2009 Kasm Anneleri

karakız sütü kakao yada neskuikle falan içsen nasıl olur.. belki hoşuna gider canım....yoğurdu ben yoğurtlu makarna ile tüketebiliyorum... ama yumurta için bi çözüm bulamadım sadece hafta sonu yiyorummm.çünkü eşim çok güzel yapar...

canım yumurtayı omlet yaparak ye peynirli domatesli filan ye ben öyle yiyorum haşlama bayıyo sütüde tek başına içemiyorum corn flakesle tüketiyorum yoğurduda cacık yapıp yiyorum

bende süt içemiyorum ya ıyyyyyykkkk kaydirigubbakcemile yumurtanın beyazınıda sevmıyom yemıyom sadece yogurt peynır ayran :jeyyar:

sağolasın canım...inşallah heğpimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ve herzaman diyorumki allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın :Saruboceq:

ya ben birden fazla alıntıyı şöle yapıyom... alıntı yap butonuna basarken control tuşuna basıyom.. bölece ayrı bir sayfada açılıyo...alıntı yapacağı her yazıyı bu şekilde açtıktan sonra hepsini bir yerde topluyorum.... umarım anlatabilmişimdir...:1rolleyes:

ben de mq yu keşfetmeden önce tek tek kopyalayıp yapıştırıyodum :roflol:
yeni fikirlere açığız tabüüküü

güle güle giy canım fotosunu koy da göreliimm
ben normal insan kıyafeti aldım hiç hamile mağazasından almadım üç elbise iki de tunik ama bosbol 9 ay giyerimm göğsün altından bollaşan elbiselerden hepsi de ortalama 70 civarında sadece birini 30 a aldım adil ışıktan :sm_cool:

tşk canım becerebilsem fotoyu göbişimide eklerdim

yaaaa ama ama benimkide bir hafta büyük çıktı yok yok kesin zayıf anası kılıklı olcak bu çocuk ayy bu aralar ne süt ne yoğurt yumurtayı zaten yiyemiyorum tiksiniyorum vitaminsizmi kldı yavrucuğum senağlama
ya gerçekten napıcam ben biilmiyorum süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum yumurtadan tiksindim off offff :delphin:

bi keree destnanın da 1 hafta büyük çıktı kızıııımmmm aa tosuncuk senin bebişin kızdırma adamı heee :oklava:
alıyodur o vitamin meyve yiyosun nasılsa merak etme peynir de yiyon o zaten süt yumurta yerine de geçiyo sıkma canını kuzum beniimmm

canım yumurtayı omlet yaparak ye peynirli domatesli filan ye ben öyle yiyorum haşlama bayıyo sütüde tek başına içemiyorum corn flakesle tüketiyorum yoğurduda cacık yapıp yiyorum

beni sadece yumurta olunca bayıyooo... geçen patatesli yaptım o da tutmadı zorla bitirdim... bi tek melemen sarıyo onu rahat yiyomcokacimcoook...

:lepi: herseyın cözümünü bulmussun af:lepi:erin valaa :teytey:
süt dedinde sütümü içem zaten vitamin içemiyom

afiyet olsun delüü gacı nasıl içiyon onu yawww :mymeka:

karakız sütü kakao yada neskuikle falan içsen nasıl olur.. belki hoşuna gider canım....yoğurdu ben yoğurtlu makarna ile tüketebiliyorum... ama yumurta için bi çözüm bulamadım sadece hafta sonu yiyorummm.çünkü eşim çok güzel yapar...

ben de zaten yumurtayı sadece haftasonu yiyebiliyom çünkü işyerinde yımırta yiyemeeem :1no2:

bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları

yatağa uzanın ve rahatlayın
şekerli birşeyler için
yüzükoyun yatın
bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. işe yarayacaktır.

kaynak: kadın hastalıkları ve doğum uzmanı sn. dr. alper mumcu

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
yüzükoyun mu yatalımm hımm deniiciimmm :teytey:

bende süt içemiyorum ya ıyyyyyykkkk kaydirigubbakcemile yumurtanın beyazınıda sevmıyom yemıyom sadece yogurt peynır ayran :jeyyar:

süt içemiyodum ama vitamin ilacı ile kavga etmektense süttü soğuk soğuk içiyom çok şükür yumurta yiyom şöyle düşün yiyeceğin her şeyde bebiş beslenecek diye bulantın yoksa iyi şeyler düşün ki yiyebilesin

güzel hamişler hepinize günaydın. a.s.
burda muhabbet almış başını gitmiş oku oku başım döndü...
kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

kızlar nasıl okudunuz len o kadar da değil yaniiiii
osmaniyede çıkardım seti düğün esnasında bana aynı şeyi yine taktılar kaydirigubbakcemile3

nan manyak elifsun gacısı beni de şaşırttı yaww
ee bizde de öle olduu zaten nişandakini düğünde taktılar tekrar zaten sette öle olmuyomu anam iki set birden mi takcaklardı :1shok:

yaaaa ama ama benimkide bir hafta büyük çıktı yok yok kesin zayıf anası kılıklı olcak bu çocuk ayy bu aralar ne süt ne yoğurt yumurtayı zaten yiyemiyorum tiksiniyorum vitaminsizmi kldı yavrucuğum senağlama
ya gerçekten napıcam ben biilmiyorum süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum yumurtadan tiksindim off offff :delphin:

canım bende aynen sen gibiyim et süt yımırta yoğurt hiç bişi yok hayatımdaaaaa senağlama :delphin:

Back
X