2009 Kasm Anneleri

canım büyük beden pantolon alcana git bi hamiş pantolonu al öyle de güzel oluyoki valla
benimkilerin bacakları dar tam bana göre sadece göbek kısmında yukarı kadar penye var onunda lastiği ayarlı belden de düşmüyo 9 aya kadar giyerim ben bunları kalçalar bacaklar şişmezse

ben hamile kalmadan önce başlamıştım elevite yaklaşık 1 ayı geçti demir hapı da kullanıyorum içinde folik asitte var...eleviti sabah tok, demiri akşam yatarken içiyorum

kartanem sende izmirlimisin bacım sevindim bak kaydirigubbakcemile2 özkanlardaki yerin adını ve tarifini öğrenirmisin canım çok para vermek istemiyorum bi daha giyemicem nasıl olsa yazık verilen paraya

bi sorayım canımcım gerçekten çok ucuzmuş bi daha lazım olursa ordan alalım dediydi annem

ben de yeni girnede oturuyorum dr. a nereye gidiyorsun ben kente gidiyorum..

Aslında şuan yine eski doktoruma dönmüş durumdayım Işık Şengün ama oark poliklinikte yakın diye bir doktora gidiyordum Hakan Kılavuz cıks olmadı olmadı ısınamadım illa ışık abla kentte doğum yapan arkadaşlarım vardı çok memnunlar ama doktorları hakkında bir bilgim yok henüz hele şu yarını vs atlatayım :Saruboceq::Saruboceq:

nazlım orda perakende de satıolar mııı :1shok:
ayy izmire gelince bi ora bi de çantacılar çarşısıı :sm_cool:

yarın kontrol mü var? umarım iyi geçer, bebişin el sallar sana :ecrin_bebek:

ben cuma gitmiştim. erkek olduğu kesinleşti...ben kentten memnunum dr.umdan da çok memnunum..tavsiye ederim değişiklik yapacaksan

ee üç ay sonaa bacakla kalçalar da kilo alırsa olmıycak ... boşuna o kadar para vermiş olmaz mıyım? gerçi o zaman da yanlarından şerit eklettirebilürüüüüüüm :jeyyar:
tamam ben bi bakayımmm şu hamiş pantolonlarına...

bu arada ben normal ve dar gelen bi pantolonumu terziye verdim hamiş pantolonu yaptırdım.. ama terzi abla çok geniş yapmışşş onu sonraki aylarda giycemm.. yani göbüş çıkıncaaa :CüvCüv:

Canımsın canım nasıl dua ediyorum bizlere bi bilsen inşallah herşey çok güzel olacak ..Amin birtanemmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ŞenizŞeniz

Canımm ne zaman isterseniz başımın üstünde yeriniz var gider alırız sadece bu zamanda değil normal zamanlarınızdada götürürüm sonuçta mağazada satılan yüksek fiyatlı kotlar uygun fiyata alabiliyoruz eh azıcık olsun ama onların yüz<ünden eşimin yüzünü göremiyorum ben her cefanın bir sefası varmış yerimseniben
tamam şeker sen adresi ver ben bu hafta sonu giderim..çiğli organizeyi biliyorum ben..alkisalkisalkis

Tamamdır cnm anlaştık a.s.a.s.

süpermiş alkisalkisalkis nazlım bana özelden adresi tarif edermisin izmire ilk geldiğimde uğramak istiyorum şimdilik eski kıyafetlerle idare ediyorum ama en yakın zamanda ihtiyacım olacak

Tamamdır cnm sizlere yolluyorum adresi yerimsenibenŞeniz

slm kızlar amma kaynatmışsınız yaa..oku oku bi türlü sona gelemedim..nazlım dün bayagı zor geçmiş senin için bugün daha iyisin inaşallah...narçiçegim dogum günün kutlu olsun...kartanem karpuz ye mege başlamışsınız bende neredeyse 2 ay önce ilk çıktıgı zman yemiştim tadı yoktu bir daha almadım ama agzım sulandı şimdik..ya şu taylardan bende almak istiyorum ama normal taytlar sıkarmı ki? nazlı kuzum bende istiyorum o pantalonlardan ankarada yokmu önerecegin yerler şık hamile olmak istiyorum...eee ne var ne yok kızlar..

nazlım orda perakende de satıolar mııı :1shok:
ayy izmire gelince bi ora bi de çantacılar çarşısıı :sm_cool:

Evet canım tabiki outlet var önünde hatta şimdi eşim tadilata sokup büyütüyor mağazayı orada genelde mağazalar var satış yerlerine gitmeden önce outletlerde satılıyor..Bizim ise yurt dışına giden ellerinde kalan mallar satılıyor defo vs yok sadece bazen çok büyük markaların etiketleri çıkartılıyor onuda zaten siz isterseniz eşim halleder.

ya benim bi tanesi çok dar diil kilo da alsam idare eder şu an giymiş olduğum dar ama esnekimsi esner heralde noolur kalçamdan ve bacaklarımdan almiiimmm sadece göbüşümden alııımm süprizzzzz

yarın kontrol mü var? umarım iyi geçer, bebişin el sallar sana :ecrin_bebek:

ben cuma gitmiştim. erkek olduğu kesinleşti...ben kentten memnunum dr.umdan da çok memnunum..tavsiye ederim değişiklik yapacaksan

Evet cnm aslında bu kontrol ikili testim riskli çıktı amniyosentez istendi onun için yapılacak olan ön kontrol bakalım ne diyecekler normalde ışık abla çok uzakta diye seçmiştim buradaki doktorları ama olmadı o elektirik bambaşka birşey ona duyduğum güveni duyamadım bir türlü..

nesli hayırlı olsun balıkesir netleşmiş ..yeni mekan iyidir sevindim adına ...güzeldir oralar ama merkezi tam bilmiyorum ben...ama ilçeleri görülmege deger...ee yazları kapına dayanırız gerçi evde bulabilirsek senii.

ya benim bi tanesi çok dar diil kilo da alsam idare eder şu an giymiş olduğum dar ama esnekimsi esner heralde noolur kalçamdan ve bacaklarımdan almiiimmm sadece göbüşümden alııımm süprizzzzz

olabilir canım bazı hamişler sadece karnını büyütüyoo..sende öle olursun belki...

ben yemeke gidiyom kıslaar görüşürüka.s.

neslüüü hani sen hamile kilodu almıştın yaaa
giyiyonmu kız onuu
memnunmusun
giysek mi ki artıık sonra sarkıtmayalım göbüşleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…