2009 Kasm Anneleri

hah buyur burdan yak koş sen de git bebişinin boyu 16 cm, levent boylu olanlar deyuu topic aç :icecream:
eğer benim cuma günü bebişimin boyu bi 16 cm.den küççük cıksııınn senin saçını başını ahanda bele yolmazsaam kaydirigubbakcemile

yauw kartanesü ben sana hastayım yaaaaaa valla billa hastayımmmmm çok datlusun beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz

yaa ben ne diye topic açcaaam anasını çileden çıkaran uyuşuk bebişler diyee alkisalkisalkis
ay tööbe tööbe uyuşuk diye diye çocum uyuşuk olcak yaw tosunum benim annesini hiç üzmedi midesini bile bulandırmadı aferin ona uslu çocum benim
anası eccük cadı olduğundan kelli çocuk korkusundan hareket de edemiyo kanımca :roflol:

hah işte bunu söle biz bulantıdan geberik olup hastanelerde yatıp şişe şişe serumlar yerken sen göbeeeni kaşıya kaşıya geziyadınnn o zamanda dürtseydin yaaa hadi uyuşuk uyuşuk durma sende benim midemi bulandır hayatı zehür et deyü eksik kalmasaydı bizimkilerden yemedi demiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol:delikafadulden

kızlarrr şimdi bi kaç bişiy yazıceeemm aklımda bi sürü bişiler var sıraynan yazem

1.bizim ikilide ense kalınlığımız sınırda çıkmıştı kan değerleri iyiydi ama dr um 2.düzey ultrasona yönlendirdi prof.dr.recep has yapıcak kısmetse 18-23. hafta detaylı fetal ultrasonografi. yani 3lü tarama daha farklı bişi mi o hangi dönemde yapılıyo bu hatun bizi niye buna yönlendirdi acep ?

2.ben et tavuk balık yiyemiyom süt içemiyom yoğurt çokkk az falan yani berbat bi beslenme durumu söz konusu balık yağı tavsiye ettiler eczaneye gittim hamileyim dedim haftamı sordu ona uygun balık yağı verdi kapsul olanlar varya ondan alıcam faydası olar die içiyim mi yaa ??

3.ben 50 koruma faktörlu bi yüz kremi aldım onu suruyom onun ustune makyaj yapsam bişi olur mu fondoten falan kokoşlar siz napıyonuz bakem

merhaba dün bnde doktora gittim 3.lü test için kan verdim.iyice baktı doktor ama benim terbiyeli çocuğum göstermedi kuşunu.dr göremedim dedi.hayırlısı olsun.çocuk acayip hareketli ama ben hiçbir şey hissetmiyom. bende iş yok heralde

selam kızlar
bende size katılabilirmiyim bende 3.5 aylık hamileyim ikinci bebişim gelecek nasipse
kasım ayının ortalarında doğacak inşallah sizlerle aynı heyecanı paylaşmak istiyorum
benide aranıza alırsanız seinirima.s

teşekkür ederim dilmuh,cum
ayy sanırım bu sene hamilelerin bebeklerin çoğu erkek çıkıyor benim gözlemlediğim kadarıyla öyle
senin bebeğin kızmı erkekmi canım belli olmuşdur demi

hoşgeldin krispiii
geç bilem kalmışsııınn
evet valla doğru gözlem bizim topicin gacıları da birer birer oğlan diye dökülüyo ben daha öğrenemedim cumaya inşşalllaaah

Allah kimseyi şu duruma düşürmesin :Saruboceq::Saruboceq:Ama olduki birşey oldu diyelim Kartanesinin dediği gibi Nazlı çözer hepiniz her zaman sağlıkla gelin karşıma gırgırla şamatayla birşey olmasın çözülecek önce bunu dilerim:içelim:

Umarım bu pozitif enerji sizleri rahatsız etmiyordur şu siteye ilk üye olduğumdada çok karşılaşmıştım bu durumla ama 2 yıl oldu hepsi canım çoğuyla görüşürüm umarım sizlerde anlar daha iyi tanırsınız..Özellikle yardıma ihtiyacınız olduğunda ki iyi gününüzdede yanınızda olurum ama yardıma ihtiyaçta herkez herzaman olamaz bilinki sizlerleyim..İster abla deyin ister Nazlı ister farklı birşey Elimden ne nasıl gelirse sizlerleyim bunu bilmeniz yeterli..

Şu lafıda çok severim "Herkes herşeyi bilmek zorunda değil herkes haddini bilsin yeter "

En ufak birşeyde ayırımsız abla Nazlı demeniz yeterli ..Cansınız Canımsınızyerimseniben

canııımm nasıl rahatsız eder bu pozitiflik bizi aa aşkolsuun canım yaaa sen burdaki herkese örneksiiinnn :1hug:
seni çooook seviyoruuuz a.s.

