2009 Kasm Anneleri

Allah kolaylık versin canım bana eşim kısmetli gelmişti derslerimi hiç etkilememişti. sende tez zamanda bitirirsin inş.

ayy güle güle kullansın bebişkon tatlımmm bak heves ettim ben daha hhhiççççççççççççç bişicik almadım yavruşumaaa yaaa bi çorap bişi mi alsam küscek miniğim banaaa

kaydirigubbakcemile3valla küscek al bişileeeeeer

Allah kolaylık versin canım bana eşim kısmetli gelmişti derslerimi hiç etkilememişti. sende tez zamanda bitirirsin inş.

amin canım ya ben biraz tembellik ettim bakalım inşallah bitiririm şu okulu.ama sonrası için ne olcak bilmiyorum ya senin bilgin vardır belki açıköğretim bittikten sonra mesela psikoloji masteri yapılıyomu

kızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?

merhba arkadaşlar bebek hareketlerini hisseden varmı ben hissedemiyorum biran önce hissetmek istiyorum bebişimi.anlatılanlara göre müthiş bi duyguymuş

ay canım ya sen 17 haftadasın ben daha 15 deyim ama kendi çapımda arada bir bişiler hissediyom pıt pıt acaba ben mi uyduruyom :uhm::roflol:

ay canım ya sen 17 haftadasın ben daha 15 deyim ama kendi çapımda arada bir bişiler hissediyom pıt pıt acaba ben mi uyduruyom :uhm::roflol:

ben arada hissediyorum ama sık sık değil.hehe çok tatlı.dün gece uyumadan önce hissettim sonrada bebişin hayaliyle uyumuşum:emir_bebek:

merhba arkadaşlar bebek hareketlerini hisseden varmı ben hissedemiyorum biran önce hissetmek istiyorum bebişimi.anlatılanlara göre müthiş bi duyguymuş

merhaba canım ama biraz erken istiyorsun helede ilk gebelikte
22. haftada tam olarak anlamaya başlarmışız
(18. haftada hissedilirmiş ama tam farkedemeyebilirmişiz)

bu yıl ben işe yeni başladım.. bana da tatil yooooook :1no2: aaahhh tatilim olsa Adana'ya anneciğime giderdim, ablacığıma giderdim teyzoşumu (yeğenim) görürdümmm....

ay ben 4 yıldır çalışıyorumda noluyo sanki
sadece kurs aralarında bazen 1 haftalık felan tatil oluyo
canım ailen adanada mı
adanalımısın yoksa iş yüzünden mi ordalar

kaydirigubbakcemile3valla küscek al bişileeeeeer

amin canım ya ben biraz tembellik ettim bakalım inşallah bitiririm şu okulu.ama sonrası için ne olcak bilmiyorum ya senin bilgin vardır belki açıköğretim bittikten sonra mesela psikoloji masteri yapılıyomu

neden yapılmasın canım fakat dilin iyi olması gerekiyor. birde üniversiteden üniversiteye para harçları değişiyor biraz araştır. özellerde daha kolay ama ücretleri çok fazla.
arkadaşım yurt dışında tezini hazırladı mastırını da bitirdi ama maliyeti çok yüksek oldu.

nazlıcım gecmıs olsun kalbını ferah tut hersey yolunda gıtecek allahın ıznı ıle cok sevındım ıyı olduguna ıncısu gecmıs olsun dıkkat et been de gecırdım hamıleyken cok zor oluyor :bbo: gunaydın guzel anneler hepınıze

neden yapılmasın canım fakat dilin iyi olması gerekiyor. birde üniversiteden üniversiteye para harçları değişiyor biraz araştır. özellerde daha kolay ama ücretleri çok fazla.
arkadaşım yurt dışında tezini hazırladı mastırını da bitirdi ama maliyeti çok yüksek oldu.

sağol canım.ben psikolog olmayı hep isterdim ama kader işte şartlar elvermedi okuyamadım.iyi bakalım o zaman bebiş doğana kadar dilide halledeyimde ben bu işin peşini bırakmayayım.

hissetsem konuşmaya başlicam bebeğimle.gebeliğim riskli evde yatıyorum hep bari öyle vakit geçiririm.kilomda var 22 haftada anca aman geç olsunda güç olmasın

ay ben 4 yıldır çalışıyorumda noluyo sanki
sadece kurs aralarında bazen 1 haftalık felan tatil oluyo
canım ailen adanada mı
adanalımısın yoksa iş yüzünden mi ordalar

Evet Adanalıyım aseba..evliliğim dolayısıyla 3,5 yıldır da Ankara'dayım.. memleketimi çok ösledim en son Eylül 'de ordaydım

kızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?

:1shok:
anaa bilmiyom yaa bizim bi yurtdışı muhabbeti vardı işyerinde gerçi ertelendi zamanı belli diil ama uçakla gitcektik mecbur
bi de izmire falan gidersem uçakla giderim diye düşünüyodum
o belki son aylarda olabilir doğum moğum yapmasın uçakta deyuuu :roflol:

sağol canım.ben psikolog olmayı hep isterdim ama kader işte şartlar elvermedi okuyamadım.iyi bakalım o zaman bebiş doğana kadar dilide halledeyimde ben bu işin peşini bırakmayayım.

hakkında hayırlısı olsun. üzülme canım azmettikten sonra bu işin peşinide bırakma inş dilediğin gibi olur. bebişlermizde inş izin verir bize :emir_bebek:

belkida ayıramıyosundur bağırsak hareketlerine benziyomuş ya.a.s

valla ben bağırsak hareketi falan da hissetmiyom :roflol:
yani kalbimin atışını şu anda bile duyan bazen kalp atışından uyuyamayan sağı solu kalp atışını dinleyerek ayırt eden bir insan olarak nedense karın tarafımdan su lıkırtısından başka ses gelmiyo -tatlicadiarzu-

Back
X