• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

evlendiğimde ne güzel 49 dum nan hamur işi davetler misafir 1 yılda 10 kilo al 59 la hamile kal olcek işmii bir tane eşofmanım var pantolon gibin zor geçiyordu popomdan şindi gayet rahat giyom anlamadım kız katanesii her şeyimiz komik nankaydirigubbakcemile3 namazı kılıp çıkmam lazımm derse geçkalacam tüm annelerii ve ve karnındaki güzel melekleri öptümm

canım malesef herkes o dertten muzdarip evliliğin başlarında nasıl oluyorsa incecik dal gibi hanımlar evlenince beden nasıl oluyorsa kendimizi çokmu koyveriyoruz nedir bidon gibi oluveryoz.
ezan burda yeni okunuyor Allah kabul etsin canım.

kızlar bende kendimi bu bi dönem ve 5 ay sonra bitecek diyerek sakinleştiriyom.yoksa hergün bişey çıkıyo.sivilce çıkıyooooo,rengim kaçıyoooo,ayaklrım ağrıyoooooo,midem bulanıyooooooo,hallizlik deli ediyooooo.aaaaaaaa ne çok sıkıntım varmış yazınca anladımkaydirigubbakcemile3

Selam Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Benim riskli cıkan ikili testim için yarın riskli gebelik uzmanı bir doktora gideceğim.
acıkcası amniyosentez yapmadan devam etmek istiyorum umarım detaylı ultrasan 3lu-4lu testlerle iyi olduğu sonucuna ulaşırız da amniyosentez olmam
sonucları iki arkadasım da dokturuna gösterecek onların yorumları da inşallah amniyosentez cıkmaz.
kafamdaki sorular biraz sıkıntı yaratıyor? umarım yarınki doktor kontrolunden sonra rahatlarım.

Hepinize selamlar akşam eve gidince tekraar ugrarım
öpuyorum sizi.

gelenlere hoşgeldi gidenlere güle güle Allah hepimizin bebişlerini korusun :Saruboceq:

dilmuhcum hamileliğe başladığımız andan itibaren herşeye göğüs germeliyiz Rabbim herdaim yanımızda ondan isteyip diledikten sonra içimiz rahat olsun. bende gidiyorum kendinize cici bakın

gelenlere hoşgeldi gidenlere güle güle Allah hepimizin bebişlerini korusun :Saruboceq:

dilmuhcum hamileliğe başladığımız andan itibaren herşeye göğüs germeliyiz Rabbim herdaim yanımızda ondan isteyip diledikten sonra içimiz rahat olsun. bende gidiyorum kendinize cici bakın

haklısın canım öyle tabi.olsu bebişlerin canı sağolsunda biz zaten razıyız bunlara.hadi güle güle

karakızz neye yazmıyon napıon nasılsın

ya geçmişi okuyam dedim uykum geldi nan ne kadar cok konuşmuşsunuz öyle ya

neyse ben az evvel dr dan geldim bebişimi gördüm benim zuzumun bugün uyuyacağı tuttu hemde ilkkez babaannesi geldi görmeye ona şöle bi el salladı sonra kapadı bacaklarınıda yattı yani öğrenemedik cinsiyetini falan
3 lü test için kan verdim allahım inşallah sonuçlar iyi çıkar dua edin kızlar ne olur p.tesi alacağım sonuçları ve p.tesi dr tekrar bakacak cinsiyetine öyle dedi tahlil sonuçlarını getirdiğinde gene bakarız cinsiyetine dedi şuan tek isteğim sonucun sağlıklı çıkması
ben şimdi çıkıyorum hem çok yoruldum hemde acıktım bıraz bışıler yiyip yatacağım canlarım hepinizi öptüm
bu arada nazlımla konuştum bugün sesi harikaydı keyfi yerindeydi çok mutlu oldum onu öyle duyunca banada moral oldu perşembe günü allahın izni ile bize çokkkk güzel haberler getirecek nazmılız inşallah dualarımızı eksik etmeyelim kızlar
hepinizi vede bebişlerinizi kocaman öptüm şimdilik

mevzey rabbim kucağına almayı nasip etsin kaç ghaftalık ben daha cinsiyetini öğrenemedim

