• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol:
anam benim kocem çok kızıyo o nevresim takımına naniknanik ben bayılıyom ama yastık durmuyo üstünde

ayy benimde pike takımım var öle saten onu yaptırırken
teyzem bundan kayıp düşersiniz demişti
bende küstüğümüzde serer kocişi atarım yataktan demiştim kaydirigubbakcemile3
ama sobaharda evlendiğim için kullanmamıştım
bakalım yazın takımı sermeye ihtiyaç olcek mi :roflol:

:roflol::roflol:
anam benim kocem çok kızıyo o nevresim takımına naniknanik ben bayılıyom ama yastık durmuyo üstünde

ayy yok anam geri dursun benimde kocam istedi satenlari tak diye onu dinledim pisman oldum.erkek adam ne anlar yatak örtüsünden ona soranda kabahat..zati karnimdan bi oyana bi buyana geceleri uyuyamiyorum....sinir geldi bütün gece yastigi yerden topladim

ayy yok anam geri dursun benimde kocam istedi satenlari tak diye onu dinledim pisman oldum.erkek adam ne anlar yatak örtüsünden ona soranda kabahat..zati karnimdan bi oyana bi buyana geceleri uyuyamiyorum....sinir geldi bütün gece yastigi yerden topladim

kocan istemişş bi de
ben bayılıyom onlara geçen yaz seip duruyodum hatta bi ara kışa girerken de serdim yorgan geçirip yorgan durmadı üstümüzde :roflol:
kociş kızıp durdu biraz daha ısınsın gene takarım ben onlarıııı allahtan çarşaf lastikli yoksa hiç durmaz ama yastıklar uçup gidiyo o ayrıı

kızlaaaar ya üçlü test sonucum çıkmış şimdi aradım hastaneyi.ama sonucu öğrenemedim galiba yarın gitcem doktora banada dua edin noluuuuuuuuuur.

hade bakalım tatlımm güzel haberler beklıyoruz dualrım senınleee...
bende geçmişi okucaktım ama zamanım kalmadı yemeğe girişmem lazım akşama tekrar okuruum artık..inş herkes iyidir,hersey yolundadır çok öptümm kıslar siziiiiŞeniz

ben sabah tartıldım artılara geçmişim hemi de 2 kilo nerdeysekaydirigubbakcemile2
bu arada bi an gaza da geldim öğrenmeyem şu sıpanın cinsiyetini sürpriz olsun deyüCADIARZU
bi de bişey danışayım didim: Bi küçük proje hazırlamalıyım, seçenekler şu ayarda;
"İstanbul'un tarihi çeşmeleri"
İstanbul'un tarihi ağaçları (çınarlar serviler vs gibi)
İstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi)

belgeselimsi bişey hazırlamam gerek. Hangisi daha ilgi çekici dersiniz ??fisfisfis

neslüüüüüüüüüüüüü benceeeeeeee İstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi) olsun

kartanesi ancak vakit bulun yazabildim oyy p.tesi zaten sıkıcı birde yogun ..kız ben kızılaydaydım saat 1 buçuk gibi falan postaneyey gittim güven parkın karşısındaki ışıklardan izmir caddesindeki postaneye kadar giderkene bir kızla karşılaştım o önde yürüyor bir ara yüzünü gördüm bi an benzettim ama emin degilim ne bilem oda bana bir ara dikkatli baktı..bende dedim bu bizim kartanesi olabilirmi gide gide oda postaneye girmesinmi yine baktım emin olamadım aman bee dedim oda benim hemcinsim yanlış anlamaz gidim sordum pardon adınız .....mı diye :roflol::roflol::roflol:yok dedi içimden tüh rezil oldun dedim.:utangac:..sonra afedersiniz birine benzettim emin olamadıgım için sordum dedim...

bu arada kartanem sen geçen hafta sonuda bu hafta sonuda hem agaçlı bir yerlere falan gittik dedim çimli falan nereye gidiyonuz bacım ya bende eşime diyorum gidelim şöyle çimli yerlere gidip oturalım açık havada degişik olur diye...malum şu büyük parklar var ama eşim yerlerini bile adam akıllı bilmiyor hep karasız kalıp vazgeçiyoruz gitmekten .önceden gölbaşındakine gidiyorduk daha farklı yerler olsun diye araştırıyorum netten de çok fazla açık adres falan bulamadım nerede falan diye....

hayırlı ve güsel haberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq:

hade bakalım tatlımm güzel haberler beklıyoruz dualrım senınleee...
bende geçmişi okucaktım ama zamanım kalmadı yemeğe girişmem lazım akşama tekrar okuruum artık..inş herkes iyidir,hersey yolundadır çok öptümm kıslar siziiiiŞeniz

sağolun kızlaaaaar.yarın geldikten sonra haber veririm

kıslar ben kaçıyorum
yarın görüşmek üzere
yiğenlerime ve kendinize çoook iyi bakın
-tatlicadiarzu- Şeniz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bebişim şimdi pıt pıt etttiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::teytey:

hemen aynayı alıp kendime bakiym de bana benzesin :CüvCüv:

kartanesi ancak vakit bulun yazabildim oyy p.tesi zaten sıkıcı birde yogun ..kız ben kızılaydaydım saat 1 buçuk gibi falan postaneyey gittim güven parkın karşısındaki ışıklardan izmir caddesindeki postaneye kadar giderkene bir kızla karşılaştım o önde yürüyor bir ara yüzünü gördüm bi an benzettim ama emin degilim ne bilem oda bana bir ara dikkatli baktı..bende dedim bu bizim kartanesi olabilirmi gide gide oda postaneye girmesinmi yine baktım emin olamadım aman bee dedim oda benim hemcinsim yanlış anlamaz gidim sordum pardon adınız .....mı diye :roflol::roflol::roflol:yok dedi içimden tüh rezil oldun dedim.:utangac:..sonra afedersiniz birine benzettim emin olamadıgım için sordum dedim...

