gittim geldim bi tanecik istavrit tutabildim gerisi hep yosun:çok üzgünüm:
bi de yetmezmiş gibi ahanda yüzüm apaçi yüzü gibin oldu, yanık yanıkkaydirigubbakcemile3
güle güle giy canım benımmmmiyi aksamlar kızlarrr
bende bugun gıttım artık kendıme yenı cıcısler aldımm
ebrudan 4 parca seye 320 lira para verdım yaaa
bıde bunun baharlıgı varrr
oyyy ne güsel yaaa bak sonrada 5.ay bitmiş dicez bi bakmışız karnımız davul gibin doğuma gidiyoz..ay Rabbım bebişimi kucağıma alsamda koklasam sevsemmm sabırsızlanıyorummopuyorumnanaktanayyy benim bugün 4 ay dolmuuşşşşşşşş zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanben artık soranlara ne dicem...5 e girdik derimm kaydirigubbakcemile3
gittim geldim bi tanecik istavrit tutabildim gerisi hep yosun:çok üzgünüm:
bi de yetmezmiş gibi ahanda yüzüm apaçi yüzü gibin oldu, yanık yanıkkaydirigubbakcemile3
ayyy ben sımdı cokmu para verdım yaa uzuldum
ama cıme sındı yanıı hoş şık seyler aldım.
haftaya p.tesı dr da randevum var
ozaman o 2.si 1 lira olan urunlere bakıcam
bakalım kayda deger bişi varmııı
saol canımmüzülme tatlım yaa güle güle eskisin üzerinde.bunu düşünüp üzülme şimdi kızarım bak...bebişlerinide üzersin
saol canımm
ebrunun pahalı oldugunu bılıyordum
etraftanda en ıyısını orda bulursun bız ordan aldık dedıler
dedım ıkız dogurcam kere olucak allahın ıznıyle
ıı bısey alayım dedım
zaten aldıgım urunlerr dogumdan sonrada gıyebılıcek tarzdaa
canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden
kociş geldi ben zırlamaklı bir hallen ben herkese küstüm sabahtan beri yatıyorum açım dedim işte vahşi cazibemi kullandım :jeyyar: yauw aslında bizimkiler normalde bu kadar ilgisiz değillerdir dünde sölemiştim emme oldu öle kociş ayar çekti halloldu
ama bu arada bebişin kız olduğunu kabullenmiyolarrrrrrrrrrrrrr daha belli diilmişşşşşşş ultrasondan ne anlarlarmışşşşşşşşşşşşş bi dahaki ay daha belli olurmuşşşşş kızıma illa pipi takacaklar durdukça orda pipiş oluşacak sankeeeee
günaydın güzelkuşlaropuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız bakemm nan kartanesi sen cuma ne güzeldin öle bakiim bayıldım valla kız kocişine ne dedin benim için ?
kız uniii ben de ondan mı nefes alamıyoom ay burnum hep tıkalı hep tıkalıı çok sinir yaazerencim ben çarş dr.a gittim...sağ kulağımda çok tuhaf bişey oluyodu...tıkanıyo desem diil... kendi sesim geri geliyo sanki...nefesimi falan duyuyorum böyle rüzgar esiyo gibi çok tuhaf ve acaip rahatsız ediyo...neyse kulak-burun-boğaz dr.u olduğu için burnuma falan da baktı... gebelikte burundaki etler şişer dedi... şu anda bi şişkinlik var burnunda zaman zaman nefesin sana yetmiyomuş gibi olucak dedi... kanama falan da oluyomuş... kulağında da bişey yok o da heralde gebeliğe bağlı bşey dedi...gerçekten de hep ağzımdan nefes almak istiyorum ben de sanıyorum ki şişmanladım da ondan tıkanıyorummm :roflol::roflol:
evet eveet bana ondan alıııb alkisalkisalkisçok güzel yaaaaaaaaaaa şu tekme atan varya ondan kartanesine alazaaammmmmm :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:ayy tıpayı çeken ve tek gözüyle aşağı bakan çok komik.yaramaz aşağıda ne var diye bakıyor:roflol:
:roflol: :roflol:valla benim ki bakıyo mu bilmem ama tıpayı açmaya çalıştı galba kaydirigubbakcemile3
ben de vermicektim ama sırf tahlil sonucunu almaya gidince bebişi tekrar görcez deyüüü verdim şimdi de merak ediyooruummm mafoldumbenbende dün 3'lü için kan verdim. burdaki arkadaşların 3'lü sonuçlarında sorun çıktığını okudukça panik olmaya başladım.( bakalım pazartesiye çıkar inşallah hayırlı sonuçlarla.
