2009 Kasm Anneleri

Niye catlayım caaanımmmmm bugün benim planda süppper!!!!!!! Kayınvalide, kayınpeder, kayınbirader, ve bilumum akramalar, amcalar, halalar ve yiğenlerle birlikte olcam:a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm:kötükedihüso

kıyamaaaammmm

anaaa lee kartanesü sen 18.haftadasun hemiii wowww bayaa buyukmuşsun kızımmm nası hissetmezsin yahu hissiz gacı nolcak :emir_bebek: böleee takla bilene atıyo bebiş içinde ama sende tık yok çocuğa bulaşma bence :)

canııım güle güle kullaannn hepsinii
çantanın fotosunu çek de kooy ben de bebiş için öyle bi çanta alcam bi deri çantam var annem almış valiz gibi büyük ama deri olduğundan kendisi bile ağır bi de içine eşya doldurunca nolur bilmem niketan falan alayım ben de öyle bişey

Kartanesi resmini çekmeye üşendim internetten bulayım dedim:) Bak aldığım çanta aşağı yukarı bunun aynısı sadece benimkinin rengi şeker pembe ve gri karışık...
Bende en küçük boyunu XS almıstım annem küçük gelebilir dedi bugün gidip S le degistiricem ama oysaki XS i cok daha sevimliydi:)

Eklentiler

• $BA2812-564%20k_20491.webp
    $BA2812-564%20k_20491.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 14
Birde kar tanesi elimi karnıma koyunca bende hissetmiyorum hiçbirsey sanırım elin agırlığı bebişin kuvvetinden çok daha fazla oluyo, bak uzan bütün ses çıkartan seyleri kapa ve dikkatini sadece bebeğin olduğu yere ver. Ama tabii istersen bundan yarım-1 saat öncede çikolata filan ye. Öyle tepikler duyulmuyo zaten ama içeriden böyle kıpırtılar geliyor. Bak benim dediğim gibi yap belki hissedebilirsin....

anaaa lee kartanesü sen 18.haftadasun hemiii wowww bayaa buyukmuşsun kızımmm nası hissetmezsin yahu hissiz gacı nolcak :emir_bebek: böleee takla bilene atıyo bebiş içinde ama sende tık yok çocuğa bulaşma bence :)

evet sanırım problem bende :delphin:

Kartanesi resmini çekmeye üşendim internetten bulayım dedim:) Bak aldığım çanta aşağı yukarı bunun aynısı sadece benimkinin rengi şeker pembe ve gri karışık...
Bende en küçük boyunu XS almıstım annem küçük gelebilir dedi bugün gidip S le degistiricem ama oysaki XS i cok daha sevimliydi:)

eveet biliyom bu çantadan beeen beğenmiştim daha önce dee ben de alcam ben dee :jeyyar:

Birde kar tanesi elimi karnıma koyunca bende hissetmiyorum hiçbirsey sanırım elin agırlığı bebişin kuvvetinden çok daha fazla oluyo, bak uzan bütün ses çıkartan seyleri kapa ve dikkatini sadece bebeğin olduğu yere ver. Ama tabii istersen bundan yarım-1 saat öncede çikolata filan ye. Öyle tepikler duyulmuyo zaten ama içeriden böyle kıpırtılar geliyor. Bak benim dediğim gibi yap belki hissedebilirsin....

tamam şekercim bu akşam bi de çikolata yiyip deneyelim bakalım ama bu son şansı daha da hissetmezsem dinlemicem işte :dilcikar:

tamam şekercim bu akşam bi de çikolata yiyip deneyelim bakalım ama bu son şansı daha da hissetmezsem dinlemicem işte :dilcikar:

Cok problemliyim ama mesela ben akşamları pek hissetmiyorum kendim kendime yoruldu uyudu heralde diye yorumluyorum, gündüzleri daha kolay hissediliyo.

Bakma sen buradaki gacıların laflarına onlarda öyle bi anlatıyolarki sanki bebişler süpermande daha simdiden hareketler bırakın hissedilmeyi dısarıdan gözlemleniyor bile:roflol::sm_cool:

günaydın kızlarr sabah hastaneye gidicektim dün doktor anormali usg varmış hastaneye gel bir prosedür dedii kalkamadım sabah yarına kaldı bide arapça dersii bugün erken yetiştiremezdim öğlenden sonra 3 lü için kan vericem kartanesi eisce çok şanslısınız nann rizede yaşıyan biri yok demiiisenağlama

günaydın kızlar hoş geldin krizpi.ya cerin beslenemiyorsun dok vitamin verdi mi sana bana vermiş ama ben yutamıyorum biraz önce ilaçla kavga ettim yutamadım gene ama yiyorum sütümü içiyorum doktor niye verdi anlamam

Kızlar ben gidiyorum daha da gelemem artıkın, çoooooooook zorlu bir 24 saat beni bekliyo:(
Yarınada artık eğlenceli gezmemden dönünce 3 lü sonucumu alıcam benim için hepiniz dua edin lütfen...........

Çok yazmayın sayfa sonlarında özet cıkartın:)

destna arapça dersimi alıyon yoksa kuranı kerim öğrenmeye çelışıyon

yok canım kuranıiliyomm bu arapçaa pratik konuşma arapçası öğrenmiştim. şimdi tefsir için kuranı anlamak için fasih araçaya başladık bakalım hamilelikte iyi olur diyee daha öncede başlamıştım hocamızın doğumundan sonra grup dağılmıştıı bakalım

Back
X