:roflol::roflol::roflol:
allah seni davul ede emi hissettin mi bari biseyler
kiz niye bukaa hisr yaptin sonra tekmelerden canim yaniy diye mizmizlanma ama
bende bu zamana kadar bir kere hissettim hic hissetmedigim birseydi ogün hem taze meyve suyu icmistim hemde dondurma yemistim,hatta o anda kalbim güm güm carpti ama internette okudum 15.haftada hissedilmez diyodu sevincim yarim kaldi..
neyse zaten az kaldi iki haftaya baslar herkesinki tepismeye

:roflol: :roflol:
yok anam vallaa hissedemedim genee
bi yerde bi sertlik hissettim hemen kocişi çağırdım dinle bakem ses var mı dedim dinledi dinledii ses yoook
ya diyom kızlar hissediyoo ben neden hissedemiyoom eşimin yorumu:
senin karnında yer çok bebiş rahat hareket ediyo ondan çarpmıyo sağa sola -tatlicadiarzu-

sevvttaapp bazı kişiler belli derecede türk kahvesi içmenin bebeğin zeka seviyesini yükselttiğini bile söylüyorlar ama sen içiyormusun diye sor, belki haftada 1 defa daha fazla degil......

anaa ben hiç içmiyom kıızz içem o zaman arada bir çocum zekii olsunn sengözlerimebaksanab

Nazlımm yaaa cok garip bir duygu burada kimsecikleri tanımıyorum aslında ama içlerinde sende olan birkac kişiyi her görüşümde kendim kendime "aaaa tanıdıklarda burdaymış" cümlesini kuruyorum. Allah nasip etsene tanıssak birgün. Amma simdi ben bu fikri ortaya atıyom diye ben yokken sakın tanısmayın cooooooooook kıskanırım cooooooooksenağlama

biz bugün ebisceynen tanışcaz kıız çatla da patla lülülülülülü

ya kizlar galiba bu editörler bizim hizimiza hic yetisemiyo yada baktilar basa cikamicaklar biraktilar ipin ucunu
yoksa face, msn muhabbeti girla gidiyo yasak diye her bölüm basinda yaziyo...
bazen baska konularda görüyorum siliyolar yazilanlari

ama burdan vermiyoz kii özelden veriyoooz
o da mı yassaqqq mıışşş?

kasimda dogurucak ozamana kadar kilo alicak catlayip patlicak annisler
gercekleri süledim kizmayin haaaa
ben cikiyorum..azcikta kocisimi rahatsiz edeyim hem diziler baslamistir..hadi öptük sizi göbislerinizden

Elifff sabahın köründe sana özel mesaj attım görürsün insallah.......

Bu arada herkeslere günaydııııınnnnnnnnn...........

Bu sefer cok bisey almadım hatta birindede cok aklım kaldı, bundan iki yıl önce nike ta bir spor canta begenmiştim, hem pembesi hemde mavisi vardı; o zaman eşime ve kayınvalideme bebeğim olacagı zaman bu cantadan istiyorum demiştim. Onlarda alalım o zaman demişlerdi, aaaa olurmu kız olursa pembesini erkek olursa mavisini alıcam simdiden nasıl alayım demiştim. İşte optimumda o cantadan gördüm hemencik pembesinden aldım cocukta gelmiş kelalaka bi çanta daha gösteriyo cocuga dedimki "aaaa oda ne? ben bu çantayı sırf renginden ötürü alıyorum"

Sonra birde banyo havlusu aldım pembis, birde hani yeni dogduklarında uyurlarkene içine konuldukları böööle elbise gibi ama alttan kapalı bisey var ya ondan aldım o da pembe tabii. Bunlarıda %50 indirimle aldım. Aslında bu kadar erken almak mantıksız elbet bende biliyom ama biliyosunuz bu benim bebeksiz son gidişim, giderkene bunları götüreyim bari en azından diyorum. Yani sonuçta hem uçakta kilo sınırım var hemde bi daha giderkene bebişim Allah nasip ederse kucagımda olacagı için o kadar yükü zaptedemeyebilirim, yani benim bu erken alışverişler biraz mecburiyetten:CüvCüv:

canııım güle güle kullaannn hepsinii
çantanın fotosunu çek de kooy ben de bebiş için öyle bi çanta alcam bi deri çantam var annem almış valiz gibi büyük ama deri olduğundan kendisi bile ağır bi de içine eşya doldurunca nolur bilmem niketan falan alayım ben de öyle bişey

biz bugün ebisceynen tanışcaz kıız çatla da patla lülülülülülü

Niye catlayım caaanımmmmm bugün benim planda süppper!!!!!!! Kayınvalide, kayınpeder, kayınbirader, ve bilumum akramalar, amcalar, halalar ve yiğenlerle birlikte olcam:a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm:kötükedihüso

elifim Nazlım çıkıyorum ben .. Şeniz yemek hazırlıyımmm.... çarş-perş evde olmıycam... çok yazmayınnnn...ayy özlerim de sizi ben yaaa 2 gün nasıl dayancam girmeden....

elifcim sende geleneği bozmamışınnn o ne güzellik kıısss...hele salopetli resmine bayıldımmm..ayyy göbişşş çoooook güzeellllllllll görünüyo....alkisalkisalkis

yaa nereyee gidiyooon özlerim ben senii :1hug:

hah işte bunu söle biz bulantıdan geberik olup hastanelerde yatıp şişe şişe serumlar yerken sen göbeeeni kaşıya kaşıya geziyadınnn o zamanda dürtseydin yaaa hadi uyuşuk uyuşuk durma sende benim midemi bulandır hayatı zehür et deyü eksik kalmasaydı bizimkilerden yemedi demiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol:delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
evet anam her sefanın bir cefası varmış :roflol:

Back
X