• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bu tatillerde cicim ayına mahsus bişey heralde bizimkinden de gık çıkmıyor.

yaa zaten geçen sene tez hazırlıcam diye kafamı kaldıramadım yz öölece geldi geçti :delphin:
soonra iş değiştirdim daha yıllık izin hakedemedim :çok üzgünüm:
seneye de bebiş bakcaz diye gidemeyük bi yere :çok üzgünüm:
çekilcek çilem varmıışşş senağlama

zararlı tabi nan, adam olana çok bile katliam silahı bilem olur o tığdan:jeyyar:
seninki kaç numaraydı kaydirigubbakcemile3 kalibre hesabııısırnaşık şey

ya bayanlar sizde yazdıklarınızı direk okuyamıyorum ancak sayfa atlatacam ondan sonra sizin yazdıklarınız ekrana geliyor anlamadım

canım sürekli yenile sayfayı öyle geliyo yazılar

bizim işyerinde var emme ben geçmiyom
ama alışveriş merkezinden geçtim haftasonu çünkü başka geçcek yer yoktu onlar metal dedektörü zararlı diil dei kocem ama o çantayı koyduğumuz çok zararlı zaten ondan da biz geçmiyoz
yalnız havalanındakiler daha bi hassas olabileer

sağol şekercim

hcg mı kanölcümü oluyo neslıcım benım hcg97.2 eger crl ölcumu ıse ben ne oldugunu da bılmıyorum bu ölcümün buda 45

dün bir yerde okumuştum thy çok dikkat ediyormuş bu meseleye ha birde o adı neydi tarayıcı aletinden felan neyimde geçmeyin bebeğe büyük zararı varmış

ben de daha dün geçtim yaaaa... :1shok:

bebişsiz yaptığım tek tatil balayıı :çok üzgünüm:

kız kartanesi biz onu da yapmadık :çok üzgünüm: nolcek yaniii..kendimi üzmemeye çalışıyom ben de..

ben sabah tartıldım artılara geçmişim hemi de 2 kilo nerdeysekaydirigubbakcemile2
bu arada bi an gaza da geldim öğrenmeyem şu sıpanın cinsiyetini sürpriz olsun deyüCADIARZU
bi de bişey danışayım didim: Bi küçük proje hazırlamalıyım, seçenekler şu ayarda;
"İstanbul'un tarihi çeşmeleri"
İstanbul'un tarihi ağaçları (çınarlar serviler vs gibi)
İstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi)

belgeselimsi bişey hazırlamam gerek. Hangisi daha ilgi çekici dersiniz ??fisfisfis

benim ilgimi çeke İstanbul'un taşları oldu canım...

bu arada ben güvenlik noktalarında direk çantamı bırakıp bi de böyle manalı manalı görevlinin gözlerine bakaraktan yandan süzülüveriyom
(tabi göbeğimi göstere göstere)kaydirigubbakcemile3
onlar da bişey demiyo, kadın görevli varsa elle kontrol ediyo
sırıtık bi ifadeyle ve uyduruktan bi şekildekaydirigubbakcemile2
bazısı da denk geliyo kontrol biterayakkene göbüküme bi dokunup maaşallah çekiyo. :1rolleyes:

yaa zaten geçen sene tez hazırlıcam diye kafamı kaldıramadım yz öölece geldi geçti :delphin:
soonra iş değiştirdim daha yıllık izin hakedemedim :çok üzgünüm:
seneye de bebiş bakcaz diye gidemeyük bi yere :çok üzgünüm:
çekilcek çilem varmıışşş senağlama

sabreyle mevlam neyler neylerse güzel eyler :))))
3yıl oldu balayından beri gezemedim tozamadımmmmm bebek doğunca nıolur Allah bilir.

hcg mı kanölcümü oluyo neslıcım benım hcg97.2 eger crl ölcumu ıse ben ne oldugunu da bılmıyorum bu ölcümün buda 45

free betahcg olsa gerek kuzum 38.8 di benimki, top şeklinde göbeğim ve bu değer dışında erkek bebek belirtisi yok bende :jeyyar:

tamam neslıcım aynı sey bende de fb- hgc yazıyor 97.2 oleyyyyyyyyyyyyyy kız gelıyo ban ao zaman zate n ben hıssetıodum kız dıye ınsallah :nazar:

zararlı tabi nan, adam olana çok bile katliam silahı bilem olur o tığdan:jeyyar:
seninki kaç numaraydı kaydirigubbakcemile3 kalibre hesabııısırnaşık şey

kalın uçlu bişeydi :))) bidahakine ince uçlusunu alırımda bari tam azılı suçlu moduna girerim delikafadulden

n.s.e göbüşünü gördüümm diğer topicte çok tatlı maşallahh inş. hep böööle devam ederükk sadece göbüş büyür diğer yerler incecik oluuur

n.s.e göbüşünü gördüümm diğer topicte çok tatlı maşallahh inş. hep böööle devam ederükk sadece göbüş büyür diğer yerler incecik oluuur

ewt benim karnım sipsivrii yukarı doğru deişik bişey olduu bu eklediğim resimleri biri yok etse :kızgın: hep eimin yüzünden dana gibi çıktım yenilerini çekicem güzelce süsleniyim bir araa :))

Back
X