bu arada bizim ufaklık cinsiyetini yine göstermedi. benim için fark etmiyor ama oğlum merakla bekliyor.:))
:roflol: :roflol: ankaraya gecen sene geldim ama pek sevmedim o yüzden kaydirigubbakcemile3
benimde kaynanam ankarada bende arada gidiyorum ama sevmiyorum pek.
ya ankaralı gaciler yolacak beni ama istanbuldan sora da ankara çekilcek dert diil beee naniknanik
benim ablacım evlendi istanbuldaydı ankaraya tayinleri çıktı hiç sevmeyo angarayıı Çok üzgünüm çoook
almaaa delikafadulden
bak almayı duşunduğum bu benimmzemuszemus
benim doktorum ben kimyasal hiçbişeyi önermiyorum dedi.boyada kesinlikle yasak dedi.hatta hani bu badana boya yapılıyo ya orda bile durma dedi.makyajda hafif yap hatta mümkünse yapma dedi.
ya kızlar çıkacaktım ama çıkamadım.moralim bozuk yaamafoldumben kocişin çalışma saati değiti ve bugün gece çalışıyo.bu gece teyzem kalcak benle ama gece yalnız kalmaya alışmamda lazım offfff ya ben yalnız kalmayı hiç sevmemkiiii ve korkarım yalnız.of yaaamafoldumben
iyi aksamlar kızlarrr
bende bugun gıttım artık kendıme yenı cıcısler aldımm
ebrudan 4 parca seye 320 lira para verdım yaaa
bıde bunun baharlıgı varrr
kız ben de öle oldumduu bu gacılar yok tekmeledi yok yumrukladı diyolar ayy dedim benim bebiş minicik heralde neden hissetmiyom ben deyüü panik oldumduanam onu bulamayan da var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
valla siz böyle dedikçe hepten meraklanmaya başladım...dr.a gitmeme de daha çok var...bebişi görmeden rahat edemicem...niye benimki kıpırdamıyo yaaa senağlama
manyakkkk yemekteyizi ne diye izliyon beeeayyy kızlarrr bi pislik yapacam şöyleki show da yemekteyizi izliyodum salak gibii
abboowww adam bi künefe yaptı of offfff çıtırrr çıtırrr harika görünüyo resmen şişeceeeem şimcii anaaaaammm olsada yisek benim canım çokkk çook istedi size de işkence edim dedimm :jeyyar:
ahanda ondan benim de canım istiyo ne zamandırayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam
mantı mı yoksaaaaaaaaaaaa cokacimcoook
:roflol: :roflol:nerde bu kartanesi yaaa........yoksa cinsiyeti göstermedi diye çekti kenara bebişi mi paylıyo :roflol::roflol:
bebiş harbiden bu sefer bana yapcanı yaptıcidden kıs yapar mı yapar bu kısın bebişle işi çok zor yawkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kartanesinin dr gene doğuma falan çıktıysa bizimki bu sefer almıştır cihazı bebişi izliodurrr
bence kartanesünün oğluşu olcak şimdi ilham geldi bana :) ebisceyi bilmiom
amiin canım inşşallahhhadi hayırlı olsunnn işallah 3 lüler çok ii çıkar canımm
sağol nazlıcımm umarım herşey yolunda çıkar
Kartanemm Senide gözün aydın tatlımm Allahım sağlıkla şu sonuçlarınızı almayı nasip etsin oyy yerim yaa maşallah Şükürler olsun a.s. a.s. a.s.
zemuszemus zemuszemuskartanesi ebisceee gözünüz aydıınnnnayy ne güzel yaa artık büüyüdüler de şirinlik yapmaya başladılar kaydirigubbakcemile3
martcım senin de gözün aydın canım tbr ediyorum :lepi:
hee çok edepli yavrum benimayy ne güsel bi prenses daha geliyor haaa hemde edeplisinden maş.oğluşuma isteyim bari şimdiden.ebiseceden önce davranayımkaydirigubbakcemile3inş sonuçlarıda güsel alırsın canısı
kartanesi canım masallah gözün aydın cimcimen hayırlı olsun :ecrin_bebek:
günaydın kızlarra.s.
canım ben evlendiğimde ilk 1,5 yıl geceleri yalnız kaldım... kocişimin gece vardiyaları vardı.. gerçekten zor oluyor... ama sonra işin değiştirdi.şimdi rahatız çok şükür.a.s yakın zamanda gece çalışmaları biter inşallah
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?