kasım annişleri :lepi:
anam herkesin cinsiyet belli olmus :lepi:
darısı basıma vallaaa
doktor 16, hafta dedi ama nası geccek bilmiyom :roflol:
ben şimdiden duru diye seviyom ama erkekse gelince göstercek bana dünyanın kaçbucak olduğunu
bugün doktora gittim kımıl kımıldı eli ayağa cıkmıstıhala ayaklarım yere basmıyo :roflol:
biirde kaseyi devirdik (kalçama çarptılar zavallıcık zedelenmiş) şimdi bi hafta evdeyim yatacam mirmirmirmir
öpüyorum hepinizi bide bebişlerinizi :1hug:a.s.
tabiki taşınmak yerleşmek yeni şehir yeni arkadaşlar komsular ınsanın kafasını karıştırıyor ama gerçekten herşeyde vardır bir hayır belkı orda maddi olarak daha ıyı olursunuz yada orası seversın felan mutlaka vardır bir hayır ben hep böle derım ve ben sana bir örnek vereyım.benim evime 2 defa hırsız gırmıstı 10 gün ara ıle bızde öle olunca evde kalamadık kayınvalıdemde kaldık 10 felan ev bulana kadar sonra baktok rahatız hersey hazır esımdedekı askım annemlerle oturalım mı hem para bırıktırırız ev alır cıkarız burdan benımde kafam cok karısıktı kaynanam tamam iyi ama hiç aynı evde oturmayı düşünmemıstm ve nasıl anlasabılırız bılmıyordum bırde esyalarımın cogunu kullanamayaktım ve arkadaslarım acaba aaaa kaynanası ıle oturuyo der dıye kafamda bunlar vardı sonra tamam dedım ve bu 5 ayım beraber oturuyoruz eslarımıda oraya tasıdım bırde ev arayacak vaktımız yoktu ıkımızde calısıyoruz esımle sımdı cok sükür cok rahatım bebek düşünmüyorduk daha ve oldu ıste mafoldumben sımdı ev almak ıcın ugrasıyoruz eve gıtıgımde yemek hazır temızlık yok hırsız bıze ıyı geldı yanı HERSEYDE VARDIR BIR HAYIR YOKSA BEN KAYNANAMLA OTURMAZDIM VE SUAN BEBEKDE YAPMIS OLMAZDIM lülülülülülü BENI ANLIYORMUSUN INSAN ÖNCE COK YIKILIYO VE SONRA ZAMAN GECTIKCE YAA IYIKI BÖLE OLMUS DIYE HERSEY ALLAHTAN O BIZI YÖNLENDIRIYOR BIZ FARKINDA OLMASAK DA
valla belli değil ama evlileri merkeze veriyolarmış.hehe sevindim şimdi memnunmu ablan
:dilcikar: BENİMDE KIZIM OLCAKKK :dilcikar:
canını hiç sıkma hayırlısı böyleymiş tatlım yeni arkadaşlar yeni yerler göreceksin
kocişin ve bebişin yanında daha ne istiyorsun bunun için bebişi üzme
opuyorumnanaktan
tatlım onlarda noldunu şaşırdılar bebiş var 3 aylık evleri ankarada eniştem ankarada ablamı vana yollayınca hönk oldular tabi şimdi merkezde öğretmenevinde kalıyolar okullar kapandıktan sora gelcekler sora tayin falan olur mu bilmem.ablam çok kötü demedi.havası temiz ii dedi o kadar falla
tatlım onlarda noldunu şaşırdılar bebiş var 3 aylık evleri ankarada eniştem ankarada ablamı vana yollayınca hönk oldular tabi şimdi merkezde öğretmenevinde kalıyolar okullar kapandıktan sora gelcekler sora tayin falan olur mu bilmem.ablam çok kötü demedi.havası temiz ii dedi o kadar falla
lenn kim dedi dr a mı gittin
ben yarın akşama doğru anca girerim sanırım
o yüzden herkese şimdiden selam
kartanem neslim sizlerle de konuşamadım valla
artık görüşürüz.kartanem bu arada tebrikler canım beklemene değdi valla
ama ben hala net bişey öğrenemedim
GIII ALDINMI KRAFTTIN HALISINI LEYNN laelaelaelaelae
kredi kartının ekstresi geçsin die bekliom 6 gün kaldı :jeyyar:
bu arada herkese gunaydın.. benimde canım sıkkın biras akşam gene kanama olmuş ne guzel kesilmişti mafoldumben gece artık ne ruyalar ne ruyalar tahmin edebilirsiniz sabahta gümbür gümbür bir sela sesiyle uyandım ayy o kadar kötü oldum ki sanki bebeğime okunuyomuş gibi allahım korusun ya çok kötü uyandım anlicanız.:çok üzgünüm:
:dilcikar: BENİMDE KIZIM OLCAKKK :dilcikar:
nan bi yandan iyi kızıma arkadaş olcekler bi yandan da kötü nasipleri azalcak lülülülülülü
laelaelaelaelae nayırrrrrrrrrr doktara gitmadim kıskançlığımdan öle didim :1ninca: kimse duymasın :jeyyar:
Karakızz canımla konuştum yarın sizlere detaylı anlatırrr Fıstıkkkkkkkmı fıstıkk bir kızımız daha olacakmışşş ve herşey yolunda ultrasonda bebişin herşeyine bakılmışş doktor gözünüz aydın demiş:)))))))
Nasıl mutluuu anlatamam Şükürler olsun ay rahat rahattt konuştukk gülerek ikimizde nihayet Allahım herkezi herkezi mutlu etsin sırada diğer arkadaşlarımız var inşallah onlardanda iyi haberler gelecek..
