KARTANESİ mq ne beeeeee
kız hani mesajların altında alıntı yap diye buton var yaa
onun yanında da MQ diye bi buton var bildin mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KARTANESİ mq ne beeeeee
bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları
yatağa uzanın ve rahatlayın
şekerli birşeyler için
yüzükoyun yatın
bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. işe yarayacaktır.
kaynak: kadın hastalıkları ve doğum uzmanı sn. dr. alper mumcu
ben de zaten yumurtayı sadece haftasonu yiyebiliyom çünkü işyerinde yımırta yiyemeeem :1no2:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
yüzükoyun mu yatalımm hımm deniiciimmm :teytey:
kötükedihüso kolaysa kendin ye gacıya bak yiyemiyom ya ben hiç yumurtanın beyazını yiyemem :mymeka: nesguık içerim emme lülülülülülüonu sevmiyom bunu sevmiyom yok herşeyi yicen işteklava:
birde bunu dene bakalım belkım hissedersin de bebeiş miskin olmaktan kurtulur yavrucak :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
yüzükoyun mu yatalımm hımm deniiciimmm :teytey:
bulantım yok ama yiyemem canım ya tadı çok cirkin geliyor alışmamısın ama peynirimi ve yogurdumu yiyorum mutlaka her gun :1shok:süt içemiyodum ama vitamin ilacı ile kavga etmektense süttü soğuk soğuk içiyom çok şükür yumurta yiyom şöyle düşün yiyeceğin her şeyde bebiş beslenecek diye bulantın yoksa iyi şeyler düşün ki yiyebilesin
güzel hamişler hepinize günaydın. a.s.
burda muhabbet almış başını gitmiş oku oku başım döndü... kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
bakar kör olunca insan gördüm şekerim yakız hani mesajların altında alıntı yap diye buton var yaa
onun yanında da MQ diye bi buton var bildin mi??
sağolasın canım...inşallah heğpimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ve herzaman diyorumki allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın :Saruboceq:
ya ben birden fazla alıntıyı şöle yapıyom... alıntı yap butonuna basarken control tuşuna basıyom.. bölece ayrı bir sayfada açılıyo...alıntı yapacağı her yazıyı bu şekilde açtıktan sonra hepsini bir yerde topluyorum.... umarım anlatabilmişimdir...:1rolleyes:
canım eğer yiyebiliyorsan yarım saat erken uyan evde ye ......
birde bunu dene bakalım belkım hissedersin de bebeiş miskin olmaktan kurtulur yavrucak :sm_cool:
günaydın canımm
anam ben kendimi bildim bileli evde kahvaltı yapamam nedeni ise çok komiiikk
sindirim sistemim çok hızlı çalıştığı için evden çıkıp işe gelene kadar wc ye gitmem gerekiyoo yolda neler çekiyomm bi ben bilirimm :roflol: :roflol:
ay melemen bende çok severim ozaman sende sadece domatesli ye cicim
aaa yüzükoyun yatabiliyoruz yani.ya ben korkudan hamiş kaldığımdan beri yatamıyorum.bebek ezilecek gibi geliyo.yüz üstü yatmayıda çok severim.denemekte fayda var.sağol canım
aaa yüzükoyun yatabiliyoruz yani.ya ben korkudan hamiş kaldığımdan beri yatamıyorum.bebek ezilecek gibi geliyo.yüz üstü yatmayıda çok severim.denemekte fayda var.sağol canım
karakız sütü kakao yada neskuikle falan içsen nasıl olur.. belki hoşuna gider canım....yoğurdu ben yoğurtlu makarna ile tüketebiliyorum... ama yumurta için bi çözüm bulamadım sadece hafta sonu yiyorummm.çünkü eşim çok güzel yapar...
amin amin inşş denedim olmadı neyse bir dahaki sefere çok işim var ben kaçemm
karakız üüzlme canım süt bende içemiyorum ama aldığımız vitaminler bir çok eksiğin yerini doldurur canım merak etme bol bol meyve yee napalımm bende öyle yapıyorumm öpüyorum sizlerii görüşürük canlar
beni sadece yumurta olunca bayıyooo... geçen patatesli yaptım o da tutmadı zorla bitirdim... bi tek melemen sarıyo onu rahat yiyomcokacimcoook...
nasılsın kartanesi?nasıl gidiyo?
benim kasık ağrılarım oluyo hala zaman zaman.şuan otururken başladı işte.
güzel hamişler hepinize günaydın. a.s.
burda muhabbet almış başını gitmiş oku oku başım döndü... kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae sositososito :sm_cool: :lepi: :dance: :teytey: hatta bırde delikafadulden
anam ben kendimi bildim bileli evde kahvaltı yapamam nedeni ise çok komiiikk
sindirim sistemim çok hızlı çalıştığı için evden çıkıp işe gelene kadar wc ye gitmem gerekiyoo yolda neler çekiyomm bi ben bilirimm :roflol: :roflol:
kartanesi mq ya basınca noluo basıom bişey olmuo
kartanesi mq ya basınca noluo basıom bişey olmuo