2009 Kasm Anneleri

cerin canım benim sen sakın üzme kendini olur mu
saddece kendine çok dikkat etmen bol bol dinlenmen gerekiyor
bunları yaptığın sürece korkman için hiçbir sebeb yok
bak kızzz geliyomuş sana da ne güzelll bol bol kızını düşün kime
benzeyecek diye hayaller kur 10 gün boyunca hep pozitif olll
bu günlerde geçecek görüceksin,öpüyorum ikinizi de..

elifim dua ediyorum ve yatıyorum yapıcak başka bişeyim yok :teselli:

canım korkmamak mümkün olsa keşke yaşadığın için en iyi sen anlarsın çok üzülüyorum şu an hala devam edio senağlama

sende sağ salim atlacaksın inşallah canım
sen kızınla neler yapacaksın onları hayal et
güzel şeyler düşün kendini ve bebişini kötü düşüncelerle üzme

günaydın fıstık annişleeeeeeeeeeer.nasılsınız bugün hepiniz iyi olun emi.

kız kesin yapılmıştır sana en başta rutin testler yapılıyo ya hani kan tahlili işte o zaman onu da yapıyolar pozitif demek senin daha önce geçirmiş olduğun anlamına geliyo etten falan geçen bi parazit bize zararı yok ama bebişe zararı varmış o yüzden etlerin iyi pişmesi lazımmış
ay ben bi kaç kere dayanamayıp lahmacun yedim bi de bi kaç kere pizza :bbo: allahımm noolur bişey olmasııınn
canım valla bende yedim lahmacun falan.

kızlar benim tahlillerimde toksoplazma ikisi de (seroloji TOXO IgM ve TOXO IgG) negatif çıkmıştı.... doktorum 6. ayda bu testi tekrarlayalım dedi...

bu arada geçen aylarda eşimin babası çiğ köfte yapmıştı yemedim ama onun yerine baya bi laf yedim... kaydirigubbakcemile3 sakın çiğ et yemeyin anacım.ne olur ne olmaz ... ama ben pizza, lahmacun ve kebap yedim. bunlar da riskli mi yani :bbo:

valla ben rabbime sığındım olmaz inşallah hiçbişeycik bebişlerimize.

herkese günaydın kızlar
ay kız haberlerimiz çoğalmış maşallah maşallah prenseslerinize arkadaşlar
ayy cinsiyetler artık belirmeye başladı ne kadar güzel ya
ben bu kez p.tesi kesin öğreneceğim hatta öğrenmeden kalkmam ultrasonun başından banane yaaa

canım korkmamak mümkün olsa keşke yaşadığın için en iyi sen anlarsın çok üzülüyorum şu an hala devam edio senağlama

cerincim geçmiş olsun canım lekenmelerin nasıl renk olarak yani benimde kahverendi var dr idrar yollarından dedi düşükle ilgili olsa yataktan kalkarken birden kan boşalır dedi

slm kızlar nasılsınız dün yoktum kötü idim salı akşamından dün akşama kadar hep kustum iyi degildim bitti herhalde diyordum ama bitmedigini gördüm umarım tekrarlamaz...ee sizler ne yaptınız varmı yeni gelişmeler malum çok geçmiş sayfalar gözüm yemedi okumayı fazla da yoramıyorum kendimi başım agrır gibi çünkü..

slm kızlar nasılsınız dün yoktum kötü idim salı akşamından dün akşama kadar hep kustum iyi degildim bitti herhalde diyordum ama bitmedigini gördüm umarım tekrarlamaz...ee sizler ne yaptınız varmı yeni gelişmeler malum çok geçmiş sayfalar gözüm yemedi okumayı fazla da yoramıyorum kendimi başım agrır gibi çünkü..
ben de senin gibiyim mavişim, geçer gibi olduydu ama üç gündür kesintisiz debeleniyorum mide yüzünden. Okula bile gidemedim

geçmiş olsun canım inşallah geçecek hepsi
sen kendini yorma fazla boşver geçmişi

:nazar:

cerincim çok geçmiş olsun.. sanıyorum bugün moralin daha yerindedir... lütfen olumlu düşün aklına bile getirme kötü şeyleri... güzel kızına sağlıkla kavuşucaksın inşallah :Saruboceq:

saol canım.dun akşam daha iyiydim ama sabah kalktım yine kanama var şimdi moralim dipte senağlama hemen kk ya gelim dedim bu ruh halinden kurtulmak istiyorum bebeğim içinnn

günaydın kızlarrr ayyy sabah sabah moralim bozuldu yaaa
şu atv deki müge anlının progrmaında küçük bi çocuğu arıyorlardı
1 ayı geçkin bir süredir, annesi de hergün o programdaydıı
meğer çocuk ölü bulunmuş evine çok yakın bir yerde
ve katil zanlısı annesiymiş, aklım almıyor bir türlüüü
küçücük bi çocuğaa bi anne bunuu nasıl yapabilir
çok sinirlllyim çokkk allah rabbiim bildiği gibi yapsın...

