• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

elifsun sen başladınmı kıs hissetmeye ben daha başlamadım heralde ama gelem bare topicine hayırlı olsuna
ne ikram edeceksin misafirlere açılışta :roflol:

kızlaar elifsun gitmiş bebişinizin hareketini hissediyomusunuz deyu alternatif topic açmışş
hissedenler gitsin :dilcikar: destnaa koş kıız senin topic açılmış
ben daha da gitmem o topici
yaw benim herşeyim erken olmuş hayatta çabuk konuşmuşum çabuk yürümüşüm erken doğmuşum zati bu çucuk neden bele uyuşuk oldu yarebbim :tomato:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy canım öldürdün bei gülmekten valla çok yaşa sen kaydirigubbakcemile3
yaaa minik yavruya uyuşuk deme niye öyle diyosun kiii
ona ne atıyosun suçu annesi, suç belki sende
onun istediği şeyleri yiyip içmiyosun belki.
kaydirigubbakcemile3

o zaman şöle yapalım hani seninki bebiş için zaradan falan alışveriş yapıyodu yaa hah işte alışveriş zamanında ver onu bana
herbişemizi alsın soona geri veririm kaydirigubbakcemile3

canin sagolsun senden degerli misırnaşık şey
bizim eksikler tamamlandi sayilir zaten gelsin azcik senin miniginde eksiklerini tamamlasin

ya kızlar geçmiş sayfalarda okumuştum ama kimin yazdığını hatırlamıyorum.lieracın çatlak kremini ben kullanmıştım ama memnun kalmadım yinede hafif çatlaklar oldu.bu sefer bebek yağı kullanıyorum sadece.bence bünyeyle ilgili birşey bu çatlayacağı varsa ne yapsan oluyor

hadi yaaa ben aldığım daha yeni ayy işallah bi işe yarar bakalım şans artıkınnn hem bebe yağı kullanim bari hemde onu yinede çatlarsa yuhhhhhhhhhhhhhh :tomato:

kızlaar elifsun gitmiş bebişinizin hareketini hissediyomusunuz deyu alternatif topic açmışş
hissedenler gitsin :dilcikar: destnaa koş kıız senin topic açılmış
ben daha da gitmem o topici
yaw benim herşeyim erken olmuş hayatta çabuk konuşmuşum çabuk yürümüşüm erken doğmuşum zati bu çucuk neden bele uyuşuk oldu yarebbim :tomato:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende göremiyom canim cikmadi resmin bidaha dene

neyse sekerler sizi öptük biz cikiyoruz babamiz isten geldi
yarin görüsürük hadi bebislere iyi bakin

çamaşırları astım, kociş alışveriş yapmış onları yerleştirdim eccük de bişeyler yedim geldimmm....kaydirigubbakcemile4 ayy sizin yüzünüzden iş de yapamıyorum aklım burda kalıyo ... kaydirigubbakcemile3

aseba canım ne diyosun sen yaaa senin takı setini kaynanan mı taktı :)))
böyle birşeyi ne duydum ne gördüm yaaa,nasıl olur ki bu,sen nasıl müsade
ettin yolardım valla :)))

:roflol::roflol::roflol: nolmuş ki tuhaf bişey mi :teytey:

kızıııımmm manyakmısıııınnn
valla fıstık kimin hatunsun kıız faceden gördüm ordan biliyom nan
sizin altın kızlar eccük haset gaaba :roflol:

yav sorma hepsi gençlik budalası... diğerleri kızlarının kıyafetlerine özenir öyle giyinir...benimki de benimkilere özeniyo..tabi asıl derdi benim kıyafetlerin içine sığabildiğini göstermek alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yıllar sonra bu topicte gelinleri çekiştirmeye devam edermişiz kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:

eliflerim ekledim sizi face.e.... kıs elifsun ne zaman arkadaşlık daveti gönderdin de kabul etmedim ben öle şey yapmam bikeremmm :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy canım öldürdün bei gülmekten valla çok yaşa sen kaydirigubbakcemile3
yaaa minik yavruya uyuşuk deme niye öyle diyosun kiii
ona ne atıyosun suçu annesi, suç belki sende
onun istediği şeyleri yiyip içmiyosun belki.
kaydirigubbakcemile3

ama napiim teyzesiii
bizden küçükler hareket ediyoo biz daha ööle yayıp yatıyooz zaten cinsiyeti de öğrenemedik sona kalcam ben bu topicte bu velet yüzünden ben alışık deelem anam sona kalmaya aaa:roflol:
ekim annesinin sonunda olsam neyse bi de kasımın başındayız sözde :roflol:

ben ilerde gelinim kıyafetlerini giyceem düğünde setini takcamm bi de dicem aa sen çok kartlaştın ben senden genç duruyom kaydirigubbakcemile3
hepsini sizden öğrendimmm
ayy kıız benim kaynanam melekmiş vallaa eccük ilgisiz emme bana ilgili olsa da yaranamazdı zatenn bu sefer de herşeye karışıyo derdim kaydirigubbakcemile3

Back
X