2009 Kasm Anneleri

uniciim hani varyaaa hepsiburada annarsın ya sengözlerimebaksanab bak onlardan bi tanesinin indirimde son gunu yauw kafayı sıyırdım neler var sitede geze geze manyak oldum sepeti bi doldurmuşum sorma ne varsa atmışım bi ara kafamı toplayıp abarttıklarımı silmem lazım sepetten sırnaşık şey

anlaşıldı tamammmm :lepi:

sen dün akşamdan beri hala yiyomusun? cokacimcoook

krispi sen beyoğlunda oturuyodun di mi, terkos pasajına gidiyo musun kısss delikafadulden

kızım o aç tavuk yemek yemeğe gitmekten başka düşündüğü bişi mi varrrr :roflol: harbi nan bi git bak bakem terkosta neler vardır şimci :) ulen istanbullular gezenler uygun bulduğu yerleri yazsın da gidek yahuu kocce istanbıll en alası burda hadi hepimiz her koldan çalışalım sadece hamile bakımından deel bebe eşyalarında da herkeş birbirine haber versin haa delikafadulden ben pazar böcüğüyüm zaten malum cuma gunu fındıkzade cumartesi bakırköy salı gunu başakşehir pazarlarını tavsiye ediyom malum hep sölüyom kaydirigubbakcemile3

ayyy benim bugün 4 ay dolmuuşşşşşşşş zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanben artık soranlara ne dicem...5 e girdik derimm kaydirigubbakcemile3

ayyy benim bugün 4 ay dolmuuşşşşşşşş zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanben artık soranlara ne dicem...5 e girdik derimm kaydirigubbakcemile3

:teytey: canım yaaa ne güzel dimiiiiiiiiiii ayyyyyyyyy 5'in de adı var yanee hee pek bi büyük geldi kulaaamaa :sm_cool: bizimde az kaldı teyzesiiiiiiiiiiiii :CüvCüv:

bakırköy caraouselin arkasında mağazalar var. bi mağazanın adı gebbe miydi neydi? normalde anormal pahalı ama geçen sene oranın alt katında outlet ürünler satılıyordu.. fiyatlarıda çok uygundu. ben gidip bi bakıcam inşallah o kat hala duruyodur. bide onun tam yanında bi mağaza var. bi ürün alıyosun 2. ürün sadece 1 tl. yani bi alana bi bedeva. bi pantolon alıyosun 90 tl. 2. si bedava. bide semt pazarlarında kot satan tezgahlar var orda hamile pantolonları bulunuyoo. fiyatlarda cok uygun. benden sölemesi. paraları bebişlere saklayın

valla terkosda zaranın gömlekleri 15 tl... hem de sezondakiler... elbiseler, tunikler 10 la 35-40 tl arası...hepsi de markalı şeyler...zaten o pasajda bi de beyoğlu iş merkezinde sahte ürün satmak yasak...yani üzerlerindeki markalar sahte etiket diil...ama defolu olabiliyo....git-karıştır-stres at :))))
kıs cerin kaç gündür fındıkzade pazarının gününü hatırlamaya uğraşıyorum...perş diye kalmış aklımda...orda güzel şeyler oluyo muydu yahu...gitsem mi kaydirigubbakcemile3

pis boğazzzz hoşgeldünn naniknanik
hoşbulduk canım ne kıskanuyon leynnnnn

bak gene nispet yapmaya gelmiş...ya yediğine imrendirir ya gezmesine :roflol::roflol::roflol::roflol:
ama çok yoruldum haaa bugün gezdim yarın ewdw temizlik war içiniz rahat etsin

terkos neresi beee o neymiş ben okadarda gezinti değilimki bak beyoğlunda oturuyom terkos neymmiş bilmiyom

gidip bakarsan tekrar bi söle bakalım gitmeye değerse bi gidek sırnaşık şey

sağol canım
işte ancak oldu zaten çok da giremiyorum siteye sıksık..
ama fırsat buldukça gireceğim.
hepinize sevgiler..

wallaha ilk defa duydum o pasajo nerdeymiş istiklal caddesindemi oluyor

nasıl bilmezsin yaaa .......
istiklal caddesinden tünele doğru inerken sağ tarafta...galatasaray lisesini geçiyosun...paşabahçe var turkcellin binasının hemen yanında...paşabahçenin sokağında...bi de odakulenin karşısında beyoğu iş merkezi var...git karıştır kıs... pazarımsı yerler buralar... markaların defolularını ya da seri sonlarını satıyolar...hep yemek mi yicen aaaaa :teytey::teytey:

beyoğlu iş merkezini biliyom ewet orda çok ucuz şeyler war ama terkosu duymadım yada görmüşümdürde ismini duymadım o iş merkezine gidecem gelin hep birlikte gidelim
bak bak bak beyoğlunu benden daha iyi biliyo bide bana geziyo diyosunuz çatlak karular sizsiniz gezinti maşşallah ahtapot gibisiniz ben yanı başımı bilmiyom siz taaaa nerelerden nereleri bana tarif ediyosun göbekli gacı hıııı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

unique kaçar...öpüldünüs güsellerrrr ŞenizŞeniz

krispide kaçar kızımı uyutacam çamaşırımı asıcam iyi geceler yarın temizlik war ama yinede gelir uğrarım şirineler

ben geçen bi gittim ama cuma gunu oralarda işim vardı önünden geçiodum öyle uğradım yani özellikle tee oralara gitmeye değmes bacım bakırköy pazarına git daha ii bence ben cuma pazarından bi tane hamile kumaş pantolon aldım memur oldum için işyerinde giyim diye kumaşı çok hafifti hemen pazarın girişinde satılıyo kabin vardı denedim aldım 15 lira kapriler falan getircem dedi adam sen bilün yane

gittim geldim bi tanecik istavrit tutabildim gerisi hep yosun:çok üzgünüm:
bi de yetmezmiş gibi ahanda yüzüm apaçi yüzü gibin oldu, yanık yanıkkaydirigubbakcemile3

herkes kaçarsa cerin daha da çok kaçar uleeynn :) kocişimlen ilgilencem hade yarın görüşürük öptüm herkeşii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…