onun haricin de güzel bi haberim var
eşimi iş görüşmesine gittiği yerden çağırdılar
süslendi püslendi oraya gitti şimdii, inşallah hayırlı haberlerle gelir yaaa
ondan sonrada hem bebişimi görmeye hemde tahlil sonuçlarımızı almaya gidicez
eminim ordan da olumlu hbrler alıcaz, bugün benim için
güzel bi gün olacak inşallah..
herkes burda galibaa öpüyorum kocaman hepinizi.

canımmm geçmiş olsunnn
ara ara yoklucak bizi sanırım
dün bende aynı senin gibiydim şimdilik iyiyiim..
inşallah geçecek bu günlerde..

ay bütün gece nazlıyı rüyamda gördüm kızlar allahım inşallah hayırlı haberlerle gelecek bize çünkü onu çok güzel gözleri ışıl ışıl gördüm ve ona sıkı sıkı sarılıp ya kızımın gözleri sana benzesin ya nolur diyodum oda inşallah diyodu sonra testlerden konuşuyoduk ve temiz çıkacak güzel çıkacak diyoduk birbirimize sarılıp sonra erkek yeğenim var onu gördüm erkek çocuk mutlu haber müjde derler
müjdelerle gelsin nazlımız bize
sonra bugun yine tahlil sonuçlarını alacak arkadaşlar vardı onlar ben p.tesi 3 lü sonucumu alacağım
allahım hepimize sonuçlarımızı güzel almayı sağlıklı yavrular kucağımıza almayı nasip etsin kızlar

cerin cnm benim üzülme lütfen moral önemli benimde oldu hep ama yattım dinlendim mümkğn oldugunca kalkma hiç wc ye giderken kalk hiç yorma kendini..bu dönemi yatarak atlatabilirsin..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

slm hanımlar nasılsınız uzun zamandır giremiyom bulantılarım yüzünden 4/12 vardiyasında çalışıyorum pc başına hemen hemen hiç geçemiyom yazıları okudukça bulantı başlıyo sizleri çok özledim bir bakınayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir bir yaramazlık yoktur inş. cinsiyetlar belli olmaya başladı sanırım bizde cumartesi günü aldık haberi bir oğlum daha olucak kısmet olursa umarım hepinizin gönlüne göre olur bu arada boyunu söylemedi ama 178 gr olmuş bizim ufaklık hepinize sağlıklı günler dilerim öpüyorum byyyy

maşallahhh canımm bebişine
sana da geçmiş olsun allah yardım etsinn

günaydın kızlarrr ayyy sabah sabah moralim bozuldu yaaa
şu atv deki müge anlının progrmaında küçük bi çocuğu arıyorlardı
1 ayı geçkin bir süredir, annesi de hergün o programdaydıı
meğer çocuk ölü bulunmuş evine çok yakın bir yerde
ve katil zanlısı annesiymiş, aklım almıyor bir türlüüü
küçücük bi çocuğaa bi anne bunuu nasıl yapabilir
çok sinirlllyim çokkk allah rabbiim bildiği gibi yapsın...

onun haricin de güzel bi haberim var
eşimi iş görüşmesine gittiği yerden çağırdılar
süslendi püslendi oraya gitti şimdii, inşallah hayırlı haberlerle gelir yaaa
ondan sonrada hem bebişimi görmeye hemde tahlil sonuçlarımızı almaya gidicez
eminim ordan da olumlu hbrler alıcaz, bugün benim için
güzel bi gün olacak inşallah..
herkes burda galibaa öpüyorum kocaman hepinizi.

ohhhhhh gözün aydın canım çok sevindim.akşama kadar baya bi sonuç alan olacak bugün hadi hayırlı haberlerle inşallah.

yaaa o çocuğu bende biliyorum kanım dondu inanırmısın.pessssss valla.

Back
X