2009 Kasm Anneleri

walla öle hemde elime kokusu siniyor diye yapamıyorum benim kocişte diyor ben ayıklarım diye amaaaaaan ayıklanmışı varken ne gereği var diyorum ıııııııyy yoksam onunda elleri kokacak

kıslar ben kaçar dr a gitcem daha
görüşürük yarın
yiğenlerime iyi bakın haaaaaaaaaa tabi analarına da kaydirigubbakcemile3
yoksam döverim sizi
öptüm hepinizi

kendine ve bebişe iyi bak güzelim görüşmek üzere byyhihoyyyt

kasım annişleri özledik sizi
nasılsınız bakem durumlar iyidir insllah
:1hug:a.s.:asigim:

ya ton balığın bi sakıncası yok dimi bayılırım ama belki yememek gerekiyodur diye yemedim.

merhabalar şekerler ben geldim kızımı yedirdim yatırdım bende yedim geldim
ne çabuk döktürüyosunuz yaww
bir sürü ütüm ar ama accuk sizinle lak lak yapam dedim

kızlar balık yiyormusunuz ben bu akşam yapacam ... fırında süper oluyor şiddetle tavsiye ederim hem az yağ lı oluyor hemide lezzetliiiiiiiicokacimcoook

hee ben daha dün yedimm cokacimcoook
yaa cinsiyet konusunda da belli olanlar var emmee benimki cuma olcek inşşalllahhh
halen de hiçbişeycik hissetmiş diilimm senağlama

ya kızlar benim hormonlar yine devreye girdi yaaaa nedensiz yere can sıkıntılarım başladı yine birisi dokunsa oturup ağlayacağım dünden beri böleyim yazık kocişte ne yapacağını şaşırdı beni mutlu etmek için ama ben yine aynı ayyy ne zormuş hamilelik yaaaaaasenağlamabak şimdi birde dilmuhun bloğuna yazdıklarını okudum tutmayın beniiiiisenağlama

walla öle hemde elime kokusu siniyor diye yapamıyorum benim kocişte diyor ben ayıklarım diye amaaaaaan ayıklanmışı varken ne gereği var diyorum ıııııııyy yoksam onunda elleri kokacak

ben de hiç ayıklamam zaten ayıklamasını da bilmiyom kaydirigubbakcemile3
ayıklanmış alıveriyon gaarii

ayyy süpper olur kııızzz alkisalkisalkis
walla birgün ebisceyle kararlaştırın beklerim benim bıdıkla dışarı çıkmam zor oluyor
kızlar bişeyi merak ediyom sizin bebeler ne taraftan oynuyor sağdanmı soldanmı benimki genelde soldan çakıyo

canım genellikle soldan olur rahim soldan sağa doğru büyüdüğü için daha sonraki aylarda sağdan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…