Ya bu arada Kokoş olacakk babası vardiyalı çalışmaya başlıycakmışş:))))))Canım yaa öyle kahkaha attı ilk telefonda tamamdır dedim vee yanılmadım Şükürler olsun bütün gün bu sonucu bekledik Rabbimde yine yüzümüzü güldürdü ..,
Karakızzım Canımsın Canımmm yeğenimide Öpüyorummmm annesinide en tatlısından en kocamanından a.s. a.s. Şeniz
kaydirigubbakcemile5:lepi: :teytey: :hooray: :dance: :1hug:
hadi gözün aydın canımm bne zaten iyi sonuçlarla geleceğinden emindimkızlar hepinize iyi geceler ancak kendime gelbildim çok tuhaf bır gun gecirdim ama şuan cok rahatım dr herşey normal tum organları gelişimi gayet sağlıklı ben herhangi bir şey görmedim gözünüz aydn bebeğiniz sağlıklı dedi
ama eğer isterseniz amniosentez yada 21.haftada tekrar bır renkli dopller yaptırabılırsınız diye iki öneriyide sundu yyani tamamen emin olmak isterseniz dedi
ama şuana kadar olan tüm gelişmeleri çok sağlıklı bana göre bebeğiiz gayet sağlıklı dedi
bu arada pamuk prenses geliyooooooooooooooo
içim rahatladı kızlar
kızz kaçak biz seni bekleyek burda sen horon tep cadı seniben de bu hafta korktum aslında
kına düğün vardı arkadaşımızın
bide horon tepindik durduk
sonra pişman oldum ama oynamadan da duramadım
bugünde doktora gittim bebişim gayet iyiydi
ama kesin cinsiyet öğrenemedik.doktor teyzesi bağdaş kurmuş oturmuş dedi
ama göstermedi işte.başka bir doktor %80 erkek demişti.bizde ona adapte olduk bakalım hayırlısı
oohhh gözün aydın canım vallahi erkek daha erken canlanırmışkasım annişleri :lepi:
anam herkesin cinsiyet belli olmus :lepi:
darısı basıma vallaaa
doktor 16, hafta dedi ama nası geccek bilmiyom :roflol:
ben şimdiden duru diye seviyom ama erkekse gelince göstercek bana dünyanın kaçbucak olduğunu
bugün doktora gittim kımıl kımıldı eli ayağa cıkmıstıhala ayaklarım yere basmıyo :roflol:
biirde kaseyi devirdik (kalçama çarptılar zavallıcık zedelenmiş) şimdi bi hafta evdeyim yatacam mirmirmirmir
öpüyorum hepinizi bide bebişlerinizi :1hug:a.s.
ayy cerinim düşünme be öyle şeyler aaa
bişey olmıcaaak o artık son kanamalar inş. sıkma canını
nereye uzanıyon nan ağda koltuğuna mı kaydirigubbakcemile3kızlar ben biracık uaznıyım mayıştım
napim kartanem ya elimde olmuyo işte kötü bi gece ve kötü bi sabah oldu ama kötü bi gün olmasına izin vermicem a.s
sen nası oldun evdeymişin akşam aklım sende kaldı nası gittin ewe gı gamyoncuiremsu bugun dr a mı gidion hain köfteee bebiki görezeen demekk yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?