarif ederler canım
ya da tuzla mermerciler sitesi
gökbora lıjmanları
değirmen pastanesi yanından düz devam edin sağda görünüyor
yine de haberleşiriz, tırsttım valla erkenden orda oluruz zaten:1shok:

neyse bişe yokmuş dikkat et kız
ayy bide taşınacan mı sen kuzu ayy çok dikkatli ol tatlım
hem yol çekecen hemde taşıncan
ilk gittiğin gün hele heeçç bişey elleme haaa
dinlenip öle başla yavaş yavaş iş yapmaya
annem biz yokken misler gibi temizlemiş, cilloptu ev zati, dinleniyorum şimdi. Bu arada ben bi gün reflü bi gün bulantı yaşıyorum artık. Ne ecüş insan oldum ben böyle-tatlicadiarzu-

neslim hoş geldin sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki yetişemedim bacım biz sana yorma kendini demedik mi bak yarında alış verişe gidecekmişsin bugün dinlen iyice yoksa :oklava:
dinleniyom balım gaymağım dinleniyom, sok nan o sopanı kılıfına. Ne zopalı oldunuz siz öyle!!kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Soruyaaaaaaa bak yaaaaaaaaaaa soruya bakdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Benim Eşim dünyanın dört bir yanına kot imal ediyor ve öyle hamile pantalonları çıktıki aklın durur yazlık caprilerde var hepsi çok rahat ben sürekli onları giyiyorum tatlım..Kumaş istersende Karşıyakada bir çok yere götürebilirim seni abiye hamiş kıyafetleri satan yerlerimiz bile birçok burada..

Ama kotlar cidden harika giyiyorum herkez ya bebeği sıkacak ne işin var dar kotla diyor beli açıyorum hepsi gülüyo Sen gel istediğin şekilde alırız canım..Ya kızlar burada olsa çoktan hepinizi götürürdümki ben yerimseniben

Bu arada ablam Sökede Kuşadasında geçiyor yazları bende geliyorum bu yaza nasip olurmu bilemem ama Davutlarda az denize girmiyoruz Nazilli pazarının az altını üstüne getirmiyoruzkaydirigubbakcemile3

nazlıııı
ben de izmire gelem beni de götüüüür
ben bi dünya para verip bi kot aldım ama hem beli bol geliyoo hem de modeli tam benim beğendiklerimden diil gerçi yazın elbise giycem hep ama belki ekimde lazım olur amaan 1 ay da idare ederük gerçi yaa dimi

Canlarım bütün markaların yapıldığı biryer Eriş Çiğli organize sanayi bölgesinde ama pantalonlar 10-15 bilemediniz 20 ytl hani şu mağazalarda en 50 ytl satılanlardan markalar Zara massmo dutti mexx lee vsvsvs üretimleri yurt dışı değilki onların hepsi made in Turkey kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gitmek istediğinde real adresi tam veriririm canım önü outlet mağzamız bay bayan hamile yazlık vsvs kot üzerine çevresindede diğer normal outlerler mesela badyler elbiseler vsvsvs

tamam şeker sen adresi ver ben bu hafta sonu giderim..çiğli organizeyi biliyorum ben..alkisalkisalkis

süpermiş alkisalkisalkis nazlım bana özelden adresi tarif edermisin izmire ilk geldiğimde uğramak istiyorum şimdilik eski kıyafetlerle idare ediyorum ama en yakın zamanda ihtiyacım olacak

kaç kilo almışsınız böyle pantolonlar olmuyor gerçi benimde bu aydan sonra olmaz ben 1 kilo 250 gr almışım 13+5 günlük

ben hiç kilo almadım ama ne zamandır pantolonlarım olmuyo hamiş pantolonu giyiyom :roflol:
sadece beli olmuyo tabi geri kalan kızımda bişi yok

Back
X