- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
benim tansiyon da öyle 11 5 10 6 felan ama tuzu azalttımbenim tansiyonum genelde düşük seyrediyo 11 e 6 falan ama ben bile tuza çok dikkat ediyomm
tek tansiyon değil ödem de yapıyo canım şişiriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tansiyon da öyle 11 5 10 6 felan ama tuzu azalttımbenim tansiyonum genelde düşük seyrediyo 11 e 6 falan ama ben bile tuza çok dikkat ediyomm
canım çok sevindim bak bebiş uğurlu geldi annesi insallah herşey yolunda gider :dance:
gözün aydın inşallah çok iyi haberlerle gelir eşin canım
saol teyzesiii bu kadar erkeğin içinde bisim kıslar baya bi pirim yapcak :jeyyar:
inşallah karakızz da gelcek süper haberlerle
nazlım bellı mı cınsıyetı bebişin kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt![]()
![]()
![]()
![]()
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inanamıyorummm ya hala gözlerim dolu dolu canımmm benim hele o sesini duyduktan sonra allahım sana şükürler olsun allah dualarımız kabul etti canım
hala tuhafım ya çok mutluyum ve huzurluyum ve tüylerim diken diken çünkü rüyam tamamen çıktı inanamıyorum :1hug: Şeniz Şeniz
Allaha şükürler olsun. gözümden akan yaşlara engel olamıyorum. sende kimsin diceksin. siz beni tanımayabilirsiniz listenizde varım ama pek yazmak kısmet olmuyor ama okumak için sık sık geliyorum. gözün aydın nazlıcım artık hiçbirşey düşünme yeterince gerildin.
bir arkadaşımız daha vardı sanki bugün haberi gelice yanılıyormuyum.
cerin sanada geçmiş olsun canımm sakın üzme kendini ve bol bol dinlen.
Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle pırıl pırıl evlatlar nasip etsin inşallaha.s.a.s.
canım benimmm gözümüzaydınnnnn
çok ama çoooooooookkkkkkkk sevindimmmm
bak gördünmü boşuna üzdün kendini de bebişini deee
bi daha olumsuzluk yok tamam mı at hayatıından hamileliğin boyunca
döverim snei valla kaydirigubbakcemile3
tekrar gözünaydın canımmmm bebişini sağlıkla kucağına aldığın
günleri de görücez çok yakın zamanda..
ooooo gözümüz aydın canım... darısı tüm endişeli annelerimize olsun :teytey:hihoyyyt
cnm ya evet sanırım ara ara yoklamaya devam edecekler 4 bitti neredeyse ama ...geçmiş olsun
sagol cnm inşallah geçer yaa..
evet cnm öyle galiba yokluyorlar yine ..sende çok çekiyorsun bundan degilmi ayy inşallah dedikleri gebeleik balayını yaşarız artık..
oh beeeee :te y:zaten içimiz rahattı hiç birşey olmadıgını hissediyorduk ama net sonuçlar bizi bir kez daha dogruladı...çok şükür rabbime nazar degmesin![]()
hihoyyyt hihoyyyt hiho
inanamıyorummm ya hala gözlerim dolu dolu canımmm benim hele o sesini duyduktan sonra allahım sana şükürler olsun allah dualarımız kabul etti canım
hala tuhafım ya çok mutluyum ve huzurluyum ve tüylerim diken diken çünkü rüyam tamamen çıktı inanamıyorum :1hug: Şeniz Şeniz
canım çok sevindim bak bebiş uğurlu geldi annesi insallah herşey yolunda gider :dance:
ohh nazlıcım cok sevındım allah hepımızın bebegını kurtarsın delikafadulden
gözün aydın inşallah çok iyi haberlerle gelir eşin canım
OHH BE AYY ÇOK SÜPER BİR HABER BU hihoyyyt delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :
GÖZLERİM DOLDU KIZZZZ ALLAH'IM HERKESİN GÜZEL HABERLERİNİ DUYMAYI NASİP ETSİN
YA AKIYO GÖZLERİMDEN YAA
ben sana dün demedim iyi diye
inşallah karakızz da gelcek süper haberlerle
OYYYYYYYYYYY!!! ihoyyythihoyyyt
gerçi niye şaşırıyom ki ben zaten biliyodum:dilcikar:
nazlım hepimizin gözün aydın arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam ya
kocaman öpüyorum seni ve miniğimizi allah hepimizin yanında olsun sağlıkla gelsinler :Saruboceq:
ohhhhhhhh be valla hepimizi rahatlattın.şükürler olsun rabbime t
nazlım darısı bizim başımıza bende bugün alcam üçlü sonucumu.
