:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs sen git de önce gezenti hamişler topiciğini aç....totişin yer görsün beeee :roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs sen git de önce gezenti hamişler topiciğini aç....totişin yer görsün beeee :roflol::roflol:
karakız da ancak topicik açabilir zati topic açcak hali yok ya o zayıflıknan :roflol:
unique kız yürü biz de geyik hamişler topiciği açalımm kaydirigubbakcemile3
kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim
kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim
yaa kıslar ne yemek yapıcaksınız akşama bana da bi fikir verin nolur...gerçi her yemeği yapamıyorum ama..........
merhaba arkadaslar 16 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle erkek bebegım olacak allah herkese saglıklı bebekler nasıp etsın....ekşili köfte yaptım yanına patates püresi sütlü .... bugun ne yapayım dıye cok dusundum bende...
üçlü için laburatuvara yoladı kapanmıştı birde yarın hastaneye gel dedii bir ultrasıon varmışş onada sokalım dedii ilaçlarımıda yarın orda yazdırıcam akıntıda normalmiş hamilelikte pogestanada 24.haftaya kadar devam dedii sorusu olan varsa buyursun a.s
ooh maşallah destnaa çok seviniyom sizin haberlerinizi alıncaa :icecream:
bi hafta ileriyse bi hafta ileridir bana nee bana ileri derse ben gene değiştiririm tickerımı :dilcikar:
ok herşey yolunda demiş bebişiniz size o parmağıyla a.s yirim ben onuu
kızım olursa damat adaylarımdan biri :roflol:
kız hafta gelişimi çin çizelgeler var belli bir sınırı normal kabul ediliyorr değişmiyor yanii kaydirigubbakcemile3 bu zamandan sonra gerilik olmazmışş anne çok ağır hasta olucak Allah korusun belkim ozaman olur
kıss kısın olursa dünür olabilirükk yahşii bir uşağım olur babasına çekerse ee anasıda güzel
ooo 16 haftalık hamilesiiin bi de cinsiyet bile bellii vee sen bizim topicee daha yeni geliyon öleeemiii :mymeka:
nerde kaldın yaaww aaaa
sana ceza olarak o ekşili köfteden bize de yollamanı uygun gördüm :sm_cool:
ayyyy hadi gözün aydın canımmmmmmmmmm:lepi: allah nazarlardan saklasınnn.....
yav ne aceleci bebişleriniz var hepsi erkende büyümeye uğraşıyo:dance:her giden 1 hafta öndeymişim diye geliyo...:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis