2009 Kasm Anneleri

kuzuuu sonunda sen de gördün bebişin hareketini ha olleeyyy
noldu nan kalçana kim çarptıı? dikkat et kendinee

çok haklısın canım ya.bende hayırlısı böyleymiş diyorum ama işte moralim bozuluyo.ya ben dört sene istanbula geldim burda teyzemler kuzenler falan alıştım buraya ama orda kimse yok ya ne bilem işte.az önce kociş aradı onun arkadaşının babasıda orda yapmış doğu görevini sonra görev bitince ağlayarak gitmişler vandan.çok güzelmiş.ay inşallah dedim.biraz rahatladım sağolun kızlar ya

valla belli değil ama evlileri merkeze veriyolarmış.hehe sevindim şimdi memnunmu ablan

tatlım onlarda noldunu şaşırdılar bebiş var 3 aylık evleri ankarada eniştem ankarada ablamı vana yollayınca hönk oldular tabi şimdi merkezde öğretmenevinde kalıyolar okullar kapandıktan sora gelcekler sora tayin falan olur mu bilmem.ablam çok kötü demedi.havası temiz ii dedi o kadar falla

canını hiç sıkma hayırlısı böyleymiş tatlım yeni arkadaşlar yeni yerler göreceksin
kocişin ve bebişin yanında daha ne istiyorsun bunun için bebişi üzme
opuyorumnanaktan

çok şükür canım haklısın bebişim kocişim beraberiz ya neresi olduğu farketmez sadece alışana kadar zor olacak sonrası kolay olur heralde.

GIII ALDINMI KRAFTTIN HALISINI LEYNN laelaelaelaelae

onun için daha zor olmuştur tabi enişten falan yanında olmayınca dimi.allah yardımcıları olsun onlarında canım.

sağol zeytünümm
gerçi bizim cadı da kapattı biliyo musun göremedi dr. aslında ama %95 kız dedi ben de kız diyom artık bugün gidebilirsem tekrar bakcaz

kredi kartının ekstresi geçsin die bekliom 6 gün kaldı :jeyyar:

eeeeyyy bakalım ben almıcam ya 6 aya kadar kullanacakmıs zaten ılk aylak emıyo çıçıyo uyuyo baska bısı yapmıyokı daha önemlılerı alımda cok kalabalık ıstemıyom da evde bakalım artık ne yaparım ılerde kaydirigubbakcemile3

ayy cerinim düşünme be öyle şeyler aaa
bişey olmıcaaak o artık son kanamalar inş. sıkma canını

hadi gözün aydın canımm bne zaten iyi sonuçlarla geleceğinden emindim
vee sana demiştim herşey güsel olacak deyüüüüü
hadi bakem kızın geliyormuş
gözün aydın canım Allah'ım bi daha yaşatmasın böyle bir bekleyişi
kimse yaşamasın inşallah

kızz kaçak biz seni bekleyek burda sen horon tep cadı seni
hadi bakem bebişn keyfi de yarindeymiş
öpüyorum canım siziopuyorumnanaktan

oohhh gözün aydın canım vallahi erkek daha erken canlanırmış
seninkide şimdiden başlamış ya kıpırdamaya bakalım hihoyyyt
leenn nereye çarptında 1 hafta evdesin çok mu kötü geçmiş olsun canımm

ayy cerinim düşünme be öyle şeyler aaa
bişey olmıcaaak o artık son kanamalar inş. sıkma canını

napim kartanem ya elimde olmuyo işte kötü bi gece ve kötü bi sabah oldu ama kötü bi gün olmasına izin vermicem a.s
sen nası oldun evdeymişin akşam aklım sende kaldı nası gittin ewe gı gamyoncuiremsu bugun dr a mı gidion hain köfteee bebiki görezeen demekk yerimseniben

dün çok şükür vukuatsız atlattık kaydirigubbakcemile3
akşam gelir gelmez yattım sabah kalktım hala ağrıyo başım :bbo:
dedim gene kötü olcam heralde aradım izin aldım
kahvaltı yapem diye kalktım karakıza bakıp çıkacadım sözde lafa daldım geneee
bugün iyi hissedersem gidim diyorum dr.a sonuçlar çıkcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…