,Karakızz canımla konuştum yarın sizlere detaylı anlatırrr Fıstıkkkkkkkmı fıstıkk bir kızımız daha olacakmışşş ve herşey yolunda ultrasonda bebişin herşeyine bakılmışş doktor gözünüz aydın demiş:)))))))
Nasıl mutluuu anlatamam Şükürler olsun ay rahat rahattt konuştukk gülerek ikimizde nihayet Allahım herkezi herkezi mutlu etsin sırada diğer arkadaşlarımız var inşallah onlardanda iyi haberler gelecek..
Ya bu arada Kokoş olacakk babası vardiyalı çalışmaya başlıycakmışş:))))))Canım yaa öyle kahkaha attı ilk telefonda tamamdır dedim vee yanılmadım Şükürler olsun bütün gün bu sonucu bekledik Rabbimde yine yüzümüzü güldürdü ..,
Karakızzım Canımsın Canımmm yeğenimide Öpüyorummmm annesinide en tatlısından en kocamanından a.s. a.s. Şeniz
kaydirigubbakcemile5:lepi: :teytey: :hooray: :dance: :1hug:
kızlar karazeytini gören varmı ben 1 kaç gündür görmedim sanki
o bayadır girmiyo canım ev taşıyodu ya demekki yoğun yada yeni eve geçti daha int bağlantısı yok
sahii zeytin ugramadı hayırdır inşallah kötü birşey yoktur...kızlar ben birazdan kaçabülürüm.. bugün bilg başında yeterince kaldım malum baş agrısıda var hafif hafifi...şimideden iyi akşamlar dileyeyim de
o ev taşıyo işi başından aşkındır ondan girmiyo garibim karazeytinim benim
ayyy zeytinimmm gelmişşş...hihoyyyt canımmm benim nerelerdesin özledikkk seni... ben harıl harıl geçmişi okuyorum karakız bugün dr a gidicekti ondan haber var mı diye bakıyorummm....
akşam üstü birden kayınvalidem geldi yeni gitti girip bakamadım arayamadım da öldümmm meraktannnn !!!
kasım annişleri :lepi:
anam herkesin cinsiyet belli olmus :lepi:
darısı basıma vallaaa
doktor 16, hafta dedi ama nası geccek bilmiyom :roflol:
ben şimdiden duru diye seviyom ama erkekse gelince göstercek bana dünyanın kaçbucak olduğunu
bugün doktora gittim kımıl kımıldı eli ayağa cıkmıstıhala ayaklarım yere basmıyo :roflol:
biirde kaseyi devirdik (kalçama çarptılar zavallıcık zedelenmiş) şimdi bi hafta evdeyim yatacam mirmirmirmir
öpüyorum hepinizi bide bebişlerinizi :1hug:a.s.
kızlar hepinize iyi geceler ancak kendime gelbildim çok tuhaf bır gun gecirdim ama şuan cok rahatım dr herşey normal tum organları gelişimi gayet sağlıklı ben herhangi bir şey görmedim gözünüz aydn bebeğiniz sağlıklı dedi
ama eğer isterseniz amniosentez yada 21.haftada tekrar bır renkli dopller yaptırabılırsınız diye iki öneriyide sundu yyani tamamen emin olmak isterseniz dedi
ama şuana kadar olan tüm gelişmeleri çok sağlıklı bana göre bebeğiiz gayet sağlıklı dedi
bu arada pamuk prenses geliyooooooooooooooo
içim rahatladı kızlar
kızlar hepinize iyi geceler ancak kendime gelbildim çok tuhaf bır gun gecirdim ama şuan cok rahatım dr herşey normal tum organları gelişimi gayet sağlıklı ben herhangi bir şey görmedim gözünüz aydn bebeğiniz sağlıklı dedi
ama eğer isterseniz amniosentez yada 21.haftada tekrar bır renkli dopller yaptırabılırsınız diye iki öneriyide sundu yyani tamamen emin olmak isterseniz dedi
ama şuana kadar olan tüm gelişmeleri çok sağlıklı bana göre bebeğiiz gayet sağlıklı dedi
bu arada pamuk prenses geliyooooooooooooooo
içim rahatladı kızlar
canlarım benim.dediğiniz gibi ev taşıma derdine düştüm
nakil işlemleri derken bugün açıldı net ve hemen girdim
facede de soran olmuş hemen cevap yazam dedim
ama sizlerden ayrı kalmak çok zormuş aklımda hep burda kaldı
artık bol bol görüşürüz.
uniguem karakızın kızı olcekmiş ben de ilk olarak bu haberi aldım sevindim valla
ama ben de bugün dr gittim orda karşılamaşamadık
bilseydim aynı saatlerde giderdim yaaa işte ayrı kalınca haber alamadık işte
sen nasılsın canım görüşmeyeli varmı bir gelişme
karakızım gözün aydın canım
kıs haberim olsaydı aynı saatlerde giderdik
ben de bugün şeyma gacısındaydım
ama bana bir türlü cinsiyeti söleyemedi
göremedi aşadaki dr ne güzel görmüştü bir netleşsede benim de içim rahatlasa
kasım annişleri :lepi:
anam herkesin cinsiyet belli olmus :lepi:
darısı basıma vallaaa
doktor 16, hafta dedi ama nası geccek bilmiyom :roflol:
ben şimdiden duru diye seviyom ama erkekse gelince göstercek bana dünyanın kaçbucak olduğunu
bugün doktora gittim kımıl kımıldı eli ayağa cıkmıstıhala ayaklarım yere basmıyo :roflol:
biirde kaseyi devirdik (kalçama çarptılar zavallıcık zedelenmiş) şimdi bi hafta evdeyim yatacam mirmirmirmir
öpüyorum hepinizi bide bebişlerinizi :1hug:a.s.
bişi sorcam ya bebişinizin sağ tarafta mı solda mı nasıl hissedebiliyonuz mu yaaa ben hep sol tarafımda bişeyler hissediyorum orası daha dolu dolu sankı
ohh iyi ol sen güsel anne...canım yarın inş güsel gecer Rabbım kabul etsın canım..kendını çok yorma ama tamam mı nazlıcımmmm bende senı öptümm tatlımmm miniğidee öptümmMeleğim ben iyiyim tatlım şükürler olsun azıcık yoruldum ama misafirlerim var bu iki gün malum hazırlık yaptım birazdan çıkarım gelirlerkaydirigubbakcemile5Onun dışındaa yarında mevlüt onun hazırlıklarıda tamamdır sonrası şükür::)..Umarım sende iyisindir canım..Çok öperim tatlı Meleğim seni ŞenizŞimdilik Hepinize iyi akşamlar Canlarım ve Canları ŞenizŞenizŞeniz:CüvCüv:
selam arkadaşlar bende katıldım aranıza sohbetlernz çok hoş. herkes iinşallah sağlıkla alır bebişlerini kucağına.
ohh iyi ol sen güsel anne...canım yarın inş güsel gecer Rabbım kabul etsın canım..kendını çok yorma ama tamam mı nazlıcımmmm bende senı öptümm tatlımmm miniğidee öptümm
hoşgeldın canım.inş sende sağlıkla alırsın bebişini kucağına ne kadar oldunuz kaç haftalıksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?