kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama kotlar cidden harika giyiyorum herkez ya bebeği sıkacak ne işin var dar kotla diyor beli açıyorum hepsi gülüyo Sen gel istediğin şekilde alırız canım..Ya kızlar burada olsa çoktan hepinizi götürürdümki ben yerimseniben
kıs bende bu hafta sonu o kotlardan aldım düşük bel bir kot pantolon ama belinde göbişe kadar kumaş annem gördü beni kısım sen akıllanıcanmı hala o cocugu orda sıkıştıryon dedim bi açtım ceee dedim şaştı kaldı kadın neler yapıyolar ne güzelmiş bu ya dedi yengemler falanda bayıldı dışardan bıldığınız düşük bel bir kot pantolon gibi duruyo ama aslında hamile kotu kaydirigubbakcemile3 ama ben 40 beden aldım dedimya aldığım gun o kadar şiştim ki göbeğim falan patlıcak gibiydi dedim bu iyi oldu ama şimdide bol oluyo artık napim bi muddet böyle idare edecm kaydirigubbakcemile3
[/COLOR][/B]
ben gitcem bugün dr a
elifsun bide canliz vardı galiba
ayy canım hayırlı haberlerle dön bize emi Şeniz
kaç kilo almışsınız böyle pantolonlar olmuyor gerçi benimde bu aydan sonra olmaz ben 1 kilo 250 gr almışım 13+5 günlük
valla ben aynı kilodayım hiç farkında bile dğilim kilo alıp almadığımın kaydirigubbakcemile3
bi de bişe sorcam kızlar geçen tayt çoraplardan aldım, bi giydimm amanıııın daraldım içinde çok sıkıştırdı karnımı... akşamı zor ettim valla bebişim sıkıştı diye kızdım kendime... şimdi biz hamiş taytlarından alsak göbüşümüz olmasa bile giyebilirmiyiz acebaaa?
ya canım ben dün mağazada normal tayt gördüm acaba olurmu dedim satıcı kıs onlar hem esnek hem çok rahat olur onlar size dedi hatta ben dedim hamileyim ama o yüzden kararsız kaldım diye denedim orda hemen üstünede bir tunik ayy bir rahat geldi bana inan kottan falan daha rahat heralde taytın kumaşından olsa gerek incecik ve yumuşacık esnek bişiydi tayt satan mağazalara bak derim bi dene ona göre alırsın hamile taytına baktım internetten ebru hamile giyim varya 35 liraydı sanırsam yalan olmasın ama ben dun 5 tly aldım hatta bu akşam giderken 2 tane daha alıcam kaydirigubbakcemile3