canım merkez mi van çok güzel bir yer eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama korkulacak bir yer değil ama biraz pahalı bizim burya göre insanları sıcak anlı pişman olmayacaksınız
kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın
yani müdürün işten çıkarılacak ama haberi yok öyle mi... ve sen bunu biliyorsun... zor bi durum.. yeni gelen müdür de anlayışlı olacaktır canım takma kafana:teselli:
kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın
canım büyük ihtimalle merkez.eşim polis.insanları önemli aslında sıcak kanlı olmalarına çok sevindim.inşallah dediğin gibi pişman olmayız canım çok sağol.ayyyyyyyyyy sayenizde rahatladım yaaaaopuyorumnanaktan
evet canım hemde bugün kadının hiç bişeyden haberi yok. umarım anlayışlı olur olmazsa çok ters biri gelirse ayrılırım zaten kısmet olursa doğumdan sonra işe geri dönmeyi düşünmüyorum sadece erken ayrılmış olurum
inanki pişman olmayacan bak göreceksin benim arkadaşın kız kardeşide orda hemşire merkezde deil ama dayım oğlu orda yıllardır oradalar memnunlar
canımcım günaydıngünaydın kızlaaaaar.
ebiscecim valla geçmişi okudum güzel haberler varmış çok şükür.
yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama
dilmuh dayım oğlundan sana dok soram gerçi o merkezde değil ama oda hastanede çalışıyor
sgumus o zman çok kafana takma idare edebilecegin 2 bilemedin en fazla 3 ay olur benim durumdasın sende..biizmde burdanşatış müdürmüz işten çıktı oraya yeni müdür alınacak artı iki kişide daha alındı yani yeni alımlar oldu başka bir arkadaşım dogum iznine çıkacak geri dönmeyecek bende öyle...yeni glen müdürler özellikle bayan olan gıcık bazen iyi bazen cadı antik kuntik işler çıakrıyor bunaltıyor bazen beni bende eylüle kadar sabrediyorum 37 de degilde zaten geri dönmeyecegim için erken ayrılıp normal yasal iznimde 32 de başlayacagım kullanmaya hakkımı..zaten benim yanımada 1 ay kadar sonra eleman alınacak..ona işi göster falan zaman geçirecem öyle...biraz sabır etmen lazım inan bende bir an önce günlerin geçmesini bekliyorum..
canımcım günaydın
hayırlısı olsun kuşum güzel bi yermiş ayrıca bu şirinlikle nere gitsen arkadaş bulursun sen herşey güsel olcekk üzülme tmammııı
Canlarımmm hepinizi kocaman öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz
Cumartesi günü 14+2'de bebişimizin cinsiyetini öğrendik.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Erkekmişşşş yavrumm kuzummmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim:turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Beni de eklersiniz listeye. buyrunnnnnnnnnvereliniortak zemuszemus
Canlarımmm hepinizi kocaman öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz
Cumartesi günü 14+2'de bebişimizin cinsiyetini öğrendik.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Erkekmişşşş yavrumm kuzummmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim:turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Beni de eklersiniz listeye. buyrunnnnnnnnnvereliniortak zemuszemus
nolduuuu ikizlerimizin annesiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?