allah canını almasın kıııız içimiz dışımız bir olduk artık heee
ben de sabaha namazından sonra ebisceyle uğraşıp durdum :roflol:
acaba hoşdereye mi gidiyo bahçeliye mi diyo düşünüp durdum

ilahi kartanesi geçen de rüyamda gördüydüm birde üstüne bu olunca belkide kartanesi bu deyiverdim ...ulen sen çıksaydın iyi olurdu yarım saat te olsa iki laf ederdük...neyse zaten toplaşcaz bi cumartesi dimi..bende ablamı bekliyordum ön ce işlerimi hallettim.önüzmüdeki haftada kızılayda olcem ablamın gelinlik provası olcek..

bu arada kartanem sen geçen hafta sonuda bu hafta sonuda hem agaçlı bir yerlere falan gittik dedim çimli falan nereye gidiyonuz bacım ya bende eşime diyorum gidelim şöyle çimli yerlere gidip oturalım açık havada degişik olur diye...malum şu büyük parklar var ama eşim yerlerini bile adam akıllı bilmiyor hep karasız kalıp vazgeçiyoruz gitmekten .önceden gölbaşındakine gidiyorduk daha farklı yerler olsun diye araştırıyorum netten de çok fazla açık adres falan bulamadım nerede falan diye....

canım biz iki haftadır ahlatlıbele taktık çok güzel oraya gidin bak
biz de önceden mogana gidip duruyoduk şimdi buraya dadandık :roflol:
böyle bi tarafında cafe gibi oturabileceğin yerler, spor sahaları var millet küçük küçük bebişleriyle gelmiş hep çocuklar uçurtma uçuruyo bi tarafı da kocamaaan çamlık bi alan istersen ilerilere gidip oturuyon başbaşa oralar da çok sakin piknik ortamı
biz kahvaltılıkları çayımızı , simitlerimizi aldık gittik çok güzel oldu bi de ağaçların arasında baya bi yürüyüş yaptık haftalık yürüyüşümü yapıyom orda delikafadulden
gölbaşına gider gibi çıkıyonuz yola (konya yoluna yani)
gölbaşına gelmeden sağa doğru ahlatlıbel incek yol ayrımı var ordan dönüyosun azcık gidiyosun anayasa mahkemesi var hemen onun karşısında

ilahi kartanesi geçen de rüyamda gördüydüm birde üstüne bu olunca belkide kartanesi bu deyiverdim ...ulen sen çıksaydın iyi olurdu yarım saat te olsa iki laf ederdük...neyse zaten toplaşcaz bi cumartesi dimi..bende ablamı bekliyordum ön ce işlerimi hallettim.önüzmüdeki haftada kızılayda olcem ablamın gelinlik provası olcek..

valla kıız ne güzel olurmuşş :roflol: senin işyerin nerde ebisceye de uygunsa bi öğlen kızılayda yemek yiyebülürükalkisalkisalkis

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bebişim şimdi pıt pıt etttiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::teytey:

hemen aynayı alıp kendime bakiym de bana benzesin :CüvCüv:

ay canım kıss yerim onuu kaydirigubbakcemile2bn herseferinde şaşkınlıktan aynaya falan bakmıyorum bi keresinde eşime bakmıştım bu arada bir yerde okumuştum bebek olşuyor ya o an onun tüm dnsı yüzü şekli belirgin oluyormuşş amcamın bir lafı var çocuk ya anasına benziycek yada babasına komşuya benzerse durum ağırr:utangac:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

kartanem ahlatlıbeli bilirim incek ayrımı falan bizde oralarda marul cafe diye bir yere gitmiştik ama öyle parkın ortasında bir yer dgl bagımsız bir yer bruncha gitmiştik orasıda güzel ama öyle yine uzun uzadıya oturup dolaşacagın yerde olmalı..ben o yzüden arıyorum ee gittiginiz yerin adı neydi yani büyük park mogan gibi bir yer sanırım...iyi yapmışsınız valla...gidin anacım ankarada zatgen öyle yeşillik alana gidip piknik gibi bir alanda olmak istiyorsun...kartanem valla ben kavaklıderede çalışıyorum tunalıda diyebiliriz..ebisce nerde?benim öglen aram 1 saat yani git gel yemek ye vakit kısıtlı kızılayda çalışıyor olsam hiç sorun dgl..sen nerde çalışıyorsun kızılaydamıydın?nerede ya tam olarak istersen yazıver özelden?

Back
X