2009 Kasm Anneleri

şükürler olsun yaaa hersey yolunda kızımız mı gelıyomuş yaa çok sevındım vallahı...inşş o kahkahaları hiç bitmezzz...
nasılsınız kızlar bakalım geçmişi tam okuyamadım bakalım başlıcam yavaş yavaşşş

sölemem kızıyolar sora bana burdaaa mafoldumben

Cerincim kızmıyorum gülüm haddime düşmez yanlış anladın sanırım benide sadece günah derler vabali ödenmez ama siz bilirsiniz istediğinizi yazma özgürlüğünüzki var ki canısı yoksa banane değilmi??Sadece sizleri sevdiğimden söyledim ama yok biz etkilenmiyoruz derseniz eyvallahki birtanesi ben zaten hoş böyle bir derdim yok istediğini yazın etkilenmiyorum anladınmı canım..Sadece öyle der büyüklerim bende gayri ihtiyari onu yazdım.. Sayfalar sizinn yazılar sizin değilmi cnm kime Nesengözlerimebaksanabnaniknanik

Sen sadece dinlenmene yavruna bak gersini boşververeliniortak

güsel anneler sizleri çooooooooooooooook özledim
nihayet gelebildimhihoyyythihoyyythihoyyyt
ilk aldığım haberle çok sevindim valla
karakızımın kızımı olcek neeee:teytey::teytey:
son listeyide bir görsem aslında
geçmişi hiç okumadan direk yazdım
zaten geçmişi de nasıl okuyom yazık bana
biri bana özet geçsin nolurrr

Meleğim ben iyiyim tatlım şükürler olsun azıcık yoruldum ama misafirlerim var bu iki gün malum hazırlık yaptım birazdan çıkarım gelirlerkaydirigubbakcemile5Onun dışındaa yarında mevlüt onun hazırlıklarıda tamamdır sonrası şükür::)..Umarım sende iyisindir canım..Çok öperim tatlı Meleğim seni ŞenizŞimdilik Hepinize iyi akşamlar Canlarım ve Canları ŞenizŞenizŞeniz:CüvCüv:

Zeytinim benim hoşgeldin cnm ben çıkmalıyım seni görünce selam vermek istedim tatlım..Evet ilk haber muhteşem cnmkaydirigubbakcemile5Çok öpüyorum birtanem seni umarım işlerini haletmişsindir bir an önce aramızda görmek isterim senii.ŞenizŞeniz

Nerdesin yavrum yaa taşındın mı çok merak ettik seni zemuszemus

Nerdesin yavrum yaa taşındın mı çok merak ettik seni zemuszemus

nazlım görüşürüz yine.cerincim valla bitti çok şükür.taşındık
evi yerleştir nakiller derken ancak gelebildim
ama aklım hep burda kaldı valla
artık bol bol görüşebiliriz
sizleri çok özledim
sen neler yapıyorsun varmı bir gelişme
sanırım cinsiyetleri öğrenmiştir herkes
kartanem de gidecekti doktora öğrendimi cinsiyeti merak ettim

kartanem ve benden kızlar gelio ebiscenin dilmuhun oğluşu olcek benim kanamam oldu raporluyum evde yatıyom geçio inş.

cerincim ya geçmiş olsun.
ciddi bir şey yoktur umarım.
dikkat et canım kendine.iş falan da yapam deme sakın haa
ayyy ne güzel kıslar kendini sonra gösteriyo sanırım
gözün aydın canım.sağlıcakla büyüsün inşallah.

ben de bu hafta korktum aslında
kına düğün vardı arkadaşımızın
bide horon tepindik durduk
sonra pişman oldum ama oynamadan da duramadım
bugünde doktora gittim bebişim gayet iyiydi
ama kesin cinsiyet öğrenemedik.doktor teyzesi bağdaş kurmuş oturmuş dedi
ama göstermedi işte.başka bir doktor %80 erkek demişti.bizde ona adapte olduk bakalım hayırlısı

saol teyzesi düşük tehlikemiz vardı korktuk mafoldumben ama geçio inşallah

selam şekerler ben bi girip i çıkıyom amma napim işlerim war işte
markete gittim eksikler wardı onları aldım daha yemek bilem yapmadım yawww

abbaaaww herkes çıkıyo napalım bugün zaten burda olamıycam demiştim nasip yarına artık cerin seni görüyom amma sende çıkacan galiba hadi görüşürüz bende daha yemek yapacam

karakızı duydum mutlu oldum valla,çok şükür. kızımız geliyormuş kokoşumuz....zeytinimde gelmiş sonunda faceden gördüm zaten...neyse ben geri kaçtım...

karakızım görüyorum senı tatlım kızımız geliyomuşş ayy çok sevındım canım.,inş hayırlısıyla kucağına alırsın seversin prensesini süslersin pembiş pembişşş ayy ben heyecanlandım vallaakaydirigubbakcemile3

karakız nerdesin gııı
ben geldim
haberini aldım çok sevindim
pis gacı erkek demişti bi de sana .oldum olası ısınamadım şeyma gacısına zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…