Meleklerin Rüyası herzaman çıkar bilmiyormusun sen bunu:))Darısı canımın başına bende biliyorum sende çok iyi olacaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:Şeniz
canımmm inşallahhh inşallahhh bende p.tesi böyle sevineceğim
ya inan hala tüylerim diken diken daha bir kaç saat önce seni rüyamda gördüm ve müjdeli bir haber geleceğini söyledim sabah kocama ve sen bize verdin o müjdeyi allahıma şükürler olsun canım
allah hepimize tüm hamile bayanlara anneler bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin inşallah
kızlar okudunuzmu benim bir kaç sayfa önce yazdığım rüyamı bilmiyorum ama okursanız sizde anlayacaksınız ne demek istediğimizi çünkü ben rüyamı yazdım aradan 1 sayfa sonra nazlı müjdeler verdi bize
burası gerçekten çok güzel bir paylaşım yeri birbirmizi daha önce hiç görmedik ama hepimiz birbirmiz için yavrularımız için dualar ediyoruz allah herkesten razı olsun allah hepimize yavrularımızı bağışlasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Birtanemmm Allahım hepimize dua ettim ben dün gece sabaha kadar Rabbimm hepimizin yüzünü güldürecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nazlım darısı bizim başımıza bende bugün alcam üçlü sonucumu.
ya inan hala tüylerim diken diken daha bir kaç saat önce seni rüyamda gördüm ve müjdeli bir haber geleceğini söyledim sabah kocama ve sen bize verdin o müjdeyi allahıma şükürler olsun canım
allah hepimize tüm hamile bayanlara anneler bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin inşallah
kızlar okudunuzmu benim bir kaç sayfa önce yazdığım rüyamı bilmiyorum ama okursanız sizde anlayacaksınız ne demek istediğimizi çünkü ben rüyamı yazdım aradan 1 sayfa sonra nazlı müjdeler verdi bize
burası gerçekten çok güzel bir paylaşım yeri birbirmizi daha önce hiç görmedik ama hepimiz birbirmiz için yavrularımız için dualar ediyoruz allah herkesten razı olsun allah hepimize yavrularımızı bağışlasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
allah kabul etsin canım.
Meleklerin Rüyası herzaman çıkar bilmiyormusun sen bunu:))Darısı canımın başına bende biliyorum sende çok iyi olacaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:Şeniz
okudum canım evet temiz kalplı oldugundan o kaydirigubbakcemile3 nann benide gör rüyan da kızım olmuş olsun sonra gerçege dönüşür bende göbel atarım yaww kızkandım benide görr döverim bakklava:
canımmm için rahat olsun sende alacaksın güzel haberler inşallah allahın izni ile bugün hayırlı perşembe herkes güzel hebrler verecek
bende p.tesi alacağım 3 lü sonucumu inşallah bende güzel bir haber veririm allahın izni ile :Saruboceq:
canım valla bu benide korkutuyo.bende hiç geçirmemişim.dikkat et dedi doktorum.tekrar yaptırmadım tahlilden.yapılması gerekiyo galiba gene.ete falan ellemeye çalışıyorum.ellersemde yıkıyorum sürekli.salam yemiyorum.ama sucuk kızartıp yedim.doktorum yiyebilirsin dedi.çok iyi kızartıyorum.kavruluyo katur kutur oluyo.nefsim körelsin diye bir iki tane yedim.çok sık değil tabi ayda birkez falan.kızımdada yemiştim ben.hem onda hiç birşey yasaklanmamıştı.kokoreçmi yemedim,kabuklu midyeler var ya ondanmı yemedim bir poşet dolusu hemde kaydirigubbakcemile3 sonra salam yedim herşeyden yedim.kızım turp gibi doğdu.bunda dikkat ediyorum.ama çiğ olan şeylere.yanlız bende lahmacun yedim.iyi pişirttik gerçi ama aş erdim resmen yemesem şişerdi biyerim öyle canım çektiki.eşim akşam geç vakit aldı geldi.rabbim korusun meleklerimizi.