ben cuma dr a gitmiştim aynı problem bende de var, hele bazen ters bi hareket yapınca bıçak saplanıyo gibi oluyo. gayet normal dedi dr, gebelik sonuna kadar böyle sancılar olacak dedi...rahim kaslarıyla alaklı birşeymiş..
ya ben ne zaman öğrenecemmmmmmmmm. artık kızım yada oğlum diye seslenmek istiyorum bebişime
dilmuh sen kaç hafta oldun ?
canım çok tebrik ederim hayırlı olsun pipi gördünüz demekkızlar nasılsınız bugün.
geçmişi okumadan geldim dün hastaneye gittim üçlü testimiz yapıldı çok şükür iyi dedi doktor haftaya kan sonuçlarımı alcam.veeeeeeeeeeeeeee cinsiyeti öğrendim erkekmiş benimkide
dilmuhcum gözun aydın ben sende hep kız hıssetmıstım ama tutmadı kaydirigubbakcemile3 cok sevındım saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ınsallah prensını
narcıcegı dogum gunun lutşu olsun nice saglıklı mutlu yıllara sevdıklerınle ve sevenlerınle
inşallah canım. erken doğuma götürdüğünü bende duydum :çok üzgünüm:
canım çok tebrik ederim hayırlı olsun pipi gördünüz demekay şimdi kafana göre alışveriş yaparsın artık :teytey: banada %90 erkek dedi ama 13 haziranda kontrolüm var ozaman %100 söyler heralde
canım ben 16+2 yim.ay doktorun yanına girmeden önce kalbim duracaktı heyecandan.
ay evet kuzum giyiyorum arada, çok rahat, hem sırtım da üşümüyo teee nereye kadar çıkıyo bi bilsen kaydirigubbakcemile3
bi de çok şirin nan öyle pembikli fırfırlı süsleri neyin:asigim:
alıcam üç beş tane daha
canım sorma bende çok özlüyorum ya en son 13 mayısta gördüm çok şekerdi doktor sarsınca bi hareket etti ya bi el kol oynattı hem gülüyorum hem ağlıyorum haftada 1 ultrasona girip bakasım var vallahi şimdilik ultrason resimlerine bakıyorumsağol canım.ya çok komikti sanki biz bakalım diye açmış bacakları bekliyokaydirigubbakcemile3ay sorma alışveriş zor oluyodu şimdi bitti çok şükür.ama özlemişim bebişimi en son bir ay önce görmüştüm
çok güzel bir duygudur eminim. onun bir tek kalp atışına kurban olurum.
inşallah bende haziranda öğrenirim :Saruboceq:
kızlar nasılsınız bugün.
geçmişi okumadan geldim dün hastaneye gittim üçlü testimiz yapıldı çok şükür iyi dedi doktor haftaya kan sonuçlarımı alcam.veeeeeeeeeeeeeee cinsiyeti öğrendim erkekmiş benimkide
merhaba kızlar
bu pazartesi hastaneye gittim dr bebeğin herşeyi normal dedi fakat son anda bebeğin eşiğine dikkat çekti.
eşiği aşağıdaymış ve iş yapma ağır kaldırma dedi. kanaman olursa gel özelliklede 7.ay için daha da dikkat edeceksin dedi.
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ?
canım sorma bende çok özlüyorum ya en son 13 mayısta gördüm çok şekerdi doktor sarsınca bi hareket etti ya bi el kol oynattı hem gülüyorum hem ağlıyorum haftada 1 ultrasona girip bakasım var vallahi şimdilik ultrason resimlerine bakıyorum
ben cuma dr a gitmiştim aynı problem bende de var, hele bazen ters bi hareket yapınca bıçak saplanıyo gibi oluyo. gayet normal dedi dr, gebelik sonuna kadar böyle sancılar olacak dedi...rahim kaslarıyla alaklı birşeymiş..
iyideee asma yüzünü cnm ya son uçta bak bu senin elinde sadece dikkatli olacaksın gerekirse bak doktor takibindesin serkajda atılabilir hiçbirşeycik olmazki ki bak okadar kötü bir durum değilki sana ağır kaldırma demiş evet çözüm bu kaldırmayacaksın çok ayakta kalmayacaksın ara ara oturup ara ara işlerini yapacaksın..Bu şekildede dikkat ettinmi annesi hiçbirşey olmayacak..
Üstelik kasık ağrısı çoğu arkadaşımda var ara ara yazıyorlar kaslarla ilgili bir durum bende yatarken mesela kalkıyorum o arada kasılıp kalıyorum arada normal içini ferah tut olurmu sen dikkat et gerisini düşünme.yerimseniben
ahandaa bi tane daha oğlaaan
gözün aydın canım bebişine maşallah darısı bizim başımızaa 8 gün kaldı öğrenmemee kaydirigubbakcemile2
göstgermezmiş bi de kerataaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?