toxoplazma kızlar bu test ne zaman yapılıyodu.ay ben yaptırdımmı bilmiyorum bi el atın şu konuya.
unique da yok bugün geyik yapcak kimse kalmadıı ebisce de zaten anca okuyoo itek grape siz neden konuşmuyonuz kııs
yapılmıştır ilk gittiğimizde yapılan kan testleri var ya o zaman yapılıyo
yerimseniben eğer oğluş olursa seninde kız olursa Allahın emri Peygamberimizin kavliyle istiyok haa uyyyy Allahhh sen bilirsinnnnn o günleri de görcez demi kısmetseayy öğrenince çabuk gel bize de haber veerr
valla ebisceynen biz cuma öğrencez inşşallaah galiba ebiscenin oğlu olcekk :sm_cool:
bence erkek ben rüyamda gördüm cnmdelüüüü
asebaaa benimkinin cinsiyeti ne çabuk sööleee
beratefe nerde Allasenn ne zamandır yokunique da yok bugün geyik yapcak kimse kalmadıı ebisce de zaten anca okuyoo itek grape siz neden konuşmuyonuz kııs
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/279012-yardimlariniza-ihtiyacim-var.html
merhaba arkadaşlar sayıyı tamamlamam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
ay bana da öyle geliyo mevlam hayırlısını versin inşallah sen bi daha ne gün gitcen kontrole ?
ha bu arada kartanesi söylemeyi unuttum yaa alanındaki fotolarına baktım harikasın yaaaaaaa maş düğün fotoları falan mükemmel çok yakışmışsınız kocişinle ayy düğün fotosu görünce dayanamıyorum yaa yeniden düğün yapasım geliyor kocişede diyorum yeniden evlenelim diyeesırnaşık şey
ayy canıııımm çok sağool
bizim orda yeni adet çıkmış millet oğlunun sünnetinde gelinlik giyiyomuş sen de giy kız :roflol:
slm kızlar..bugün öğlende tam girdim yazıcaktım birden kötü oldum
uzandım uyudum biraz, sabahtan beri 3 kez kustum
tam geçti diyordum bu çıktı başıma anlamadım gittti ara ara böyle yoklamamı
çekicek bize bilmiyorum ki..
geçmişee bakamıyorum bakarsam başım ağrıyacak biliyorum
benim koçişşş ablacığını evine bırakmaya gitti emir büyük yerden
1,5 seneden sonra açtım ağzımı yumdum gözümü :))) tamam karıcım
bidaha hayır demeyi öğrenecem dedi benimkisi tırstı herhalde :))
bu arada herkes iyidir inşallah yarın nazllım birde ben gidicez sonuçlarımızı almaya galiba, kendimden çok ona duaaa ediyorum inşallah tertemiz çıkacak
herbirşeyimiz..ondan sonraaa hamilelik bize baklava börek valla..
beratefemiz de iyiymiş çok şükür gördüm buralar daa başka da kayıp kimse
yoktur umarım..
hoşgeldin kııııız.ya arada yokluyo galiba.bende dün baş ağrısı mide yanması perişan oldum valla ama geçicek.olmadı bebişler için çekeriz ne yapcaz.kocişinide korkutmuşun iyi yapmışın yok tatlı dilden anlamıyo bu adamlar.hadi bakalım yarın baya bi sonuç alacaklar var.bi taneside ben.allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?