Canım burda 13+2yiz bizde öğrenemedik amin canım herkesin sağlıkla inş. almak nasip olsun sen ne kadarlıksın geç olsunda güç olmasın canım nasılsa gösterecek bende öğrenemedim hayırlısı

karakızz dualarımız seninle rahat ol :Saruboceq: guzel haberlerle geşırsin inşallah cinsiyetinide ögrenip

canım malesef herkes o dertten muzdarip evliliğin başlarında nasıl oluyorsa incecik dal gibi hanımlar evlenince beden nasıl oluyorsa kendimizi çokmu koyveriyoruz nedir bidon gibi oluveryoz.
ezan burda yeni okunuyor Allah kabul etsin canım.

yok nan ben evlendiğimde neysem şimdi de oyum çok şükür allam nolur bebişten sonra da inceleyim yaaa

Benim riskli cıkan ikili testim için yarın riskli gebelik uzmanı bir doktora gideceğim.
acıkcası amniyosentez yapmadan devam etmek istiyorum umarım detaylı ultrasan 3lu-4lu testlerle iyi olduğu sonucuna ulaşırız da amniyosentez olmam
sonucları iki arkadasım da dokturuna gösterecek onların yorumları da inşallah amniyosentez cıkmaz.
kafamdaki sorular biraz sıkıntı yaratıyor? umarım yarınki doktor kontrolunden sonra rahatlarım.

öpuyorum sizi.

inş. kolaylıkla atlatırsın bu dönemi ve iyi haberlerle gelirsin arzucum

günaydin sekerpareler ve minik bebisler....
anaaammm yine ceneniz düsmüs dün bitaneniz yoktunuz simdi 20 sayfa yazmissiniz kim okucak okadar yaziyi simdi yaa
ya kizlar hic dikkat ettiniz mi burda yazilanlari okumak sabahlari gazete okumak gibi oldu bizde

neyse ben az evvel dr dan geldim bebişimi gördüm benim zuzumun bugün uyuyacağı tuttu hemde ilkkez babaannesi geldi görmeye ona şöle bi el salladı sonra kapadı bacaklarınıda yattı yani öğrenemedik cinsiyetini falan
3 lü test için kan verdim allahım inşallah sonuçlar iyi çıkar dua edin kızlar ne olur p.tesi alacağım sonuçları ve p.tesi dr tekrar bakacak cinsiyetine öyle dedi tahlil sonuçlarını getirdiğinde gene bakarız cinsiyetine dedi şuan tek isteğim sonucun sağlıklı çıkması
ben şimdi çıkıyorum hem çok yoruldum hemde acıktım bıraz bışıler yiyip yatacağım canlarım hepinizi öptüm
bu arada nazlımla konuştum bugün sesi harikaydı keyfi yerindeydi çok mutlu oldum onu öyle duyunca banada moral oldu perşembe günü allahın izni ile bize çokkkk güzel haberler getirecek nazmılız inşallah dualarımızı eksik etmeyelim kızlar

sen de iyi haberlerle gelcen kuzuuu
dimek göstermedi bebiş artık pts öğrenirsin sen de
oooh neyse ben cuma öğrencem senden öncee rahatladım beaaa :roflol:

günaydin sekerpareler ve minik bebisler....
anaaammm yine ceneniz düsmüs dün bitaneniz yoktunuz simdi 20 sayfa yazmissiniz kim okucak okadar yaziyi simdi yaa
ya kizlar hic dikkat ettiniz mi burda yazilanlari okumak sabahlari gazete okumak gibi oldu bizde
tünaydın kuzu
evet elif ben sabah işe gelir gelmez kkyı açıyom geçmişiş okumak için sizin yüzünüzden haberlerden bihaberim :roflol:

öpuyorum sizi.

canim insallah saglikli bir sekilde sorunsuz gecirirsin bu dönemi
amniyosenteze gerek kalmadan herseyin yolunda oldugunu müjdelerler sana
rabbim kolaylik versin

herkes yemekte mi ne
aşırı uyku bastırdı yaa
karnım da şişti gene iki lokma yedim halbukiii

öpuyorum sizi.
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım aminiyosetnez yapılmadan atlatırsın

canım inşallah pazartesi senden de güsel harıka haberler gelecek
hem sonuçların iyi olduğunu hem de bebişin cinsiyetini ögreneceksin pazartesi

yarın arzu
perşembe nazlı
pazartesi de karakız güzel haberlerle gelip bizleri sevindirecekler alkisalkisalkis

Back
X